یه مدل چسب باید زیر رنگ بزنن که نمیزنن و همین عامل کنده شدن رنگ روی سپر میشهنقل قول:
والا مدل های پایین اصلا یه همچین حالتی براشون پیش نمیاد
کوره ای نیست
اصلا اینکار رو نکنید. ماشین شما کارت طلایی داره و باید براتون انجام بدن
Printable View
یه مدل چسب باید زیر رنگ بزنن که نمیزنن و همین عامل کنده شدن رنگ روی سپر میشهنقل قول:
والا مدل های پایین اصلا یه همچین حالتی براشون پیش نمیاد
کوره ای نیست
اصلا اینکار رو نکنید. ماشین شما کارت طلایی داره و باید براتون انجام بدن
نقل قول:
دوست عزیز ممنونم از پاسخ خیلی جامع و خوبتون.
من به احتمال زیاد همین سمند EF7 رو می خرم. با توجه به تعریف شما اگه خدایی نکرده مشکلی هم پیش بیاد خب گارانتی داره ماشین و مشکل برطرف می شه.
یه سوال دیگه : از لحاظ هندلینگ هم بهتر از 405 هستش؟ من داییم 405 مدل 87 داره و دوستم مدل 93 که برای دوستم خیلی خیلی نرم تر بودش و به قولی تمام هیدرولیک بود فرمونش ، حالا سمند رو نمی دونم چجوره. و مورد دیگه اینکه چون 14 اسب بخار از سمند های معمولی قوی تره پس به نسبت باید شتاب و قدرت بیشتری هم داشته باشه ، این شتاب و قدرت نسبت به سمند های دیگه محسوس هستش؟ و سوال آخر چون من بنزینی می خوام برخم ، مصرفش چجوریه برای شهر؟ شنیدم که نسبت به سمند های قبلی مصرفش پایین تر اومده. درسته؟
باز هم ممنون که وقت گذاشتید و جواب کامل دادید :)
از نظر هندلینگ که سمند حرف اول را میزنه و باید حتما باهاش رانندگی کنی تا حرف بنده را بیشتر درک کنی. از نظر بالا بودن شتاب و قدرت هم ef7 کاملا محسوس است بخصوص در سرعت های بالا این قدرت و شتاب محسوس تر میشه مثلا اگه بخوای از 120برسونی به 180...! البته تو جاده های ایران بهتره از این کارا نکنی!نقل قول:
درمورد مصرف هم باید بگم مصرفش واقعا کمه و تو جاده و تو سرعت های ثابت و کمتر از 100 و 110 تو کمترین حالت مصرف هستش و این بیشتر به نوع رانندگی شما بستگی داره ولی در کل باید بگم مصرفش از سمندهای معمولی (موتور xu7) و 405 کمتر هست.
دوستمون بهترین پاسخ رو دادن و بنده هم نظرم رو مینویسم.نقل قول:
از لحاظ مصرف سوخت در سرعت متوسط 110 بهترین حالت رو خواهید داشت . توی جاده های بین شهری از مصرف راضی هستین 100% .
توی این رنج ماشین ، از لحاظ هندلینگ فوق العادست! تفاوت رو احساس میکنید وقتی باهاش رانندگی میکنید.
شتاب و سرعت هم خیلی خوبه و مثل 206 هستش توی لحظه ی حرکت .
مصرف بنزین توی شهر کمی بهتر از نوع معمولی هستش ، اما اگر 2 گانه گیرتون اومد بخرین خیلی خوبه .
حتما با رینگ رو سفارش بدید.
و در آخر توصیه میکنم روی سرعت گیر و چاله چوله و غیره باهاش مدارا کنید تا به سر و صدا نیفته..
در رابطه با مصرفش بگم که مصرفش خوبه. من که سیکل ترکیبی صدی 6 سوزوندم. شتابش هم که حرف نداره کاملا محسوسه. وقتی بشینی پشت ماشین متوجه میشی. موقعی که شتاب میگیری قدرت موتور رو کاملا حس میکنی. فرمون هم که نسبت به موتور پژوییا خیلی نرم تره( اینو رفیقم که موتور پژویی داره تست کرد و گفت).نقل قول:
دوستان ماشین من وقتی سرده صدای موتور خیلی نرمه تو دورای بالا...ولی همینکه گرم میشه بم میشه و انگار داره میلرزه و قیژ قیژ ریزی میکنه..
اگزوز ساز میگه مشکلی نیست..دسته موتورا سالمن..روغن هم ایرانول رونیا تازه ریختم..خلاصه نمیدونم چشه..کلا مکانیکم متوجه نمیشه ولی در مقایسه با سمندای دیگه مشخصه
ماشینم سمتد ef7 مدل 92
سلام
ماشن من تو دور موتور 3200 تا 3500 (حدودا) لرزش خفیفی داره. به طوری که تصویر تو آینه جلو میلرزه و بعد از بالا تر رفتن دور موتور لرزش هم از بین میره. در ضمن به نظرم در حالت خلاص لرزش داشبورد محسوسه. شاید هم من زیاد حساسم. آیا برای شما هم همینطوره؟ دلیلش از چی میتونه باشه؟ از دوستانی که اطلاعات مفید دارند ممنون میشم پاسخ بدهند.
پایه گازسوز 93 کارکرد 4400
هنوز سرویس اولیه نبردم.
با سلام و تبریک سال نو دوستان ماشین من وقتی توی حرکت مثلا سرپیچ از دنده سه به دو می روم و حرکت می کنم صدای قر قر می ده این طبیعی هست یا نه ؟
روغنو عوض کردید؟نقل قول:
بله رو کیلومتر 2000 توتال کوارتز 7000 ریختم.نقل قول:
سلام دوستان
کسی اطلاع داره تو اهواز کدوم نمایندگی ها برا سرویس اولیه بهتره؟
ممنون
منم لرزش آینه دارم ولی زیاد نیست خیلی کمه. لرزش داشبورد و کنسول وسط رو هم که اصلا ندارم. به احتمال زیاد واسکازین رو هم عوض کنم. یه مقدار حس میکنم دنده ها خوب عمل نمیکنن.نقل قول:
نقل قول:
برای منم لرزش آینه خیلی کمه ولی ماشین صفر نباید همین قدر هم لرزش داشته باشه. شنیدم میگن که گیربکس ای اف سون همون گیبکس 405 هست و مناسب این موتور نیست.
لرزش آینه وسط با تبدیل دسته موتور بالا به مدل 206 کاملا از بین میره!
نمایندگی انجام میده؟نقل قول:
هزینش چقدر میشه؟
نه دوست عزیز خودتون باید انجام بدین..حدود 40 شد واسه مننقل قول:
آقا این قابلیت Power Window از طریق ECU کنترل میشه( منظور اینکه میشه با دیاگ فعالش کرد) یا باید بالابر شیشه های ماشین عوض بشه یا کلا به قطعه نیاز داره؟؟؟
سلام دوستان ببخشید من یه سورن دارم و تازه تحویل گرفتم. یه مشکلی که داره اونم اینه که از دنده 1 به 2 که میدم ماشین یکی دو ثانیه مکث میکنه و کلا میخوابه. زمانی که کولر روشنه که فااااجعست مخصوصا رو سرعت گیرها که معمولا سرعت 10-20 هست و میدم دنده دو انگار ماشین سه چهار ثانیه خفه میکنه کلا و بعد دور میگیره! میخواستم بدونم باید این طوری باشه واقعا یا ماشین من مشکل داره؟
آقا مبارك باشه اين مشكل براي همه سمندهاست و به راحتي قابل رفعه به شرطي كه كارهاي زير را انجام بدين: 1-تعويض شمع هاي موتور بانوع سوزني 2-موقع گازدادن نبايد باپدال گاز بازي كنيد وبايد مثل ماشين دنده اتوماتيك بصورت يكنواخت پدال گاز رو فشاربدين 3-آپ ديت نمودن نرم افزارمالتي پلكس 4-رانندگي نمودن با دور موتور بالا وپرشتاب تا نرم افزارتأخيرپدال گاز رو كمش كنه 5-استفاده از روغن موتورباكيفيتنقل قول:
موفق باشيد
مرسی از شما بابت پاسختون. یه سوال دیگه هم داشتم این هست که چرا کمک فنرای این ماشین نسبت به ماشینای قدیمی تر (خودمون یه سمند 86 هم داریم) سفت تر هست؟ یه چیزی تو مایه های 206 تقریبا. البته حس خوبی داره ها ولی تو سرعتای بالای 50 کیلومتر به بعد وگرنه من که با این وضع خیابونا هی رو سرعت گیرا سرعت کم می کنم حس می کنم خیلی خشکه. طبیعی هست این موضوع؟
بحث كمك فنر تاحدي سليقه اي است و تاجائي كه من مي دونم كمك فنرهاش تركيبي از گازي و روغني است و به نظر من براي اين ماشين خوبه و يه مقدار كه باهاش كار كنيد نرمتر ميشه و قابل تحمله .
از من مي شنوي دستش نزن و فقط مطمئن باش كه سالمند.
سلام مجدد خدمت شما به خصوص آقای کوهگرد که به ما لطف دارن و سوالات ما رو جواب میدن. ببخشید ساعت و تاریخ توی مانیتور مولتی پلکس رو چطوری تنظیم میکنن؟ :n02: هر کاری کردم نشد فکر کنم با دیاگ باید تنظیم شه درسته؟
شمالطف دارين
والا من هنوز سراغ گزينه ساعت مولتي نرفتم و منتظر مي مونيم تا اساتيد باتجربه پاسخ بدن.
به يقين بايد با دياگ تنظيم بشه
اگه منظورتون ساعت داخل کیلومتره که با میله های تنظیم داخل کیلومتر به سادگی میتونید تنظیم کنید. همونطور که میزان کیلومتر سرویس هیا روغن و فیلتر هوا و غیره رو میشه عوض کرد.نقل قول:
دوستان صدای زیاد موتور و لرزش تو دور 3.5 به بالا چه دلیلی میتونه داشته باشه؟
دسته موتورا سالمن..اگزوز سالمه..روغن تازه عوض شده
سمند ef7 مدل 92
اين صدا كاملاً عادي است و مربوط ميشه به طراحي بد و عدم تطابق پارامترهاي موتور در محدوده دور بين 3500 الي 3900نقل قول:
(دسته موتورها ،ميل لنگ ، فلايويل ، گيربكس و...).
بهترين كار اينه كه سريع از توي اين محدوده دور موتور خارج بشيد.
يكي از دوستان پيشنهاد داده كه اون وزنه مشكي رنگ كنار دسته موتور بالا رو اگه برداريم اين مشكل تا حد زيادي مرتفع ميشه ، بايد امتحان كرد و نتيجه را ديد.
سلام مجدد خدمت دوستان. آقا من میخواستم ماشینو تحویل بگیرم طرف که ماشینو ازش تحویل گرفتم تو نمایندگی یه چیزی در مورد روغن موتور گفت من نگرفتم چی گفت. ولی ظاهرا موتور EF7 حدود 4.75 لیتر روغن میخواد ولی بقیه موتورا 4 لیتر درسته؟ منظورش این بود که حواست باشه کم نریزن برات، ممکنه کسی که پیشش روغن عوض میکنی ندونه اینو بهش بگو در جریان باشه. مرسی از راهنمایی های شما :n01:
بله درسته حجم روغن با احتساب ف.ي.ل.ت.ر روغن 5 ليتر مي باشد .
حتماً هم بايد روغن 40-10 باشد.
ببخشید دوباره میپرسم یعنی باید همون 4.75 بریزه دیگه درسته؟
آیا شما توی دور موتور 3000 تا 3500 لرزش کنسول وسط و صدای ناهنجار موتور رو داشتین!!؟کل دسته موتور رو عوض کردین و یا فقط ضربه گیرش رو!!؟منظور از دسته موتور بالا همونی هست که یه وزنه سیاه بزرگ روش هست!!؟میشه عکس دسته موتور جدید رو بزارین!!؟و اینکه چه مارکی از بازار خریدین!!؟نقل قول:
بخشید زیاد شد!!
من لرزش آینه و صدای زیاد موتور مخصوصا بعد از گرم شدن رو داشتم..با تعویض دسته موتور لرزش رفع شد ولی صدا همچنان باقیه و راهی برای از بین بردنش فعلا پیدا نکردمنقل قول:
دسته موتور 206 هم کلا شد 40 تومن..دو تا ضربه گیر قارچی و یک ضربه گیر دو سر پیچ اصلی 206
شما باید یکم تغیرات بدی تو دسته موتور فابریکت بعد اینارو سوار بکنی
کلا نیم ساعتم کار نداره
اینم عکسش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام جناب والا دو تا میله داره ولی با هر مدلی باهاشون کار کردم نتونستم تنظیمشون کنم! یعنی ساعت و تاریخ رو حالت چشمک زن قرار میگیرن یعنی آماده تغییر هستن ولی وقتی دیکه رو میزنم هیچ اتفاقی نمی افته. ماشینم دفترچه هم نداشت از شانس مانقل قول:
میله سمت راست رو فشار بدید تا برسید به قسمت ساعت. بعد میله سمت چپ رو فشار بدید تا به صورت چمک زن در بیاد. حالا همون میله سمت چپ رو اگر به سمت چپ یا راست به چرخونید صدای تقه کردن رو میشنوید و میبینید که اعداد هم تغییر میکنن. امتحان کنید.نقل قول:
در حالت معمولی هم وقتی این کلید رو به سمت چپ یا راست بچرخونید نور صفحه زمینه تنظیم میشه.( البته چراغ کوچیکا رو باید برای اینکار روشن کنید.)
سلام
دوستان به نظرتون ميشه اون كاور پلاستيگي ضايع رو كه مربوط به اي سي يو داخل موتوره برداشت و بجاش مثل سورن از اين قاب ها گذاشت؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ايميلتون رو پ.خ بدين تا براتون دفترچه رو بفرستم.نقل قول:
سلامنقل قول:
جواب سوال شمار رو نمیدونم ولی بهتون توصیه میکنم دو تا نعلبکی برا روی کمک ها بگیرید چون به مرور زمان باعث آب رفتن و زنگ زدن میشه. متاسفانه ایرانخودرو این قطعه ها رو که قیمتی هم ندارند رو بعضی ماشین ها نمیذاره.
سلام. بنده چند روزی می شه که سمند پایه گاز سوز مدل93 رو گرفتم. سوالی که از دوستان داشتم اینه که در ابتدای روشن شدن خودرو یه صدای بم می یاد که خیلی روی اعصابه. به نظرتون این صدا از چی می تونه باشه. سوال دومم هم در رابطه با بهترین روغن موتور برای این خودرو هست. اگه کسی از دوستان می دونه ممنون می شم جواب بدین.
من ایرانول ریسینگ ریختم کاملا هم راضیم.نقل قول:
در مورد روغن موتور اگر نمی خواهید زیاد هزینه کنید ایرانول ریسینگ و پارس سوپر پایا روغن های بسیار خوبی برای این موتور هستند
ولی اگر می تونید بیشتر هزینه کنید ایرانول رویال و پارس سوپر پیشرو بسیار روغن های با کیفیت و طول عمر بالایی هستند که به راحتی می تونید حدعقل 10000 کیلومتر استفاده کنید
چرا بعد از خاموش کردن ماشین فن رادیاتور به کارکردن ادامه نمیده و با خاموش شدن ماشین خاموش میشه؟؟؟؟
این موضوع به ماشین آسیب نمیزنه؟
مال شما همینطوریه؟