من خیلی پرس جو کردم جای خوبیه .نقل قول:
اره قبلا لیسانس نمی گرفت اصلا چند وقتی هست داره لیسانس می گیره.
Printable View
من خیلی پرس جو کردم جای خوبیه .نقل قول:
اره قبلا لیسانس نمی گرفت اصلا چند وقتی هست داره لیسانس می گیره.
داداش ممنون از جوابت.من میخواستم برم پست خونه دفترچه رو پست کنم یعنی الان نمیشه باید حتما برم پلیس 10 +1 ؟ بعد اون برگه معاینه رو زده همه قسمتاشو باید دکتر پر کنه من اون قسمت مشخصات فردی مثل اسم و فامیل و ... رو خودم پر کردم الان مشکل داره؟در مورد واکسن میگن که زمانی که خواستی اعزام بشی باید واکسن بزنی و برگه واکسن رو با خودت ببری الان فکر نکنم احتیاج باشه درسته؟نقل قول:
پ.ن : جدیدا بچه های لیسانس که دفترچه رو فرستادن واسه تاریخ اعزام 6/1 یا 8/1 کدام ارگان بیشتر نیرو میگیره نیرو انتظامی یا ارتش(هوایی یا زمینی یا دریایی کدوم بیشتر)
چون سپاه افتادی قطعا پذیرشت قبول شده .بدون پذیرش سپاه نمیوفتی.آقاشما تکمیلی هم داری؟؟نقل قول:
اصلا نیازی به پست کردن چیزی نداری، مدارکت رو تکمیل کردی ببر یکی از این مراکز پلیس 10 + 1 شهرتون اونجا خودشون سه سوت کارتو راه می ندازن. مضخصات فردی اشکالی نداره باقیشو دکترخ ودش پر می کنه.نقل قول:
واکسنم باس حتما بزنی، اصلا یکی از مدارکی که باس بدی به پلیس 10+1 همین برگ واکسیناسیونت هستش که توی درمونگاه وقتی واکسن رو نوش جون کردی، مهر میزنن و تحویلت میدن.
واللا من خودم لیسانس داشتم افتادم نیرویی زمینی ارتش 01 تهران، دیگه نمی دونم اکثرا کدوم ارگان می فرستنشون
پس پاکتی که همراه دفترچه میدن واسه چی هست؟پس اگر دفترچه رو به جای 10+1 از طریق پست بفرستم برگ واکسن نمی خواد این قضیه واکسن رو من هنوز شک دارم چون من شنیدم یه 2 -3 هفته قبل از تاریخ اعزام باید بزنی؟نقل قول:
من کرجم یعنی احتمال داره بیفتم 01 ارتش؟
واللا من که اینجوری کارای سربازیو انجام دادم، از همون پلیس 10+1 دفترچه گرفتم و مدارک رو هم به خودشون تحویل دادم و هیچی رو هم پست نکردم، اون پاکتم برا این هست که اگه بخوای پست بکنی، ولی چه کاریه وقتی می تونی بری اونجا سه سوت کاراتو ردیف کنی و مطمئنم باشی که همه چیز اوکیه و نقص مدارک نداری.نقل قول:
در مورد واکسنم اینجا ( ساری ) که اینجوری بود، قبل ارسال مدارک رفتیم درمونگاه دو تا واکسن زدیم و برگه هارو مهر کردن و خلاص.
پیشنهاد من اینه که یه سر بری پلیس10+1 اونجا مسئولش همه مراحلو بهت توضیح میده منم همین کارو کردم ، مثلا بهت میگه فلان درمونگاه باس بری فلان روز و فلان ساعت واکسن بزنی، آدرس چند تا از پزشکای مورد اعتماد ارتشم بهت میده تا بری پیششون معاینه بشی، کلا هر چی لازم باشه بهت میگه.
من که بالاخره نفهمیدم!!! رو برگه من زده مرکز آموزش: مرکز آموزش 01
توی همین پست زدید "کد ۱ : مرکز اموزش ولیعصر تبریز" یکی از بچه گفت تهرانه! داستان چیه! کدوم درسته؟
شما ببین قسمت نیرو چی زده، اگه زده نیروی زمینی ارتش، مرکز آموزش 01 میشه همون تهران.نقل قول:
اون کد ۱ : مرکز اموزش ولیعصر تبریز، مال سپاه هستش.
