از صبح تا حالا 3 بار با روابط عمومی مادرید تی وی تماس گرفتم
لطفا بقیه بارسایی ها هم زنگ بزنن تا بازی امشب پخش بشه(با توپ پر +صدای بلند صحبت کنید یخورده این بر بچ مادریدی در صدا و سیما گوشاشون سنگینه)
Printable View
از صبح تا حالا 3 بار با روابط عمومی مادرید تی وی تماس گرفتم
لطفا بقیه بارسایی ها هم زنگ بزنن تا بازی امشب پخش بشه(با توپ پر +صدای بلند صحبت کنید یخورده این بر بچ مادریدی در صدا و سیما گوشاشون سنگینه)
اهههه ...نقل قول:
خداوکیلی این حرف خیلی حرف بود ...
مادرید تی وی ؟
پیشاپیش قهرمانی بارسا رو به هوادارای واقعیش تبریک میگم...
رئال با نادیده گرفتن رقیبای کوچیک و ته جدولیش و دادن امتیاز به همین دلیل به اینجور تیم ها، لیگ رو از دست داد(البته نداشتن مهاجم هم که نیاز به گفتن نداره)...البته باید گفت که بارسا هم خیلی خوب بود...
ایشالله سال دیگه قهرمانی هفته اخر مشخش میشه و بجای رقابت رئال و بارسا، حداقل 3 تیم شانش قهرمانی داشته باشن!
اینطوریا میگن!نقل قول:
اهههه ...
خداوکیلی این حرف خیلی حرف بود ...
مادرید تی وی ؟
بقول یارو" بعضی وقت ها اینقدر یه دروغ رو برای خودمون تکرار میکنیم، که برامون تبدیل به حقیقت میشه!"
حالا داستان این دوستمونه...سر و صدای طرفداران تمام تیم های درومده اما اینا...
باز دم علیرضا جان گرم که خودش اعتراف میکنه از اونور هم بازیهای چرت زیادی از بارسا(و البته چند تا هم از رئال اما خیلی کمتر از بارسا)پخش شده...
الان هم درسته قهرمانی بارسا قطعی میشه (البته خیلی وقت بود قطعی بود) اما خداییش، به نظر شما، بازی اینتر و رم تویه نیمه نهایی جام حذفی، اهمیتش بیشتر نیست؟!(شاید کم جذابیت تر اما خیـــلی با اهمیت تر)
La Liga: Barcelona Crowned Champions :40:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
قهرمانی سزاوارانه بارسلونا رو به همه دوستان بارسایی تبریک میگم :40:
به امید قهرمانی در لیگ قهرمانان :11:
بارسا با تساوی 1-1 مقابل لوانته موفق شد برای سومین بار متوالی قهرمان لالیگا بشه. تبریک به هوادارانش.
تبریک به طرفدارهای بارسا....علیرضا عزیز و پیمان:40:
بقیه رو هم که دورادور میشناسم بهشون تبریک میگم
تبریک به دوستان بارسائی
نقل قول:نقل قول:
ممنون سامان جون :40: از کسرا عزیز هم تشکر میکنم بابته تبریکش :11:
به علیرضا خان و سینا جان و استریم عزیز (اسم کوچیک نمیدونم) و فراست دوست خوبم و بقیه دوستان بارسایی هم این قهرمانی رو تبریک میگم:40:
پ ن : همین جا هم جا داره از " دست های پشت پرده " ، یونیسف ، رئیس فدراسیون فوتبال اسپانیا ، یوفا ، پلاتینی و دیگر دست اندر کاران که باعث شدن بارسا قهرمان بشه ، یک تشکر ویژه به عمل بیاریم :31: jk
تبریک ... تبریک ... تبریک ...:40: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به امید قهرمانی در Champions League ...
:40::40::40:
بازی بی رمقی بود. ترجیح میدادم با یک پیروزی قهرمان میشدیم. 15 دقیقه پایانی بازی که بارسا تو دفاع پاسکاری میکرد و لوانته هم تماشا. لوانته جایگاه حساسی تو جدول نداره والا رقباش قطعا شاکی میشدن.
