چجوری با گوشی انجام دادید برا من حتما با pc companion باید انجام شه یا update serviceنقل قول:
Printable View
چجوری با گوشی انجام دادید برا من حتما با pc companion باید انجام شه یا update serviceنقل قول:
In December, Sony released an alpha ROM of Ice Cream Sandwich and [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] to help in testing the release in order for Sony to be able to make ICS better and release it faster. Now, Sony has an update for its ICS ROM for those interested to try it out.
Just like before, the ICS ROM is for the Sony Xperia Ray, Xperia Arc S, and Xperia Neo V handsets. And, just like last time, Sony wants user feedback either via a survey or through comments in the xda forum thread. Obviously, this is not stock ICS, so you'll have to deal with Sony's skin, but that should have been expected. Still, Sony says that it has updated the UI in this build and has "added a number of UI elements from ICS." The build also adds a camera option on the lockscreen as well as Face Unlock. Possibly best of all is that the GSM modem and FM radio have passed re-certification, and have been turned on in this build.
If you want to give it a try, jut head over to Sony's website for instructions and files.
source: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] via [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من ارک اس دارم نقر ه ای ولی ترک ندارهنقل قول:
سلام دوست عزیز همه که اینجوری نمیشن فک کنم شانسی یکی دو مورد این میاد انشالله که واسه هیچکس ترک بر نداره چون واقعا حال ادمو میگیره :41:نقل قول:
رفتم تو تنطیمات تو قسمت اپدیت یه تیک داشت نوشته update only wifi هم چین چیزی منم زدم رفت برای دانلود و بعدشم نصبش کرد ! الانم به خوبی داره گوشی کار میکنهنقل قول:
واسه منم یکی دو هفته پیش ترک خورد :دی
-----
کسی از محافظ صفحه که همرا با خود گوشی هست استفاده کرده؟خوبه؟چرب نمیشه؟کیفیتو تاچ و ... رو پایین نمیاره؟
من گوشی رو که خریدم یه محافظ کپدکس(کپدسک , ...) خریدمو یارو روش نصب کرد که به شدت افتضاحه حالا می خوام عوضش کنم.محافظ خود گوشی رو بندازم یا یکی دیگه بخرم؟
بعد محافظ قبلی رو بکنم مشکلی پیش نمیاد که؟
محافظ داخل پک که حرف نداره من چهار ماهه انداختم هنوز خش هم برنداشته چرب که میشه تاچش هم حرف ندارهنقل قول:
در ضمن من گوشیمو میفروشم کسی خواست پیغام بده
چه طوری با برنامه go sms از اس ام اس ها بک اپ بگیرم؟
بک اپ میگیرم ولی نمیتونم .restore کنم
راستی این ارک و ارک اس تو بچمارک ها قدر امتیاز میگیره؟البته تو برنامه Quadrant Advanced
پس محافظ هم داشته مال من رو برداشتن؟!نقل قول:
من قاب ژله ای مارک kashi رو گرفتم چون خیلی ظریف و فیت بود داخلش یه محافظ هم داشت که هیچ مشکلی باهاش ندارم و خیلی عالیه.
سلام دوستان.
ی سوال...
خروجی صدای جک 3.5 آرک اس چند میلی واته؟ (میخوام با محصولات cowon مقایسش کنم)
ممنون.:11:
arc تو بنچمارک با رام رسمی چیزی باسه گفتن نداره با quadrant به زور به 2000 برسه
اقا من ساعتم ماهی یک بار خواب میمونه کسی این مشکلو نداره
یه کرنلی هست به اسم night elf اگه اشتباه نکنم که برای neo هست با این کرنل neo تو فرکانس 1.4 تو همون بچمارک ۴۰۰۰ گرفته شما هم یه بگرد ببین به جایی میرسینقل قول:
اگر بوت لودر باز نباشه میشه کرنل ای که فرکانس پردازنده رو روی 1.6 یا 2 هست نصب کرد؟
سلام دوستان.
كسي ميدونه ويديو هاي بررسي گوشيهاي جديد سوني با حجم كم رو از چه سايتهايي غير از youtube ميشه دان كرد؟
ممنون
سلام شما می تونید با برنامه IDM وقتی رو یوتیوب ویدئویی دارید تماشا می کنید رو حالت 240 بزارید بعد با برنامه IDM دانلود کنید کم حجم ترین کیفیت هست به راحتی هم می تونید دریافت کنیدنقل قول:
ممنونم از شما adrenalin.
اما من adsl ندارم.باvivaz pro+ucbrowserميرم اينترنت.
اگه سايتي يا راهي باشه ك با اينا كارمو راه بندازه ممنون ميشم ازتون.
چند روزه که گوشیم کند شده.با اینکه برنامه هم زیاد نصب نکردم.در ضمن با force close هم زیاد مواجه میشم.لطفا یه نفر بگه مشکل از کجاس؟مرسی.
