من دقیقا این مشکل رو با jet audio دارم! شما اول km player نصب کردی یا قبل از اون برنامه دیگه ای داشتی؟نقل قول:
Printable View
من دقیقا این مشکل رو با jet audio دارم! شما اول km player نصب کردی یا قبل از اون برنامه دیگه ای داشتی؟نقل قول:
کسی میدونه توی ویندوز 7 چه جوری میشه فونت و زبان فارسی رو ریخت؟
همونطور که تو XP بود اینجا هم همینطوری میشه...نقل قول:
دو راه:
1- با استفاده از نرم افزارهای موجود فونتها مسقیما اکسترکت میشن تو پوشه فونت.
2- فونتهایی که از هرکجا گرفتی رو کپی کنی تو پوشه فونت موجود در ویندوز.
---------- Post added at 12:45 AM ---------- Previous post was at 12:41 AM ----------
لطفا یه عکس بذارین تا کاملا بفهمیم که منظورتون از پیکسلی پیکسلی چیه!!!!:41:نقل قول:
در مورد برنام Km Player اسکین برنامه رو کلاسیک کنید تا شاید مشکل حل بشه..:46:
بعد از کلاسیک کردن حتما ری استارت کنید.:8:
سعی کنید ویندوز رو آپدیت کنید بسیاری از مشکلات بدون اینکه متوجه بشین حل میشه:10:
با عرض پوزشنقل قول:
از بچه های این تاپیک ، کسی نبود جواب ما رو بده؟؟:45::45:
:6::6:
نقل قول:
فونت فارسی بریز تو کنترل پنل=>> فونت __مشکلت حل میشه
نقل قول:
ویندوز سون همیشه در حال Update و نسخه های متعددی به بازار میده
نقل قول:
اکثر شما ها با برنامه ها مشکل داشتید
یکی از خواص 7 اینه که تروبل شات داره
راست کلیک کن بزن ترابل شات
حله
یه چند روزی نبودم 4 صفحه افتادم عقب :27:... ببخشید! :20:
اینم جوابایی که من بلد بودم...
** BlueScreenنقل قول:
این برنامه رو تست کن ببین مشکلت حل میشه...
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4579539&postcount=3545
آیکن ها یا گزینه هایی که این علامت(علامت سپر) روشون باشه فقط در ادمین اجرا میشن ونیاز به دسترسی سطح ادمین دارن!...فکر نکنم بشه برداشتش!نقل قول:
شما باید درایور کارت صدات رو نصب/آپدیت کنی...نقل قول:
دو فایلی که در پایین گفته شده پاک کن...نقل قول:
محتوای مخفی: >>
بعد از پاک کردن اون دوتا از کرک این پست استفاده کن (فقط گزینه دوم رو بزن..)_اگه خواستی یه بار هم بخونش...:46: توی جایی مشکلی داشتی ، بگو...
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3499186&postcount=1
اگه میتونی برو توی SafeMode واز کرک زیر استفاده کن..(سیستم رو ریستارت کن و قبل از لودینگ ویندوز کلید F8 رو چند بار بزن و SafeMode رو انتخاب کن)...نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4642420&postcount=10
شما DVD ویندوز رو بزار و تا صفحه انتخاب زیان (در نصب ویندوز) برو بعد روی Next کلیک کن و ...کارای زیر رو انجام بده..نقل قول:
کد:http://gallery.techarena.in/data/519/02_win7_repair_4.JPG
کد:http://www.sevenforums.com/attachments/tutorials/1010d1227511616-startup-repair-repair.jpg
با یه ویندوز بیا بالا بعد توی Run بنویس > "msconfig " در تب Boot روی گزینه ویندوزت کلیک کن واز پایین Delete رو بزن... از برنامه EasyBCD هم میتونی برای مدیریت صفحه انتخاب ویندوز استفاده کنی...نقل قول:
یعنی چی نتونستی بریزی؟؟؟ ارور میده؟کجاش؟ کدوم صفحه؟ یکم توضیح بده!!!نقل قول:
نقل قول:**پیغام windows explorer stoped workingنقل قول:
این پیغام زمانی میاد که یه برنامه یا درایور یا... با ویندوز سازگاری نداشته باشه...
