بابا بی خیال 20 روز دووم بیارید این پچ های کیفیت پایینو دانلود نکنید ....
Printable View
بابا بی خیال 20 روز دووم بیارید این پچ های کیفیت پایینو دانلود نکنید ....
ببینم این پچ نیازی رو که دان کردی مثل پچ برزیل عمل میکنه یا باید یه کار دیگه بکنی؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
چی جوری میتونم با شما تماس بگیرم و ازتون بازیرو بگیرم؟
بچه های تهران من ميتونم دمو رو بهتون بدم
هست ؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
خودم فكر نمي كنم باشه !
up-snake جان لطف كن شماره تماستو بده تا بتونيم بازيرو ازت بگيرم . مرسي من منتظرم
الان 11 روز از زمانیکه دمو بازی منتشر شده میگذره و حتما همه اشراف کاملی روی بازی پیدا کردن من میخواستم چند تا سوال از دوستان عزیز بپرسم :
1--نسبت به بازیهای اول بنظرتون بازی جذابتر شده یا روز به روز از این بازی بیشتر متنفر میشین ؟
2- بطور متوسط در یک بازی 10 دقیقه ای چند بار میبرین چند بار مساوی میکنین و چند بار میبازین و همچنین توی نسخه 2009 دربرابر یک تیم همطراز چه نتایجی میگرفتین ؟
من آمار خودمو بدون هیچ ترس و خجالتی میگم . توی نسخه قبل توی زمان 10 دقیق های 3-4 تا گل به حریف همطرازم میزدم اما توی این دمو از هر 10 بازی 5 تاشو میبرم 3 تاشو مساوی میکنم و 2 تاشو هم میبازم .
3-بیشتر از چه راهی به گل دست پیدا میکنین ؟
4-بیشترین نکته منفی که شما رو توی این بازی آزار میده چیه و مثبت ترین و مطلوب ترین تغییر توی این نسخه به نظرتون چیه ؟
......
اینو هم یادآور میشم این نسخه نهایی بازی نیست و توی نسخه نهایی تغییراتی ( البته نه در سطح وسیع )در گیم پلی , انیمیشنها , دروازه بان , سرعت بازی , زمان پاسخ دهی , سیستم پنالتی و همینطور پاسهای تودر اعمال خواهد شد .
ضمنا یکی از کسانیکه هفته پیش پلی تستی از نسخه جدیدتر بازی داشته امروز عنوان میکرد درجه سختی سوپر استار هم به بازی اضافه شده .
با سلام خدمت حسین آقای گل :40:نقل قول:
1--نسبت به بازیهای اول بنظرتون بازی جذابتر شده یا روز به روز از این بازی بیشتر متنفر میشین ؟
2- بطور متوسط در یک بازی 10 دقیقه ای چند بار میبرین چند بار مساوی میکنین و چند بار میبازین و همچنین توی نسخه 2009 دربرابر یک تیم همطراز چه نتایجی میگرفتین ؟
من آمار خودمو بدون هیچ ترس و خجالتی میگم . توی نسخه قبل توی زمان 10 دقیق های 3-4 تا گل به حریف همطرازم میزدم اما توی این دمو از هر 10 بازی 5 تاشو میبرم 3 تاشو مساوی میکنم و 2 تاشو هم میبازم .
4-بیشترین نکته منفی که شما رو توی این بازی آزار میده چیه و مثبت ترین و مطلوب ترین تغییر توی این نسخه به نظرتون چیه ؟
1- من اولش از این بازی بیشتر خوشم اومد. ولی الآن ... یه کم دلزده شدم.
2- من هم آمارم شبیه شماس آقا حسین. البته بستگی زیادی به تیمی که انتخاب میکنم داره. مثلا تقریبا با بارسلونا یا اسپانیا هیچوقت نمی بازم. ولی با آلمان چرا.
3- دوست نداشتم اینو بگم. ولی یه استارت سریع از حفره های دفاعی و تک به تک و گل.:41:
4- بیشترین نکته منفی همینه که گفتم. هنوز هم سرعت و توانایی سوپر استارهایی مثل مسی و تورس بیش از حد زیاده. برای اینکه دریبل زدن رو سخت کنن به جای این که توانایی مدافع ها رو زیاد کنن، یه کم مهاجم ها رو کند کردن. اونم موقع چرخیدن، ولی سرعت عجیبشون توی موقع استارت زدن هنوز هم هست. و این به نظر من مشکل خیلی بزرگیه.:41:
بهترین تغییر هم فکر میکنم چهره ها و استیل بازیکنا باشه که دیگه روی بهترین حالت ممکنه. به نظر من اگر این زمان رو روی گیم پلی بازی میذاشتن خیلی بازی جذابتر میشد :13:
نه همه لینکا خرابه اینم خیلی گشتم تا پیدا کردمنقل قول:
سلام دوست من.نقل قول:
1-بازی از همون اول برای من جذابیت خاص خودش رو داشت.
2-توی 10 دقیقه بازی من حدود 2-3 بتونم بزنم و از 10 بازی حدود 6 تا رو میبرم و 3 تا رو میبازم و 1 مساوی میدم.
3- بیشتر روی حرکات از عمق.
4-اول ضریب هوشی پایین بازیکنان خودی و دروازبانان و بعد هم داوری.
نقل قول:
---------------------
از 10 تا 7 تا میبرم. 2 تا مساوی و یک باخت . البته روی درجه پرفشنال
من توی pes2009 توی قسمت master league در حالت professional با یوونتوس 3- 4 تایی مزنم. حتی توی اخر فصل برابر منتخب جهان 6-2 برنده شدم. ولی خوب بیشتر باید سانتر کنم. یعنی فوتبال انگلیسی.
به نظرم سوال شماره 3 اشتباه. اخه نمیشه با هر تیمی یه جور بازی کرد. مثلا چلسی شوت زن های خوبی داره. بارسلونا پاس توی عمقش خوبه و ..
به نظرم برای سختی بازی باید فقط روی دروازه بان ها کار کنند. چون شوت هایی که به راحتی میتونند بگیرند رو نمی گیرند. شوت هایی که از بغل دستشون عبور میکنه. وگرنه درجه سختی بازی خوبه.
--------------------
من یک ایده داشتم کاش یه جوری میرسید به دست سازندگان بازی و اونم اینه که یه حالت واسه بازی بگذارند که خودمون 4 تا لیگ رو بسازیم و یک تیم رو انتخاب کنیم تا از دسته چهارم بیاد دسته یک. مثل همین مستر لیگ ولی با این تفاوت که فقط توی همون دسته نمونیم. بعر از 2 فصل دیگه جذابتی نداره. چون دیگه انگیزه ای نمیمونه. تی ها رو هم خودمون بگذاریم توی لیگ ها. نظر شما ها چیه ؟
خبر ندارید که تغیری هم توی لیگ ها و جام انجام شده یا نه ؟
سلام دوستان
من بايد بگم كه pes گرافيك عالي داره اما fifa نداره اما fifa چيزي داره كه pes نداره اونم شبيه سازه كه فيفا رو هماننده فوتبال واقعي كرده شما درون فيفا با شوتهاي درون پا و بيرون پا آشنا هستيد و حركات حرفه اي بسيار زيبا كه درون pes چيزي نا آشنا هست درون pes يك نفر اگر بخواهد مي تواند همه بازيكنها و اگر امكانش بود تماشا چي ها را هم دريبل كند اما درون فيفا با پاس كاري بايد جلو و بدون همكاري كاري نمي توان كرد اما دور از طرفداري چهره در pes واقعا حرفي براي فيفا نذاشته و امكانات pes از فيفا بيشتر است اما تعداد ليگ هاي فيفا آنقدر زياد هست كه به زيباي اين بازي افزوده نام گذاري تيم در pes بسيار مزخرف است كه اين در فيفا رعايت شده گزارشگري فيفا آنقدر لذت بخش است كه به اين بازي باز هم زيباي داده
نتيجه كلي:
فيفا از نظر شبيه ساز 9 - pes 8
فيفا از گرافيك 8.2 - pes 9.3
نظر من
pes = فوتباليستها
رفیق منخودم توی 2009 روی درجه ی آخر سختی بازی میکردم مسترلیگ رو.به این شکل هم بازی میکردم که همه ی تیمهای گنده ی بازی رو مینداختم توی لیگی که ما بهش صعود میکنیم و اون تیم داغونی که خودش میده رو ورمیداشتم و از دسته دو شروع میکردم اینم بگم که تیمهای دسته دو رو هم قوی میزاشتم.بعدشم که با هزار بدبختی صعود میکردم با اون تیم داغون میرسیدم به بارسا.منچستر و ... .تازه اونوقت بازی برای من کم تکراری میشد چون بازیکنها در تیمهای بزرگ همش به تیمهای دیگه میرفتند و تیمها همش تغیر میکردند.نقل قول:
من یک ایده داشتم کاش یه جوری میرسید به دست سازندگان بازی و اونم اینه که یه حالت واسه بازی بگذارند که خودمون 4 تا لیگ رو بسازیم و یک تیم رو انتخاب کنیم تا از دسته چهارم بیاد دسته یک. مثل همین مستر لیگ ولی با این تفاوت که فقط توی همون دسته نمونیم. بعر از 2 فصل دیگه جذابتی نداره. چون دیگه انگیزه ای نمیمونه. تی ها رو هم خودمون بگذاریم توی لیگ ها. نظر شما ها چیه ؟
خبر ندارید که تغیری هم توی لیگ ها و جام انجام شده یا نه ؟
سلام دوستان ، من این PES 2010 DB Editor v 0.5 رو دانلود کردم ، اما اسامی بازیکن ها رو چجوری باید وارد برنامه کنم تا بتونم ادیتشون کنم ؟
بهتر كه نه هرروز داره عالي تر و جذاب تر ميشه !نقل قول:
خوب توي 2009 راحت تر ميشد گل زد من توي هر بازي حداقل 2 تا رو ميزدمنقل قول:
توي 2010 هم از 5 تا بازي 3 تاش رو ميبرم و دوتاي ديگه هم مساوي ميشه (البته من 1 نفره روي Top Player بازي ميكنم )
به نظر من Top Player اين نسخه خيلي راحته و توي اون اصلا كامپيوتر حمله نميكنه !اول شوت بعدشم سانت و زدن هد !نقل قول:
باگ هاي زياد توي كنترل توپ در دفاع و دروازبان .نقل قول:
منظور شما از 4 تالیگ , 4 تا دسته هست ؟ مثلا دسته یک الی چهار ؟نقل قول:
اگه منظور شما ساخت 4 تا لیگ به دلخواه گیمره باید بگم توی نسخه قبل هم این امکان وجود داشت که هم اسم لیگها رو خودمون نامگذاری کنیم و هم اینکه میشد تیمهای مورد نظرمونو خودمون برای لیگهای مختلف انتخاب کنیم .
بطور کل توی این نسخه تغییراتی در لیگها صورت گرفته که البته هنوز اطلاعات کاملی ازشون منتشر نشده یک نمونش اینه که توی دسته دوی مستر لیگ 18 تیم وجود داره . حتما خاطرتون هست که توی نسخه 2009 ما 8 تیم در دسته دو داشتیم .و مورد دیگه اضافه شدن تیم جوانان به باشگاه و تغییرات دیگه .
با اجازه من هم نظرمو بگم.......
بله من هر چقدر بازی میکنم بیشتر تشنه تر میشم............بد مدل منتظر تجربه CL هستم امسال و بازی در ورزشگاه اولدترافورد!نقل قول:
نسبت به بازیهای اول بنظرتون بازی جذابتر شده یا روز به روز از این بازی بیشتر متنفر میشین ؟
بعضی وقتها حرکتهایی میبینم از بازیکنها که واقعا شگفت آور هست و چیزه که منو مجذوب خودش کرده سبک بازی هر بازیکن یا جداقل بیشتر بازیکنهای بزرگ هست!واقعا اعجاب آور هست من خیلی روی این مسئله دقت کردم و کاملا درکش کردم!
یک چیز میگم نخندید ولی نمیدونم چرا من زیاد باخت و تساوی میدم تو این بازی شاید به خاطر اینه که سعی میکنم کارهای تکراری نکنم ولی شاید باورتون نشه من مثلا از بارسا تو یک بازی 15 دقیقه ای 4 تا گل هم میخورم!نقل قول:
بطور متوسط در یک بازی 10 دقیقه ای چند بار میبرین چند بار مساوی میکنین و چند بار میبازین و همچنین توی نسخه 2009 دربرابر یک تیم همطراز چه نتایجی میگرفتین ؟
البته اگه بخوام مطمئنا میتوانم ببرم ولی بازی کامل از 2009 فاصله گرفته و من با یک تیم چرت در 2009 مقابل بارسا حداقل حداقل 3 تا گل میزدم!در حالی که بارسا عین مرغ نمیتوانست حتی یک گل هم برنه
من بیشتر حریفم را بارسا انتخاب میکنم و از دیدن حرکات Cpu که چطور از کارتها و .........استفاده میکنه متحیر میشم!
به نظر من که عالی هست!
بیشتر از راهی که سخت هست و مثلا بیشتر سعی میکنم به عمق و مرکز دفاع نفوذ کنم چون سختر هست تو این سری کلا هر روشی که با واقعیت فوتبال مطابقت داشته باشهنقل قول:
بیشتر از چه راهی به گل دست پیدا میکنین ؟
کلا از بازی راضی هستم و خیلی هم به دلم نشسته ولی دوست داشتم یک مقدار دروازه بان هم گل زدن بهش سختر میشد و مقادیری هم انیمیشن اضافه میکردننقل قول:
بیشترین نکته منفی که شما رو توی این بازی آزار میده چیه و مثبت ترین و مطلوب ترین تغییر توی این نسخه به نظرتون چیه ؟
اما بازی اونقدر نکته مثبت داره از نظر من که زیاد اینا تو چشم نمیان ولی مطلوب ترین چیز همون از نظر من رفتار هر بازیکنی هست که از خودش بروز میده مثلا دیدن بازی ژاوی و رفتار اون در بازی مثلا فوق العاده هست یا مسی و ........................برای همین بازیکنها فرق دارن این چیزیه که از نظر من فیفا همیشه توش مشکل داشته و فکر نکنم امسال هم اونو بر طرف کرده باشه!و صد البته گرافیک بازی و جزئیات اون هست که باعث میشه ادم احساس فوقالعاده ای بهش دست بده.........
مطمئنا بازی خالی از اشکال نیست ولی به عنوان یک فن فوتبال و یک عاشق فوتبال نه فقط کونامی و PES اونقدر چیز ار بازی دیدم که امسال واقعا واقعا از بازی خوشنود هستم...............
--------نقل قول:
منظورم صعود به دسته بالاتر بود.
اگه این امکان رو داشت خیلی خوب میشد. تیم های قدر دسته 1 . و همینطور میومدیم پائین تر که تیم های ضعیفتر باشند. بعد ما باید از اخرین دسته شروع کنیم.. اینجوری خیلی جالب میشه
مهران جان ممنون از اظهار نظر کامل و خوب شما .نقل قول:
مهران من فکر میکنم اینکه ما داریم میبینیم فیفا در زمینه شبیه سازی رفتار بازیکنان در زمین با pes خیلی فاصله داره علتش اینه که شرکت کونامی از همون سالهای اولی که ساخت این بازیو با عنوان ISS شروع کرد روی این مقوله کار میکرد و این چیزی که الان داریم میبینیم , حاصل سالها تجربه در این زمینه هستش نمیدونم شما از کدوم شماره این بازیو شروع کردی اما من دقیقا یادمه حتی توی شماره های قدیمی این بازی هم تک بازیکنانی بودن که یکی دو تا حرکت منحصر به فرد داشتن و سال به سال این جریان ادامه پیدا کرد و الان شاید هستیم که توی این شماره هویت فردی بازیکنان به عینه قابل تشخیصه .
تصویر بالا " کارلوس والدرما "بازیکن تیم ملی کلمبیا توی نسخه 1994 این بازیه که چند وقت پیش یکی از کاربران این خاطره رو درموردش میگفت که این بازیکن توی اون نسخه از بازی توانایی بیشتری نسبت به بقیه بازیکنان تیم کلمبیا داشت و اونو از بقیه متمایز میکرد .
این نظر شما رو بچه ها توی سایت PESFAN منعکس کردن به این شکل که کونامی تعداد اسلاتها رو بیشتر کنه البته این درخواست توی نوبته .نقل قول:
من واقعا خوشحالم که یک شرکت بازی ساز تا حد قابل قبولی به خواسته های گیمرها توجه داره . شرکت کونامی چند تا سایتو برای دریافت پیشنهادات گیمرها در نظر گرفته تا گیمرها فید بک هاشونو توی بخش خاصی از این سایتها منعکس کنن . بعنوان نمونه سایت PESFAN یک بخش برای کاربران ایجاد کرده و به هر کاربر یک فرصت برای اظهار نظر و پیشنهاد داده و بعد اون پیشنهادو برای رای گیری در اختیار بقیه کاربران قرار میده ( بصورت بله و خیر ) ماحصل آمار رای دهندگان به هر پیشنهادو رتبه بندی میکنه و هر ماه اون پیشنهادی که بیشترین رای رو داره به کونامی ارائه میده .
من در جریان این پیشنهادات هستم و انصافا دارم میبینم به همون ترتیبی که پیشنهاد کاربران رتبه بندی شده این تغییرات هم در دموی بازی اعمال شده اگه دوستان خواستن من تصویری از این پیشنهادات رو توی تاپیک میزارم تا خودتون شاهد این جریان باشید .
در ضمن شما هم میتونید با ثبت نام توی این سایت یک شانس برای اظهار نظر پیدا کنید .
این رو ببینید یه مشکل تو بازی که اگه رفع نشه خیلی بده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میبینید بازیکنایه حریف چطوری راه افتادن دنبال مسی اینو باید رفع کرد.
درکل بازیه خوبی میتونن خیلی بهترش کنند.
یه چیز دیگه اینکه پچ چلسی ، منچستر ، بارسا و... رو هم پیشنهاد میکنم دان کنید چون خیلی باحال میشه این دمو .
توی دمو هنوز مثل نسخه های قبلی راحت میشه دروازبان رو دریبل کردش؟
1 روز اول کاملا تعجب انگیز بود چون خیلی با 2009 متفاوت بود این تفاوت باعث جذابیتش شد مثلا انیمیشنای جدید گرافیک جدید وغیره حرکات جدیده بازیکنان که آدمو غافل گیر میکنه اما این چیزا هم یه روز واسه آدم عادی میشه از اون روز تا حالا تنها چیزی که باعث میشه این واسه آدم جزابیتشو حفظ کنه سیستمای جدید دفاع حمله وضد حمله و تاکتیکای مختلفه که بار هر تیمی جلو هر تیمی باید تغییرش دادنقل قول:
به لطف تیم استایو استراتژی وکارتای بازیکناست ....
واقعا رو تاپ پلیر بازی عالی میشه مثلا من با ایتالیا جلو ساپانیا یه ترکیب دارم که میتونم جلو حمله های وحشتناکش واستم جلو فرانه یه جوردیگه همین باعث میشه آدم دلزده نشه...
2 من رو تاپ پلیر اکثر بازیام مساوی میشه به پنالتی میکشه هر 2 یا 3 تا بازی میبرم از هر 10 تا بازی حداکثر 3 بارشو میبازم ..
3 یه چیزی مهران گفت که خیلی خوشم اومد چون عقیده خودمه اثلا زور نمیزنم از هر راهی شده گل بزنم مخصوصا از رو نقطه ضعفای بازی عاشق پاسکاریو حرکتای تیمیم....
هر تیمی یه سبکی بازی میکنم مثلا ایتالی خیلی دفاعی بازی میکنم ضد حمله میکنم با پیرلو میفرستم بره دیناتاله که فرار کرده یه میرسونم به تونی با قدرت بدنیش توپو خوب نگه میداره تا بقیه اضافه شدن یا با اسپانیا تو عمق با پاسای کوتاه بازی میکنمو گل میزنم ...
4 زمان پاسخ دهیش که البته برام عادی شده ولی هوش مصنوعیه داوراش و در وازه باناش بعضی موقع ها بد جوری عصبیم میکنه فحشیه که به کونامی میدم شوتاش یکم راحته و یکی دیگه اینکه هنوزم بازیکنایی که قدرت بدنیشون بالاست راحت توپو میبرن جلو 20 نفرم بهش بچسبن واسه خودش میره ....
نکات مثبتشم همینه که بازم مثل نسخه های کارنتش شده و خسته کننده نیست از راههای مختلف میشه گل زد وتاکتیکای مختلف سبک بازیه تیما خیلی جالبه و خیلی چیزایی که زیاد اشاره شده مثل دریبلاش جالبه ریبری اکثرا یه دریبلو میزنه و.....
دوست داشتم تمام انیمیشناش عوض شه و کیفیتشم مثل فیفا نکست باشه ولی همنم خوبه واسه اول کار ...
فیزیک توپم خیلی خوب شده انعطاف پذیر و سنگین ...
کسی می تونه فیلم های آموزش دریبل رو جای دیگه ای آپلد کنه؟
نقل قول:
کد:http://www.4shared.com/file/135293460/1c17ffd9/Feints-Skills-Tricks.html?err=no-sess
نقل قول:
کد:http://www.4shared.com/file/135742449/471c1798/Feints-Skills-Tricks_-_2.html
اینم یه باگ خوشگل ولی خنده دار البته اینا رفع میشه به امید خدا:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به راحتی نمیشه اینکا رو انجام داد واقعا سخته . علتشم تاخیر زمانی در تغییر جهت برای دریبل کردنه .نقل قول:
سهراب جان ممنون از اظهار نظر خوبت معلومه که حقیقتا عاشق فوتبالی . راستی افتخار اینو پیدا نکردم یک روز از نزدیک ببینمت .نقل قول:
من اینو چی کرش کنم میگه یه چیزی رو با afs explorer ایمپورت کنیدو اینا ولی من نمیدونم چی کارکنمنقل قول:
Install the directory dt0c by using afs explorer (open dt0c.img file and import the directory in it. You'll need to rebuild the img) and put the dt04.img file into your PES2010
سلام من این آموزشو این جا آپلود کردم می تونید برید ببینید و دانلود کنیدنقل قول:
به این لینک برید:
در آخرین پستکد:http://www.talar.andysheh.com/showthread.php?p=348#post348
مثل این که هنوز مشکل دروازه بانان pes حل نشده...!
با نظرات دوستان به این مسئله پی بردم.....
می خواستم بدونم این مشکل دروازه بانان توی بازی خیلی ازار دهنده است ؟
بهزاد جان بعضی موقع ها آدمو روانی مکنن ...
فقط درحده یه نمونه بگم دیروز یه بازیکن ازبغل محکم سانتر کرد رو دروازم بوفن با دست اود دفع کنه زد تو دروازه خودم ...خیلی بعضی موقعه ها احمق میشن ...
داورشم که کلا اسکل به تمام معنی ینی اگه یکی از تماشاگرارو میاوردن تو زمین سنجیده تر قضاوت میکرد ...
راستی سیستم پنالتیش خیلی باحال شده ولی به خاطر مشکل دروازه بانی ناقصه...
به نظر من که خیلی بهتر شده .نقل قول:
دیگه همه که نباید بوفون و .... باشن . باید یه سوتی هایی بدن یا نه ؟
می دونم باز هم مشکل دارن ولی از قبلش خیلی بهتره.
خواهش میکنم حسین جان...........حالا نسخه کامل بیاد مطمئنا اونقدر حرف خواهم داشت امیدوارم اینجا یک بحث خوب شکل بگیره.......چون دمو به هیچ وجه مایوسم نکرد و خسته کننده نبود بعد از این همه بازی مطمئن هستم نسخه تکمیلی برای من شگفت آور خواهد بود!نقل قول:
مهران جان ممنون از اظهار نظر کامل و خوب شما .
مهران من فکر میکنم اینکه ما داریم میبینیم فیفا در زمینه شبیه سازی رفتار بازیکنان در زمین با pes خیلی فاصله داره علتش اینه که شرکت کونامی از همون سالهای اولی که ساخت این بازیو با عنوان ISS شروع کرد روی این مقوله کار میکرد و این چیزی که الان داریم میبینیم , حاصل سالها تجربه در این زمینه هستش نمیدونم شما از کدوم شماره این بازیو شروع کردی اما من دقیقا یادمه حتی توی شماره های قدیمی این بازی هم تک بازیکنانی بودن که یکی دو تا حرکت منحصر به فرد داشتن و سال به سال این جریان ادامه پیدا کرد و الان شاید هستیم که توی این شماره هویت فردی بازیکنان به عینه قابل تشخیصه
وقتی به مقوله شبیه ساز رفتار بازیکنها از دیرباز بنگریم کاملا مشخص میشه که کونامی تو این سالها چه کرده و نتیجش چه شده.....
یک زمانی از مدرسه برمیگشتیم میرفتیم کلوپ دقیق یادم نیست اواسط و اواخر دهه 70 بود یا اوایل دهه 80 وقتی PES بازی میکردیم اون موقع با دیدن بکهام استیل و سبک بازیش یا پل اسکولز و سول کمپل یا حتی زیدان و مایکل اوون که اون زمانها بیشترین توجهات را به خودشون جلب کرده بودند شگفت زده میشدیم حتی استیل ضربه زدن بکام تو اون موقع در بازی بود و از این سر کلوپ وقتی اون ضربه میزد میفهمیدیم بکهام بوده خصوصیات فردی همونجور که شما فرمودید حسین جان از دیرباز کونامی در دستور کارش بود.....
و حالا کار به جایی کشیده که میتونی احساس کنی مسی در بازی هست اون خودشه سبک خودشو بازی میکنه بله تیری هانری هست اون از کنار مدافعان را بی چاره کرده بله دنی آلوز دائما از کنار زمین در رفت و آمد هست جررارد در بازی هست و اون داره به سبک خودش توپ میزنه و بازیسازی میکنه و خیلی از بازیکنهای دیگه که به مدد طراحی عالی مدل و جهره این امر دو چندان به دل آدم میشینه این به نظر من کاری هست که کونامی به خاطرش باید تحسین بشه.........و بی صبرانه منتظر نسخه اصلی هستم تا ببینم با سایر تیمهای بزرگ کونامی چه کرده دیدن رئال مادرید با این شرایط همه را وسوسه میکنه یا اینتر یا خیلی از تیمها
فکر بازی در لیگ قهرمانان برای من با این شرایط واقعا لذت بخش هست!
بازکنها در جریان بازی غرق میشن اتمسفر ارضا کننده و .............باعث میشه برای نسخه کامل هر کسی لحظه شماری کنه!
به خاطر انیمیشنها هم نگرانی ندارم امسال کونامی عالی کار کرد و مطمئنا سال بعد از همون ابتدا سخت به دنبال این مسئله خواهند بود............فقط کافی بود استارتش را بزنه و به قول یکی از دوستان استارتش را زد.
بهزاد جان اینکه من مثلا میگم دروازه بان یک ذره بهتر بشه اصلا به این معنی نیست که کلا دروازبان تعطیل هست!نقل قول:
می خواستم بدونم این مشکل دروازه بانان توی بازی خیلی ازار دهنده است ؟
در حالی که یک کار خوب کرده کونامی اینه که در مواقعی که احساس میکنی داری گل میخوری کنترل دروازه بان تو دستت هست و این خیلی کمکت میکنه شاید الان بگی اینکه سخت هست ولی من خیلی با این حالت که پیچیده هم نیست مانع از گل خوردنم شدم!
در مورد دروازه بانهای حریف هم به هیچ وجه من تا الا نتونستم دریبل کنم!کلا دروازه بان خوب هست ولی کمی روی شوتها متزلزل هست ولی موقع کرنر زدن قشنگ توپ را مشت میکنه یا مثلا موقعی که تو 2009 شوت میکردی تو راحت ریباند میشد و میتوانستی استفاده کنی من تو این 2010 یک شوت زدم و انتظار داشتم دروازه بان دو ضرب توپ را دفع کنه تا من از ریباند استفاده کنم وقتی شوت کردم اتفاقا دروازه بان دو ضرب توپ را گرفت اما چیزی که جالب بود برای من که تا حالا ندیده بودم وقتی توپ از دستش رها شد و داشت ازش جدا میشد با دو تا پاش توپ را نگه داشت بعد جمع کرد توپ را به نظر من که فوق العاده بود.
در کل وقتی بازی کنی مطمئنم راضی میشی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از این سه فایل که تو عکس میبینی pedp.exe رو توی پوشه نصب بازیت نصب کن بعد بازی رو اجرا کن.نقل قول:
برا من که مشکلی پیش نیومد وعکس چک رو هم صفحه قبل دیدی اگر نشد متاسفم نمیدونم .
توی عکسی که بازیکنان لیورپول دنبال مسی در حال دویدن ( احتمالا تظاهراته ) هستند. چرا نیمکت داور چهارم و ناظر بازی. کسی نیست ؟
-------
عکس پیتر چک هم که روزی هزار بار برای من اتفاق میوفته.
تاحالا تو این تاپیک 4-5 تا سوال پرسیدم ، یه دونشم جواب ندادین :13:، لا اقل اینو جواب بدین :
نقل قول:
1-بازی هر چقدر که از انجامش میگذره نمیشه گفت که دل رو مبزنه ولی راقب راقب هم نیستم که حتما بازم بازی کنم ولی در کل نسبت به احساس مشابه در سال قبل پیشرفت بیشتری کرده و من دوست دارم که در هرصورت بازی کنم و این زمانی که برای انجام بازی روز به روز افزایش پیدا میکنه و حس خوبی رو به آدم میده که اصلا توی انجام فیفا کسب نمیکنی.نقل قول:
2-توی 2009 راحت تر میشد تیمهای مقابل رو برد و کلا فرصت گلزنی بیشتر پیش میومد چونت سرعت انجام بازی و کیفیت مدافعان کمتر بود و میشد راحت دریبل داد و سرعت کم هم دلیل مضاعف میشد که بازی رو هم زیاد جذاب نمیکرد و هم بازی خیلی غیر معمول پرگل میشد. اما درمورد درصد برد و باخت و مساوی با این احوالات چون که کمتر میشه گل زد بیشتر بازی ها رو به مساوی میره اما در هر صورت من بازیم بد نیست ولی در 20 بازی فکر کنم دوتا بازی رو نسبتا راحت بتونم ببرم و دو تا بازی هم با برتری محسوس یعنی با اختلاف یک گل که شاید من بزنم چون این گلا معمولا دقایق آخر بازی زده میشه. اما بیشتره بازیها رو به مساوی میره (البته هنوز من با بازی اخت نشدم وگرنه مساوی زیاد نمیشه ، فکر کنم برای شما هم اینجوری باشه البته اگه خود بازی بصورت کامل که بیاد چون بیشتر انجامش میدیم بهتر بازی تو دستمون میاد و میشه راحت تر بازی کرد و بیشتر مساوی نشه) که تغریبا 3 تا بازی میشه و دوتا هم میبازم که یکیش ممکنه با اختلاف دو گل باشه یا شایدم بیشتر . ولی درکل( البته امر بر خود ستایی نباشه) بیشتر میبرم.
3-من چون بیشتر یا بارسلونا میگیرم یا اسپانیا از ارکان سرعت و سانتر بیشتر در امر گلزنی استفاده میکنم تا شوت و خیلی کم میشه که به شوت اتکا کنم و میشه گفت که از نظر من راحت ترین راه دریبل و پاس و سانتره که اگه توپ برگشت داده بشه میشه گفت به احتمال زیاد داخل چهارچوب خواهد بود که اونهم یا گل میشه یا اینکه میره کرنر که کلا میشه تیم حریف رو زیر فشار قرار داد و توپ رو دراختیار درآورد.
4-من چون بیشتر نسخه XBOX360 دمو رو بازی میکنم این کمبود دریبلها من رو اذیت میکنه ( یادته حسین جان دوتا لینک از دوتا ویدئو که تکنیک ها رو نشون میداد گذاشتی ، اون ویدیو فقط برای کامپیوتر اجرا میشد ولی در xbox اجرایی نبود یا حداقلش من نمیتونستم اجراش کنم.) اما چیز دیگه ای که من رو ناراحت میکنه باگها است که فکر کنم شما هم دیگه خسته شدین از دیدن توی هم رفتن بازیکنا ویا رفتن دروازه بان توی تیرک و یا رد شدن داور ازتوی بازیکنا . من دیگه نمیدونم کی قراره اینا خوب شه.
درکل میشه PES2010 رو واقعا بازگشت فرمانروا دونست چون من با اینکه FIFA10 بازی کردم باید بگم که اصلا نسخه کامل فیفا به پای نسخه ی دموی PES2010 هم نمیرسه (البته با اندکی اغراق ) امیدوارم که شما دوستان هم مثل من از بازی کردن این شاهکار قرن 21 کونامی لذت ببرید.
لیست نشانها و مدالهایی که در اثر کسب یک موفقیت بدست میان ( با نسخه 2009 کمی فرق کردن ) .
[HTML]http://www.succesfull.fr/index.php?option=com_succesfull&Itemid=6&l=en&JeuI D=683[/HTML]
منوی انتخاب تیمها :
مثل اینکه حسابی بازی داره آماده پخش میشه.نقل قول:
حسین جان هنوز آدام چیز جدیدی نگفته؟
سلام
من شنیدم یه نام جدیدی رو این بازی گذاشتن (بازگشت امپراطور ) ایا حقیقت داره یا نه ؟؟!!!؟؟ واقعا مسخره است!!