دقیقا نوشتهنقل قول:
نیرو : نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران
مرکز آموزش: مرکز آموزش 01
من کدم 01 یعنی ارتش تهران خورده، امروز دنبال امریه بودم که امریه وزارت دفاع رو ردیف کنم که گویا حل شده
به نظر شما خدمت تو ارتش بهتره یا امریه وزارت دفاع؟
دوستانی که 1/6 اعزام هستن مگه برگه سفیدشون اومده ؟ یا خودتون از پلیس +10 گرفتین ؟
دوستان كسي ميتونه در مورد امريه كمكم كنه؟
نه من تکمیلی نداشتم(تمکیلی ضروری نیست اما اگه باشه احتمال پذیرش بالا میره). واسه همین مشکوکم به قضیه. احساس میکنم شانسی افتادم سپاه. برای من تو قسمت نیرو زده ستاد فرماندهی کل سپاه؛ این دقیقا یعنی چی ؟ من برای پذیرش از سپاه شهرمون اقدام کردم. بالاخره راهی نیست بفهمم پذیرش قبول شده یا نه ؟نقل قول:
در 99% موارد امریه بهتر از خدمت یگانه. لباس شخصی، محیط اداری و ... از مزایای امریه است.نقل قول:
از پلیس +10 میتونید برید بگیرید، اگر نه هم که تا چند روز دیگه میاد در خونه تون.نقل قول:
امریه یعنی به جای خدمت توی یگان بعد از دوره آموزشیتون، برید یه سازمان دولتی کار کنید که به عنوان خدمت وظیفه ازتون قبول میشه.نقل قول:
سازمانهای مختلفی هر دوره تعداد محدودی امریه میگیرند که اگه یه سرچ تو نت بکنید پیداشون میکنید. با این حال گرفتن امریه روز به روز داره سخت تر میشه و پارتی کلفت میخواد. بدون پارتی عضویت بسیج (برای امریه قرارگاه خاتم)، یا تاهل، یا معاف از رزم بودن و همینطور معدل بالا لازمه. البته پارتی اگر داشته باشی هیچ کدوم اینا لازم نیست.
در هر صورت اگر اعزام 6/1 هستی الان برای امریه گرفتن دیر شده. شما باید دو ماه مونده به اعزامت کارهای امریه رو پیگیری کنی.
سلام به همه سربازا
من 6/1 اعزامم لیسانس و ساکن تهران ,برگه سفیدمو گرفتم : نیروی انتظامی , مرکز آموزشی مالک اشتر اراک . کسی اونجا نیوفتاده؟
اطلاع ندارید چه جوریاس؟دو ماه آموزشی میگذره , یگان کجا ممکنه بندازن؟
یه مطلبه دیگه
دوستان نظر بدن : من تاریخه اعزامم 4/1 بود برای گرفتنه امریه واسه قرارگاه خاتم سپاه دو ماه انداختم عقب که به علت کلفت بنودن پارتی درست نشد , الانم چون برادرم سربازه میتونم بندازم آخره خدمتش برج 12.به نظر شما می ارزه 6 ماهو الاف بشم که نیروی انتظامی نیوفتم؟(البته اگه بندازم برج 12 برای اینکه بتونم از خدمتم استفاده کنم باید برای قرارگاه خاتم اقدام کنم که اونم احتمالا بفرستن عسلویه و اون ورا که خوده اونم کم سختی نداره , یا شایدم مثله این دفعه که فکر میکردم اونجا چون پارتی دارم ردیف میشه و نشد , نشه)
اگر یک دوره بود میارزید، ولی 6 ماه الکی عمرت رو هدر میکنی، بعدش هم تازه معلوم نیست اون موقع هم امریه ات ردیف بشه یا نه. تازه خاتم الانبیا هم همونطور که خودت گفتی میفرسته شهرستان و جاهای پرت و پلا و کارهای (بلانسبت شما) خرکی.نقل قول:
خود دانی، ولی به نظر من توکل به خدا کن و برو، انشاءالله که یه جای خوب تو یگان هم بیفتی. همه جاهای نیرو انتظامی هم بد نیست. پلیس سایبری و ... جاهای خوبین.
ممنون از راهنماییت.از همین یگان میترسم دیگه , از شانس میزنه میوفتیم راهورو این جور جاها باید دفترچه پر کنیم فش و لعنته مردمو بشنویم.نقل قول:
من برای پذیرش سپاه اقدام کرده بودم حالا الان چطوری میتونم بفهمم پذیرش قبول شده ؟نقل قول:
ستاد فرماندهی کل سپاه دقیقا یعنی چی ؟
بله ما از پلیس +10 گرفتیمنقل قول:
داداش امریه بهتره اونهم وزارت دفاع من رفیقم مزارت دفاع (مزرعه نمونه خدمت میکرد عشق و حال میکرد)نقل قول:
داداش چون لیسانس داری شانس افتادن تو راهور بیشتر از بقیه ی جاهاست ولی این خوب بدون راهور خیلی بهتر از یگان امداد و کلانتری هست ولی این دوستمون هم اشاره کرد نیرو انتظامی همه جاش هم بد نیستنقل قول:
احتمالاً جور شده که سپاه افتادید، چون این دوره کسی همینجوری سپاه آموزشی نیفتاده. اکثراً ارتش افتادن.نقل قول:
فکر کنم بدترین اتفاق ممکنه واسه من رخ داده .
