-
سلام
دوستان یک تجربه طلایی ! :n02:
وقتی مریض میشید و یا سرما میخورید ..وقتی وارد یک جمعی میشین یا به مراسمی ، مهمانی خانوادگی دعوت میشید . هیچ وقت به کسی نگید مریض شدید . چون تجربه ثابت کرده هر کس تو اون جمع مریض بشه همه انگشت اتهام میره
سمت شما که شما باعث ویروسی و مریض شدنش شده اید !!! حتی اگر بر اثر عدم مراقبت از خودش یا از کسی دیگه گرفته باشه بازم میگه از که تو این مریضی رو گرفته :n28::n30::n29::n27:
-
داخل کامپیوترتون اطلاعات مهم و شخصی و ضروری ک کم استفاده و مهم هستن براتون حتما داخل ی dvd ی کپی ازشون داشته احتمال پاک شدن و خراب شدن هارددیسک وجود داره و اطلاعات رو دائمی نمیشه نگه داشت
-
در کلاس درس دوستی داشت تعریف میکرد میگفت یکی از بستگانش رو بیمارستان بستری کرده بودند، ماهم علت رو جویا شدیم، گفت که خیلی « فست فود » مصرف میکرد. یعنی نه اینکه بگی دوبار یا سه بار در ماه بلکه سه یا چند بار در هفته. میگفت که تو خونه بیهوش شده و از حال رفته.
خوب ببینید، خدا به انسان عقل داده یعنی خودش میتونه تشخیص بده چی براش بده و چی خوب! پس چرا عقل رو فدای هوس های زودگذر بکنه.
میشه کلا فست فود رو از رژیم غذاییمون حذف کنیم ولی من نمیگم کامل حذف شه چون سخته. خود بنده خیلی که بخوام فست فود مصرف کنم،
یک یا دوبار در ماه.
فقط کافیه یکم منطقی فکرکرد. اگه فرضا بگیم در سوسیس و کالباس ازگوشت خالص هر حیوون حلال گوشتی استفاده میشه پس چرا اینقدر ارزونه. درسته شاید از دید برخی غذاهایی مثل پیتزا خیلی گرون باشن اما یقینا اگه از گوشت خالص در کالباس یا سوسیس اون استفاده میشد خیلی میتونست گرون تر باشه.
قیمت انواع گوشت رو هم که اطلاع دارید.
پس اصلا نه منطق تو استفاده از گوشت خالص هست و نه سودی برای سازنده.
خواهش میکنم سعی کنید، تا حد امکان مصرف فسد فود رو به حداقل برسونید و اگه فست فوی استفاده میکنید سعی کنید تو ساندویچی نباشه و حتما تو خونه درست کنید.
علتش رو میگم براتون:
تو غذای بیرون، علاوه بر اینکه مواد غذایی سالمی مصرف نمیکنی بلکه روغنش هم کاملا غیر بهداشتی و سرطان زا هست چون مدت زیاد و برای افراد زیادی استفاده شده.
اما وقتی تو خونه درست میکنی و بهداشت رعایت میشه لااقل میدونی ضرری که بهت وارد میشه فقط از خود غذا هست و مضراتی مثل غیر بهداشتی بودن بهش اضافه نمیشه.
ممنون.
-
وقتی قرار دوباره به محل کارتون برگردید چک کنید کلید ها همراتون باشه.:n01:
با دوستان واسه ناهار بیرون رفتیم و شیفت عصر نوبت من بود، موقع برگشت دیدم کلید ها جا مونه، اگه کلید دوستم نبود نمیدونستم چی می شد:n02:
-
متاسفانه توی کشور ما حیلی چیزها رو باید از سنین پایین شروع کرد.یکی از اونها پول جمع کردن برای ازدواج هست.البته منظورم به اونهایی که پدر مایه دار دارند نیست
الان به یک پسر 16-17 ساله بگی پول تو جیبی هات رو خرج چیزهای بی خودی نکن-یا اونهایی که از همین سن تابستان ها کار میکنند یا کار نیمه وقت انجام میدن این رو بگی
میگه اوووووووووووو کو تا من ازدواج کنم....من اصلا زن نمیگیرم.:n21:
همین پسر توی 24 سالگی که تازه مدرک گرفته و از سربازی امده 1 ریال پول توی جیبش نیست....حالا تا بگرده کار پیدا کنه و پول جمع کنه اگر شانس بیاره توی 30 سالگی بتونه یه خونه کوچک توی جنوب شهر اجاره کنه و با قرض یه عروسی کوچک بگیره یا کلا حسرت عروسی رو به دل زنش بذاره و یک زندگی سراسر سختی رو شروع میکنه
من خودم از 15 سالگی پول هام رو جمع کردم.البته من عقلم نمیرسید وگرنه خیلی زودتر باید خونه میخریدم.ولی توی 25 سالگی هم خانه خریدم.هم یک عروسی مفصل هم یک مغازه اجاره کردم و کاسبی راه انداختم.اگر خدا کمک کنه به زودی هم مغازه رو میخرم
-
سلام
وقتی جایی استخدام میشید اگه ازتون سفته خواستن حتما و حتما ازشون(مسیول کارگزینی یا رییس) رسید بگیرید و قید کنید که برای ضمانت کار دادید، ضمنا قسمت سمت چپ سفته هارا بکنید و پیش خودتون نگه دارید.