مسی هم که خیلی بدشانس بود. تو اون صحنه که 5 نفر رو دریبل کرد و توپش خورد به تیرک دیگه اعصاب برام نموند. یه جا دیگه هم با یک حرکت عرضی و دو تا تو سرتوپ ریز 4 نفر رو جا گذاشت ولی ضربه اش بلوکه شد و میلیمتری رفت بیرون
جا داره از پیکه و والدز هم یه تشکر ویژه داشته باشم. :دی
نمیدونم چرا به تیاگو بدبخت بازی نداد :(
بابت تبريك همه دوستان ممنونم:11:
من هم تبريك ميگم به دوستان گل بارسايي:11:
قبل از هر چيزي يه تبريك ويژه بايد به گوارديولا گفت
با يه تيم تقريبا نصفه نيمه در تقريبا نيمي از فصل ، واقعا خوب نتيجه گرفت
هر چند كمي بي انگيزگي در اواخر فصل قهرماني رو به تاخير انداخت اما لذتش رو بيشتر كرد
امسال در چهره تك تك بازيكنا خستگي مشخص بود و اين پپ بود كه حقيقتا نقش بزرگي در پيش بردن اين تيم در طول فصل داشت
گوارديولا مشخصا امسال روي خط دفاعي تمركز كرده بود و واقعا با اين سن كم در مربيگري با روشهاي جديدش باعث شگفتي من شد
از طرف هواداراي بارسلوناييه اين انجمن در ايران يه تبريك و يه خسته نباشيد به گوارديولا ميگم و براش در فينال سي ال هم آرزوي موفقيت ميكنم
يه تشكر صميمانه هم از همه بازيكنا به خاطر زحماتشون در طول فصل
از آبيدال به خاطر بازيهاي بينظيرش و مبارزه با بيماريش
از مسي به خاطر زدن بيش از 50 گل و دادن اون همه پاس گل كه باتوجه به انگيزه بسيار بالاي تيمها براي مهار كردنش و با توجه به اينكه هيچ گاه با يك دفاع خلوت رو به رو نشد واقعا ستودني بود كه به نظر من در فصلهاي بعدي با توجه به سنش ميتونه همين ركورد رو هم ارتقا بده
از ژاوي اينيستا بوسكتس ويا پيكه والدز پدرو و پويول بزرگ هم به خاطر اينكه بيش از دو فصله بدون استراحت درست و حسابي هم براي بارسا و هم براي تيم ملي اسپانيا افتخار آفريني كردن صادقانه بايد تشكر كرد
تشكر از آلوز كه مثل هميشه سخت كوش بود
از كيتاي متواضع
از ماسكرانو كه منجيه ما در روزهاي دست تنگيه تيم بود اول فصل خيليها از جمله خودم فكر ميكرديم كه خريد موفقي نخواهد بود
و از همه بازيكناي جوان و آينده دار تيم
تكرار قهرماني براي بار دوم خيلي سخته و براي بار سوم سخت تر و انصافا قهرماني چه سزاوارانه بود اين بار
در يك كلام صادقانه بايد گفت
بچه ها مچكريم:11:
تبریک به همه بارسایی ها
پیش به سوی لیگ قهرمانان:40:
منم قهرمانی بارسلونا رو به تمام طرفدارانش تبریک میگم
تبریک به تمامی هواداراای گل بارسا
به امید دشت کردن جام قهرمانان
اختصاصی انجمن هواداران رِئال مادرید در ایران:
رونالدو در هر بازی به طور میانگین 1.2 گل به ثمر رسانده است .
رونالدو از 29 اگوست 2009 که به رئال مادرید ملحق شد در 61 بازی برای این تیم به میدان رفته است . این مهاجم پرتغالی در طول این بازیها 62 گل به ثمر رسانده است . به عبارت دیگر این بازیکن در هر بازی به طور میانگین بیش از یک گل به ثمر رسانده است که در نوع خود یک عملکرد خارق العاده محسوب میشود . این بازیکن در دو بازی قبلی تیم در لیگ 7 گل به ثمر رسانده است و قصد دارد عنوان پی چی چی و کفش طلای اروپا را به دست اورد .
در این فصل رونالدو در 32 بازی 36 گل به ثمر رسانده است . میانگین 1.12 گل در هر بازی . رونالدو برای رسیدن به رکورد 38 گل هوگو سانچز که بیشترین گل تاریخ لالیگا در یک فصل محسوب میشود و در فصل 1989/90 ثبت شده است تنها به دو گل دیگر احتیاج دارد . رونالدو در این فصل 4 بار هتریک کرده است و 6 بار نیز موفق به ثمر رساندن 2 گل در یک بازی شده است . دو بار نیز موفق به ثمر رساندن 4 گل در یک بازی شده است .
کد:http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/en/1330057282006/noticia/Noticia/Ronaldo:_62_goals_in_61_games.htm
تــبـریک میگــمـــ ...
فقط بارسا - فقط مسی
تبریک ویژه به دوستان بارسایی بالاخص سینا و علیرضا :11:
البته ببخشید کمی دیر چون هنوز در شوک ایجاد انجمن ورزش هستم .:31::10:
چیزی که به وضوح مشخصه اینه که بارسا کماکان تیم بهتری و شایسته تری هست به نسبت رئال برای کسب قهرمانی لیگا و اختلاف امتیاز هم گویای همین مساله هست .
موفق باشید .
اسمش آرمان می باشد ! :دينقل قول:
به علیرضا خان و سینا جان و استریم عزیز (اسم کوچیک نمیدونم) و فراست دوست خوبم و بقیه دوستان بارسایی هم این قهرمانی رو تبریک میگم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب ادب حکم می کنه تبریک بگیم ... ! :دي
خوب حالا تبریک می گم ! دي
خوب تبریکات لازمه هم گفته شد ! :دي
ولی خیلی ستمه با مساوی قهرمان شدنا ! :دي
پیش نمایه مارکا:
پیشخوانِ برجسته:
روز قهرمان
دیگر پیشخوانها:
بارسا سومین قهرمانیش را در سه سال گذشته جشن گرفت
رِئال مادرید جام قهرمانی را به هوادارانش نشان داد
آلتینتاپ دو شنبه مادریدی می شود
لوییس انریکه سرمربی جدید اتلتیکو
هرکولس افتاد اساسونا سوسیه داد لوانته مایوروکا خطر را احساس نمی کنند
تیم بسکت رِئال برای فصل بعد پستیج را می خواهد
پیش نمایه آاِس:
پیشخوانِ برجسته:
رِئال مادرید با جام قهرمانیش قدم زد
دیگر پیشخوانها:
بارسا قهرمانی ی زود هنگامش را جشن گرفت
فورلان 45 دقیقه دیر به تمرین رفت
خشم کیکه از فورلان به خاطر تاخیرش
// با تشکر از حمید عزیز بابت ترجمه
تبریک
بهتر بود هر چه زودتر تموم کنیم.
امیدوارم فینال چمپیونز لیگ رو سر حال بازی کنن.
The Front: Sport
12.05.2011
CHAMPIONS!!
2009 2010 2011
Third Liga in a row by Guardiola’s team
And tomorrow, the big street party. The team will celebrate la Liga with the fans with a great street party which will start at 19.30h
May 12, 2011کد:http://www.totalbarca.com/2011/news/the-front-sport-12-05-2011/
The Front: El Mundo Deportivo
12.05.2011
CHAMPIONS!
The third time in a row
Barça 1 – 1 Levante
Barça gets a Liga title which has been so exciting and euphoria was totally unleashed
Guardiola: “Now it’s time to dance, sing and enjoy a lot”
Tomorrow, 19.30h, street party and after that, big party in Camp Nou
May 12, 2011کد:http://www.totalbarca.com/2011/news/the-front-el-mundo-deportivo-12-05-2011/
این بازیکن برزیلی در طول 5 فصل حضور خود در رئال مادرید به یکی از بهترین های جهان در پست دفاع چپ تبدیل شده است .
مارسلو پنجشنبه تولد 23 سالگی خود را جشن گرفت . این بازیکن در 5 فصل گذشته برای رئال مادرید توپ زده است .
مارسلو ویرا داسیلوا در 12 می 1988 در ریو د ژانیرو برزیل به دنیا امد .در 12 سالگی به اکادمی فلومینزه ملحق شد و 7 سال بعد به رئال مادرید پیوست .
مارسلو که اکنون فقط 23 سال سن دارد خیلی سریع توانست در ترکیب رئال به جانشینی برای اسطوره دوران کودکی خود روبرتو کارلوس تبدیل شود . مارسلو درفصل جاری به یکی از مهره های کلیدی و ثابت تیم تبدیل شده است .
مارسلو در طول 5 فصلی که در رئال مادرید حضور داشته است موفق به کسب 2 عنوان قهرمانی لیگ (2007,2008) , یک عنوان قهرمانی سوپرکاپ اسپانیا (2008) و یک عنوان قهرمانی جام حذفی (2011) شده است . در 2006 اولین بازی خود را برای برزیل انجام داد و دو سال بعد مدال برنز المپیک پکن را به دست اورد .
کد:http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/en/1330057342785/noticia/Noticia/Marcelo_turns_23.htm
مرسي سروش جان:10:نقل قول:
اميدوارم فصل بعد شاهد هيجان بيشتري در لاليگا باشيم
بابت تبريكتون ممنونمنقل قول:
ولي اين يعني چي يعني اينكه بارسا به زور قهرمان شد؟
يا اينكه مقتدرانه قهرمان نشد؟
كلا مهم اين بود كه بارسا خيلي راحت تر از فصول قبل قهرمان شد و حقيقتا از يكي دو ماه پيش همه به غير از گوارديولا پذيرفته بودن كه بارسا قهرمانه
و باز مهمتر از اين به وجود اوردن همچين جوي بود كه بارسا قهرمانه
در كل من يه بار ديگه هت تريك گوارديولا رو تبريك ميگم يه جورايي يه سه گانه ديگه بود
رئال مادرید به دنبال زلزله چهارشنبه حمایت خود از شهروندان لورکا و تمامی مناطق واقع در ایالت مورسیا را اعلام میدارد . باشگاه همچنین با خانواده قربانیان این زلزله از صمیم قلب ابراز همدردی میکند .
کد:http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/en/1330057350855/noticia/ComunicadoOficial/Official_Announcement_2011-05-12.htm
شاهین : " رئال مادرید بیشترین ارزویی است که یک بازیکن میتواند داشته باشد "
شاهین : " مادرید گلهای زیادی به ثمر میرساند و همین موضوع جذابیت فراوانی دارد "
نوری شاهین اولین خرید رئال مادرید در فصل 2010/11 در مصاحبه با کیکر نظراتش در باره تیم جدید خود را بیان کرد .
" رئال مادرید بیشترین ارزویی است که یک بازیکن میتواند داشته باشد . مادرید یک باشگاه تاریخی است و همه دوست دارند در ان بازی کنند با این حال همه شانس حضور در ان را پیدا نمیکنند . نمیخواهم به دیگران بی احترامی کنم ولی باید بگویم تعداد تیمهایی که من را اغوا میکنند بسیار کم است . بورسیا معنای زیادی برای من داشت . "
" من بازی 6-2 رئال مادرید مقابل سویا را از تلوزیون تماشا کردم . فوتبال جذابی بود . مادرید گلهای زیادی را به ثمر رساند و در فوتبال چیزی جذابتر از ان وجود ندارد ."
