خب برادر مشکله همه ما همینه دیگه:n02:نقل قول:
Printable View
خب برادر مشکله همه ما همینه دیگه:n02:نقل قول:
بله قبلا برای همه چیز تا سه شنبه ، چهارشنبه اینطوری بود ولی الان فقط شیلترشکنها اینطوری اند و ارتباط با سرور بازی قطع نمیشه بلکه خیلی تایم اوت میده و تند تند قطع و وصل میشه که به صورت لگ تو بازی همه (به جز یزدی ها و دزفولی ها) الان میبینیم:n27:نقل قول:
فکر کردم منظورت از فیلی : خورده شدن کابل فیبر نوری توسط یه فیله یا گیر کردن خرطومش به کابله یا ریختن گوشت فیل به جای گوشت گاو و گوسفند تو غذای اعضای سازمان زیر ساخته:n02:
برای اینکه فضا عوض بشه :n02: :
حسی که موقع Ulti Skarner به آدم دست میده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چقدر تند:n07:
سلام به همگی
کسی از ایران هست توی سرور آمریکای شمالی با لول 30؟
برای تیم میخوام
:n25::n25::n25::n25::n25::n25::n25::n25::n25:
زندانی بودم الان ازاد شدم:n25:
داداش دلت خوش ها! یه custom هم نمی تونیم بازی کنیم دنبال تیمی؟ :n27:نقل قول:
آقا یه سوالی این avator20002000 کیه پست همه رو لایک می کنه :n13::n08:
نمیدونم ولی هر کی هست قربون معرفتش:n01: بزن اون لایک قشنگه رو:n01:(تشکر)کاشکی دیگران ازش یکم یاد بگیرن از امروز منم شروع کردم:n02::n09:نقل قول:
وقتی Graves فید میشه اینه وضعیت : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به این کار علامت زدن پست می گننقل قول:
بخصوص تو تاپیک های تخصصی زیاد به در می خوره که این دوست ما اشتباهی این کار رو می کنه
چون در سیستم جستجو امکان جستجوی پستهای تشکر شده کاربر هست برای اینه که بعد از مدتی برگرده و اون پستی که علامت زده رو ببینه
اما این دوست ما علامت خوانده شده می زنه یعنی علامت می زنه می گه من این رو خوندم تا در حین لود شدن صفحه اشتباه نکنه که در اینده خودش رو از جستجوی تشکر ها محروم می کنه :n15:
واکنش ADC هایی که تنهایی bot lane دارن farm میکنن و ناگهان متوجه حمله بقیه هم تیمی ها به Baron میشوند : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخیش خوب شد نخورد ..... :n04: : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تاثیر بد بازی لول بر روی دعواهای واقعی (lee sin gank) : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم! با من کاری داشتی؟:n18:درگیرش نباش:n02:نقل قول:
آقا یه سوالی این avator20002000 کیه پست همه رو لایک می کنه :n13::n08:
نه عزیزم این کارو برای علامت زدن انجام نمیدم مطلبی مهم باشه برام ستاره دارش میکنم بعدش sync میشه بین دستگاهام مشکلی از اون نظر ندارم.برای جستجو هم راه های زیادی هست همش به این محدود نمیشه.نقل قول:
نمیدونم چی بگم دیگه :دی
همین MID-AIR BONUS کافیه واسش
این یه بار واسه خودم با Chogath پیش اومد که البته نمیدونم چرا با اینکه اولتی زدم کیلش مال من نشد :دی
dunking lvl: over 9000 :n09:نقل قول:
این دانکش از اسلم دانک گذشته :دی
ولی خدایی کیفی که دانک کردن 4 نفر پشت سر هم میده هیچی تو لول نمیده. (البته هیچوقت موفق نشدم باهاش Penta بگیرم)
یه بارم که تو Teamfight بودیم Volibear Quadra گرفت، 500 تا hp داشت و از تیم مقابل هم یه داریوس مونده بود. بنده خدا تا اومد داریوس رو بکشه داریوس برگشت یه Ulti خالی زد این Shut down شد.
فقط یادمه تا آخر بازی فحش داد :دی
اگه اینطوری باشه خیلی خوبهنقل قول:
خود من برای برگشت به پستهای خوانده شده ار این روش استفاده می کنم چون جستجو های دیگه ادم رو سر یه چند راهی می گذاره و تا بیام اون موضوع خوانده شده قبلی رو پیدا کنم زمین زیادی می بره این هم هزینه است
بگذریم این پینک واقعا خیلی عذاب اوره :n21:
یعنی این adc منو انقدر خندوند، خنه بازار نخندوند :n08:نقل قول:
:n08:
خبري نشد راهي و روشي ..!
ايرانسل كه هيچ ....... (دريغ از يه لوگين خشك و خالي )
اگه شركت هاي ديگه برطرف شده بگيد ماهم بريم سراغشون
:n03::n03::n03:
نه بابا همه مشکل دارن، من هر راهی بگی رفتم. کم مونده بشینم تو خود مخابرات با لپ تاپ :n08:نقل قول:
تو خارج از کشور موقع زایمان به مادر بچه هی میگن push :n08:
این summonerscode هم خیلی باحاله!
خنده دارترین دیالوگهایی که واقعا تو بازی رد بدل شده رو میزارن!
تو یکیش یارو هم تیمیش رو mute میکنه 10 دقیقه بعد میگه pls report for refusing to communicate :n08:
راستی league of f**ktards نگاه کردین؟ یه چند تا ویدئو ازش دارم کوتاه 2-3 دقیقس بتونم آپ می کنم میزارم!
:n02:نقل قول:
چند روز پیش که گفتم داشتم بازی می کردم قطع شد! دیدم هیچی نمی بینیم برگشتم عقب نمیرم! دیدم seju (هم تیمیم بود) میگه جیس احمق داشتی پنتا می گرفتی برا چی ول کردی رفتی!! :n08:
واواه دوستان این سرویس نامحدود پیشگامن اصلا طرفش نرید اشغال بر عکس سرویس حجمیش ، پینگ 200 ثابت بعد شروع میشه 300 بعد 400 بعد 800 بعد 4000 بعد 8000 بعد ..........
اصلا ثابت نیست ...
تنها راهش اینکه شب ساعت 1:30 به بعد بازی کنید بشینین تا صبح بازی کنین :n02:
کلاً سرویس نامحدود با سرعت بالا (1 مگ و بالاتر و اینا) نتیجش همین میشه. همه با IDM میذارن رو دانلود و کل پهنای باند ISP به فنا میره.نقل قول:
جالبه مثلاً سرویس 512 یا 1 مگ هست ولی نرم افزاری کنترل نمیشه و مودم رو 6 یا 8 مگ بسته شده و طرف داره صبح تا شب دانلود میکنه! خوب هر ISP هفت هشت تا از این یوزرها داشته باشه دیگه کل پهنای باند به فنا میره. متاسفانه این مشکل در تمام ISP های کشور کم و بیش وجود داره و باعث یه بی عدالتی در توزیع پهنای باند کشور شده.
ISP هم کار نداره کل پهنای باندش اشغال شده، همین طوری داره سرویس میفروشه و اگر هم اعتراض کنیم میگن اشتراکیه (1 به 8 یا 1 به 10) و از سر خودشون باز میکنن.
بچه ها من دیشب تونستم 2 دست بازی کنم، بعد از 10 روز! ( آخیش چه حال داد :n10:)نقل قول:
ساعت 02:30 نصف شب بود با پینگ 200 تا 250
ولی دست دوم 3 بار attemp to reconnect داد منم Alt+F4 زدم دو باره سریع رفتم تو بازی.
یکم لگ داره اما میشه بازی کرد:n05:
من همرو دیدم اون یارو جانگله خیلی باحال بود جریان Shaco و veigar o malphite :n08:نقل قول:
jumpinthepack top fails هم باحالن
یکی به من بگه پنتا چیه؟:n13:
آخ آخ آخ مگه تا حالا لذت پنتا گرفتنو نبردی؟:n01:نقل قول:
پنتا همون کشتن 5نفر پشته سره همه
من با امضات تو 5ب5 کوآدرارو گرفتم تو این مپ جدیده آرام پنتا:n02:
خودت فهمیدی چی گفتی؟ :n09:نقل قول:
نرمال نبود به نظرم
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ نه 3تا کشتم هم زمان اما 5 ا نه :n09: حالی میده ها:n24:نقل قول:
من عاشق Tryndamere بعدش Jarvan IV آخرشم Master yi خیلی با حاله این yi :n06:
لووول.آقا این چه وضعشه؟؟؟ هر چی ez می بینیم blue ez می بنده :دی
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
جریان این 3تا آیکون جدیده چیه؟ که گفته پیمان خودتون با یکی از این 3 تا قبیله ها ببندین بعد 10 win یا نرمال یا رنک واستون باز میشه اگه ایکون تغییر بدین دوباره ریست میشه از صفر شروع میشه!!!:n13:
اصلا چی هست ؟ به چه دردی میخوره کسی میدونه؟
ARAM که پنتا کاری نداره. Fiddle با aoe ش پنتا زد فقط یه تانک درس حسابی میخواد :دی
این سه تا آیکونم هیچی مال سه تا قبیله Frejlord هست یکیشو ورمیداری 10 تا گیم میری مال یو میشه. که البته ما از دست دادیم چون تا اومدیم 10 تا گیم بریم نتمون قطع شد :(
یادش بخیر اون موقع پنتا هر 100 تا بازی یکی بود ... الان هرکی برامون پنتا میگیره تازه پز هم میده.
پنتا تو رنک باید بگیری نه تو نرمال یا ARAM . :n26:
تو گلد بالا تر باشه :n10:نقل قول:
یادش بخیر اون موقع پنتا هر 100 تا بازی یکی بود ... الان هرکی برامون پنتا میگیره تازه پز هم میده.
پنتا تو رنک باید بگیری نه تو نرمال یا ARAM .
پ.خ دادم بخوننقل قول:
دیدی که از برنز 5 رفتم سیلور 2 ... گلدم باشه میرم مشکلی نیستنقل قول:
الان وقت امتحاناته بعد از اون میام حتما :n16: