دوستان کی جواب این علمی کاربردی میاد (کاردانی)؟
Printable View
دوستان کی جواب این علمی کاربردی میاد (کاردانی)؟
سلامنقل قول:
طبق برنامه هرسال 30 دی ماه جواب میاد البته شاید یکی دو روز این ور اون ور تر بشه.
سلام
دوستا یک سوالی دارم . رئیس دانشگاه میتونه نمره یکی رو تغییر بده ؟ اجازشو داره ؟
سلامنقل قول:
تمام برگه های امتحانی در بایگانی ذخیره میشند اگر نمره ای تغییر کنه و بازرس بیاد بصورت اتفاقی اون برگه رو ببینه میفهمه که نمره برگه و نمره ثبت شده یکی نیست اون وقته که مشکل ساز میشه!
اینو همه استادای ما میگن برای همین کسی توی دانشگاه چه استاد چه از کارمندان و مدیر نمیاد خودشو برای دانشجویی خراب کنه!
میتونه اما عواقبش با خودشه!
..................
الان منظورتون همین پذیرش بدون کنکور هست؟ چون من پیام نور هستم میخواستم بیام علمی کاربردی مدارک رو که دادم گفت 15 بهمن مثل اینکه اعلام میکنن، گفت اس ام اس میاد براتون. به غیر از اس ام اس توی سایت سنجش هم میزنن دیگه درسته؟نقل قول:
کاردانیا بدون کنکور هستن دیگه در علمی کاربردی.نقل قول:
بله هم اس ام اس میاد هم توی سنجش میزنن قطعا
تا 15 بهمن مهلت ثبتنام بوده.
پارسال 30 دی ماه جوابا اومد اگه برید سایت سنجش میبینید این تاریخ رو
یک درس پیش نیاز درس دیگر است . اگر من هم درس پیش نیاز و هم خود درس اصلی رو بگیرم .
درس پیش نیاز رو قبول نشم . اما درص اصلی رو قبول شم . نمره درص اصلی رو قبول میکنن یا نه ؟
دوستان کسی میتونه کمک کنه ؟نقل قول:
سلامنقل قول:
تاجایی که میدونم اگر پیش نیاز رو قبول نشید یا حذف بشید ترم دیگه میتونید همنیازش کنید با درس اصلی اما حالا که این دوتارو باهم دارید نمیدونم والا برای خودمم پیش نیمده تا به حال !
توی ایین نامه هم به چنین موردی بر نخوردم
دوستانی که میدونن حتما زود جواب میدن نگران نباشید.
سلام
من کارشناسیم تموم شده و میخام دفترچمو پست کنم و احتمالا اردیبهشت 94 اعزامم
میخواستم بدونم میتونم همزمان با خدمت برای کارشناسی ارشد شرکت کنم؟ یعنی هم خدمت برم و هم درس بخونم...
میشه تو دانشگاه علمی کاربردی این کارو انجام داد؟
سلام
دوستان یک فردی در دانشگاه ما هست که در دانشگاه سمت معاون آموزشی دارد . از قضا استاد هم است .
حال یکی از دروس رو در هر ترم این فرد ارائه میشود ، هر ترم افتاده های زیادی دارد . به طوری که از 100 % حدود 60 درصد موفق به پاس این درس نمی شوند .
این فرد ، با توجه به سمتی که دارد اجازه ارائه این درس رو توسط استاد دیگری نمیدهد !!! و هر ترم خودش فقط این درس را ارائه میدهد !!! در صورتی که استاد های توانمند زیادی برای این درس در دانشگاه هستند .
میخواستم ببینم چطور ، چگونه میتوان از ارائه این درس توسط این استاد جلوگیری کرد ؟ از طریق شکایت در واحد استانی ؟ کجا باید شکایت کنیم ؟ اصلا میتوان شکایت کرد ؟
دوستان این نتایج کاردانی نیومد که، مگه سال های قبل 30 دی نبود؟
راس میگن نتایج چی شد؟
مگه چند میلیون نفر میخوان معرفی کنن انقدر طولش میدن و بی نظمن؟ اون از زمان اومدن دفترچه هاشون که گذاشتن تو دی. اینم از اعلام نتایجشون. که افتاده تو بهمن. یه اطلاعیه هم نمیدن تکلیف مردمو مشخص کنن. نمیگن زودتر چی شده حداقل تکلیف آیندمونو بدونیم که باید واسه دانشگاه چی کار کنیم.
اما فکر کنم دیگه باید تا شنبه بیاد. کلا حدس میزنیم دیگه. برای تقویت هوش خوبه
دوستان رشته خدمات الکترونیک شهر (گرایش فناوری اطلاعات)
درسی هست به نام تجزیه تحلیل سیستم ها ایا کسی میدونه مواد درسی چی و جزوء ازش داره قرار بده ؟!
هنوز نتایج اعلام نشده!!!؟:n24:
نه هنوز! :|نقل قول:
اندر حکایــــــــــــــــت دانشگاه جامع علمی و کاربردی و جهاد دانشگاهی !!!!!!!!!!!!!!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان اگر قصد دارید وارد دانشگاه شوید .
اگر قصد دارید بدبخت شوید وارد دانشگاه علمی کاربردی ، جهاد دانشگاهی شوید .
اینو کسی به شما میگه که 4 سال از سر ناچاری مجبور به تحصیل در این دانشگاه شده .
این دانشگاه فقط پول براش مهمه ، نه چیزی یادتون میدن ، نه قانون درست و حسابی برای مواردی که برای دانشجو پیش میاد دارند ، نه مدرک با ارزشی دارند ، نه استاد
های به درد بخوری دارند . نه آموزش و کارکنان درست و حسابی دارند ، نه نظم درست و حسابی دارند .
پیام نور ، آزاد ، سراسری بخونید ...ولی وارد این دانشگاه لعنتی نشید .
این دانشگاه ها فقط پول واسشون مهمه . فقط کافیه به شعبه های که مثل قارچ سر درآورده نگاهی بیندازید !!!! اکثرا اپاراتمان مسکونی رو کردن دانشگاه !!!!!!!
فقط و فقط و فقط بلدن پول بگیرند .
استاد هایی که برای اولین بار میخوان تجربه کسب کنند میان علمی و کاربردی وقتی که زهرشون رو به دانشجو ها ریختن و تجربه کسب کردند . تازه میرن تدریس درست
و حسابی رو در دانشگاه های ازاد ، پیام نور ، سراسری شروع میکنن .
از ما گفتن بود .
اینو بگم ممکنه حرف های منو نادیده بگیرید . وقتی وارد سیستم علمی کاربردی شدید از ته دل برام دعا میکنید که فلانی همچین حرفی قبلا زده بود .
اگر به این حرف هام شک دارید . میتونید برید مرکز اصلی علمی کاربردی یا جهاد دانشگاهی شهرتون از دانشجو ها پرس جو کنین . میبینید که همشون بلا نسبت مانند ** پشیمونن که چرا از اول این دانشگاه رو انتخاب کردند .
والسلام.
دوستان لطفا صبوری کنید سال 88 هم من علمی کاربردی کنکور دادم دقیقا همین اتفاق افتاد و نزدیک ده روز دیرتر اعلام نتایج کردن و 15 مهر ماه بود رفتم ثبتنام!
اخر سر جواب ها میاد و همتون بدون شک قبولید :n40::n01:
امروز من رفتم پرسیدم گفتند نتایج کاردانی بین 10 تا 15 بهمن میاد و کلاس ها هم بعد از 22 بهمن تشکیل میشه. میگفتن مثل اینکه هر سال به همین صورته.
بچه ها میگم معمولا اولین شهری که زدی قبول میشی؟؟؟؟
معدل 14
سلامنقل قول:
بله ، همش بهانست که کنکور و ... .
یک سوال..
یکی از دوستان یکی از درسای این ترمشو حذف اضطراری کرده قبل از شروع امتحانات پایان ترم، و یکی از امتحاناتش چند روز پیشش رو نرفته و میخواد براش گواهی پزشکی ببره دانشگاه. آیا مسئول آموزش یا معاون آموزشی میتونه قبولش نکنه و نمرش رو صفر کنن؟! در واقع بخاطر اذیت کردن دانشجو و نفهم بودن فرد مربوطه...! تا جایی که میدونم مسئول مربوطه نمیتونه برای بردن گواهی پزشکی حداکثر برای یک درس دانشجو رو اذیت کنه. همینطوره؟ تاریخ امتحان ششم بوده و دوست ما فردا یا پس فردا یعنی بعد از گذشت 6-7 روز بعد از تاریخ امتحان میخواد گواهی ببره... از مسئول مربوطه پرسیده و طرف گفته که تا نهایت 3 روز بعد از امتحان گواهی رو میپذیریم! ولی طبق تقویم آموزشی که تو سامانه زده حذف پزشکی/ شورایی تا 20 ام این ماه زمان داره.. پس طرف نمیتونه بهانه بیاره... درسته؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان وقتی جوابا بیاد کی مهلث نام داریم و کی کلاسا شروع میشه
سلامنقل قول:
الان گواهی پزشکی رو نبرده ؟ گواهی پزشکی باید حداکثر تا 3 روز بعد از امتحان برده بشه و ضمن پر کردن فرم گواهی پزشکی تحویل آموزش بشه .
لازمه حذف پزشکی نرفتن به جلسه امتحان مربوطه و امضا نکردن صورت جلسه هست .
اگر این بهانه ها رو دستشون ندید . به هیچ عنوان نمیتونند اذیت کنند و نمره را صفر کنند .
سلام. خیلی ممنون از پاسختون.نقل قول:
نه هنوز نبرده.. میخواد فردا ببره که با این حساب 5 روز میگذره از روش.. وضعیت درسیش هم خیلی خوبه... یعنی اگه از 3 روز بیشتر بشه؛ تحت هیچ شرایطی قبول نمیکنن؟ درس مورد نظر "جبرانی" هست البته. البته استاد مورد نظر اون درس، نمره هارو اعلام کرده و جلوی درس ایشون هیچ نمره ای نوشته نشده.. ممکنه چون درس جبرانی هست نیاز به گواهی پزشکی و این چیزا نباشه و خود به خود حذف شه؟
واقعا این سیستم علمی کاربردی افتضاحه اینهمه زحمت کشیدم این ترم معدل 18 اوردم که 24 واحد بردارم اونوقت امروز مسئول اموزش برگشته میگه این ترم کسی نمیتونه 24 واحد برداره.
Sent from my SM-N910H using Tapatalk
کسی جواب سوال مارو نمیدهنقل قول:
سلام
دوستان کسی که 6 ترمو تموم کردم فقط 2 واحدش مونده وضعیتش چی میشه ؟
روزهای 20 و 21 و 23 با مدارکی که تو سایت سنجش گفته شده به مرکزقبولی باید برید.نقل قول:
.....................................
دوستان سومین الویت رشته که زده بودم قبول شدیم (صنعت) با دیپلم انسانی و معدل پایین. خدا رو شکر بسیار راضی هستیم :)
سلام
اولین اولویت با معدل 14
کلاسا کی شروع میشهنقل قول:
دوستان نمیدونید دفترچه کاردانی به کارشناسی کی میاد ؟
رشته های نمیه متمرکز به چه صورت هست ؟ آزمون عملیش کی برگذار میشه
میانگین هزینه هر ترم برای صنعت چقدر میشه؟ شهریه ثابت + واحد.
500 میشه؟
سلام دوستان این مدرکا رو من نفهمیدم منظور همون مدرک دیپلم سه ساله هست؟یا پیش دانشگاهی؟ بعد تاییدیه رو از پست باید بگیرم ؟من اصل مدرکام رو ندارم فتوکپیه.
یه سوال دیگه اینکه مثلا درسهایی مثل ریاضی پیش رو میشه تطبیق داد و از این حرفا؟
راستی چرا اینقدر شهریه ثابت بالاست؟دوست من می گفتم کمتر از اینا ازشون میگیرن؟
فقط دیپلم باید بدید و اون تاییدیه فقط برای کسانی هست که گواهی موقت پایان متوسطه گرفتند میباشد.نقل قول:
تاییدیه رو باید از کجا بگیرمنقل قول:
دوستان یه سوال
موقع ثبت نام باید گواهی تحصیلی را ارائه کنیم نمیشه چند هفته بعد دیرتر بدیم
آخه نه گواهی موقت دیپلم آماده است نه گواهی معدل دیپلم
معدل دیپلمم بالاتر از رقمی است که در سایت سنجش درج کردم
مشکلی پیش نمیاد؟
دوستان تو چارت درسیمون که بهمون دادن فیزیک پیش نیست ولی بهمون دادن البته من نرفتم الان این قضیه کارش چطور میشه باید فیزیک رئ میداد یا نه
من سر جلسه نرفتم حذف میشه درس دیگه درسته؟