من به رییس اعتماد کردم و بدون رسید سفته دادم و ضربه خوردم، بنابراین به هیچکس اعتماد نکنید
-
اقا موقع ماشین خریدن از آشنا حتما حتما حتما(غریبه بماند) قید کنید به مدت 48 ساعت بعد از قولنامه اگر ایرادی تو ماشین دیدید (که به شما نگفتن مثل تصادف، رنگ ،گیرببکس ،موتور )قولنامه فسخ هست !!! و حتی ضرر و زیان لحاظ کنید!!!
-
اکثر اوقات بهترین راه عاقل شدن هزینه دادن است!
ما تذکرات و توصیهها و راهنماییهای دیگران را بیشتر اوقات قبول نمیکنیم (یک گوش در یک گوش دروازه!) اما وقتی هزینه آنرا دادیم تازه متوجه میشویم دیگران چه میگفتند و باید چه کار میکردیم و اگر این مورد در آینده تکرار شد باید چه کار کنیم!
-
به کسی نسیه نده / توی مسایل مالی بی رحم و درنده باش .
-
ببینید و عبرت بگیرید از ماجرای داخل اتوبوس :
موضوع از این قراره که دیروز عصر برای رفتن به مقصدم . ترجیح دادم به اتوبوس برم . رفتم داخل اتوبوس نشستم . خیلی راحت . بعد مسیر کمی طولانی بود . یک اقایی هم کنار من نشست سنش میخورد 27-28 سال باشه . که بسیار خوش اندام و چهارشون بود .بعد کمی گذشت . بعد دو تا پسر هم سوار اتوبوس شدند سنشون حدود 20 و 22 سال بود . که از این ها بودند که ابروشون رو برمیدارند و از این فشن و موسیخی ها .. :n09:
این دو نفر اومدند ته اتوبوس و سرپا بودند و قسمت خانم ها چشم چرونی میکردند . این دو نفر هم که از رو نمیفتند و پیش هم چیزی میگفتند و میخندیدند . و این موضوع ادامه داشت . و گاهی هم به دختر های مدرسه ای هم تیکه میانداختند و بلند بلند میخندیدند .بعد هی این موضوع ادامه پیدا کرد . چند نفر سن بالا بودند که از این کار بدشون میمود . و با نگاهی تامل برگنیز به این دو فرد نگاه میکردند . بعد من و این اقا که اول گفتم هم ته اتوبوس بودیم و صندلی اخر نشسته بودیم . که یکی از
این دو پسر گفت ببین اون دختره چقدر خوشگله . رفیقش با چشماش اشاره کرد و گفت بابا اونو میگم . بعد این رفیقش میگفت نمیدونم بعد هی چشم چرونی میکردند .بعد دیگه نشونی داد گفت اون که روسری شالی مشکی داره و مانتو قرمزه .
داستان از اینجا شروع شد . :n04: قیافه اون مردی بود که کنار من نشسته بود . مشخصات همون مشخصات همسر اون مرد بود که داخل اتوبوس نشسته بود . اقا بلند شد سرپا ...چشمت روز بعد نبینه . گفت چه غلطی کردی . گردن اون فرد رو طوری گرفت که قصد خفه کردن وی رو داشت . پسر میگفت به تو چه . و به شما ربطی نداره . این یارو گفت به همسر من با چشم بد نگاه میکنی . انقدر پسر رو زد باور کنید باور کنید به چی قسم بودم آنقدر این فرد رو زد صورتش به خون اغشته شده
بود . ته اتوبوس باریکه ای از خون راه افتاده بود . راننده اتوبوس اومد جدا کنه . سن بالا ها و ریش سفید ها اومدن وساطت کنن و نزارند. بعد زنش جیغ و داد و التماس که ولش کن ولش کن...زنش خدا و زمین و اسمون رو قسم میداد که ولش کنن . این یارو هم که به شدت عصبانی بود سر اون پسررو انقدر به شیشه اتوبوس کوبید که علاوه بر این که شیشه ترک خورده بود شیشه خونی شده بود .خلاصه اون پسر بیهوش شد و دوستش فرار کرد .
وقتی قضیه تموم شد و امبولانس اومد . این پسر بینی و .... . صورتش فکر کنم دیگر قابل تشخیص نبود . اون مرد هم دستگیر شد.
. امبولانس و ..اومدن پلیس و ترافیک به وجود آمده رو فقط تجسم کنید ...
این رو به هر کی میدونید تعریف کنید تا بدونه چشم چرونی چه عاقبتی داره ...حال اون مردک بدخت شد . معلوم نشد اون پسر بیهوش شود یا ..:n03:
-
شوخی کردن با اتفاقات و حوادث زندگی میتونه انسان رو در آرامش بیشتر کمک کنه.