نیرو : مــــــــــازاد !
ای کاش یه باردیگه میرفتیم سربازی ،خیلی جالب بودکوهای ارومیه وکوهای ترکیه درمرزسرو
سلام به همگی
اگر توی هر کدوم از نیروها چه ارتش و چه سپاه آشنای گردن کلفت دارید برگه سبزتون رو بدید تا شما رو بندازه پیش خودش و به این امید منتظر نمونید که شاید جاییکه قراره سازمان وظیفه شما رو بندازه بهتر باشه...باور کنید اگر توی بدترین جاها آشنا داشته باشید اونجا برای شما تبدیل به بهترین جا میشه.
ماه رمضان,ماه خداوند,ماه نزول قرآن بر همه شما مبارک.
یادتون نره موقع اذان ,وقتی دارید دعا میکنید,برای همه سرباز هایی که کیلومتر ها اونورتر دارن خدمت میکنن هم دعا کنید.
موفق و پیروز باشید
دوستان من هم برگه سفیدم رو گرفتم.
افتادم نیرو دریایی ارتش شهید نامجو انزلی.
چون سابقه خدمتی دارم یا سیرجان میوفتادم یا انزلی.
خدا رو شکر که سیرجان نیوفتادم.:31:
اولا تشکر بابت این همه اطلاعات مفید...خیلی وقته این تاپیک رو میخونم...دست تمام بچه ها درد نکنه...
حالا خودم یه سوال دارم:
من واسه امریه ی سپاه اقدام کردم...بردم دادم سپاه محمد رسول الله تو نیایش...گفتن جوابش تو برگه سفید میاد...الان که برگه سفید دستم روش نوشته:
نیرو:ستاد فرماندهی کل سپاه
مرکز آموزش : مرکز آموزش شهید هاشمی نژاد نیشابور
تاریخ مراجعه : 01/06/1390
الان چه جوری بفهمم که امریه ی من موافقت شده یا نه؟
مازاد يعني چي؟ يكي اينو توضيح بده؟
یعنی اینکه روز اعزام میرید نظام وظیفه.نقل قول:
هر جا نیرو کم داشته باشن شما رو اعزام میکنند همان جا.
معمولا جاهای خوبی هم اعزام نمیکنند.یا ارتش هست یا نیرو انتظامی.
دوستان یه سوال نسبتا غیر عادی!!!!
من با مدرک دیپلم رفتم سربازی و فقط دوره اموزشی که تموم شد دانشگاه قبول شدم حالا میخوام با ارشد برم و امریه هم درست شده.(البته این سابقه اموزشی در حوزه ثبت نشده اما من مدارک کامل برای اثبات دارم)
حالا سوالم اینه نمیشه دیگه اموزشی رو دوباره نگذرونم؟هنگام تکمیل پرونده برای امریه تعهد گرفتن که سابقه قبلی خدمت اگه داریم نباید ارائه بدیم اما شنیدم بعضی ها با گذروندن دوره هایی تو بسیج دیگه اموزشی نمیرن خب نمیشه اون دوره اموزشی رو که کامل گذروندم همانند دوره های بسیج در نظر گرفت و دوباره اموزشی نرم؟
ممنونم
منم مشکل شما رو دارم :31:نقل قول:
خیلی هم بد نیست ... میتونی الان اقدام کنی بری اگه پارتی داری جایی بیوفتی که دوست داشته باشینقل قول:
---------- Post added at 02:09 PM ---------- Previous post was at 02:08 PM ----------
مازاد از اسمش مشخصه یعنی روز تقسیم نگاه میکنن میبینن که کجا نیرو کم دارن شمارو میندازن همونجا!!نقل قول:
سلامنقل قول:
تبریک میگم به هتل مالک خوش اومدید...
تو نیروی انتظامی بهترین پادگان آموزشی به نظرم همین هتل مالک هست.... نگران نباش به خدا توکل کن و برو انشالله یگانت هم جای خوبی بیوفتی.....همونطور که بچه ها گفتن همه جای نیروی انتظامی بد نیست....جاهای خوبی هم داره:21:
سلامنقل قول:
راستش اگه قانونیش رو بخوای خیر تو آموزشی هیچ مرخصی نداری ولی خوب اکثر پادگانها (با تدبیر فرمانده پادگان اموزشی بهتون میان دوره و پایان دوره میدن که میزانش معمولا میان دوره حداکثر یک هفته و پایان دوره هم حداکثر 10 روزه!!)
