صبانت مخابرات 512 میده ماهی 11600 صبانت میده 128 ماهی 13400:41:
Printable View
صبانت مخابرات 512 میده ماهی 11600 صبانت میده 128 ماهی 13400:41:
دوستان من از صبانت 128 دارم و اینم پینکش می خوام بیام ایرانسل سرعتش خوبه یا برم 512 مخابرات بگیرم ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه قانون جدید داده این مخابرات استان خوزستان که ...
که هیچی فقط بخونید :
قانونش اینه که اگه بخوای از یه isp بری به یه isp دیگه باید یک ماه منتظر بمونی !!!!!!! در واقع خط شما وقتی از رانژه در میاد باید بعد از یک ماه بری دنبال یه شرکت دیگه ! از اونجایی هم که مخابرات تاریخ از رانژه در اومدن خط شما رو داره و رانژه کردن هم دست مخابرات هست پس عملا هیچ کاری نمیشه کرد به جز صبر ...
این قانون مثل این که مال یک ماه پیش هست که من اینو امروز وقتی پرس و جو کردم فهمیدم ...
اینو خود ای ای پی ها شایع کردن.......که اگه خواستی نت رو قطع کنی با مشکل مواجه بشی:27:نقل قول:
خودم زنگ زدم به مخابرات.......گفت ش قررداد رو
پر کن...من یه روزه وصلش میکنم...:5:
---------- Post added at 06:59 AM ---------- Previous post was at 06:58 AM ----------
دوست عزیز شما حتما خطت نویز داره.......بم پیام خصوصی بده تا بت بگم چکار کنی:46:نقل قول:
بچه ها اهواز بعد رشت کمترین سرعت اینترنت تو ایران داره.اهواز توهمه زمینه ها از کلانشهرهای دیگه عقب تر و محرومتره اگه یه دفعه دید رتبش بیشتره باید شک کرد مثل الان که از رشت بیشتره.راستی رشت کلانشهر محسوب میشه؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اخه من هم همچین فکری رو میکردم ! رفتم از شرکتی که اینترنت میخواستم بگیرم پرسیدم :نقل قول:
اولش بهم گفت شماره تلفن خونه رو بگو تا چک کنیم ببینیم مشکلی نداشته باشه ، گفتم خطم رانژه یه شرکت دیگس ، که بعدش در اومد اون قانون بالا رو توضیح داد
.....خب عزیزم چرا گفتی؟؟؟؟...اول زنگ بزن به شرکت بگو خطم رو غیر فعال کنیین.....بعد که چراغ adsl خاموش شد...بعد. برو سرغ یه شرکت دیگه:21:نقل قول:
توی اولین پستم توضیح دادم که ! مخابرات تاریخ از رانژه در اومدن خط شما رو داره ، نمایندگی که کاره ای نیست! ای اس پی فقط زنگ میزنه میگه خط اینو وصل کن خط اونو قطع کن اون از خداشه که یه مشتری به مشتری هاش اضافه بشه :46:نقل قول:
در حال حاضر شاتل بهتره یا مخابرات
برای دانلود شبانه میخوام
الان با صبانت شبی 300 400 مگ دانلود میکنم
سلام
بچه ها شاتل سرویس 1 مگ و 2 مگ رو با محدودیت دانلود شبانه ارائه میده ؟؟؟؟؟؟؟ یا دانلود شبانه رایگان هم دارن سرویس های فوق ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
اقا واسه 256 سرعتم 30 هستش به مسئولش میگم سرعت 256 باید 256 میگه نه این قانونشه میگم زنگ بزنیم مخابرات سرعتشو زیادتر نمیکنن:13:
دوستان من یکی از دوستام گرگانه اینترنت مخابرات گرفته 1مگ 42ت نامحدود میگه حداقل روزی 10 گیگ دانلودی دارم
512 هم 22ت نامحدود.لیست قیمتها رو بهم داد فکر کنم 2 مگ نامحدود هم تقریبا 80ت بود.اینم لیست قیمت هاشون که البته گفت یکم گرونتر شدن
اینم قیمت های خوزستان بنظرتون واقعا همیچین تفاوت قیمتی دارن؟کد:http://www.tcgolestan.ir/Portals/0/adsl.pdf
کد:http://adsl.kishoasis.com/
الان شرایط پارس افلاین از جهت ارایه خدمات چطوره تو اهواز؟
نقل قول:
افتضاحه برادر...
( مفبد و مختصر ):20:
میخوام برای دانلود شبانه از یه شرکت دیگه اشتراک بگیرم
الان 128 صبانت دارم شبی 350 مگ به زور میگیره
یه شرکت رو بهم معرفی کنید که شبانه حداقل یه گیگی دانلود رو داشته باشم
مخابرات منطقه گلستان پیش شماره 332
از بین اینا به نظرتون کدوم خوبه؟
1.شاتل
2.پارس آنلاین
3.داتک
4.آسیاتک(دنیا نت)
لطفا سریع جواب بدید
سلامنقل قول:
گزینه آخر بهتره
من الان با اشتراک 1 مگ ماهی 54 گیگ و به طور میانگین روزی 2 گیگ دانلود دارم
من شاتل دارم، ایرسانت. سرویس 128، تو حالت خوبش (کمتر پیش میاد این حالت خوب) تقریبآ شبی 800 تا 900 مگ دانلود رو دارم.نقل قول:
البته زیاد سیخونک میکنن سرعت رو. یه 3-4 ماهی سرعت شبانش افتضاح بود. شبی 200-300 مگ بیشتر راه نمیداد. یه 2-3 هفته ای هم اخیرآ کلآ سرعت شبانه رو 3-4 kbps بود. صفحه به زور باز میکرد. بامبول آخرشونم که فعلآ پا برجاست، از 1 تا 3 سرعت داون استریم رو کم میکنن و ماکزیمم سرعتت به 15-16 میرسه. ولی از 3 به بعد خوبه تقریبآ. میشه گفت درحال حاضر، نسبت به ماههای اخیرشون اوضاشون بهتر شده.
همۀ اینا در حالیه که شاتل تهران هیچ وقت این فیلما رو در نیوورده و همیشه یه سرویس به مشترکاش داده.
زنگ میزنی شرکتشون (ایرسانت) میگن مشکل از مخابراته، میزنی مخابرات، میگن به ما ربطی نداره. دوباره زنگ میزنی شرکت، میگن سراسریه، واسه همه کشور همینه!! :13:
فعلآ باید همین ISP ها کنونی ساخت. بین بد و بدتر مسلمآ انتخاب اون بد ست!
دوست عزیز شما منطقتون کجاست؟نقل قول:
سلامنقل قول:
مرکز آزادی هستم
پیش شماره 551
سلام به دوستان عزیز مرکز رجایی چه شرکتی رو دوستان پیشنهاد مید ن ترافیک بالا هم نیاز ندارم بیشتر می خوام واسه شرینگ الان هم وایمکس ایرانسل استفاده می کنم پینگ300تا500متغیره منتظر پیشنهاد اساتید هستم.
سلام دوستان
خواهش میکنم اگر کسی از شاتل سرویس 1مگ یا 2 مگ اکو داره لطفا اینجا اعلام کنه.
...
سلام دوستان
ادرس اون سایتی رو که میزنه چقدر از اینترت استفاده کردی رو میخواستم مال مخابرات.
سلام
من از سرویس مخابرات استفاده میکنم مودمم TP-LINK -W8950ND هست
مودم را روی pppoe تنظیم کردم به اینترنت وصل نمیشه - با bridge مشکلی نداره - با شرکت تماس گرفتم گفتن که مودم شما رو سرویس ما فقط با bridge وصل میشه !!!
راه حلی نیست ؟؟؟
نیاز شدیدی به pppoe دارم
لطفا کمک کنید
با تشکر
سلام دوستان adsl مخابرات ساعت 2 تا 6 شب مگه رایگان نیست؟؟؟ برا من داخل اکانتم که نگاه کردم حجم اضافه میشه !
سلام دوستان
مگه ترافیک شبانه اینترنت مخابرات رایگان نیست ؟؟؟
برای من تو اکانتم حجم مصرفی اضافه میشه !!!
دوستان کسی نیست راهنمایی کنه مخابرات رجایی از چه شرکتی اشتراک بگیریم ترافیک مهم نیست مهم پینگ پاین خواهش می کنم کمک کنیید.........
دوست عزیز دقت کن وقتی می رسه به شب باید یه بار قطع کنینقل قول:
از دوباره وصل شی
وگرنه ترافیک استفاده می کنه
من مخابرات 1 مگ دارمنقل قول:
متاسفانه پیـــــــــنگ افتضاحه
سرعت دانلود خوبه ولی پینگ واسه گیم آنلاین مثل Battle field و ... افتضاحـــــــــــــــــــ
:41:
کسی نیست جواب بده ؟؟؟نقل قول:
سلام
من اینجا فقط اومدم وضعیت ای دی اس ال مخابرات اهواز در منطقه کیانپارس رو بگم ( نه منطقه دیگه ای )
من سرویس 1 مگ دارم با محدودیت 2 گیگ
از لحاظ سرعت دانلود غیر از 2-6 صبح می شه گفت اکثرا 117 هست ( میانگین)
قطعی نداره ولی بعضی وقت ها سرعتش خراب می شه / برای باز کردن صفحه و دانلود مشکلی نداره ولی مشکل پینگ واقعا عذاب اوره
من از ساعت 1-2 ظهر تا 4-5 بعد از ظهر هر روز مشکل پینگ داشتم / مشکل پینگ برای بازی زمانی بوجود میاد که پینگ یاهو از 380 بیشتر بشه / بعد رفتم اونجا حضورا و گفتن که پهنای باند رو زیاد می کنیم / مشکل ظهر ها حل شد ولی شب ها ( 2-6 ) یه مقدار مشکل پیدا کرد!
این وضعیت ادامه داشت تا اینکه تمامه دیروز پینگ 1000 بود! صبح و شب!
و امروز هم که الان ساعت 4:15 هست پینگ یاهو 500 هست
1 ماه اول پینگ و سرعت ثابت بودن ( به جز مشکل ظهر ها ) / اما وقتی رفتیم مشکل رو حل کنیم و قرار داد رو تمدید کنیم مشکل ظهر حل شد ولی شب شروع شد. و با گذر زمان به نظر میاد که داره به تمام روز سرایت می کنه!
شاید این مشکل مقطعی باشه و من در مجموع از 1 ماه اول راضی بودم ولی از این 1 هفته اخر راضی نیستم
1-2 هفته دیگه میام یه پست می زارم و وضعیت نهایی رو می گم.
سلام دوستان اهوازی.
بجه هاازچه شرکتی اشتراک بگیرم که بهترین پینگوبهم بده.برای شرینگ میخوام.ممنون
سلام
من از سرویس مخابرات استفاده میکنم مودمم TP-LINK -W8950ND هست
مودم را روی pppoe تنظیم کردم به اینترنت وصل نمیشه - با bridge مشکلی نداره - با شرکت تماس گرفتم گفتن که مودم شما رو سرویس ما فقط با bridge وصل میشه !!!
راه حلی نیست ؟؟؟
نیاز شدیدی به pppoe دارم
لطفا کمک کنید
با تشکر
کسی از دوستان شاتل اهواز است و مشکل دانلود شبانه داشته باشه مثل من ؟ وفتی فری میشه سرعت میاد روی 5 تا 6!!
من قبل شاتل ،دنیا نت بودم اون هم مشکلات خاص خودش داره :27: یکی بود نزدیک سه ماه از اکانتم استفاده میکرد تا تهران پیگیری کردن مشخص نشد کی است ولی شبانه خوب است تنها مشکل شبانه اینه که از حدود 2 گیگ دانلود داشته باشی نزدیک 80تا 90 مگ از حجم کم میکنه :31: یعنی این هم رایگان نییت !!نقل قول:
یکی از دوستام اینترنت داره از مخابرات میدونید از کدوم سایت باید حجم اکانت چک کرد؟
نقل قول:کد:http://adsl.kishoasis.com/
سلام همشهری های عزیز
اینجا کسی MW2 آنلاین بازی میکنه؟ اگه کسی هست خبرم کنه کم کم یه کلن اهوازی راه بندازیم:5:
ببخشید که بیربط به تاپیک بود ولی اینجا بهترین جای مطرح کردنش بود ....عهمه اهوازین و اینترنت هم دارن!!!
دوست عزیز مهترین قسمت ..اینه که باید vpi و vci رو بدونی !!! مثلا من از شرکت صبانت دارم....ماله من 0 و 35 هستن.....یه زنگ بزن از شرکت بپرسنقل قول:
ببین قبل از تنظیمات حتما مودم رو یه ریست کلی بکن...بعد به قسمت quick start برو...از همون جا تنظیمات رو از ابتدا اغاز کن
---------- Post added at 09:21 AM ---------- Previous post was at 09:17 AM ----------
من حدود 6 ماه هست صبانت دارم .......سرعت شبانش در حد دیال آپه:41:نقل قول:
دنبال یه ای اس پی میگردم که شبانه خوبی داشته باشه!!!!!
شاتل دوستام دارن...شبانش بدک نیست ....30 تا40 کیلو بایته
اگه سراغ داشتی بگو:40:
اگه دوست داری سرعت خوبی داشته باشی از صبانت استفاده کن...چون یوزراش کمه......نقل قول:
اما شبانه یا همون قسمت مجانییش خیلی بده...بهتره بگیم اصلا مجانی نداره
من هم از منطقه گلستان همین سرویس شما رو گرفتمنقل قول:
و پینگ یاهوم همیشه افتضاحه ( بالای 380 )
ماهه اول خوب بود و واسه بازی آنلاین که میکنم مشکلی نداشت
الان افتضاحــــــــــــــ شده
من نمیتونم برم مشکل رو بهشون بگم
آخه سیستمشون واسه من کنتور نمی اندازه :27: و محدودیت حجم نداره
البته یبار بهشون گفتم ، گفتن شما سیستم قدیمی هستید و سایت ما در سیستم قدیمی اینطوره ( منظور سیستم کنتور اندازی سایت خودشون )
خلاصه میذارم ماه دیگه که رفتم شارژ کنم ، اگه سیستم جدید شدم :31: حتما بهشون میگم
البته زیاد دانلود نکردما ، همش 50 گیگ تو این 1 ماه :20: ، خداییش خیلی کمه ، اگه شما بودید فک کنم رُسِشو می کِشیدید