اما مراقب باشید با شوخی کردن زیادی در جمع های مختلف از خودتون شخصیتی سبک سر بروز ندین.
متاسفانه تعداد زیادی از هموطنان عزیز ما برای سرگرمی دنبال انسان میگردن و به محض اینکه حس کنن شما بیش از حد از مواضع جدی بودن پایین اومدین، فرصت رو برای تمسخر شما غنیمت میشمارن و به مرور میبیند به دست خودتون، شخصیتی فرومایه از خودتون ساختین و به دیگران دو دستی جرات تمسخر و تیکه پرانی را داده اید.
-
یه تجربه برای دخترخانم ها! ؛)
رنگ مو# ریزش مو# اتوی مو
من توی این چند سال و بعد از اینکه به سن قانونی رسیدم(!) موهامو دائما به خاطر زیبایی و مد روز و هم چند تا تارموی سفید رنگ می کردم. البته هیچ وقت بلاهایی مثل دکلره و مش سر موهام نیاوردم و رنگهای خیلی روشن نزاشتم. در کنارش هم از سشوار و وسایل حالت دهنده مو استفاده می کردم.. نتیجه کار قطعا یه ظاهر آراسته تر بود و ارزششو داشت.
اما الان که عکس های قدیمی مو می بینم به نظرم موهام راحت نصف شده! کم پشت نشده اما خب قبلنا خیلی پرپشت بود و باعث حسادت اطرافیان!:n09:
خانم ها حتما استفاده اجتناب ناپذیر! از اتوی مو برای حالت دادن به موهای بلند رو درک می کنند! همین طور رنگ کردن ماهیانه ریشه مو!
اما خب تهش چی؟ حتی اگه مثل من میانه رو باشید و زیاده روی نکنید باز مواد شیمیایی رنگ مو و حرارت سشوار و اتو کار خودشو می کنه؛ و این طوری نیست که سریعا متوجه ریزش موهاتون شید بلکه به مرور و بعد از چند سال هم جنس مو عوض میشه هم حجمش کمتر میشه. موی بعضی ها وز میشه بعضی نازک مال بعضی هم موخوره می گیره..خیلی ها رو میشناسم که آخرش یا به معنای واقعی کلمه کچل شدند یا موها سوخته و سه سانتی کوتاه کردند یا نهایتا به زور کراتینه و سرم مو و چیزای دیگه کمی درستش کردن:n27:
تصمیم گرفتم دور اتو و رنگ رو خط بکشم، مگر در موارد منطقی و محدود!
توصیه دوستانه و خواهرانه من به خانم هایی که زیاد از رنگ و اتو استفاده می کنن اینه که یه مدت به موهاتون استراحت بدین و نزارین خدای نکرده روزی برسه که بعد بخاین دنبال درمان بیفتین.
ریشه های مو با این کارا توی جوونی ضعیف میشه و بعدها توی میانسالی آسیب زیاده روی به شکل ریزش مو دیده میشه و مویی که بریزه دیگه به این راحتی ها مثل قبلش درنمیاد.
سرب رنگ مو هم ثابت شده سرطان زاست و حتی رنگ موهای خارجی هم وقتی مدام استفاده شن تاثیر بدی روی مو دارن.
زیبایی موی یه خانم به موهای پر و سالم و براقشه نه ضرورتا موهای رنگ شده طبق مد روز اما شاید کدر و کم پشت..
همیشه دورنمای کاری که می کنید رو در نظر داشته باشید و فقط به لحظه فکر نکنید. هیچوقت نزارید ضرر چیزی رو به چشم ببینید بعد عادت بدتون رو ترک کنید، حالا هر چیزی که باشه:n40:
-
سلام
توی زندگی تون هیچوقت اسیر و غرق یک چیز خاص نشید
مثلن اسیر مدگرایی . اسیر پول یا ... ( چیزای جانبی زندگی )
مثلن سعی کنید تیپتون خوب باشه . تمیز باشید . اگر اسپرت پوش هستید اسپرت بپوشید ژل بزنید شیو شده باشید اما اسیر مدگرایی نشید
مثلن این دختر پسرا دیدید که دیگه توی زبونشون . گونه شون هم سوراخ میکنن یا بعضی پسرا که دیگه لباسای عجیب غریب که این فلان مده و ...