" رقابت در سایر تیمهای قاره اروپا کم نبود ولی من با تمام اطمینان اسپانیا را به عنوان مقصد خود انتخاب کردم . من برای کسب جایگاه خودم در تیم تلاش خواهم کرد . میدانم که تلاش برای به دست اوردن یک جایگاه در ترکیب اصلی رئال مادرید سخت ترین کار ممکن در دنیا میباشد ."
+کد:http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/en/1330057354143/noticia/Noticia/_Real_is_the_most_a_player_can_wish_for_.htm
گویا یوفا میخواد سرجیو بوسکتس رو بخاطر گفتن جملات نژاد پرستانه به مارسلو (در حین بازی رئال-بارسلونا) جریمه کنه. منبع: سایت گل
نه اقا ! :دينقل قول:
ولي اين يعني چي يعني اينكه بارسا به زور قهرمان شد؟
منظورم این بودش که اگه برنده می شد قشنگ تر بود ..
انگار لووییس انریکه هم رفت اتلتیکو...
يادداشتی برای منتقدان مورينيو: ای كاش همه چيز را به اين راحتی از ياد نبريم!
نكته نخست - برای شكست تيمی همچون بارسلونا راه های زيادی وجود ندارد. هواداران بارسا از همين بابت هم بايد به تيم خود افتخار كنند. اين مساله نشان دهنده قدرت بارسلوناست كه به حريفانش انتخاب های متعددی نمی دهد. نمي توان مقابل بارسا هم زيبا بازی كرد و هم نتيجه دلخواه را گرفت؛ بنابراين بی معنی است كه از حريفان اين تيم انتظار بازی چشم نواز داشته باشيم. شك نكنيد كه اگر تيم ديگری هم می توانست فوتبال خود بارسلونا را مقابل اين تيم به نمايش می گذاشت ديگر از اين سبك فوتبال فوق العاده كاتالان ها خبری نبود.
نكته دوم - مورينيو و گوارديولا هردو مربيان بزرگی هستند، اما بي ترديد ابزارهای آنها با هم ديگر يك دنيا تفاوت دارند. يكي ژاوی و اينيستا در ميانه ميدان تيمش دارد كه هركاری اراده كنند مي توانند با توپ انجام دهند و ديگری ژابی آلونسو و لاسانا ديارا كه هركدام به ويژه ديارا دنيای اشتباهات هستند. چرخه روزگار شرايط را طوری رقم زده كه گوارديولا يك تيم رويايی را در اختيار خود دارد، تيمی كه ليونل مسی در آن درست مثل بازی های ويديويی مدافعان حريف را يكی پس از ديگری از پيش رو برمی دارد. اين مساله را نمی توان بر گردن مورينيو انداخت. نمی توان او را مقصر دانست كه كاكای كنونی كاكای روزهای حضورش در ميلان نيست. نمی توان مورينيو را به خاطر اشتباهات احمقانه بازيكنی همچون پپه سرزنش كرد، چرا كه بی ترديد اگر آقای خاص مهره مناسب تری داشت از پپه استفاده نمی كرد. هر كسی كه حافظه اش كمی قوی باشد و كمی هم انصاف داشته باشد رئال مادريد 2002-2001 را با آن انسجام و فوتبال زيبايش به خاطر می آورد؛ اما مطمئن باشيد كه اگر همان زمان رئالی ها هم از حضور ماكلله، فيگو و زيدان در ميانه ميدان تيمشان بهره نمی بردند به جايی نمی رسيدند، حتی اگر بهترين مربی تاريخ فوتبال جهان روی نيمكت تيم می نشست.
نكته سوم - مربيگری در دو تيم بارسلونا و رئال مادريد هم خودش يك دنيا تفاوت است. در رئال مادريد موفقيت يك مربی برای همه به جز خودش است و به محض اينكه تيم شكست می خورد تنها مربی مورد انتقاد قرار می گيرد. كافيست برگرديم به زمانی كه كارلوس كی روش سرمربی كنونی تيم ملی كشورمان هدايت رئال مادريد را عهده دار شد و در مورد سختی های مربيگری در اين تيم گفت: «تنها لحظه باشكوه لحظه امضا كردن قرارداد است. از آن لحظه به بعد همه شرايط رو به وخامت می رود.» (كتاب "نقل قول های فوتبال" صفحه 310).
فابيو كاپلو هم پس از بركناری اش در سال 2007 آن هم به دنبال قهرمان كردن رئالی ها در لاليگا پس از چهار سال ناكامی كار در رئال مادريد را سخت تر از كار در كاخ سفيد عنوان كرد. در رئال مادريد كنونی فوتبال زيبا به اندازه كسب جام اهميت ندارد و خود مورينيو هم بهتر از هركس ديگری مي داند كه هدايت چه تيمی را بر عهده گرفته است. او برای ارائه فوتبال زيبا به مادريد نرفته، گرچه تا حد ممكن سعی می كند فوتبال زيبا هم به نمايش بگذارد، اما هدف اصلی او گرفتن جام های مختلف به ويژه ليگ قهرمانان اروپاست.
نكته چهارم - انگليسی ها يك ضرب المثل فوتبالی دارند كه می گويد: «توانایی های فردی بازيكن ستاره می سازد، اما حتی در يك تيم پرستاره هم قلب همه اعضا بايد برای همديگر بتپد.» مدت هاست كه رئال مادريد اين عنصر مهم را از دست داده است، اما در بارسلونا درست عكس اين قضيه را شاهد هستيم. اصطلاح «همه برای يكی و يكی برای همه» در تيم گوارديولا به راحتی ديده می شود و بازيكنی همچون ليونل مسی حتی زمانی كه می داند در جدول بهترين گلزنان از رونالدو عقب است ترجيح می دهد بازيكن هم تيمی اش را كه در موقعيت بهتری قرار دارد صاحب توپ كند.
نكته آخر:امروز عصر بارساست اما از یاد نبریم قدرت همیشه دوره ای است.
کد:http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2011/05/12/2483298/%D9%8A%D8%A7%D8%AF%D8%AF%D8%A7%D8%B4%D8%AA%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%AF%D8%A7%D9%86-%D9%85%D9%88%D8%B1%D9%8A%D9%86%D9%8A%D9%88-%D8%A7%DB%8C-%D9%83%D8%A7%D8%B4-%D9%87%D9%85%D9%87-%DA%86%D9%8A%D8%B2-%D8%B1%D8%A7-%D8%A8%D9%87-%D8%A7%D9%8A%D9%86-%D8%B1%D8%A7%D8%AD%D8%AA%DB%8C
ژابی الونسو و اشتباه ؟ اونم یه دنیای اشتباه !؟نقل قول:
ژابی آلونسو و لاسانا ديارا كه هركدام به ويژه ديارا دنيای اشتباهات هستند
سواله واسم ! اینایی که اینو مینویسن فوتبال هم میبینن ؟ نه واقعا جالبه ها !
حالا شاید تو چند تا الکلاسیکو زیاد خوب نبود اما الونسو بازیکنیه که به شخصه ازش پاس اشتباه به یاد ندارم ! اکثرا هم وقتی تو بازی نبوده تیم شدیدا بد بازی کرده !
فقط پاسهای 60 متری دقیق ...
نمونش باز برگشت لیگ فصل پیش با اتلتیکو !
---
به نظرم امسال رئال لیگا رو به خودش باخت !
با دست کم گرفتن تیمای ضعیف و صد البته افت مهاجمای نوکش ( که تو یه مدت اصلا نداشت ) !
در نهایت به امید آقای گل شدن کریس !( که شد تقریبا )
الان بارسایی ها میان میگن اقای گلی که ارزش نداره :27:
ویرایش :
امیدوارم خبر فروش بنزما راست نباشه ! بعدها افسوسش خواهیم خورد ... مث اسنایدر و روبن و ...
کادوی مایک تایسون به کریس رونالدو
برای من که مهم نیست..تقصیر مسی هم نیست :31:نقل قول:
در نهایت به امید آقای گل شدن کریس !( که شد تقریبا )
الان بارسایی ها میان میگن اقای گلی که ارزش نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بنزما هنوز خیلی جوون هست ولی انصفا خودت حساب کن از وقتی به رئال امد دیگه مثل قبل بازی نمی کنه.نقل قول:
ویرایش :
امیدوارم خبر فروش بنزما راست نباشه ! بعدها افسوسش خواهیم خورد ... مث اسنایدر و روبن و ...
بعضی از افراد به نفع خودشون هست که برن تا پیرفت کنند مثل همون اسنایدر و روبن که تقریبا تو رئال داشتند میسوختند.
بازیش فرق نکرده عزیز من !
اونجا تک ستاره تیمش بود ..
اینجا بین این همه ستاره معلومه کمتر تو چشم میاد !
بعدشم این فصل توی 40 تا بازی 24 تا گل زده فک کنم امار خوبیه با توجه به اینکه کمتر بهش بازی رسیده !
زیدان با اون عظمتش فصل اول تو رئال نتونست کاری بکنه ...
البته برو از اینتریا بپرس ببین الان در مورد اشنایدر چی میگننقل قول:
اکثرا میگن به جز فصل اول این فصل برامون مفید نبوده
روبن هم که همش مصدوم میشد/میشه
حالا امسال اسنایدر میاد منچستر یونایتد ببین سر الکس ازش چی میسازه:31:نقل قول:
باید بلد باشی ازش بازی بگیری....اسنایدر مگه تو جام جهانی کم بوده؟!
بازیکن بسیار تاثیر گذاریه
والا هرکی جای وسلی بود، الان از این بدتر بود!نقل قول:
باید بلد باشی ازش بازی بگیری....اسنایدر مگه تو جام جهانی کم بوده؟!
بازیکن بسیار تاثیر گذاریه
یعنی آخه شرایطش رو ببین..
4 جامه شد با اینتر و تویه همشون، اگه بهترین نبود، یکی از بهترین های اینتر بود..
تویه جام جهانی هم بنوعی آقای گل شد و با هلند رفت فینال و یکی از بهترین های جام بود..
تویه فینال هم اگه هنر هنر کاسیاس نبود، الان هلند قهرمان شده بود..
اما با وجود این فصل فوق العاده، حتی جز نامزدین بهترین بازیکن سال هم نشد!!
خب دیگه چه انگیزه ای براش میمونه؟!
+
این فرگی، چرا اوون رو نمیاره رو فرم؟!؟ فوتبالش تموم خب!
اوون رو چقدر من دوست داشتم...
اما..بدموقعی اومد رئال...