بعد از اموزشی و وقتی وارد یگانت شدی در ماه 2.5 روز مرخصی داری که اگه مثلا لیسانسه باشی و 17 ماه بخوای خدمت کنی شما 42.5 روز مرخصی خواهی داشت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
=================
راسی یه تصمیم شیطانی دارم:دی
میخوام روز آخر خدمتم ساعت 2 نصف شب برم توی راهرو در حالیکه همه خواب هستن با صدای بلند داد بزنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نبودددددددددددددددددددددد دد 24 ساعت دیگه؟!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :31:
کسی نظری داره...یا یه ابتکار قشنگتر برای روز اخر خدمت؟؟؟؟
اینکه اصلا اموزشی نگذرونی نمیشه ولی اموزشی شما با بقیه یه فرق داره اونهم اینه که شما یه ماه میری اموزشی و بعد از یک ماه درجه میگیری و میری برا تقسیم .نقل قول:
مهدی اینکارو نکن من روزی که رفتم برا تسویه حساب تا ظهر تمام کارهام رو تسویه ی گروهانم رو کردم و رفتم نیرو انسانی تا فرم تسویه ی یگانم رو بگیرم یارو یه نگاهی به پروندم کرد گفت دو روز اضافه خدمت خوردی گفتم یعنی چی من که قبل پایان دوره رفتن اضافه نداشتم گفت همین امروز خوردی گفتم برا چی هست گفت قبلا رفته بودی بازداشتگاه ولی امروز نامه رو فرمانده گروهانت اینجا فرستاده .پرونده رو دیدم و گفتم ای فرمانده ی عقده ای بلاخره رفتم پیشش و بهش گفتم دو روز دیگه مرخصی بده من اضافه خوردم یه خنده ای کرد و گفت بمون دو روز رو بکش (البته من قبل پایان دوره رفتن هم چند روز اضافه گشیدم) داشتم دیونه میشم یه نیم ساعتی مثل مرغ گیچ تو محوطه چرخیدم بعدش فرمانده گروهان صدام کرد و یه برگه مرخصی دورزه برام نوشت.نقل قول:
برا تو هم یه وقت میبینی همچین کاری کردن . از من میشنوی همچین کاری نکن.
کلا با مساله نبود کشیدن مخالف هستم...شاید وقتی من که یه روز تا پایان خدمتم مونده نبود بکشم یه نفر دیگه که تازه خدمته تو دلش آه بکشه و حسرت بخوره و به این فکر کنه که یه عالمه دیگه خدمت داره و این خیلی بده که باعث ناراحتی شخصی بشیم که خودمون هم یه روزی مثل اون بودیم!نقل قول:
راسی یه تصمیم شیطانی دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میخوام روز آخر خدمتم ساعت 2 نصف شب برم توی راهرو در حالیکه همه خواب هستن با صدای بلند داد بزنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نبودددددددددددددددددددددد دد 24 ساعت دیگه؟!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی نظری داره...یا یه ابتکار قشنگتر برای روز اخر خدمت؟؟؟؟
سلام؛
کسی 6/1 از تهران پادگان آیت الله خاتمی یزد افتاده؟
اگه کسی هست من رو خبر کنه!!!
اصولاً سري كه درد نميكنه دستمال نمي بندن بهش.
وقتي ميشه خيلي راحت و بي دردسر تسويه حساب كرد و خدمت رو تموم كرد چرا بيايم ريسك كنيم تا احتمالاً دودش بره تو چش خودمون.
و بعد اينكه نبود چيز بيخوديه كلاً.
اگه روز اعزام تقسیم کنن ، معمولا بین چه جاهایی تقسیم میکنن ؟نقل قول:
خیلی هم بد نیست ... میتونی الان اقدام کنی بری اگه پارتی داری جایی بیوفتی که دوست داشته باشی
هیچ قاعده ای نداره..هرجایی که نیرو کمبود باشه همونجا میفرستننقل قول:
دوست عزیز روزی که من دانشگاه قبول شده بودم.نقل قول:
ارشد ما که هم دوره خودمون بود و به حساب پارتی بازی ارشد شده بود امد گفت بیا تو صبحگاه.
منم گفت برو ببینیم حال نداری.من از آمار خارجم.:31:اینجوری حالشون رو میگرفتم.
خیلی زورش گرفته بود.ولی قبول دارم که نباید نبود کشید.چون واقعا واسه تازه واردا سخته.
دوست من آموزشی رو تو 06 پاسداران میگذرونه . الان بهم زنگ زد ظاهرا بهشون گفتن دوره خدمت داره 24 ماهه میشه . صحت داره ؟ کسی خبر داره ؟