میدونید چرا ؟ چون پوچ گرایی میاره . و پوچ گرایی هم باعث میشه آدمو از هدف اصلی دور کنه
چیزی که توی جامعه ما روز بروز داره زیاد میشه و بجای اینکه جوونها مثلن دنبال درس خوندن و کار باشن همه ش فکرشون توی چیزای جانبی باشه که امروز فلان گوشی میاد من ندارم ؟ پس بدبختم . فلان کفش با پاشنه ی 15 سانتی اومده پس من نپوشم مورد توجه قرار نمیگیرم
اگر بدنم خال کوبی نکنم بی کلاسم ؟ اگر دوربین گوشی م سلفی خوب نندازم آبروم میره
در صورتی که این روند ادامه پیدا کنه فرد پوچ گرا میشه و بدنبالش عواقب بعدی در زندگی یعنی بیکاری . ناسازگاری . در زندگی آینده طلاق
درسته کار نیست و ... تفریح نیست و ... ولی خودمون هم باعث میشیک که به روند بعضی چیزا سرعت ببخشیم
من نظرم اینه که تیپ بزن به موهات اندام پوستت برس اما غرق یچیز نشم چون دیدم آدمهایی که واقعن با این کارا نابود شدن و از لحاظ روحی و عاطفی و ... نابود شدن
شاید خودم هم بعضی مواقع این فکر و نمیکردم اما وقتی میبینی حقیقت زندگی چیز دیگری هست سعی میکنی همیشه یه حد فاصله ای بگذاری
-
اگر در آمد تون متوسطه یا خانواده و خودتون عادی هستید هیچوقت خودتون و با افراد خیلی پولدار مقایسه نکنید
به نظرم آدم مقایسه با فرد دیگر به شرط الگو پذیری از اون شخص و رساندن و تلاش جهت ارتقا خوب هست
اما مقایسه ای که اینروزا که در زندگی ها میبینم این چشم و هم چشمی هست و به مرور باعث تخریب میشه
چون خیلی افراد خیلی پولدارن و هر کاری دلشون بخاد انجام میدن و هر کالایی میخرن و .. چون ممکنه خیلیهاشون از روی تلاش اینها به این ثروت نرسیده باشن و پول مفتی بهشون رسیده باشه
اگر فرد بخاد با این افراد خودشو مقایسه کنه هم از لحاظ فکری و هم روحی تخریب میشه
به نظرم مقایسه ی زیاد کار خوبی نیست . من اگر درآمدم 1.5 میلیونه همه ش فکر کنم که مثلن فلان رفیقم چرا با وجود اینکه کارش کمتره 10 میلیون میگیره فقط به خودم ضربه میزنم . مقایسه ام زمانی میتونه خوب باشه که ببینم اگر اون از راه خاصی رفته که به این درآمد رسیده اون و یاد بگیرم در غیر اینصورت جز لطمات فکری و روحی و حسادت چیزی به خودم وارد نکردم . گاهی تفاوتها بخاطر تفاوت شرایط زندگی . محیط و ... هست و مقایسه نمیتونه درست باشه
-
تو غذا پختن اساس غذا رو دستکاری نکنید اگر تجربه ندارید.
من بعضی وقتها که آشپزی میکنم مثلا میگم یه چیزو کمتر بزنم یه چیزیشو بیشتر تا خوشمزه تر بشه...بد میبنم اصلا مزه اون غذا رو نمیده آخرش.اهل خانواده هم با این قیافه میخورن :n37:.
این همه وقت میزارم با یه مقدار کم یا زیاد کردن مواد اولیه مزه غذا عوض میشه اون مزه خوب و خوشمزه رو نمیده.
مثلا میخوای سالاد ماکارونی درست کنی من میگم سس سفیدشو بیشتر بریز خوشمزه تر بشه مثلا جای 1 قوطی 2 قوطی بریز.بعد آخرش مزه سس میگیره .
-
یک نصیحت درباره جادو هایی که ادم هایی میکنن برا نابودیه کسی یا نابودیه یه خانواده یا میگن ستاره بختتو میسوزونیم وجونمو گذاشتم برایاد گیریه این کارو با دوتا اسم زندگیتو ازاین روبه اون رومیکنمو ووووووو
اول اینکه جادویی وجود نداره خودتونو برا حرف هایه یه مشت کف بین وعقب افتاده تلف نکنید
دوم این که کسی دنبال این کارا باشه واگر هم جادوش جواب بده اونی که با این جادو اسیب دیده مطمعن باشید درد انچنانی نمی کشه
اون جادو کنندس که عواقب این دنیا ودنیایه دیگرو بشدت میبینه حتی جادو در راه درست ...ساخته شده باشه ازدیدگاه امامان وپروردگار ..پست ترین کار در دنیا جادو کردن هست وعواقب بدی رو همراه داره برا کسی که جادو میکنه
اگر مشکلی براتون پیش اومد یا بدبختی درزندگی براتون پیش اومد به حساب جادو شدن ننویسید به حساب این بنویسید که چه کاری کردید که این اتفاق براتون پیش اومده
.................................................. ..............
یکی از فامیلامون که دیده بود 5 تااز خانواده فامیل باهم رابطه زیادی دارن به همشون گفت جادوتون میکنم فجیح چون چشم نداشت وحسودی میکرد ..خلاصه ازاین سخن مدتی گذشت که این 5تا خانواده باهم بدشدن دعوا کردن ورفت وامد قطع شد وبه شدت از هم تنفرپیداکردن بعدهمون فامیلی که جادو کرده بود کلی خوش حال بود
عاقبت این فامیل جادگر که 4نفر بودن این بود: 1.این که پسرش تصادف کرد قطع نخاء شد 2.زنش به علت عجیب دوتاچشش کورشد ..خودش هم به علت قند دوتا پاشو قطع کردن ..یکی دیگه از پسراش هم معتادشد
نتیجه : جادو کردن دیگران عواقب بدی دار..................خودتونو برا حرف کف بین ویه مشت خرافات درگیر نکنید .........و چیزی در دنیایه واقعی به عنوان ستاره بختو ..جادو ووووووووووهزارتا دیگه وجود نداره وبه یه مشت ادم بدبخت توجه نکنید
کسی که کارش تخریبه دیگرانه خودش بدبخته عالمه که ازاین کارا میکنه
اینم بدونید همین حرفایه ادم هایه بدبخت وگداهست که کشورمون جهانه سومه باتمام ثروت
-
بعضی اوقات عصبانیت لازمه ولی اکثر اوقات بهتره خودتان را عصبانی نکنید چون حالتان را تا ساعتها یا تا چند روزی خراب میکند و انرژی و تمکزتان را کم میکند!
بهتره از خودتان بپرسید ارزشاش را داره که این هزینه را بدهید یا نه؟
گاهی اوقات بله و اکثر اوقات نه
-
گاهی وقتها قدر لحظات و دوران هر چند عادیای که داریم نمیدانیم
بعدها حاضریم برای داشتن حتی نیمی از اون لحظات هزینههای بسیاری بدهیم
قدردان و شکرگزار لحظات خوبمان باشیم
قدر پدر و مادرمان را بدانیم بخصوص وقتی پیرتر میشند و حتی اگر حرفی نصیحتی کردند که به مزاجمان خوش نیامد مشاجره و کل کل نکنید .
-
اگر خواب شبتون خرابه.
هر شب موقع خواب 3 دقیقه به خودتون بگید سنگین و عمیق و یکسره تا فردا صبح می خوابم و فردا با شادی و خوشحالی و لذت و پر نیرو از خواب بیدا رمیشم و آماده ام برای کار روزانه.اگر به مدت 2 ماه اینو به خودتون بگید مغز این دستور رو قبول میکنه.
-
سلام
با این تله موش 4000 تومنی و این تکه شکلات کِشی معمولی که به اندازه ی یک گیلاس هست 17 موش شکار شده در مدتِ 1 ماه !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
=====================================
مزیتهای شکلات کشی:
1- خیلی ارزانه . از خشکباریها میتونین یه دونه بگیرین چون فله ای میفروشند . برای یک سال کفایت میکنه . چون یک سومش کافیه برای هر دفعه و اگر تله حساس باشه موش اصلاً فرصت نمیکنه ازش چیزی بخوره
2- خوردنش خیلی سخته . مثل پنیر راحت گاز زده نمیشه و موش مجبوره با فشار دادنِ سرش گاز بزنه که باعث در رفتنِ ضامن و آزاد شدنِ فنر میشه .
3- مثل چسب به تله میچسبه و موش نمیتونه طعمه رو برداره ببره جای دیگه بخوره .
4- موش بو و مزه اش رو خیلی دوست داره و بالاخره میاد سراغش (جان فدای شکم)
به ضامن نگاه کنین که تا چه حد حساس نصب شده تا با کوچکترین فشار آزاد بشه
بهتره موقع برداشتن جنازه ی موش از تله , یک کیسه نایلون به درد نخور دست کنین
بعد از نصب تله هم دستتون رو با آب صابون خوب بشورید اما وسواس نداشته باشین .
برای نصب تله , یک دستتون باید روی فنر باشه و با دست دیگه ضامن رو نصب کنین . بعد از نصبِ ضامن , اول دستی که سمتِ ضامن هست بردارین بعدش دست دیگرتون رو از روی فنر بردارید
اگر بچه ی کوچیک دارین باید جائی تله بذارین که در دسترس بچه ها نباشه وگرنه ممکنه دست یا پاشون آسیب ببینه . بهترین جا زیر کابینت آشپزخونه , پشت یخچال و اجاق گاز هست یا توی انباری , پشتِ درب (اگر در انباری لانه ی موش هست )
حتی بعد از گرفتن همه ی موشها باز هم تله بذارین چون موشها زیر همه ی خونه ها تونل میزنند و اینور و اونور میرند و بالاخره یه روز دوباره موشهای دیگه ای راه پیدا میکنند به خانه یا مغازه یا انبار شما .
نباید از کشتن یک جاندار احساس خوشحالی کنید بلکه باید متاسف باشید که از سر ناچاری مجبورید جانش رو بگیرید .
موشِ مرده رو در عمق 20 سانتی زیر خاک مدفون کنید . توی کوچه و خیابون و توی سطل آشغال نندازین .
خیلیها نمیدونند که توی خونه یا محل کارشون موش هست . وقتی تله میذارند تازه متوجه میشند موش هست
موش بویائی بسیار قوی داره و شکمش هم بیشتر وقتها خالیه پس هر جا که دور از دید باشه اگر تله بذارید بالاخره میاد سراغش .
-
سلام؛
چون نزدیک خونه تکونی های عید هم هستیم یه تجربه خیلی مفید بگیم:
ماه ها پیش یکی از اقوام یه میز دراور رو درست یادم نیست خریدن یا میخواستن کار دیگه ای کنند به هر حال میز روی وانت بود. مرد اون خونه به تنهایی اقدام کرد به میز رو از وانت بیاره پایین.
میز دراور به اون سنگینی رو به سختی آورد پایین. خب تا چند روز درد کمر عذابش میداد و بلافاصله هم به یک مسافرت راه دور رفتند و همه اش ایشون پشت فرمون بودن.
از سفر که برگشتن، بله کمرش کار دستشون داد. تقریبا تا فکر کنم یکی دوماه رو تخت خونه بود. وقتی رفتیم عیادتش گریه میکرد مرد به این بزرگی. خوب خیلی سخته برای مرد که از کارش بیفته و نتونه از جاش بلند شه.
دوستان عزیزم خواهش میکنم دقت کنید، کمر شوخی بردار نیست. تنهایی وسایل سنگین رو بلند نکنید، موقع برداشتن وسایل هرچند سبک بشینید ولی سر پایی خم نشید.
اونکه با برداشتن یه دراور سنگین اینجور شد اما گاه برداشتن یه وسیله های نه چندان سنگین هم ممکنه باعث این مشکلات بشه اگر اصولی و با شرایط مناسب برداشته نشه.
خانوما و آقایون، پدرا و مادرای عزیز تو این خونه تکونی های نزدیک عید مباد وسیله ای سنگین روتنهایی جابه جا کنید،
مباد دم عیدی کار دست خودتون بدیدا ...
-
اینترنت همراه اول دو تا مشکل مهم داره :
1. گاهی اوقات (و برای من چندین بار) پیش آمد که با فرستادن 0 به 8080 اعلام نمیکنه که حجم مصرف شدهات تا اون لحظه چقدره و یک حجم تکراری را اعلام میکنه! و بعد از چند ساعت اعلام میکنه که چند ساعت قبل حجمات تمام شده! و البته بقیه ترافیک مصرف شده را آزاد پایات حساب می کنه!
راه حل : یک قسمت در گوشی هست که تعیین میکنی که تا چه حجمی میخواهی مصرف کنی و بعد وقتی که به حجم تعیین شده رسید آلارم میدهد و یا حتی اینترنت را قطع میکند! اگر این قسمت در گوشیتان هست فعالاش کنید (data usage) یا به دنبال نرم افزاری بگردید که این کار را برایتان انجام بدهد
2. همه بسته های همراه اول حتی آنهایی که در سایتشان اعلام کرده بصورت خودکار تمدید نمیشود، بصورت خودکار تمدید میشود!
اگر فکر میکنید با فرستادن 8 به 8088 تمدید خودکار قطع میشود بدانید که نمیشود!
(همین طور که برای من دو بار بسته اینترنت را تمدید کردند و وقتی 8 را به 8088 میفرستادم اعلام میکرد که بسته شما بصورت اتوماتیک تمدید نخواهد شد اما وقتی بسته تمام میشد اعلام میکرد که بسته شما در این ساعت تمام شد و مجدداً تمدید شد!)
تنها راه برای قطع کردن تمدید خودکار این است که بروید مخابرات (نه دفتر خدمات ارتباطی) و شکایت کتبی کنید (کاری که من امروز کردم)
و با شکایت قطعی بالاخره تمدید خودکار بسته قطع شد و پیامکش برایم آمد که بسته شما غیرفعال شد!
البته پول آخزین بستهایی که بصورت خودکار تمدید کرده بودند و استفاده نکرده بودم در قبض میان دورهام آمده!
-
وقتى براى تعمير و سرويس بعضى وسايل مثل آبگرمکن با نمايندگى تماس ميگيرين مواظب باشين سرتون کلاه نذارن تازگيا مد شده سرويسکار مياد تو خونه آبگرمکن يا وسيله ى ديگه رو نگاه ميکنه بعد ميگه درست نصب نشده جاش غير استاندارده! بعد يه نگاه ميندازه و پول اياب و ذهاب ميگيره ميزنه به چاک! با توجه به مملکت آرمانى ما هيچکس هم جوابگو نيست! من چند بارى با اين قضيه روبرو شدم جالبه عيب هاى بزرگ و پر خرج رو دستتون ميزارن که اگه به يه سرويس کار معمولى بگين بهتر و صادقانه رفتار ميکنه، حواستون باشه بعد شنيدن بهانه هاى الکى و بيخود سريع بيرونشون کنين و اجازه ندين به چيزى دست بزنن تا نتونه چيزى بگيره!
-
به هیچکس اجازه ندهید تحقیرتان کنه و حتی باهاتون بد حرف بزنه!
لازم نیست عربده بکشید و یا فحاشی کنید یا دست به یقه شوید خیلی اوقات اینکه با یک قیافه جدی ازش بپرسید منظورت از این حرف چی بود؟ و بعد با چند تا سئوال دیگه آنرا تو موقعیت دفاعی بگذارید کافیه!
باید کاری کنید که بد حرفزدن یا تحقیر شما برایش هزینه داشته باشه تا دیگه کارش را تکرار نکنه! و اولین بار و آخرین بارش بشه!
در غیراینصورت احتمال تکرار این رفتارش زیاد هست!
-
وقتی سوار ون شدید حتما بمونید اون اخر کرایه رو حساب کنید
چون برای من پیش اومده کرایه رو پرداخت کردم اون اخر راننده گفته نه شما کرایه ندادی!! حالا بیا و ثابت کن:n29:
-
اگه دیدین یه دختر یه جایی مدام صاف تو چشاتون نگا میکنه بدونید داره آمار میده باید بری بهش شماره بدی :دی
-
3 روز پیش از شرکت هواپیمایی کاسپین یه بلیط اینترنتی گرفتم ، پرواز کنسل شد هوا هم خوب بود و منم برای استرداد مبلغ بلیط با شرکت تماس گرفتم و اطلاعاتم رو ایمیل کردم و اونا هم فرستادن امور مالی . حالا زنگ میزنم بهشون میگن نامه شما برامون رسیده منتها چند تا پرواز کنسلی داشتیم داریم اونا پرداخت میکنیم و شاید مال شما بیفته اونور عید . مثل اینکه روش جدیده ، دارن حسابهای اخر سالشون رو میبندن میبینن کم میارن ، یه پرواز میزارن و کنسل می کنن و ....
اگه بلیط اینترنتی بگیرین این دردسرها رو هم داره ولی اگه از آژانس بگیرین هر موقع که پرواز کنسل شد و شما مراجعه کردین به آژانس باید پولتون رو همون لحظه برگردونه و برمیگردونن همیشه .
-
دوربینایی که سر چراغ قرمزها هستن و تخلفها رو ثبت میکنن پلاک جلو رو میگیرن . بنابر این موتورسیکلت چون پلاک جلو نداره تخلفی براش ثبت نمیشه میتونین با خیال راحت از چراغ قرمزتون رد شید (البته کلا" جهت اطلاع گفتم برای موقعیتای خاص نه اینکه بگم چراغ قرمزو رد کنید !)
-
الان به سال جدید خیلی نزدیکیم
من چندین سال مختلف تجربه دارم که مثلا قبل شروع سال گفتم امسال دیگه سال منه(به قول فوتبالی ها) و عالی کار می کنم... بعد جالبه اول سال چون آدم توی حال و هوای سال جدیده فک می کنه واقعا هم یه کارایی داره می کنه و یه چیزای جدیدی هم توی خودش می بینه ولی قیافه آدم توی آخر سال دیدنیه :دی
نمی خوام کسی رو ناامید کنم ولی تجربه بهم ثابت کرده که این حال و هوای اول سال یه چیزی بیشتر شبیه توهمه!
اگه می خوایم توی سال جدید کاری کنیم و یا تغییری کنیم همین جوری الکی صرفا به خاطر سال جدید معجزه ای رخ نمیده و خودمون رو گول نزنیم و واقعا تلاش کنیم که کارای جدیدی رو انجام بدیم...
-
هر وقت یه دختری شروع کرد به پرسیدن سوالاتی مثل اینکه الان نقش من در زندگیت چیه؟ یا مرحله بعدی تو رابطه مون چیه؟ یا در مورد آینده مون چه تصمیمی داری؟
سریعا و در اسرع وقت باهاش بهم بزنید هر گونه تعلل موجب پشیمانی است!
-
در حیرتم از همت و اراده ی معتادها !!! که با چه پشتکاری تلاش میکنند از هر راهی که شده پول مواد مخدرشون رو جور کنند.
اگر فقط یک دههم این اراده و همت و پشتکار رو به خرج میدادند برای ترک اعتیاد , دیگه از شر اعتیاد و مشکلاتش راحت میشدند
-
دوستان کن خواهش دارم ازتون تو جمع هایی که تشکیل میشه به ظاهر هم دیگه اشکال نگیرید مخصوصا زن ها و دختر ها دیروز تقریبا اشک دختره رو در اوردن اطرافیانش از اقایون و خانوما خواهش میکنم که در مورد سیاست و کار و اوضای بازار و کشور توافق هسته ای سیاست نبافید شما هیچی سرتون نمیشه از این موضوعات بحث روانشناسی و اجتماعی نیاز به تخصص داره نمیخواهد حرف بزنید در موردش چون نتیجه گیری های غلط میکنید و استدلال های غلط خواهش دارم التماس میکنم اقا بزنید و برقصید از حال هم جوایا بشید خوشحال باشید و تفریح کنید خواهش دارم بحث فلسفی نکنید این موارد نیاز به تخصص و دلیل و مدرک داره بامیانگین مطالعه صفر توی کشورمون نمیشه اقا اطلاعات ندارید در موردش نکنید الکی نتیجه گیری میکنید و بحث بیخود میکنید در مورد تفریحاتتون حرف بزنید خاطاراتتون رو تعریف کنید نمیدونم بازی های مختلف رو انجام بدید هر کار میکنید بحث نکنید ما ایرانیا مطالعه نداریم سواد نداریم فقط حرف مفت میزنیم اقا هر کی بلده سازی بزنه هر هنری داره بریزه نمیخواهد بحث های این طوری بلنید چون مایه ی جهل بیشتر هست
همدیگه رو تخریب نکنید دوستان دیروز در اومده طرف بهم زنگ زده که تا رفتم خونه مادر بزرگم شروع کردن بهم حمله کردن که چرا ارایش میکنی و تخت فشار گذاشتنش و شخصیتش زو خورد کردن طرف رو تقریبا اشکش رو در اوردن یک ساعت حرف زدن تا یکیو اروم کنی کار اسونی نیست یک ساعت دلیل و منطق اوردن اسون نیست یک ساعت از ناراحتی شنیدن اسون نیست مخصوصا اگر شب قبلش کلی از طرف تعریف کرده باشی و سعی کرده باشی بهش روحیه بدی و خوش حالش کنی سعی کرده باشی اعتماد به نفسش رو برگردونی چند ساعت فکر کردن که چه نکته کثبتی داره که بهش یاد اور بشی که خوش حالش کنه خیلی سخته بعد تو یه جمع چند تا ادم برات همه رو پنبه کنن یعنی قربون اون کسی که در اومده گفته چون موهات رو رنگ کردی شبیه بز سرخ شدی مردشورشو ببرن بیشعور نفهم رو سر اعتقاداتتون نمیخواهد باهم بحث کنید شما هیچی نمیفهید الکی دلیل و مدرک ها اشغال میارید برای هم استدلال درست رو بلد نیستید تو این زمینه ها شما تو همه چیزا رو خبر ندارید تو سیاست از موقعیت و مشکلات و ... خبر ندارید نویخواهد برید بیخودی از اینا حرف بزنید حداقل تو عید
ممنون به نظر اومد اینا رو باید بگم شاید یک نفر رو هم که شده درست کنم همون یکنفر یک نفر دیگه رو هم که بتونه درست کنه همین طور زنجیر وار درست میشه اوضا بقیه هم یاد میگیرن
-
سعی کنید تا آنجا که میتونید تو دعواهای خانوادگی واسطه نشید بخصوص اون مدلش که باید با هر کدام جداگانه صحبت کنید و حرف این را به اون بگویید و جواب آنرا به این!
چون به احتمال زیاد نه تنها مشکل حل نمیشه بلکه هر دو نفر هم تقصیر را میاندازند گردن شما!
بگذارید هر موقع مایل بودند خودشان بروند رو در رو بنشینند و حرفهایشان را به هم بزنند و مشکلشان را حل کنند! و اگر این تمایل الان وجود نداره اصرار نکنید که مشکلاتشان سر شما آوار میشه!
-
تجربه جالب من اینه
احمق ترین مردم کسایی هستند که دیگران رو احمق فرض میکنند...:n02:
-
سوالی که جوابش رو دوست ندارید بشنوید رو هرگز نپرسید...
-
تا وقتی گوشیتون پیشتونه حتی بلند نمشید که کاری انجام بدید و تا وقتی تلویزیون روشنه هیچ کاری انجام نمیشه
-
تجربه من اینه وقتی کسی ترکتون میکنه معنیش این نیست که نقص از شماست و هیچگاه هم کسی کامل نخواهد بود
معنیش اینه که طرف مقابلتون دیگه به این یقین رسیده شما و اون مناسب هم نیستید
شاید ترکتون کنه ولی در عوض کلی تجربه و درس براتون به یادگار می زاره
و شما باید اطمینان داشته باشید با کسی و در جایی دیگر خوشبخت تر خواهید بود
البته اگر جدا نقص اساسی نداشته باشید...
-
وقتی میخواهید بهم زنید همیشه با خوبی و نرم خویی اینکارو کنید اینجوری میتونید طرف رو به عنوان بک آپ حفظ کنید. اگه یه روزی تنها شدید بهش بگید نظرت چیه یه شانس دوباره به رابطه مون بدیم.
-
تجربه من اینه با کسی بهم زدید دیگه پیشش برنگردید چون اگه علاقه ای با تفاهم بود شما رو مجاب به موندن میکرد
ولی اگه محض تنهاییه بازم پیشنهاد میدم که شخص جدیدی رو وارد زندگیتون کنید چون هر نوع جدا شدن هم باشکستن غرور طرف مقابل همراهه
و با برگشتن فقط شرایط تلافی برای طرف رو مهیا کردید و نه تنها تنهاییتون پر نمیشه کلا خودتون ضایع میکنید و تنهاتر میشین
-
هیچ وقت به یه دختر نگید زشته تو رو خدا اینکارو نکنید خیلی آثار بدی روش میزاره برای همیشه :n30: ، قلبش رو بشکونید باهاش بهم بزنید سر کارش بزارید بهش دروغ بگید همه اینا میشه واسش درس زندگی ولی هیچوقت ظاهرش رو زیر سوال نبرید هیچ وقت. :n28:
هر خانمی هم زیبایی خاص خودش رو داره به هیچ زنی نمیشه گفت زیبا نیست. :n40: