دوستان RSSI و CINR چقدر باشه خوبه ؟
Printable View
دوستان RSSI و CINR چقدر باشه خوبه ؟
نقل قول:البته شاید برای طرح های یک ساله مثل قدیم باشه.نقل قول:
برای طرح های با حجم محدود استفاده در ساعات دو الی هشت صبح و جمعه ها دو صبح الی دو بعد از ظهر رایگان می باشد (حجم اطلاعات ارسالی و دریافتی در این محدوده های زمانی محاسبه نخواهد گشت.)
---------- Post added at 02:53 PM ---------- Previous post was at 02:51 PM ----------
خوب احتمالاً اون چراغ سیگناله که به نسبت RSSI تغییر میکنه.نقل قول:
نقل قول:
مدل مودم رو مطمئن هستی؟
BM632W اینه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه ممکنه یه عکس از مودمت بذار اینجا
آقا میگم خودم داشتم این مدل رو چه جوری اشتباه بکنم. بیایید اینم عکسش :نقل قول:
نه مدل مودم این نیست همون مدل greenpacket هست که پایه هاش مثل اینه و این دوستمون اشتباه متوجه شده
سلام دوستان
من سرویس 512 دارم، چند تا سوال داشتم:
1. چرا سرعت آپلود من اینقدر افتضاحه؟؟ در حالی که سرعت دانلودم عالیه!
زنگ زدم پشتیانی، میگه جای مودم رو باید عوض کنی!!! بهترین جا که کمترین نویز و بهترین سیگنال بود همینجاست آخه!
RSSI: -84.51dBm
CINR: 17.27/9.88(R3/R1)dB
2. از ساعت 2 تا 8 مجانیه دیگه؟؟ کاری که نباید انجام داد تا مجانی باشه؟ بعضیا گفتن کم میشه از حجم!! چه طوری میشه فهمید کم میشه یا نه؟
بابا یکی جواب ما رو بده دیگهههههههههه...
1- از کجا میشه فهمید تو حالت دمو هستی یا نه؟ سرعت دمو با فعال فرق داره؟
2- 512 طبقه دوم و وقتی که 3 تا خط آنتن داره مودم!! مودم 110 تومانیه مبین نت دارم که واقعا افتضاحه. چیکار کنم بالا بره؟!
External Antenna Status -3 باید Enable باشه یانه؟! تو تنظیمات مودم
4- این صفحه E-care برای من اصلا باز نمیشه صفحه اش ؟! چراا؟
1.باید جای مودم رو عوض کنی. من هم همین مشکل رو داشتم، سرعت دانلودت ممکنه فرقی نکه ولی سرعت اپلودت خیلی میاد بالا.نقل قول:
2.کلا از ساعت دو تا هشت سیستمشون حجم حساب نمیکنه، به این معنی که اگر یه فایل رو ساعت 1 شروع به دانلود کنی از ساعت 2 به بعد حجمت کم نمیشه.
سلام دوستان
من چند صفحه ای از این تاپیک رو خوندم، فروم های دیگه رو هم برای مبینن نت گشتم، حالا نوبت اینه که دست به دامن خبره های کار بشم :31:
من 2 ساله که از شاتل اینترنت می گیرم، تا 3 4 ماه پیش هیچ مشکلی توی دانلود رایگان نبود، ولی 3 4 ماهه که سرعت شب ها افتضاااااااااااااااح شده! الآن سرویس 2 مگ دارم، شبها با 5 6 kbps دانلود می کنم! یعنی از diallup هم کمتر :دی لول
هر دفعه با پشتیبانی تماس گرفتم یه داستانی سر هم کردن. ولی با یه آدم اینکاره که حرف زدم، گفتن پورت ها رو میبندن تا سرعتت کم شه، کم دانلود کنی به سرورشون فشار نیاد! دستشون درد نکنه :دی
گویا با اینترنت adsl باید وداع کرد و رفت سراغ وایمکس!
حالا اصل سوال بنده شروع میشه :دی
وایمکس ایرانسل که دانلود رایگان نداره، به درد من نمیخوره. ولی مبین نت به نظر خوب میاد. از دوستانی که با مبین نت کار کردن این سوال ها رو دارم:
1. سرعتی که قولش رو دادن، توی 24 ساعت شبانه روز ثابته؟ توی زمان ترافیک رایگان افت نداره؟
2. لطف میکنین سرعت رو از speedtest.net تست و share کنید؟
3. به نظرتون ارزش داره جای شاتل مبین نت بگیرم؟
4. پشتیبانی چطوره؟ میپیچونن یا خوبه؟
مرسیییییییییییییییییی:40::11: ببخشید طولانی شد!
نصابه به من گفت RSSI حدود 75 باشه خوبه، CINR هم هر چی بالاتر بهتر.نقل قول:
برای من الان RSSI ام 75ه و CINR هم 10. مشکلی هم ندارم.
سلام . دو تا سیستم دارم یکی پی سی پنتیوم 4 و یک لپ تاپ . من می خواستم برای دانلود و آپلود با سرعت بالا در یو تیوب و فیس بوک ای دی اس ال بگیرم بعد متوجه شدم که چون شماره تلفن تغییر کرده به سیستم فیبر نوری ، دیگه ظاهرا نمیشه ای دی اس ال گرفت و حالا تنها راهی که دارم اینه که وایمکس برای اینکار بگیرم .
سوالم اینه که شما ایرانسل رو توصیه می کنید یا مبین نت رو ؟
در مورد هزینه اش هم اگر راهنمایی کنید ممنون میشم
سلامنقل قول:
برای من سرعت از لینک مستقیم توی تمام ساعات به شرطی توی idm 16 کانکشن بسازی خوبه
ولی از لینک غیر مستقیم و حتی لینک مستقیم با 1 کانکشن افتضاحه حدود 5-6
پشتیبانی هم اگه مشکل فنی داشته باشی مثلا مودم کار نکنه یه کارشناس تا 48 یاعت می فرستن ولی برای مشکل سرعتم من که هرچی زنگ زدن گفتن speedtest مبین نت برای سرویس شما مشکلی نشون نمیده
در ضمن طرح 512 دارم
پینگ من زیر 400 نمیاد :(
همه این مشکل رو دارن ؟
بله . معمولا همیشه بالای 400 ولی من الان سه بار تست گرفتم همیش زیر 300 بود! دیشب از 450 کمتر نمیشد!نقل قول:
راستی از کجا بفهمم که اکانت Demo هست یا نه؟ تو E-care لاگین اسم و فامیلم اومده یعنی دیگه Demo نیست. درسته؟
---------- Post added at 12:00 PM ---------- Previous post was at 11:55 AM ----------
هیچ کس جواب یکی از سوالام هم نمی دونه ! :41:نقل قول:
اینجا پست دادم پینگ شده 250 :31:
---------- Post added at 12:14 PM ---------- Previous post was at 12:10 PM ----------
فکر کنم پهنای باند تزریق کردن تو شبکه :5:
دمت گرم داداشنقل قول:
چقدر وقته کاربر مبین نتی؟ آخه یه بنده خدایی میگفت اوایلش سرعتشون توپه، بعد از یه مدت آروم آروم کم میشه!
توی چند پست قبل یکی از دوستان گفته:
"برای من سرعت از لینک مستقیم توی تمام ساعات به شرطی توی idm 16 کانکشن بسازی خوبه"
سوال: توی idm 16 کانکشن بسازی یعنی چی؟
دمو با فعال فرق دارهنقل قول:
وقتی تو اکانتت میری تو قسمت product میتونی ببینی اون سرویست active شده یا خیر...
---------- Post added at 03:31 PM ---------- Previous post was at 03:28 PM ----------
توی IDM این مسیر رو برونقل قول:
option>conections
اونجا میتونی تعداد کانکشن هات رو مشخص کنی ...
البته هر لینکی از 16 کانکشن استفاده نمی کنه من خیلی از لینک ها رو دیدم حداکثر از 10 کانکشن استفاده می کنند ...
در ضمن تعداد کانکشن هات هم بالا باشه معمولا در حین دانلود وبگردی نمی تونی بکنی دیگه ... یا حداقل برای من اینطوریه ..
میشه از مودم هایی به غیر از مودم های خود شرکت استفاده کرد؟ ADSL بگیرم خوبه یا همین وایمکس بهتره؟ برا ارومیه میخوام
دوستان من یه مشکلی که با وایمکس ایرانسل دارم اینه که مثلا وقتی که وسط ماه حجمت تموم می شه بعد دوباره شارژ کنی دیگه بهت 3 گیگ نمی دن.مثلا 12 نومن شارژ کردی از این 12 تومن در طول مصرفت کم می شه دیگه به حجمی کیلوبایت مصرفی کاری ندارن.
می خواستم بدونم مبین نت هم همینطوریه؟؟
در ضمن من این مدم رو دارم :
لازمه که این یکی مودم رو بخرم؟؟؟
512 ساعت 4 بعدازظهر
در جواب دوستان، برای اتصال به وایمکس مبین نت فقط از مودم های مبین نت باید استفاده شود.
پـــــــینـــــگ داره روز به روز کمتر میشه
سلامنقل قول:
از 1 خرداد
آره اوایل من از لینک های غیر مستقیم مثل edisk با سرعت 64 دانلود داشتم ولی الان از همین سایت به زور به 12 برسه اونم توی ساعات عادی
---------- Post added at 04:21 PM ---------- Previous post was at 04:17 PM ----------
نقل قول:
نوشته شده توسط yuzarsiff;6386947
[SIZE=1
دوستان پرسیدن سرعت دانلود مبین نت چه طوره منم منم گفتم توی IDM با 16 کانکشن کامله اگه تعداد کانکشن ها کم کنم سرعت دانلودم کمتر میشه
آقایونی که بیــــــــــــــشــــــتر از 2ماه هست سرویس گرفتن ! آیا سرعتشون کاهش پیدا کرده ؟؟ اگر آره چقدر بوده چقدر شده ؟؟
پینگ بهتر شده
قبلا از 4.2.2.4 که پینگ می گرفتم روی 400 500 بود اما الان روی 200 تا می چرخه ...
پینگ خیلی بهتر شده الان 4.2.2.4 تقریبا روی 160 تا170 هستش .
حتما دکلی چیزی نزدیک خونتون نصب کردن، آنتن دهیتون بهتر شده؟نقل قول:
مال من که پینگ 4.2.2.4 ام بالای 400ه.
---------- Post added at 06:53 PM ---------- Previous post was at 06:49 PM ----------
بله باید مودم رو از خودشون بگیرید با اینکه دقیقا یک مدل هستند.نقل قول:
البته میگفتند قراره تو آینده یه کار بکنن که بشه از مودم های ایرانسل هم استفاده کرد ولی من دیگه حوصله نداشتم!
پینگ من ظهر خوب شده بود باز خراب شد :(
برای 12mb آپدیت آنتی ویروس 35 دقیقه طول کشید دیگه حالم از مبین نت بهم می خوره دو روز بود که وضعیت یکم بهتر شده بود ولی دوباره همون شد که بود
دقیقا .....نقل قول:
نه فکر نمی کنم ، مثه اینکه برای دوستای دیگه هم پینگ بهتر شده ...نقل قول:
حتما دکلی چیزی نزدیک خونتون نصب کردن، آنتن دهیتون بهتر شده؟
مال من که پینگ 4.2.2.4 ام بالای 400ه.
مودم هم اینقدر جا به جا کردم تا RSSI را رسوندم به 71 و CINR رو به 28 ...
کسی می دونه چطوری میشه DNS رو تو مودم داخلی وایرلس دار تغییر داد ؟
2 تا DNS پیدا کردم پینگش 200 هست :31:
ماه اول پینگ 8.8.8.8 و 4.2.2.4 روی 200-250 بود و سرعت آپلود و دانلود عالی اما از 20 روز پیش پینگ روی 500-600 و سرعت هم شدیدا" کم شده و timeout روز به روز بیشتر ... هر بار زنگ می زنم می گن به زودی درست میشه تعداد کاربرا زیاد شده و از این حرفا تحمل کنین درست میشه ... امروز ظهر پینگ دوباره برگشته بود روی 220-250 کلی خوشحال بودم اما عصر که اومدم خونه ... عجب اشتباهی کردم وایمکس گرفتم برای بازی آنلاین ... کلا" 1 ماه کار کرد. حداقل به زودی میرم خونه جدید اونجا خطش ابر تکنولوژی pcm نیست میشه ADSL گرفت ...نقل قول:
ping google ham intorie to CMD
ping emroz taghriban 300ms kam shode
alli shodeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee e
وضعیت از چند ساعت پیش برای من بهتر شده ..
آقا منم رفتم جایه مودمم رو عوض کردم، یعنی رسما بردمش دیگه رو پشت بوم! :دی اون rssi ام از 78 شد 70 حالا تست speedtest ام خیلی بهتر شده :
کف کردم! ما معدمون تعجب می کنه پینگ 252 میبینه! لول :دی
قبلنا هم سرعت رو کمتر نشون میداد هم پینگ رو بالاتر. سرعت لینک غیر مستقیم هم الان یه تست کردم یه کم رفته بالا، شده حدود 45 از هات فایل.
عجب ::18:
آره مثل اینکه داره بهتر میشه
پس چرا پینگ من 580 هنوز :41:
منم پینگ 200 میخواهم:19::19::19::19::19:
اگه پینگ من 200 نشد زنگ میزنم مبین همتون رو لو میدم :31:
rssi تون چنده؟نقل قول:
63 خوبه یا نه؟نقل قول:
rssi تون چنده؟
63 که وحشتناک خوبه. برا من الان 70ه اینجوریه.نقل قول: