احتمالا سایت هر دانشگاهی خودش اعلام میکنهنقل قول:
Printable View
احتمالا سایت هر دانشگاهی خودش اعلام میکنهنقل قول:
منم قزوین قبولیدمنقل قول:
فرم رو پر کردم
فردا هم مدارک رو جور می کنم
فقط یه چیزی
زده ثبت نام از 22 تا 25 ام
یعنی ترتیبی چیزی نداره ؟؟
هر روزی رفتم مشکل نداره ؟؟ :23:
درست متوجه شدين. 21-25 شهريور تازه انتخاب رشته مجدد ميكني كه نتايجش رو اواخر مهر ميدن اگه اون موقع قبول شدين و يه جاي ديگه در حال تحصيل بوديد بايد از اونجا انصراف بديد و بالافاصله براي ثبت نام جديد اقدام كنيد. اين يعني برنامه ريزي ضعيف. اينا ميتونن اوايل تير آزمون رو برگزار كنن اواسط مرداد نتايج رو بدن و اواسط شهريور هم نتايج تكميل ظرفيت رو بدن و اواخر شهريور ثبت نام رو شروع كنن ولي اينكارو نميكنن و اعصاب مردمو خورد ميكنن بدون هيچ گونه توضيحي !نقل قول:
توی همدان فقط شنبه و یک شنبه برای رشته های مهندسیه......
بقیه شهر ها هم اینجوریه ؟
شماها الان فرم رو از کجا گرفتین ؟
این مدرک دیپلم رو میدن بهمون ، توی شرط اول ثبت نام ما پسرا چیکار باید کنیم ؟
این قضیش چیه ؟نقل قول:
8. مداركي كه بر طبق مندرجات صف حه 6 دفترچه راهنماي آزمون سراسري 89 دانشگاه آزاد اسلامي بومي بودن پذيرفته شدگان رابه اثبات برساند.
هر واحد برنامه متفاوتی برای ثبت نام داره!
مثلا واحد قزوین باید اینترنتی مدارک رو کامل کنی و 22 تا 25 ام بری... دیگه فرقی نمیکنه 23 ام بری یا 24 ام!
سلام
میخواستم بدونم ترازه 5200 واسه پزشکی و غیره پزشکی چه رشته ای میاره؟
واسه اصفهان
ممنون
یک دوراهی سخت.
من
پاره وقت مکانیک تاکستان (یکی از شهر های قزوین)
مهندسی سخت افزار قزوین
قبول شدم.
مزیت های سخت افزار قزوین:
به من نزدیک تره، دانشگاهش خیلی معروف تر و بهتره.
بدیاش:رشتش به خوبی رشته اون نیست.
پاره وقت مکانیک جامدات تاکستان
مزیتاش: فقط رشتش بهتره
بدیاش:پاره وقته، دانشگاش به خوبی اون یکی نیست ، دورتره
اصلا دانشگاه آزاد قزوین یکی از بهترین دانشگاهای کشوره.
تا تاکستان 45 دقیقه راهه تا قزوین 20 دقیقه
حالا کودومش بهتره؟علاقه ملاثه رو هم ول کنید
نقل قول:
من که میگم برو قزوین ! سخت افزار رشته خوبیه و دانشگاه قزوین هم تو این رشته قوی هست .
جایی هست که بشه توش شهریه ثابت رو دید؟
سخت افزار بهتره یا نرم افزار؟نقل قول:
من که میگم برو قزوین ! سخت افزار رشته خوبیه و دانشگاه قزوین هم تو این رشته قوی هست .
دوست من اين چه سئواليه كه ميپرسي؟يعني چي؟مثل اينكه بگيم بسكتبال بهتره يا فوتبال؟نقل قول:
اگه منظورت فرصت شغلي در ايرانه سخت افزار!
بريد دنبال علاقتون نريد دنبال حرفاي مردم كه ميگن اين بهتره يا اون بهتره ببينيد چي دوست داريد چي علاقه داريد!!زبونم مو در آورد انقدر اينو تكرار كردم:18:
راست میگینقل قول:
ولی خوب معلومه که فوتبال بهتره.
خب سليقه ي تو فوتبال رو انتخاب ميكنه و همون سليقست كه نرم افزار يا سخت افزارشو انتخاب ميكنه
موفق باشي جوون
سلیقه من و سلیقه اکثر مردم فوتبال رو انتخاب میکنه.نقل قول:
خب سليقه ي تو فوتبال رو انتخاب ميكنه و همون سليقست كه نرم افزار يا سخت افزارشو انتخاب ميكنه
موفق باشي جوون
خودم اسم یه بسکتبالیستو نمیدونم ولی فوتبالیستا که...
ببین علاقه وقتی مطرحه که بدونی رشتت چیه.
من الان نمیدونم سخت افزار چی میخونن نرم افزار چی
نمیدونم مکانیک چیه عمران چی میخونه.
حالا چه علاقه ای? در ضمن من که نفر اول کنکور نیستم هرجا که خواستم برم.2 تا رشته جلومون گذاشتن میگن انتخاب کن.
من انتخاب پنجمم قبول شدم.یادمه همه میگفتن فقط رشته اول و دوم و هفتمه که قبول میشن
اینو کسی که 4 سال قزوین خونده داره بهت میگه!!!!!!!!!نقل قول:
یک فرق مهم قزوین و تاکستان
تاکستان اگر خیلی دیگه تنبلی نکنی راحت 7 ترمه نه 8 ترمه تموم میکنی.
قزوین اگر خیلی باهوش و تاپ باشی و تمام درس رو فول بهترین حالتش 8 ترمس.یعنی یک واحد غفلت یک ترم پشیمانی:31: یک ترم اضافه میشه
اگر داری میای قزوین راحت از همین الان به خانواده و فامیل بگو قزوین یه سری قوانین داره.یکیش اینه که مهندسی تو 4 سال به کسی نمیدن :5: 5 ساله تموم میشه :27:
علاقه به رشتتو بايد توي 18-19 سال عمري كه از خدا گرفتي پيدا ميكردي!!اصلا دوست داشتي مهندس بشي دكتر بشي بازيگر بشي فوتباليست بشي نقاش بشي وكيل بشي موزيسين بشي!! كه رشته رياضي فيزيك اصلا بايد ميرفتي يا نه!!...البته اين غلط انتخاب كردن تقصير بچه ها نيست مقصر پدر و مادر ها هستن كه يك بعدي فكر ميكنن و جوانب رو در نظر نميگيرن و ميگن بچمون بايد بره دكتر بشه بره مهندس بشه! همين...نميدونن كه بابا مملكت كه فقط دكتر و مهندس نميخواد... خلبان ميخواد نانوا ميخواد قصاب ميخواد منشي صحنه ميخواد و.....پسر عمه ي من در زمان تحصيل خيلي اسكل ميزد و با يك سال تاخير كارداني كامپيوتر قبول شد اين بچه از 7-8 سالگي عشق كامپيوتر و كار باهاش بود و صبح تا شب باهاش ور ميرفت ...الان چه كارو باري پيدا كرده چه برو بيايي داره واسه خودش!!صرفا و صرفا به خاطر علاقش به رشتش چون اصلا دانش آموز خوبي نبود !!!...حالا هم كه دانشگاه قبول شدن راحت شده و اين سيستم آموزشي مزخرف طرف ميره تو رشته اي كه علاقه نداره و صرفا از دهن مردم شنيده ..به علت بي علاقگي و گشادي مفرط..زارت و زورت ميفته و .زوركي با نمره هاي زاگال درساشو پاس ميكنه و بعد 4 سال يك ليسانس كشكي بهش ميدنو مياد بيرون و همه به عنوان يك اسگل بهش مينگرن چرا؟؟چون چيزي كه زياده مهندسنقل قول:
در مورد فوتباليست هم تو اينطوري فكر ميكني من بر عكس تو!!!..برو ببين يك بازيكن حرفه اي nba چقدر ميگيره يك بازيكن حرفه اي ليگ جزيره چقدر ميگيره
ممنون میشم جواب بدید!نقل قول:
سلام
میخواستم بدونم ترازه 5200 واسه پزشکی و غیره پزشکی چه رشته ای میاره؟
واسه اصفهان
ممنون
کسی اطلاعی از رشته ی مهندسی منابع طبیعی(صنایع چوب و کاغذ) داره؟
شما کی میخواین کنکور بدین؟نقل قول:
میشه یه کم محدودتر کنین سوالتون رو؟ مثلا کدوم دانشگاه، بیشتر کدوم رشته ها؟
============
دوستان من رفتم تو سایت نجف آباد و خواستم واحد و کلاسها رو ببینم، ولی باید جنسیت انتخاب میکردم!:18:
یعنی واقعا کلاسها از امسال تفکیک شد؟؟؟
میزان شهریه ثابت در دانشگاه آزاد از 118 هزار تومان در رشته های کاردانی تا 926 هزار تومان در رشته های دکترای حرفه ای متغیر است.
رئیس مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی با اعلام این مطلب ، میزان شهریه متغیر در هر واحد درسی برای یک نیمسال تحصیلی در تمامی رشته های غیرپزشکی ، پزشکی و نظام آموزشی پاره وقت در سال تحصیلی جدید را اعلام کرد.
هر واحد نظری 119900 ریال ، واحد عملی (آزمایشگاهی و کارگاهی) عمومی و لابراتوار زبان 283800 ریال ، واحد عملی (آزمایشگاهی و کارگاهی) پایه 377300 ریال ، واحد عملی (آزمایشگاه و کارگاهی) اصلی 489500 ریال ، واحد عملی (آزمایشگاهی و کارگاهی) تخصصی 602800 ریال ، واحد کلینیک (بالینی) دوره های کارشناسی و کاردانی 638000 ریال ، واحد کلینیک (بالینی) دکترای حرفه ای 796300 ریال ، واحد رساله دکترای حرفه ای رشته های پزشکی ، دندانپزشکی و دامپزشکی 1365200 ریال و واحد رساله دکترای حرفه ای رشته داروسازی 1750500 ریال است.
دوست خوبم نمی خواهم نا امیدتون کنم اما این رشته اینده شغلی در ایران ندارد .نقل قول:
اول خوب فکر کنید و بعد تصمیم بگیرید . هرجا بروید 280 هزارتومان به شما حقوق پیشنهاد داده خواهد شد .
اصولا فارغ التحصیلان رشته های کشاورزی و دامداری و هم خانواده هایشان از درامد ناله می کنند .
هر دو رشته خوبی هستند . اما همه چیز بستگی به خودت داره .نقل قول:
نرم افزار در مورد برنامه نویسی کاربردی و سیستم بحث می شود .
سخت افزار همانطور که از نامش پیداست به سخت افزار کامپیوتر از قبیل مدارات الکتریکی به کار رفته در قطعات
سخت افزاری بحث خواهد شد . در کارشناسی ارشد رشته معماری کامپیوتر ادامه سخت افزار هستش .
در کارشناسی ارشد هر شخصی می تواند تغییر رشته بدهد و به رشته دیگری برود مثلا می توانید به رشته
مهندسی برق یا صنایع یا هر رشته دیگری که خواستید بروید .
----------------------
اگر فقط به چیزهایی که در دانشگاه به شما گفته می شود اکتفا کنید در اینده فقط یک مدرک توخالی
دریافت می کنید و به مشکل بر خواهید خورد .
بنده الان کسانی رو می شناسم که دانشگاه نرفتن اما در برنامه نویسی و امنیت داده ها و شبکه های کامپیوتری
استاد هستند .
و مدارک معتبر شرکت های بزرگی مثل سیسکو و ماکروسافت و کامپتیا و غیره رو دارند که مدارک این شرکت ها
معتبرتر از مدرک دانشگاهی ایران حتی سراسری تهران هستش .
اگر شخصی مثلا مدرک CWNT شرکت سیسکو رو داشته باشد در هر جای دنیا برود او را به عنوان یک
فوق تخصص و مدرس عالی در شبکه های کامپیوتری می شناسند و این مدرک بالاتر از حتی دکتری
فناوری اطلاعات ایران هستش .
علاقه!نقل قول:
اگه برات رشتت فرق نمیکنه بیا دانشگاه قزوین ! خیلی با تاکستان فرق میکنه!
نقل قول:نقل قول:
کاش یکی بود جواب اینهمه سوال رو میداد.
آخه من توی انتخاب اولم 4 نمره اختلاف دارم و یه نفر فاصله!!:19:
بعد منو توی انتخاب بعدیم قبول کرده و چیزی هم در مورد انتخاب جدید ننوشته! حالا یعنی ما دیگه به امید تکمیل ظرفیت نباشیم؟
چرا اینجوریه آخه؟
آقا من رفتم دانشگاه اون نامه رو که دادن مال نظام وظیفه بردم نشون دادم گفتن موقع ثبت نام میای یه نامه مینویسیم واسه نظام وظیفه ببری.
حالا اون نامه رو باید خودمون ببریم نظام وظیفه یا خودشون میفرستند؟
نقل قول:
خودشون میفرستند
نه دیگه تکمیل ظرفیت امسال با سال های قبل فرقش همینه قبلا همه میتونستن شرکت کنن ولی امسال کسایی که مجاز شدن. تازه شما که میگی تو انتخاب دومت قبول شدی پس دیگه نمیتونینقل قول:
---------- Post added at 10:43 AM ---------- Previous post was at 10:40 AM ----------
من دانشگاهی که قبول شدم سایت نداره !!!!!! !! :18:
حالا این فرم هارو چجوری پر کنم؟؟؟
رئیس سازمان سنجش آموزش کشور از اعلام نتایج نهایی کنکور سراسری سال 1389تا پایان هفته جاری و قبل از عید فطر خبر داد و گفت: در این آزمون حدود 510 هزار نفر پذیرفته می شوند که در زمانهای مشخص برای ثبت نام به دانشگاههای محل پذیرش باید مراجعه کنند.
محمد حسین سرورالدین در گفتگو با مهر افزود: از میان تمامی شرکت کنندگان در آزمون سراسری تقریبا نزدیک به 510 هزار نفر پذیرش می شوند.
وی اظهارداشت: اگر این تعداد ظرفیت بیشتر از خروجی های امسال آموزش و پرورش است به این معنی است که اگر پشت کنکوریها نباشند با این تعداد ظرفیت مشکل جا برای قبولی داوطلبان نداریم.
حسین توکلی - معاون سازمان سنجش نیز پیش از این به مهر گفته بود: کارنامه نهایی آزمون سراسری نیمه دوم مهر ماه 1389 منتشر می شود.
وی همچنین از اعلام اسامی معرفی شدگان چند برابر ظرفیت رشته های نیمه متمرکز کنکور سراسری دهه اول مهرماه خبرداده بود.
همچنین بر اساس اعلام سازمان سنجش، در صورت درخواست دانشگاهها و موسسات آموزش عالی، تکمیل ظرفیت برای برخی از رشته های تحصیلی آزمون سراسری سال 1389 نیمه دوم مهر ماه اعلام می شود.
به گزارش مهر، کنکور سراسری سال 1389 با رقابت تعداد یک میلیون و 286 هزار و 813 شرکت کننده برگزار شد.
صنایع آزاد سنندج چطوریه؟ خوبه؟به نظرتون شهریش با واحدهاش ترم اول چقدر میشه؟!
من از اینجا دیدمنقل قول:
کد:http://docs.google.com/viewer?a=v&q=cache:mr4kAZPngMsJ:www.azmoon.net/docs/m88_page_2.pdf
باید خودت ببری 100%نقل قول:
من دیروز رفتم نظام وظیفه تهران مجوز ثبت نام دانشگاه جدید رو گرفتم(از دانشگاه قبلیم انصراف داده بودم):46:
شمام چون انصراف دادی باید خودت بری نظام وظیفه
---------- Post added at 10:20 AM ---------- Previous post was at 10:19 AM ----------
کسی می دونه امسال تراز آخرین نفر قبول شده ی آی تی تهران جنوب چقدر بوده؟
کدام واحد دانشگاهی قبول شدی که سایت نداره ؟نقل قول:
من دانشگاهی که قبول شدم سایت نداره !!!!!! !! :18:
حالا این فرم هارو چجوری پر کنم؟؟
اکثر دانشگاه ها دیگر اینترنتی ثبت نام می کنند به جز ترم اول که حضوری هستش .
شهریه ثابت : 358770 تومان هستش .نقل قول:
شهریه متغیر نسبت به انتخاب واحدهای عمومی و تخصصی و عملی حساب می شود مثلا اگر امسال هر تک
واحد عمومی بشود 19000 تومان دو واحد عمومی می شود 38000 تومان . بهتره بروید و لیست جدید شهریه متغیر
رو از واحد دانشگاهی بگیرید و بعد حساب کنید .
بچه ها یک هم جواب منو بده....نقل قول:
شما قبل از ثبت نام مجوز گرفتی؟ آخه به من گفتند میای ثبت نام بعد نامه میدیم میبری؟ چند ترم خونده بودی دانشگاه قبلی؟چقدر طول کشید مجوز گرفتنت؟نقل قول:
نقل قول:کد:http://azmoon.net/?app=news&Sid=ae8c1e6e7dfe434f9a4466a83a3a8862&user=&newsid=103
راستی واسه مجوز گرفتن مدارک چی بردی نظام وظیفه؟
دو ترم درس خونده بودم.والا نظام وظیفه فوق العاده شلوغ بود.واقعا خدا بهم رحم کرد که کارم راه افتاد.مدارکی هم خواستن یکی اون نامه ی انصراف بود + کارنامه ی قبولی
سلام به همگی این خبر اول که تو azmoon .net گذاشتن یرای زمان مراجعه با این تیتر: آدرس و شماره تلفن تماس واحد هاي دانشگاهي در خصوص پذيرفته شدگان آزمون سراسري سال 1389.....
3 تا پیوست pdf داره که اولی و سومی میاد ولی دومی که ما میخوایم و تهران جنوب توش هست رو سفید میاره...!!!!
مشکل از منه یا همه همینطورین؟؟؟؟؟؟:20:
سلام ثبت نام برای ترم جدید از کی شروع میشه؟