سلام
میگم اون 3 تا دکمه ای که گوشی داره (بک/ هوم/اون یکی :دی)رو رنگشون رفت میشه عوضشون کرد؟
اگه وایتکس نریزی روش نمیره رنگش
سلام بچه ها میگم گوشی کسی اینطوری نشده؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرچ کردم خیلی ها مشکل دارن..سه ماهه خریدم گوشیووو هیی وای منن..توی سایت سونی هم میگه باید به تعمیرکار مجازش بفرستینش..ایران تعمیرکار مجاز سونی کجا هست ؟؟ چیکار باید کرد؟
میشه گویا جلدش رو عوض کرد درسته؟از کجا میتونم جلدش رو بخرم؟کمکککک
نه نمیشه.نقل قول:
اگر بوت لودر باز نباشه میشه کرنل ای که فرکانس پردازنده رو روی 1.6 یا 2 هست نصب کرد؟
واسه فلش زدن کرنل باید بوت لودر باز باشه.
سلام
امروز تو دانشگاه گوشی از دستم افتاد گوشه گوشی بالا سمتی که جک هندس فری هست یکم رنگش رفت ...
حالا دیگه به خاطر همین داره دلمو میزنه ....
خواستم بدونم اون شاسی رو به صورت جداگونه میشه پیدا کرد؟
رفتم بفروشمش ازم 560 برداشتن
گوشیمم آرک اس سفید هست
دوستان موندم چی کار کنم؟
ازم دارن خوب میخرن؟
به نظر من فوق العاده عالی دارن میخرن :دی فکر نمیکنم خیلی گرون تر از اینا خریده باشین...
اما به این قسمتش فکر کردین که جاش چی بخرین؟! :دی
سلام
اقا من اين برنامه رو مي وام چي كار كنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گوکل اخیراً ترفندی رو برای دانلود مستقیم از مارکت رو برای pc منتشر کردنقل قول:
را حلش رو میتونید از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بخونید
البته سرچ گوگلی هم میزدید
بچه ها من یه آرک اس کارده البته خیلی تمیز و سفید پیدا کردم که فروشنده 250 سر میگیره و با گالکسی اس من عوض میکنه . نظرتون چیه ؟ این کارو بکنم ؟
راستی یه سوال دیگه : این مشکل ترک خوردن گوشی توی آرک اس هم هست ؟
نقل قول:
من گالاکسی اس م رو 520 فروختم
حالا مگه ارک اس چنده ؟ 250 میخوای بزاری روش؟ خب گالاکسی اس 2 بگیر!!!!
قیمت نو آرک با گالاکسی فرقی نداره ، همچین اشتباهی رو نکن
نه اصلا این کارو نکننقل قول:
آرک اس آنچنان برتری به گالکسی اس نداره
بیخیال
( شما اگه گوشیتو بفروشی اون 250-300 تومنو بزاری روش میتونی اپتیموس 3d بگیری که خیلی بهتره )
سلام
دوستان آرک اسمو بدم htc evo 3dبگیرم؟
اگه بدون سره آره ؛ در غیر این صورت نــــه :دی
دوستان این اندروید 4 کی میاد دیگه داره صبرم تموم میشه؟؟؟
به من 200 هم پول بدن حاضر نيستم اس رو با آرك اس عوض كنم...
در مورد تعويض با evo3d هم ميارزه تا 100 هم سر بدي
من کماکان منتظرشمنقل قول:
اینقدر اراه ندادن دیگه یواش یواش میخوام بزنم تو کار نسخه بتاش
چقدر تعصبینقل قول:
ببین دوست عزیز قیمت کار نکرده هر دوش رو از یه جا بگیرنقل قول:
از هر کدوم 20درصد قیمتش رو کم کن
حالا تقاوت بین این دو میشه قیمتی که شما باید پرداخت کنید
در ضمن این مشکل ترک تو پست بالاتر یکی آرک اس سفیدش ترک خورد
البته اگر با گوشی خوب رفتار کرد احتمالاش پائین میاد
ببخشید من تازه یه گوشی آرک گرفتم
مشکل شارژ دارم نمیدونم مشکل از چی هست ، گوشیم در حالت عادی شارژش پر هست ولی یه باره خاموش میشه و شارژش تموم میشه.
باتری و در بیار دوباره بزار و شارژ کن ببین چی میشه
متاسفانه با باطری در آوردن مشکلش حل نشد گوشی رو تقریبا یه هفته هست گرفتم
گوشی رو که مثلا 2 ساعت زدی به شارژ باهاش کار میکنیم و بعد از چند ساعت یهو خاموش میشه ( در کل بگم که اون علامت باطری بالا سمت راست الکی مینوسه ) ورژن اندروید 2.3.4 هست
اگه مشکلش به نظرتون رفع نمیشه تا پسش بدم
تعصبي نيستم...
آرك اس خريدم. دادم دست خونه.
اس هم داشتم... كلا به اين نتيجه رسيدم.
نظر شخصيمه :)
کسی راه حلی باسه ما نداره
یعنی پس بدیم؟
ببین یه بار با آپدیت سرویس آپدیت رسمی کن
اگر اشکال نرم افزاری بود که هیچی گوشیت مشکلش حل میشه
اگر هم سخت افزاری یا از خود باتری باشه که میری پس میدی...