اوون مصدوم بوده و از وقتی هم خوب شده چند بازی ذخیره اومده تو زمین اما نمیدونم چرا خودش خوب بازی نمیکنه...پا به توپش خیلی ضعیف شده....بازی با ارسنال وقتی یونایتد 3مهاجم کرد تیم رو با اوردن اوون....1پنالتی هم روش شد که داور نگرفت...اما با حضور هرناندز و رونی و بربا باید خیلی خوب باشی که یه چشم بیای...البته فکر میکنم امسال میرهنقل قول:
این فرگی، چرا اوون رو نمیاره رو فرم؟!؟ فوتبالش تموم خب!
اوون رو چقدر من دوست داشتم...
اما..بدموقعی اومد رئال...
خب همون دیگه..نقل قول:
اوون مصدوم بوده و از وقتی هم خوب شده چند بازی ذخیره اومده تو زمین اما نمیدونم چرا خودش خوب بازی نمیکنه...پا به توپش خیلی ضعیف شده....بازی با ارسنال وقتی یونایتد 3مهاجم کرد تیم رو با اوردن اوون....1پنالتی هم روش شد...اما با حضور هرناندز و رونی و بربا باید خیلی خوب باشی که یه چشم بیای...البته فکر میکنم امسال میره
هنر اینه که از اینطور بازیکنی بازی بکشی..
البته قبول دارم که بعضی ها رو هم نمیشه واقعا هیچ کاری کرد...حتی اگه فرگی باشی...
ضمن اینکه تویه منچستر، آقای گل لیگ هم بیرونه دیگه چه برسه به اوون نا آماده!
دیگه فرگیه دیگه:دی...کارای عجیب فقط خودش بلده:31:نقل قول:
ضمن اینکه تویه منچستر، آقای گل لیگ هم بیرونه دیگه چه برسه به اوون نا آماده!
پیش نمایه مارکا:
پیشخوانِ برجسته:
آبراموویچ و برلوسکونی به دنبال کاکا
دیگر پیشخوانها:
مالک چلسی پارسال نیز او را میخواست و این تابستان هم دوباره تلاش میکند
مالک میلان:"اگر او بخواهد برگردد صبر میکنیم و با آغوش باز پذیرای او خواهیم بود"
یوونتوس شرایط گارای،لاس و بنزما را جویا شد
رئال مادرید در مورد بنزما وارد مذاکره نشد
فینال لیگ قهرمانان اروپا برای بوسکتس در خطر است
یوفا توهین احتمالیِ نژادپرستانه بوسکتس به مارسلو را بررسی میکند
احتمال محرومیت 5 جلسه ای برای بوسکتس
پیش نمایه آاِس:
پیشخوانِ برجسته:
کاسیاس:"در فینال ومبلی طرفدار فوتبال زیبا هستم"
دیگر پیشخوانها:
"به رئال مادرید در این فصل از 10 نمره 8 میدهم.امیدوارم فصل بعد جامهای بیشتری کسب کنیم"
کوئنترائو؛هدف جدید
بنفیکا برای این مدافع چپ 30میلیون یورو میخواهد
یوفا در فکر جریمه بوسکتس بخاطر توهین نژادپرستانه
بخاطر میمون خطاب کردن مارسلو 5 جلسه محروم خواهد شد
// با تشکر از پرهام عزیز بابت ترجمه
---------- Post added at 03:55 PM ---------- Previous post was at 03:53 PM ----------
بازیکن تیم جوانان رئال در فصل جاری اولین بازی خود برای تیم اصلی را انجام داد و در هر سه رقابت لالیگا , جام حذفی و لیگ قهرمانان به میدان رفت .
انتونیو ادان امروز تولد 24 سالگی خود را جشن میگیرد . این بازیکن که سالها زیر سایه ایکر کاسیاس حضور داشت در فصل جاری توانست در هر 3 رقابت لالیگا , لیگ قهرمانان و جام حذفی به میدان برود و اولین بازی خود را انجام دهد . این بازیکن در 5 بازی برای تیم به میدان رفته است و فقط 2 گل دریافت کرده است .
ادان در لالیگا و لیگ قهرمانان گلی دریافت نکرده است و تنها در بازی مقابل لوانته در جام حذفی دو بار دروازه خود را بازشده دیده است . این بازیکن در مجموع 411 دقیقه برای تیم اصلی به میدان رفته است (296 دقیقه در لالیگا , 94 دقیقه در جام حذفی و 48 دقیقه در لیگ قهرمانان) و به طور میانگین از هر 205.5 دقیقه 1 گل دریافت کرده است .
"دروازه بان های زیادی وجود دارند که هر روز از سوی وکلای خود به باشگاه پیشنهاد میشوند .کار کردن در کنار کاسیاس امتیاز ویژه ای است , بازیکنی که یک نمونه عالی از محصولات اکادمی میباشد . دودک نیز دروازه بان بزرگی است و شخصیت والایی دارد . انها به من کمک کردند تا به عنوان یک دروازه بان پیشرفت کنم .
"" اینجا حضور دارم تا تلاش کرده و بهترین عملکرد را از خود ارائه دهم . من اکنون بهترین دروازه بان جهان را در مقابل خود میبینم و همواره به خود میگویم که به تدریج توان رقابت با او را پیدا خواهم کرد . من میخواهم هر روز بهتر شده و به پیشرفت خود ادامه دهم تا روزی به هدف خود دست یابم . "
کد:http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/en/1330057406124/noticia/Noticia/Adan_celebrates_24th_birthday.htm
The Front: Sport
13.05.2011
THE BIG PARTY
This was how the celebration dinner was like
They made the disco Eclipse, placed in Hotel Vela, close to the general public
Dance, music and drink in couple with a lot of glamour
The Italian TV indiscreet joke: “How long is your penis?”
Eto’o, the unexpected surprise
UEFA might ban Busquets
May 13, 2011کد:http://www.totalbarca.com/2011/news/the-front-sport-13-05-2011/
The Front: El Mundo Deportivo
13.05.2011
PARTY!
Dinner with Shakira and Eto’o as the star guests
Top secret: Barça celebrated the title while they flew back and sang: “Why? Because we are the best”
Today, celebration everyone!
18h Camp Nou opens its gates
19.30 Starts the short street party
21h Speeches, a lap of honour and fireworks along with music in Camp Nou
“You’ve got a nerve” Busi denies to have called Marcelo a “monkey”, instead he assures to have said “you’ve got a nerve” and Barça will allege
Mou wants Ibra. He suggests Florentino to make a swap using Kaká
May 13, 2011کد:http://www.totalbarca.com/2011/news/the-front-el-mundo-deportivo-13-05-2011/
برنامه بازیهای هفته 37 لالیگا- پاسیو در نوکمپ
سایت گل- دیدارهای هفته سی و هفتم رقابتهای لالیگا یکشنبه شب به صورت همزمان برگزار می شود. در این روز بارسلونا در خانه میزبان دپورتیوو لاکرونیا خواهد بود و پس از مسجل شدن قهرمانی بارسا در این فصل، بازیکنان دپور پیش از آغاز این دیدار، تونلی انسانی را برای ادای احترام به تیم قهرمان تشکیل خواهند داد ( مراسم پاسیو)
درپایان هفته سی و ششم رقابتهای لالیگا، بارسلونابا 92 امتیاز در صدر جدول قرار دارد. رئال 86 امتیازی دوم است و والنسیا با 67 امتیاز رده سوم جدول را مال خودکرده.تیمهای ویارئال،اتلتیک بیلبائو،سویا و اتلتیکومادرید هم در رده های بعدی هستند.برنامه دیدارهای این هفته رقابتهای لالیگا بدین ترتیب است:
یکشنبه 25 اردیبهشت (15 می)
اتلتیک بیلبائو – مالاگا (ساعت 23.30)
اتلتیکومادرید – ارکولس (ساعت 23.30)
بارسلونا – دپورتیوو لاکرونیا (ساعت 23.30)
سویا- رئال سوسیداد (ساعت 23.30)
والنسیا- لوانته (ساعت 23.30)
ویارئال – رئال مادرید (ساعت 23.30)
ساراگوسا – اسپانیول (ساعت 23.30)
آلمریا - مایورکا(ساعت 23.30)
اسپورتینگ خیخون- راسینگ سانتاندر (ساعت 23.30)
ختافه – اوساسونا (ساعت 23.30)
By Ghazal Ziariکد:http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2011/05/13/2484256/%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D9%81%D8%AA%D9%87-37-%D9%84%D8%A7%D9%84%DB%8C%DA%AF%D8%A7-%D9%BE%D8%A7%D8%B3%DB%8C%D9%88-%D8%AF%D8%B1-%D9%86%D9%88%DA%A9%D9%85%D9%BE
2011/5/13
گزارش ویژه: آمار و ارقام شگفتانگیز بارسلونا
بارسلونا فصل 2011-2010 را با آماری پشت سر گذاشت که مایه تحسین همه بود.
سایت گل – آبی و اناریپوشان توانستند در شرایطی قهرمان لالیگا شوند که بیست و چهار هفته پیاپی را در صدر جدول گذراندند. آنها در هفته سیزدهم به صدر جدول رسیدند، یعنی روزی که رئال مادرید را پنج بر صفر شکست دادند.
بارسا با 92 امتیاز قهرمانی خود را مسجل کرد، ولی آنها نمیتوانند به رکورد 99 امتیاز فصل پیش خود برسند.
باشگاه در این فصل 29 بازی لیگ را برد که 16 بازی در نوکمپ بود و 13 بازی در خارج از خانه. آنها تنها دو شکست داشتند، یکی در ورزشگاه خودشان مقابل ارکولس و دیگری دو هفته پیش در ورزشگاه رئال سوسیهداد. کاتالانها در این فصل آمار گلزنی مشابهی با فصل پیش داشتند و با دو بازی کمتر 92 گل زدهاند. بارسا در فصل پیش 98 گل زده بود.
ترکیبی که پپ گواردیولا بیش از همه ترجیح میداد به این ترتیب بود: والدس در دروازه، آلوس، پیکه، پویول و آبیدال در دفاع، بوسکتس، چابی و اینیستا در خط میانی و پدرو، ویا و مسی در خط حمله. پپ گواردیولا بارها این ترکیب را به میدان فرستاد و نتایج خوبی گرفت. آنها با این ترکیب سویا و رئال مادرید را در خانه خودشان پنج بر صفر بردند و در خانه مالاگا چهار بر یک پیروز شدند. همچنین در خانه اسپانیول پنج بر یک پیروز شدند.
بیشترین دقایق بازی برای بارسلونا به لیونل مسی اختصاص دارد. ستاره آرژانتینی فصلی عالی را گذراند و 2861 دقیقه در 33 بازی به میدان رفت. نزدیکترین فرد به این آمار دانیل آلوس با 2833 دقیقه در 33 بازی است.
بازیکنی که کمترین دقایق بازی را داشت هم جاناتان دوسسانتوس مکزیکی بود که تنها هفت دقیقه بازی کرد.
یکی از رکوردهایی که بارسلونا در این فصل شکست روند پیروزیهای پیاپی بود. این رکورد متعلق به رئال مادرید در سالهای 1960 تا 1962 بود که آنها توانستند 15 برد پیاپی داشته باشند، اما امسال بارسلونا این رکورد را با 16 برد پیاپی از آن خود کرد. این روند با تساوی یک بر یک مقابل اسپورتینگ خیخون متوقف شد.
حرفهای بسیاری درباره مالکیت توپ در تیم گواردیولا زده میشود. فوتبال پر از پاس بارسلونا حتی بهتر از فصل پیش بود. آنها فصل پیش به صورت میانگین 68 درصد مالکیت توپ داشتند، ولی امسال این عدد به میانگین 73 درصد در هر بازی رسید. تیمی که کمتر از همه اجازه مالکیت توپ را به بارسلونا داد، والنسیا بود که در 16 اکتبر در نوکمپ مالکیت توپ خوبی داشت و نگذاشت بارسلونا بیش از 56 درصد اوقات بازی توپ را در اختیار داشته باشد. البته بارسلونا دو بر یک پیروز شد.
بارسلونا در این فصل نه تنها در صدر جدول لالیگا قرار گرفت، که در صدر جدول بازی جوانمردانه هم حضور دارد. آنها 93 کارت زرد، یک مورد دوکارته شدن بازیکن و یک کارت قرمز در کارنامه خود دارند. بدترین عملکرد را در این جدول ساراگوسا دارد که 121 کارت زرد، 3 مورد دوکارته شدن و 4 کارت قرمز داشته.
بارسلونا کمترین خطا را هم انجام داده که 378 خطا در تمامی فصل است، و ویارئال با 442 خطا در رده دوم قرار دارد.
بارسلونا با 92 گل زده بهترین خط حمله در تمامی لیگهای بزرگ اروپایی را داراست و رتبه دوم در این زمینه متعلق به رئال مادرید با 91 گل زده است. کاتالانها همچنین با رکورد حیرتانگیز تنها 20 گل خورده در فصل بهترین آمار خط دفاعی را دارند. نزدیکترین آمار به آنها متعلق به رئال مادرید با 31 گل خورده است. به این ترتیب جایزه زامورا به ویکتور والدس خواهد رسید.
بهترین برد باشگاه کاتالان تا اینجای فصل برد هشت بر صفر در خانه المریا بوده است. بیش از نیمی از گلهای بارسا را مسی (31)، ویا (18) و پدرو (13) زدهاند. پدرو رکورد بیشترین گلزنی در دیدارهای پیاپی در این فصل را دارد. او در شش بازی هشت گل زد ولی نتوانست به رکورد گل زدن در هفت بازی پیاپی یوهان کرویف در فصل 74-1973 برسد.
بارسلونا همچنین طلاییترین ذخیره را داشت: بویان کرکیچ. بویان بیشترین گل زده به عنوان بازیکن تعویضی را داراست و پس از ورود به میدان در اواسط بازی چهار گل زده است. کریم بنزما، آلوارو نگردو و خوسه لئوناردو اویوا به عنوان بازیکن ذخیره سه گل زدهاند.
این نتایج به شدت به سود پپ گواردیولا است. به سختی میتوان به آمار بارسلونا رسید، هرچند که رئال مادرید در سه فصل اخیر که بارسا قهرمان شده رقیبی بسیار سرسخت بوده و آمار فوقالعادهای داشته است.
By Hamidreza Keshavarzکد:http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2011/05/12/2483507/%DA%AF%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D8%B4-%D9%88%DB%8C%DA%98%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%A7%D8%B1-%D9%88-%D8%A7%D8%B1%D9%82%D8%A7%D9%85-%D8%B4%DA%AF%D9%81%D8%AA%D8%A7%D9%86%DA%AF%DB%8C%D8%B2-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D9%84%D9%88%D9%86%D8%A7
2011/5/12
از يه طرف خوشحالم كه تيم زودتر قهرمانيش مشخص شد تا براي فينال استراحت كنهنقل قول:
گزارش ویژه: آمار و ارقام شگفتانگیز بارسلونا
از يه طرف ناراحت به اين خاطر كه اگر ادامه بازيها جدي بود ميتونستيم اين آمار فوق العاده رو بيشترش كنيم
هر چند اگر رئال فاصله اش با ما كمتر بود اين اواخر اينقدر بيخيال بازي نميكرديم
---------- Post added at 07:17 PM ---------- Previous post was at 07:14 PM ----------
ميگم دوستان گل بارسايي چنتا والپيپر قشنگ براي قهرمانيه بارسا نيست
واقعا جاش خاليه توي دسكتاپ من:40: