دوست عزیز ممنوننقل قول:
ولی قیمت 100 تومن بالاتر از سقف من هست
و فک کنم تولید 2009 باشه من تولید 2010 بیشتر میپسندم چون نیاز هامو بیشتر ساپورت میکنه
بازم تشکر
دوست عزیز ممنوننقل قول:
و فک کنم تولید 2009 باشه من تولید 2010 بیشتر میپسندم چون نیاز هامو بیشتر ساپورت میکنه
بازم تشکر
مگه خودت نگفتینقل قول:
اینی که گفتم 250 تومن پایینتر از سقفیه که گفتینقل قول:
خلاصه الان تصمیم گرفتم یه لپتاپ از یک میلیون تا 1.5 میلیون بگریم
این CPU سال 2010 از طرف اینتل معرفی شده بعد چطور ممکنه لپتاپش مدل 2009 باشه!! و شما اصلاَ چجوری متوجه شدی تولید سال 2009 هستش؟؟!!نقل قول:
منکه آخرش نفهمیدم شما دنبال چی و با چه قیمتی هستی ولی خودت برو به این صفحه و انتخابت را بکن
کد:http://www.iranhp.ir/shp/search/result.aspx?w=_u0022__u0022_&p=Fa_1_1_1_1&lang=Fa
نقل قول:
همه ی i7 ها 8 هسته ای نیستن
مثل 620m
کد:http://www.intel.com/consumer/products/processors/corei7-specs.htm
سلامنقل قول:
الان که پستم رو خوندم کلی خندیدم .
منظور من 1,150 بود که یادم رفته یک رو تایپ کنم که بدین وسیله اصلاح میشود
نکته دوم اینه که این مدل رو 3 ماه پیش از یکی از رچه ها شنیدم که به دوست پیشنهاد می کرد و من هم از نحوه معرفی این مورد کلی ذوق زده شده بودم پس ببخشید
دو تا سوال
1.مدل 1558 دل چطوره؟
2.تفاوت این عدد که بعد از سی پی یو میاد (منظورم 720Q یا 620M) چیه ؟کدوم ها سرعت شون بیشتره و در کل چه فرقی با اون I3 I5 I7 می کنند.مثلا I5 720Q بیشتره یا 620M I7؟(نمیدونم شاید عدد ها رو اشتباه نوشته باشم)
سلام دوستان.
من قصد خرید لپ تاپ F115 سونی را دارم.
لطفا راهنمایی کنید از کجا بخرم تا مطمئن باشه و اینکه گرافیکش را دستکاری نکرده باشه
من نظرم رایان صبا است. شما تائیدش میکنید؟
اگر نه از کجا بخرم؟ تو تهرانکد:http://rayansaba.com/index.php?productID=4133
سلام
اگه میشه لطف کنید کانفینگ + قیمت مدل های زیر رو بزارید
sony fw56gj/b
sony fw520f/b
hp dv6 1225
dell studio 1555
ممنون
در مورد دل : اصلا انتخاب به صرفه ای نیست الآن شما با همین قیمت (شتید کمی بیشتر) میتونید 1558 بگیرید که سی پی یو Core i7 داره در حالی که 1555 سی پی یو core 2 duo داره.نقل قول:
دوستان نظرتون در مورد DELL STUDIO 1745 چیه؟
سونی Vaio CW2 QGX/B میگن که امریکا هستش ولی من تو کیش آشنا دارم که کاسب هستن تند تند هم میره چین و دبی میگه اصلا امریکا نیستش همه لپ تاپ ها چینی هستن. حالا میگن کلا سونی سری I7 امریکایی نداره چون بالای 2 میلیون در میاد تو دبی هم گرون هست ولی اینجا میگن 1.500 هزار تومان اصلا موندم چی بگیرم بلاخره چیکار کنم؟!!! الان لپ تاپ Hp 2192 رو یه خانم مهندس که کارش شبکه و اینا هستش خرید میکن اون امریکا هستش و خیلی عالیه کسی نمیتونه تخصصی راهنمایی کنه؟؟؟؟ میخوام بگم آشنامون از چین بیاره چون همه چی نصف قیمت اینجاست الان برای خودش ال سی دی سامسونگ 42 اینچ آورده 500 هزار تومان بعد من 40 اینچ رو اینجا گرفتم 1 میلیون و 900 هزار تومان. لپ تاپ Vaio CW2 QGX/B رو میگه اونجا 500 هزار تومان هست.
مدل 1558 دل؟نقل قول:
تا کانفیگش را اینجا نذاری که نمیشه نظر داد! دقیق باید سخت افزارش را مقایسه کرد
راجع به مقایسه ی پردازنده ها به این صفحه بری همه چی دستت میاد
[HTML]http://www.notebookcheck.net/Mobile-Processors-Benchmarklist.2436.0.html[/HTML]
اون حرف Q یعنی Quad Core
سلام--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اینارو از سایت کیمیا آنلاین نقل میکنم
DELL Studio 1558
- Processor: Core i7-720QM Quad-Core Processors
- Memory: 4 GB DDR3
- HDD: 500 GB SATA
- Graphics: ATI Mobility Radeon HD 4570 1.0 GB up to 2.8 GB
- Display: LCD 15.6" LED
- Optical Drive: Double-Layer DVD/RW
- Other: Lan, WiFi, Bluetooth, Webcam, Face, HDMI
قیمت: 1.210.000 تومان با گارانتی بین الملل قیمت: 1.240.000 تومان با گارانتی ایران
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
DELL Studio 1557
- Processor: Core i7-720QM Quad-Core Processors
- Memory: 4 GB DDR3
- HDD: 500 GB SATA
- Graphics: ATI Mobility Radeon HD 4650 512 MB up to 2.2 GB
- Display: LCD 15.6" LED
- Optical Drive: Double-Layer DVD/RW
- Other: Lan, WiFi, Bluetooth, Webcam, Face, HDMI
قیمت: 1.099.000 تومان با گارانتی بین الملل قیمت: 1.130.000 تومان با گارانتی ایران
یه کانفیگ دیگه از 1558 هست با گرافیک 5470 که کمی قوی تر از این گرافیکه.نقل قول:
این Dell هایی که گذاشتی کانفیگ نسبتاً مناسبی دارند البته 1557 چیپست گرافیکش 4650 تقریباً دو برابر قویتره از 4570 ((به اون لینک مربوط به مقایسه ی گرافیکها که گذاشتم یه سری بزن)) ولی در عوض رم گرافیکی کمتری داره و تو بنچمارکها نمیتونه در حد دو برابر قویتر ظاهر شه نهایتاً 50 درصد میشه گفت قویتره.در کل نسبت به hp که لینک دادم با گرافیک کم مصرف GT 230M Nvidia 1GB GDDR3 برتری خاصی ندارند.بطور جزئی پردازنده ی i7 720QM مربوط به dell از i5 540M مربوط به اچ پی قویتره عوضش نزدیک به 30 درصد مصرفش بیشتر و طبعاً گرمای بیشتر داره.یک چیز دیگه.کیفیت نمایشگرهای مربوط به hp و طراحی و پرستیژش بالاتر از دل هست
راجع به گارانتی بذار دو کلمه بگم
گارانتی بین الملل که در حال حاضر کاملاً بیخوده.چون از قدیم که یادمه بخاطر نداشتن نمایندگی در ایران گارانتی بین الملل اصلاً پاسخگوی من و شما نبوده.بایست کلی هزینه بدی تا فروشنده بفرسته امارات! حالا با تحریمهای شدیدتری که راه انداختن پول تو چاه ریختنه
گارنتی داخلی هم یک دروغه برای چاپیدن جیب مشتری ناوارد.یکی نیست به اینا بگه مگه شما نمایندگی رسمی شرکت دل هستین یا مرکز تعمیرات داری که گرانتی میکنی؟؟ طرف دو روزه مغازه باز کرده دو روز دیگه یهو میبینی جمع کرد رفت بعد اومده خودش ادعای گارانتی کردن میکنه!!
شما همون بقول ایشون بین الملل رو بگیر الکی پول یامفت به اینا نده.گارانتی خودشون را ول کن
اگه تونستی از نمایندگیهای فروش معتبرتر امثال دلیران و امرتات و... که معتبرترند بگیر
hp از iranhp بهتره و خدمات و تعمیراتش هم معتبرتره
به نظر من هم زیاد تاکید روی گارانتی ایرانی نکن
البته درسته گارانتي توي ايران به صورتي كه در بيرون از مرزها وجود دارد معني ندارد ولي پيشنهاد مي كنم اگر با گارانتي ايراني مي گيريد دنبال گارانتي هاي با سابقه تر باشيد كه ميشه گفت مطمئن تر هم هستند مثلا دليران براي دل كه به نظرم حداقل 10-15 سالي هست داره اينكارو ميكنه حال دست پا شكسته هست بماند يا براي سوني مه استثنا هست و گرانتي رسمي از مالزي گرفتن و اون شركت ايران رهجو هست --براي ايسوس شركت سازگار ارقام از بقيه قديمتر هست براي توشيبا بدر الكتريك و ...
می خواستم بدونم که این کانفیگ از 1558 گرانتی معتبر نداره تو ایران چون من توی سایت دلیران با core i5 دیدم که cache 3 mb هست. :
core i7 720QM 6 mb cache
ATI 5470 1024 mb up to 4 gig !
تفاوتش در همین دو مورده.
ضمنا قیمت hp pavilion dv6-2190 با/بدون گارانتی چنده ؟
من cw2q گرفتمنقل قول:
چیزی که روی جعبه زده
اینه که شارژر چینی هست
باتری ژاپنی و اسمبل و کیس آمریکا
در ضمن Cpu هم i7 620m هست یعنی 2x2
در کل خوبه داغ هم نمی کنه
لپتاپ سونی تا 1300000 برای بازی چی هست ؟ با گارانتی معتبر
این eb17fg کانفیگش خوبه اما cpu core i3 هست آیا i3 ضعیف نیست ؟
نقل قول:
سلام مدل خیلی خوبی انتخاب کردین.......
core i 3 هم برای بازی بد نیست اما مسلما high end هم نیست.... برای بازی بیش از هر چیز کارت گرافیک مهم هست و نه سی پی یو
از این مدل ها نیز هست ! :
Sony EB 1CTO
CPU Intel Core i7-620M : 2.6 GHz up to 3.33 GHz
RAM 4GB DDR3 SDRAM
LED 15.5 (1366X768
VGA ATI Mobility Radeon HD 5650
HDD 500GB
DVD RW DVD+/-RWDL
WIN Microsoft Windows 7 Professional 64-bit
1.380.000
نقل قول:
سلام دوست عزیز
من هم در همین چند روزه می خواستم لپ تاپ بخرم بین 2190 اچ پی و 1558 دل شک داشتم اما بالاخره دل 1558 را انتخاب کردم و خریدم.یه چیز دیگه اینکه گرافیک اون 5470 هست و تفاوت دیگرش با 1557 اینه که جنس سطوحش براقه اما 1557 نیست و نسبت به اچ پی هم 400 گرم تقریبا سبک تره و بلوتوث داره که اچ پی نداره.
علی ای حال خودتون انتخاب کنید
آهان راستی من از اصفهان خریدم یه چیز هم بگم که من تموم بازار را گشتم اما چیزی به اسم گارانتی معتبر هم کسی بهم معرفی نکرد.
میشه یه نفر اطلاعات و قیمت DELL STUDIO 1745 را بذاره (من خودم نتونسم دقیقش رو پیدا کنم) و اساتید نظرشونو راجع بهش بگن.البته لطفاً
با سلام
من دانشجو رشته فیزیک هستم و قصد خرید لپ تاپ دارم
فاکتورهایی که برایم مهم است وزن ،باطری با عمر بالا، داشتن دی وی دی رایتر و سرعت بالا است و می خواهم حداقل تا سه چهار سال نیاز به آپدیت نداشته باشه. ترجیح می دهم نسخه آخر ویندوز سون را داشته باشه ، پر سر وصدا نباشه و زاویه دید هم مناسب باشه
به علاوه از لپ تاپ برای بازی نمی خواهم استفاده کنم و کارم بیشتر با اینترنت ،مطالعه منابع و مشاهده فایل های صوتی تصویری و تایپ است تایک میلیون و دویست هزار تومان هم می توانم هزینه کنم و در صورتی که بتوانم با دویست هزار تومان بیشتر جنس بهتری هم بخرم حاضرم بیشتر هزینه کنم
میشه خواهش کنم به من بگید چه مدلی و با چه گارانتی بخرم
بی نهایت ممنونم:11:
به نظر شما Dell 1558 یا HP DV62106 EA ؟
سلام.
يه laptop خوب واسه اکثر کارا خوب باشه تا چند سال هم نياز به تعويض ندشته باشم.
100 تومان بالا پايين از سقف 1.5 هم باشه مهم نيست.
ظاهر هم زياد اهميت نداره.فقط wi-fi قوی داشته باشه.
وزن مهم نيست شارژ مهم نيست
سرعت و رم و گرفيک بالا
صدا و هارد خوبی هم داشته باشه.
ممنون ميشم کمکم کنيد.
سلام اگه میشه یه لپ تاپ به من معرفی کنید که خصوصیات زیر رو داشته باشه
رم بالا
سی پی یو قوی واسه انجام راحت چندین کار همزمان و کار های سنگین
گرافیک خوب ( واسه بازی نمیخوام )
قیمت هم تا سقف 1.200 ت باشه
ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام.
با اینکه می بینم اینجا همه سوال می کنن ولی کمتر کسی جواب میده،ولی سوالمو میپرسم....من خیلی از لپ تاپ چیزی حالیم نمیشه.
لپ تاپی که من می خوام مشخصات زیر رو باید داشته باشه:
1.اول از همه بگم که بودجه 1.5 میلیونه.
2.بازی رو تا حدود 3 سال تامین کنه + نرم افزارهایی که نیاز به سیستم شاخ دارن هم اجرا منه.مثلن photo shop.
3.ویندوز ترجیحن 7.
4.هارد بالا
5.wireless هم داشته باشه.
6.وزن هرچی کمتر بهتر.
4.رنگ ترجیحن مشکی.
هر کی ما رو کمک کنه خیلی مخلصشیم.
نقل قول:
سلام.
شما بیان نکردین که اهل بازی های کامپیوتری هستید یا خیر ، و اینکه اندازه ی صفحه نمایش لپتاپ برای شما مهم هست یا خیر؟؟؟؟
پیشنهاد من به شما :
HP DV6-2300
CORE I7-1.6-720QM
4096 DDR3
500 HDD
NV GT320 1G DDR3
15.6"
DVD RW
WIN 7
2.8Kg
RemoteControl
1,320,000
SONY VPC‐CW2QGX/B
Intel® Core™ i7‐620M Processor (4M Cache, 2.66 GHz)
4GB DDR3
640GB HDD
DVD±RW DL
14" LED 1366x768
GeForce® GT 320M 512M GDDR3
2.4Kg
USA
1500
نقل قول:
این مدل از سونی طرفدار های زیادی داره ...........
F 115 FX/B
CORE I7-1.6-720QM
6GB DDR3
500 HDD
NV 330M 1G UP 2.9 GB GDDR3
16.4" FULLHD
BLUERAY
WIN 7
3Kg
1,580,000
دوست عزیز من هم فیزیکی هستم و نیاز های شما رو هم دارم. مهم ترین برای شما علاوه بر عمر باتری صفحه نمایش مناسبه به علت این که به مطالعه ی منابع نیاز داری. باید بدونی که صفحه نمایش سونی بالاترین کیفیت رو داره.نقل قول:
ضمنا بین گزینه های زیر کدوم برای من بهتره (بازی هم می کنم) :
DV6-2190
Studio 1558
studio 1557
که DV6 دارای core i7 و گرافیک ati 230m هست. و 1558 دارای core i7 و ati 5470m هست و 1557 دارای core i7 و ati 4650m هست.
نظر خودم روی hp و 1557 هستش ولی از طرفی 1557 گرافیکش توی بنچمارک ها قویتره ولی hp گرافیکش 230m دارای physx است.
ممنون.
نقل قول:
سلام
با این حساب میشه گفت که یک نوت بوک 13 اینچی بیشتر به کار شما میاد...
با توجه به بودجه ای که دارید ، می تونم این مدل خوب را از ایسوس به شما پیشنهاد کنم....
با گارانتی امرتات....
U30JC
Intel® Core™ i5‐430M Processor (3M Cache, 2.53 GHz)
4GB DDR3
500GB HDD
DVD±RW DL
13.3" LED ColorSHine HD
GeForce® GT310M 512MB
WINDOWS 7P
2.1kg
11,700,000
با سلام.
من خیلی وقت هستش که بررسی های تخصصی زیادی رو انجام داده ام برای پیدا کردن یه لپ تاب مناسب برای کارهای سنگین و قیمت زیر 1300000.
تا اینجا هم به نتایجی رسیده ام.اما دنبال مدل های موجود در بازار ایران هستم که زیر 1500000 قیمت داشته باشند با شرایط زیر.
ممنون میشم راهنمایی ام کنید.(هر برندی باشه فرق نداره)
>رم که 4 گیگابایت هستش. و مهمترین چیز برام ترکیب سی پی یوی core i7 QM720،M620 با یکی از سه کارت گرافیک ATI HD ((5730)) ، 5650 ، 4670 هستش.سایز lcd هم از 16 بیشتر نباشه.
اگه زحمتی نیست هر مدلی که میشناسید با شرایط بالا معرفی کنید ممنون میشم.
دوست عزیز یه لپ تاپ من میشناسم ببین کارتو راه میندازه ؟!نقل قول:
فقط قیمتش رو 100 باید بالاتر بدی. اگه می تونی اینو بردار ورگرنه سونی بردار...
Asus N61Jq
CPU Intel Core i7 Processor 720QM : 1.6 GHz with Turbo Boost up to 2.8 GHz with 6mg Cache
RAM 4GB DDR3 1333 MHz up to 8GB
Display LED 16" HD ColorShine
VGA ATI Mobility Radeon HD 5730 With 1G GDDR3 VRAM DX11 Support
HDD 640GB.5400rpm
Blu-ray Rom with DVD RW Super Multi Double Layer
ALTEC Lansing Speaker With SRS Premium Sound
USB 2.0×2 port
USB 3.0×1 port
E-SATA×1 port
HDMI×1 port
Web Camera 2.0 Mega Pixel
Multi-Touch Touchpad
WIN 7 Home Premium
Battery 6 cell
Weight 2.9 Kg
Made In China
---------- Post added at 07:51 PM ---------- Previous post was at 07:47 PM ----------
برای بازی به نظرم این سیستم عالیه !!!نقل قول:
Asus N61Jq
CPU Intel Core i7 Processor 720QM : 1.6 GHz with Turbo Boost up to 2.8 GHz with 6mg Cache
RAM 4GB DDR3 1333 MHz up to 8GB
Display LED 16" HD ColorShine
VGA ATI Mobility Radeon HD 5730 With 1G GDDR3 VRAM DX11 Support
HDD 640GB.5400rpm
Blu-ray Rom with DVD RW Super Multi Double Layer
ALTEC Lansing Speaker With SRS Premium Sound
USB 2.0×2 port
USB 3.0×1 port
E-SATA×1 port
HDMI×1 port
Web Camera 2.0 Mega Pixel
Multi-Touch Touchpad
WIN 7 Home Premium
Battery 6 cell
Weight 2.9 Kg
Made In China
ممنون
سلام
دوستان من احتياج به راهنمايي دارم ولي متاسفانه تاحالا كسي كمكم نكرده و خودم هم حسابي گيج شدم
دنبال لپ تاپ بااين مشخصات هستم البته برند سوني وقيمت 1.200 تا1.500..
Cpu Corei7 720QM Cache 6M RAM 4GB DDR3
HDD 500GB
LED 15"
درمورد گرافيك ميخام بالا باشه و مناسب براي نرم افزارهاي گرافيكي باشه، درباره بازي هم فعلا اهل بازي نيستم!
درباره دي وي دي رايترهم اطلاعي راجع به Bluerey ندارم و وجود اين مشخصه مزيت محسوب ميشه؟ ميتونه دي وي دي رايت كنه؟
ممنون ميشم راهنماي كنيد
:11:
اين گرفيک بهتره يا Radeon HD 5730, 1G DDR3نقل قول:
والا ما نه گبریم ,نه نجس,این سوال ما را یکی جواب بده:
DELL STUDIO 1745 لطفاً یکی اطلاعات و قیمت این مدلو بذاره و اساتید در موردش نظر بدن,لطفاً.
سلام
دوستان تا 1.5 چه مدل لپ تاپ هایی از HP گیر میاد که corei7 (چهار هسته ای) داشته باشه؟؟
5730 خیلی قویترهنقل قول:
---------- Post added at 11:15 PM ---------- Previous post was at 11:12 PM ----------
والا مدل که زیاده،باید ببینی بقیه نیازات چیهنقل قول:
dv6-2300
dv6-2170
dv6-2190
.
.
.
این سری همه با lcd 15.6
نقل قول:
دور از جووووووون
نفرمایید ....
البته عکست یکم ترسناکه ! اما نه تا اون حد ..................
خوب اگر کسی جواب را بدونه به شما میگه دوست من !
این مدل خیلی بزرگه و 17.3 اینچ هم هست ، در ضمن کدوم کانفیگ این مدل مد نظر شماست؟؟؟
آره ,فقط یه داس کم دارم:31:!نقل قول:
به نظرشما کدوم کانفینگ بهتره؟
واینکه آیا گرافیک این مدل اینتله؟