کدوم مدلش؟نقل قول:
Printable View
کدوم مدلش؟نقل قول:
این اس تی دوپوند تا دو ساعت خیلی خوبه.کلا تیریپ لاوه دیگه.فاصله نهایت چند سانتی باید باشه:27:
ولی خیلی بوش رو دوست دارم.:31:
ولی این وود راکی مینتین خیلی پخشه خوبی داره
من خودم اگه یه ادکلن ثابت بخوام بگیرم 90 درصد فارنهایته:31:
نظرتون در مورد این دو تا چیه پخش و موندگاری خوبی دارن از بوشون که خوشم اومده
من تا حالا هر چی خریدم از پخش و موندگاریش راضی نبودم
شاید تقلبی قالبم کردن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و
راستی این سایت بالایی جنساش اصله؟؟
:31:فارنهایت ابسلوت؟:دینقل قول:
من کول واتر:31:اگه خودم بخوام بگیرم اگه سقارش باشه چنل چنس :31:
دوتاشون رو آقا فرید دارن.خودشون بیان توضیح بدن.:31:نقل قول:
سایت هم تا حالا هر کدوم از دوستان خرید کرده اصل بوده .
---------- Post added at 10:59 AM ---------- Previous post was at 10:57 AM ----------
از ابسولوت خوشم نمیاد.مگر برایه تنوع.بوش خشک.اینجا هم اکثرا هوا خشکه.نقل قول:
..................
همون کول واتر خوبه:31:
خداروشکر فکر کردم ابسلوت می خوای:31:نقل قول:
خو کول واتر و می گیرم خودم :دی شما واسم چنل چنس و بگیر 1 سومش بافی مانده :دی:11:
شما فارنهایت رو بگیر برا من.منم یدونه چنس 15 تومنی+یک عطره بیک +کول واتر برات میگیرم:31:نقل قول:
من هر دوی اینها رو دارم.نقل قول:
اول باید عرض کنم که این دوتا رو هر جا که دیدید میتونید با اطمینان از اصل بودن بخرید چون تقلبی ندارن.
پخش بوی خوبی دارن و موندگاریشون هم خوبه ولی نه به اندازه ام7 یا دیور اینتنس.
اگر بگید از موندگاری کدام ادکلنها راضی نبودید اونوقت میتونم جواب بهتری بدم.
اگر هم بیش از یک ادکلن دارید به نظر من زیاد روی موندگاری بالا زوم نکنید و به همون 6-7 ساعت راضی باشید چون قرار نیست که همه ادکلنهامون 2-3 روز موندگاری داشته باشن. چون اونوقت بو های عطر هامون روی لباس قاطی میشه(در صورت استفاده متنوع). همون 6-7 ساعت هم برای یک مهمانی شبانه بسنده میکنه.:31:
این سایت هم من قبلا ازشون خرید داشتم و راضی هستم.
در مورد بوشون هم بسیار خوش بو هستند و جز ادکلنهایی هستن که خیلی دوستشون دارم و تاثیر مثبت هم روی تمام اطرافیان میزارن:31:
---------- Post added at 05:03 PM ---------- Previous post was at 05:00 PM ----------
:38::38::38::38::38:نقل قول:
میگم فرید خان این ام 7 رو تو گرما هم استفاده کردی؟
میتونی یه عکس پرسنلی ازش بگیری؟:31:
بله در گرما هم حالشو برده ایم:31:نقل قول:
اونم گرمای اینجا:31:
منظور از عکس پرسنلی؟
به به.به قوله یکی از بچه ها حس میکنم دقیقا بویه تنه مرد رو میده.داره بد میره رو دلم:31:نقل قول:
عکس تمام رخ و بصورت پرتره :31:
منظورت از تاثیر مثبت چیه؟:31: اقا من بلاخره عطر دلخواه رو نیافتم نمیدونم بلاخره چی بگیرم نارسیسو رودریگز پلو ابی تابارم و خیلی دلم میخواد این l instant guerlain pure home رو تست کنم ببینم چه جوریه حیف که نیست فعلانقل قول:
فارنهایت رو بزار تو اولویت:31:نقل قول:
منظور افتادن لیوان نوشیدنی از دست خانمها و در پی آن از حال رفتن عده ایی عاشق پیشه:31:نقل قول:
منظور اینه که خانمها از این دو تا بو هر جا رفتم تعریف کردن
---------- Post added at 06:45 PM ---------- Previous post was at 06:43 PM ----------
عکسش رو که تمام سایتا دارن.نقل قول:
اگر از مال خودم میخوایی عکس بگیرم بگو تا برات بزارم. البته من خودم یه پلاک بش چسبوندم:31:
نقل قول:
راستی از موندگاری کدوما راضی نبودی؟:46:
اینم خدمت علی آقای گلنقل قول:
نقل قول:
دلم خواست:20:(معذرت از دوستان)
دستت درد نکنه.پس اونیکه دیدم اصلی بوده.آخه عکسی که تو نت ازش هست شیشه اش قرمزه:11:
علی جان کدام ادکلن ها رو میگی؟نقل قول:
نقل قول:
تو ادکنایه خودتون که به دوستمون گفتی اگه اونایی که موندگاری ندارن رو بخوای راحت تر میتونم بگم.:31::11:
علی جون اون دوستمون گفتن تا حالا از موندگاری ادکلن هاش راضی نبودن.نقل قول:
من میخواستم بدونم از موندگاری کدوم ادکلنها راضی نبودن تا بفهمم تعریفش از موندگاری چیه؟
من از موندگاری تمام ادکلن هام راضیم.
فرید جان معذرت میخوام من امروز حالم خوب نبوده اصلا تمرکز نداشتم:11:نقل قول:
راستی به نظرم انگار M7 بوش لایت تر از اپیوم هست.نمیدونی شاید به خاطره سرماست که این حس رو دارم.:13:
لایت تر بودن ام7 برای این هست که چوبی-شرقی هست ولی اوپیوم شرقی-ادویه ایی هست. البته اولش ام7 سنگینتره و بعد ملایمتر از اپیوم میشه ولی اوپیوم اولش از ام7 سبک تره و بعد که ادویه ایی میشه دیگه........نقل قول:
البته سلیقه ایی هست
کسی مید نایت این پاریس از برند وان کلیف اند آرپلز رو تست کرده؟
برو بچ امروز ام 7 رو 100 میل یه جا قیمت گرفتم میداد 93....به نظرتون خوب گفته؟
50 میلش رو هم میداد 73...انقد تعریف کردید رفته رو مخم که بگیرمش....شما بودید با این قیمت بهترین چیزی که به نظرتون میرسید بگیرید چی بود؟
---------- Post added at 11:37 PM ---------- Previous post was at 11:34 PM ----------
راستی به نظرتون ام 7 فرش بهتره یا اصلیش؟؟من فرش رو نتستسدم اما اصلی رو تستیدم و رفت رو مخم که بگیرمش
آقا محمد حسین تست کردن:31:نقل قول:
---------- Post added at 11:51 PM ---------- Previous post was at 11:47 PM ----------
الان این ام 7 رو مخه منم رفته که بگیرمش.:31:اولش همچی حال نمیکردم باش ولی الان خیلی دارم حال میکنمنقل قول:
قیمتش هم همین حدوداست.منم 70 و 90 قیمت دارم.البته مالیات بر ارزششه افزوده هم بهش میخوره:27:
قیمت همین حدودا هستنقل قول:
اگر سنگینی رایحه عود در ام7 اذیتت میکنه برو فرش رو بگیر چون با مرکبت همراه شده و سبکتر هست. این طور که شنیدم تو اروپا فرش طرفدارای بیشتری داره. ولی بدون تست نخر چون با مابقی ادکلن هایی که پسوند فرش دارن کمی متفاوت هست/
آمبر و آرامیس الان چنده؟
راستی کسی آمبر را تست کرده؟ پخش بو و ماندگاری و نوع عطرش چه جوریاست؟
راستی اون کار جک ساف بود (black Jasmin) مشکی! که گفتید از بوش زیاد خوشتون نیومده:دی بوش به سلیقه من تقریبا می خوره. خواستم بدونم می دونید این جزو شیرین ها حساب میشه؟
آمبر فکر کنم 70-75 باشه 90 میلشنقل قول:
آرامیس 110 میلش من 1-2 ماه پیش 75 خریدم.
من آمبر رو دارم. پخش بو و ماندگاری خوبی داره. نوع عطرش هم چوبی-شرقی هست و همانطور که از اسمش پیداست بعد از چند دقیقه بوی آمبر همراه با چوب و وانیل احساس میشه. در کل یک ادکلن انگلیسی تمام عیاره.
اون بلک هم که گفتم رو دو تا حرف F قرمز رنگ بود که روی هم بودند!
خیر بوی شیرینی به نظر من نداشت. بیشتر مرکباتی و تلخ بود که یک بوی خطی و اذیت کننده ایی برای من داشت
black jasmin مشکی هست
دو تا F قرمز هم نداره!!!
ممنونم از اطلاعات کلی در مورد این دو ادکلن. اینا حجم کمتری ندارند؟ مثلا 15 میل یا 50 میل؟
فکر کنم این مدل زنانه باشه. مدل های مردانه این شرکت استوانه ایی و باریک هستن.نقل قول:
آمبر 50 میل داره
آرامیس همین 110 میلش هم داره کمیاب میشه و تا به حال حجم پایین ترش به چشمم نخورده. البته داره و فکر کنم 75 داشته باشه و 50 هم همین طور
این توضیحات همین ژاک ساف هستش. بله این مدل زنونه هستشنقل قول:
* رایحه اولیه از گل بادام، گلابی و آلبالو که با رایحه های گل یاس نیمه شب، گل آفتاب گردان و بنفشه در قسمت میانی همراه شده است، این ترکیبات در کنار هم ماهیت زنانگی این عطر را به رخ خواهند کشید و سرانجام رایحه انتهایی از وانیل، چوب صندل، عنبر و نعناع هندی، غنا و جذابیت این عطر را ثابت خواهد کرد.
50 میل آمبر را زده 62 تومان
تغییری کرده؟
اگر بتونی از بازار خرید کنی شاید مناسب تر از این قیمت پیدا کنی. چون خیلی بالاستنقل قول:
امروز توی هوای برفی و سرد صبح مشتی به خودم کاپتان بلک زدم رفتم بیرون آخ اگه بدونید چه فازی میده تو این سرما....کاپتان بلک خوراک برف و سرماست...قیمتشم خدا وکیلی به نسبت بوی به این خوبی مفته...البته قبلا وان من شو رو هم امتحان کرده بودم اونم تو هوای سرد خیلی فاز میده ولی کاپتان بلک با اون داغی شکلاتی مانندش اصلا یه چیز دیگه است...
ولی من تست کردم اصلا خشم نیومد از کاپیتان بلک شایدم اصلی نبود ولی بوش خیلی بد بود (جسارت نشه به دوستان ) 10 تومن گفت
اتفاقا هوای امروز اینجا هم بارونی بود. منم توی این هوای بارونی و سرد دو پیس از ام7 زدم و کلی باش توی این هوا حال کردم(یه جورایی رفتم تو فضا:31:).
فکر کنم مسلمه که اون کاپتان بلک 10 تومنی چیز مزخرفی باشه چون اینی که من استفاده می کنم یه مدلیه که خیلی کم گیر میاد و خیلی خیلی بهتر و بوشم به شدت طبیعی تر از اون مدلای اماراتیه رایج در بازاره...نمیدونم شما اسم ادکلن Black Diamond رو که جدیدا تو تهران همه جا پر شده شنیدید یا نهنقل قول:
...همون که شبیه لالیکه....این ادکلن یه کم بی نام و نشونه و اسم شرکتشم مثلا NCC هستش که یه اسم من در آوردیه و معلوم نیست از کجا هستش اما خب همونطور که تو همین لینک هم میتونید بخونید کیفیت کاراش به طرز عجیبی بالاست...حالا این شرکت به غیر از این Black Diamond عطر های دیگه ای هم داره که اونما اسمای عجیب غریب دارن و کمتر شناخته شده هستند ..یکی از کارای دیگه این شرکت یه مدل بسیار خوب از همین کاپتان بلکه که اصلا قابل مقایسه با اون اماراتیا نیست و خیلی هم کم پیدا میشه...مضاف بر این که ماندگاری وحشتناکی داره...چیزی دست کم در حد 5 روز!!!
اون طور که روش هم نوشته فرگرانسش فرانسویه ولی حالا کاری به اون ندارم اما عجیب کیفیتش خوبه و اصلا آزار دهنده نیست...مثل این که موادش کیفیتش بالاست یا چیز دیگه است نمیدونم در هر صورت من در عمل دیدم که کیفیت عطرش بالاست...ولی شاید با نگاه به اسم و جعبه و قیافه اش سریع پسش بزنید و بگید که لابد یه کار احمقانه دیگه است...اما خب مهم عطر توشه که واقعا کیفیتش خوبه...
---------- Post added at 09:15 PM ---------- Previous post was at 09:14 PM ----------
اونم خوبه...کلا مثل این که ساعت کاریش 4 ساعت در روزه...تا 3 عصر میبنده میره...ولی یه چیز جالب بگم که ویترینشو کاملا مرتب کرده و اون عطر ویسکی دابل بلک رو آورده گذاشته دم دست...اگه دفعه بعدی گذرت به مغازه اش افتاد دیگه کاملا دم دستشه و میتونه برداره بهت بده...نقل قول:
دوستان عطر و ادکلن قیمت های پایین مثلا 10 تومان و حتی 20 تومان برای 100 میل 90% عطر Fake (تقلبی)
است.
من خودم به عطر های شرکت پاکورابان بسیار علاقه مندم (Black XS , 1 Million)
قیمت هم 60 و 80 هزارتومان است.
دوست عزیز ضمن تشکر از راهنمایی ولی به شخصه همیشه به خودم میگم اگر قراره این ادکلنها کیفیت بسیار خوبی داشته باشند پس نباید با این قیمت عرضه بشن.نقل قول:
عزیز جان قیمت اینایی که گفتم همچینم کم نبود!نقل قول:
در ارزون ترین حالت حتی همون کاپتان بلک 30 تومن بود و الان در حال حاضر من جاهایی رو دیدم که دارن 50 تومن به بالا کارای این شرکتو میفروشن...بعدشم اینا همه روشه اما وحی منزل که نیست...من اینو 30 تومن خریدم اما خب اگه بد بود کیفیتش میگفتم بده.تعصب بی جا که ندارم...من ازش خوب دیدم...بنده خودم ادکلن تقلبی و بی کیفیت قبلا استفاده کردم و سر 2 هفته چنان بلایی سر بینیم اومد که مجانی دادمشون رفت.الانم کار بی کیفیت بزنم سریع بینیم داغون میشه و اصلا سراغ اسانس یا عطر تقلبی نمیرم.تو کارای مثلا شناخته شده هم باز عطرای ریو بینیمو اذیت کردن اما با بقیه اماراتیا مثل امپر و اجمل مشکلی نداشتم....پس به احساسم اعتماد دارم که میگم کیفیتش خوبه..