راه حل:
1.باید سعی کنی از برنامه هایی که ویندوز7 رو ساپرت میکنن استفاده کنی...
2. درایورهات رو آپدیت کنی...
3. ویندوز رو آپدیت کنی
یکم بیشتر توضیح بدی بهتر جواب میگیری... مشخصات ویندوزت + کجا این پیغام میاد + از کی این پیغام میاد
نقل قول:**مشکل بی کیفیتی(شطرنجی نشون دادن فیلم ها) kmplayer در ویندوز7نقل قول:
این روش رو من امتحانش کردم جواب میده...
روش حل:
Preferences (F2) > Video Processing
در تب Renderer ر بخش Renderer گزینه Enhanced Video Renderer (C/A) رو انتخاب کنید...
روی close کلیک کنید ... برنامه رو ببندید و دوباره باز کنید...
منبع:
کد:http://www.kmplayer.com/forums/showthread.php?p=75511
نصب فونت> کپی فونت ها در مسیر: C:\Windows\Fontsنقل قول:
فعال کردن زبان فارسی> احتاجی به نصب نیست .... این رو بخون....
محتوای مخفی: >>>
نقل قول:بفرمــا...نقل قول:
اینم خواستی نگاه کن(پست 3) ... برای دانلود پک آپدیته:کد:C:\Windows\SoftwareDistribution
کد:http://www.sevenforums.com/windows-update/27118-how-backup-windows-update.html
---------------------------
موفــــق باشیــــــــــد!
توی msconfig هم رفتم فقط یک گزینه هست اونم windows 7نقل قول:
سلام بچه ها يه مشكل با 7 دارم لطفا كمك كنين برام حياتيههههه
بعد نصب 7 ، ويندوز كه ميخواد بالا بياد درست قبل از ورود به صفحه خوش آمد گويي (وقتي كه چنتا نقطه رنگي ميچرخند و ميان به هم وصل ميشن و علامت ويندوز درست ميشه) ناگهان سيستم ريست ميشه.از قبل ويندوز xp نصب شده و تنها كاري كه ميتونم بكنم اينه كه از محيط xp ميام و درايوي كه 7 رو نصب كردم رو چك ديسك كامل ميكنم و بعد اين، مشكل بالا حل ميشه و ويندوز 7 مثل بچه آدم بالا مياد ولي كافيه كه يه تغيير كوچيك مثل نصب يه نرم افزار جديد تو محيط 7 داشته باشم بازم همان آش و همان كاسه يعني بعد نصب نرم افزار تو محيط 7 (كه با سه ساعت چك ديسك از محيط xp، بالا اومده بود) اگه كامپيوتر رو خاموش كنم يا نرم افزار جديد نصب شده نياز به ريستارت داشته باشه ، با 7 كه ميخوام بالا بيام ،دوباره تو همون جايي كه نقطه هاي رنگي ميچرخن سيستم ريست ميشه و بايد باز برم از محيط xp چك ديسك كنم تا بتونم با 7 بالا بيام حتي بعد بالا اومدن با 7 با خودش هم چك ديسك ميكنم ولي بازم با نصب نرم افزار جديد همون مشكل وجود داره و اين مشكل درست نميشه. چند بارم ديفرگ كردم فايده اي نداشت ديگه عقلم جايي نميرسه
بچه ها تو رو خدا زودتر كمك كنين كه سيستم ماله خودم نيست
شرمنده كه طولاني شد خواستم توضيح مبسوط بدم كه واسه خودش يه مقاله شد:20:
بچه ها اين رو هم بگم كه با xp هيچ مشكلي ندارم و فك ميكنم سخت افزاري نباشه . فقط بعد نصب 7 خواستم برم اولويت بالا اومدن رو رو xp بذارم كه تو boot.ini ديدم اين ارور بوجود اومده :
;
;Warning: Boot.ini is used on Windows XP and earlier operating systems.
;Warning: Use BCDEDIT.exe to modify Windows Vista boot options.
;
[boot loader]
timeout=10
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(4)\WINXPS P2
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(4)\WINXPSP2="Micr osoft Windows XP Professional Farsi" /NOEXECUTE=OPTIN /FASTDETECT
اينم بگو كه بالا به ويستا اشاره كرده كه اصلا تا حالا رو اين سيستم ويستا نصب نشده!!!:18:
سلامنقل قول:
این جور که پیداست شما ویندور xp فارسی را نصب کردین.
خب میتونه مشکل از این باشه...
موفق باشید
آقا ما که نتیجه ای نگرفتیم به خاطر این صفحه مرگ موقع خاموش کردن! الان ویندوز رو عوض کردم .. دیگه چاره ای نبود مجبور شدم.. از کمک های ask_bl ممنونم.
از برنامه EasyBCD استفاده کردی؟؟ استفاده کن اگه نشون نداد از روش زیر استفاده کن...نقل قول:
محتوای مخفی: >>
من چند روز پیش این مشکل رو داشتم... یکی از رم هام خراب بود...نقل قول:
شما با safemode میتونی بیای بالا؟؟...
شما با برنامه EasyBCD منوی بوت رو باید تغییر بدی ... منوی بوت ویندوز xp با 7و ویستا فرق داره بنابراین با boot.ini ویندوز xp بامشکل مواجه میشی...نقل قول:
ویستا هم برای این اونجا نوشته که منوی بوت ویندوز 7 از همون منوی ویستا استفاده میکنه..(فکر کنم:46:)
سلام.. آقا من یه مشکلی دارم.. من هم از هدست هم از اسپیکر استفاده میکنم.
قبلا تو ایکس پی هم فیش هدست و هم فیش اسپیکر رو میزدم تو جک عقب کیس و مشکلی نداشت و هر فقط میخواستم یکیش رو استفاده میکردم.. الان تو همون حالت اصلا نمیشه ! حتی جای جگ اسپیکر رو عوض باید بکنم که اسپیکر کار کنه ولی فیش هدست رو هر جا میزنم کار نمیکنه ! چیکار کنم ؟
سلام اقا من یه کانکشن بسازم و در دسکتاپ شورکات کانکشن اینترنت دیال اپم رو داشته باشم باید چه کنم و برای اینکه هر فایل اجرایی رو می خواد اجرا کنه8 چیکار باید بکنم که برای اجری فایل های اجرای ازم سوال نکنه و اجرا کنه.
ویندوز سونمم رو هم از فروشگاه اینجا گرفتم
---------- Post added at 06:56 PM ---------- Previous post was at 06:55 PM ----------
اقا یه مشکل دیگه من قبلا ویندوز اکس پی داشتم حابلا بعد نصب ویندوز سون در گراب ویندوز اکپیم نیست باید چیکار کنم تا ویندوز اکس پی م هم بالا بیاد
این مشکل درایور کارت صداته...منم چند روز پیش آخرین درایور رو گرفتم ولی درست کارنمی کرد...نقل قول:
راه حل:
1.یک بار درایور رو پاک کن > ری استارت کن > دویاره درایور رو نصب کن...
2.از یک درایور دیگه استفاده کن...
1.نقل قول:
ساخت شورتکات برای کانکشن: به آدرس زیر برو...در پنل سمت چپ روی Change adapter settings کلیک کن..
روی کانکشن (/فایل اجرایی یا هر فایل دیگه) مورد نظر راست کلیک کن و گزینه Create Shortcut رو انتخاب کن...کد:Control Panel\Network and Internet\Network and Sharing Center
2.
اون پیغام برای امنیت بیشتر میاد تا برنامه ها مخرب به سیستم دسترسی نداشته باشن...
با رجیستری فکرکنم بشه برداشت...ولی اصلاً برداشتنش رو پیشهاد نمیکنم...:13:
3.
یکم غلط املایی هات زیاده ... اینو نفهمیدم...
سلام به همه............اقا واسه ی من یه مشکلی پیش امده...........داداشه من رفته سر کامپیوترم گند زده به همه چی........روی هر ایکونی که کلیک می کنم میره توی بازی warcraft :دی..............چیکار کنم درست بشه ؟
آخه من اصلا درایور کارت صدام رو نصب نکردم همینطوری دارم کار میکنم ... :(نقل قول:
این مشکل درایور کارت صداته...منم چند روز پیش آخرین درایور رو گرفتم ولی درست کارنمی کرد...
راه حل:
1.یک بار درایور رو پاک کن > ری استارت کن > دویاره درایور رو نصب کن...
2.از یک درایور دیگه استفاده کن...
من هم چنین مشکلی رو داشتمنقل قول:
شما درایور رو نصب کن بعد تو تنظیماتش این ها رو تیک بزن
اون وقت درست میشه
مشکل 2 از همه اعصاب خوردکنی تره چطوری میشه برداشتش بی خیال امنیت..
3 ویندوز xp که نصب داشتم بعد نصب ویندوز سونم پرید یعنی اصلا تو mbr گزینه windows xp نیست
سلام
یه سوال داشتم
من Dell NetBook Mini 10 دارم . آیا میتونم Windows 7 نصب کنم ؟ چه نسخه ای ؟
خوب باید نصب کنی دیگه..این که سوال نداره:46: از سایت سازنده درایور ویندوز7 رو بگیر(32 بیتی یا 64 بیتی) ...نقل قول:
از برنامه EasyBCD استفاده کن...بعد از اجرا در سمت چپ روی گزینه Add/Remove entries کلیک کن و در قسمت پایین صفحه گزینه Windows NT/2K.XP/2K3 رو از منوی بازشو انتخاب کن و درایوی که xp روی اون نصبه رو انتخاب کن (توجه: درایو ویندوز xp که my computer ویندوز7 نشون میده ) روی AddEntry کلیک کن...نقل قول:
سلامنقل قول:
بله ،به نظر میرسه که میتونین و Windows 7 Home Premium 32 bit هم پیشنهاد شده .
ممنون از راهنماییتون :40:نقل قول:
آقا مشکل درست شد ممنون...
موقع نصب ویندوز 7 اونجایی که پارتیشن رو باید انتخاب کرد بعد از انتخاب پارتیشن ارور میده بهم که Setup couldn't create new system partition
یکیشون رو که جدا هم میکنم باز هم همین ارور رو میگیرم.
مشکلش چیه؟
پارتیشن از قبل داری یا می خوای با همین صفحه بسازی؟؟...نقل قول:
اگه تونستی یه عکس هم بذار از درایو هات توی نصب...
گزینه format را روی اون پارتیشن مورد نظر بزن.بعدش دوباره امتحان کننقل قول:
سلام
من یه مشکل دارم اونم اینه که وقتی سیستم رو خاموش می کنم یه صفحه آبی پر از متن میاد و کامپیوتر ریست میشه
وقتی هم که کامپیوتر رو روشن می کنم یه پیام میاد که باید روی start windows normally کلیک کنی تا سیستم بالا بیاد ؟؟؟ به نظر شما مشکلش از کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از برنامه EasyBCD استفاده کن...بعد از اجرا در سمت چپ روی گزینه Add/Remove entries کلیک کن و در قسمت پایین صفحه گزینه Windows NT/2K.XP/2K3 رو از منوی بازشو انتخاب کن و درایوی که xp روی اون نصبه رو انتخاب کن (توجه: درایو ویندوز xp که my computer ویندوز7 نشون میده ) روی AddEntry کلیک کن...
این ارور رو میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی تاپیک زیاد صحبت شده در این مورد!نقل قول:
نقل قول:
سلام
اره این ارور رو میده حالا چکار کنم؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
نوشته شده توسط alexjan [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بچه ها يه مشكل با 7 دارم لطفا كمك كنين برام حياتيههههه
بعد نصب 7 ، ويندوز كه ميخواد بالا بياد درست قبل از ورود به صفحه خوش آمد گويي (وقتي كه چنتا نقطه رنگي ميچرخند و ميان به هم وصل ميشن و علامت ويندوز درست ميشه) ناگهان سيستم ريست ميشه.از قبل ويندوز xp نصب شده و تنها كاري كه ميتونم بكنم اينه كه از محيط xp ميام و درايوي كه 7 رو نصب كردم رو چك ديسك كامل ميكنم و بعد اين، مشكل بالا حل ميشه و ويندوز 7 مثل بچه آدم بالا مياد ولي كافيه كه يه تغيير كوچيك مثل نصب يه نرم افزار جديد تو محيط 7 داشته باشم بازم همان آش و همان كاسه يعني بعد نصب نرم افزار تو محيط 7 (كه با سه ساعت چك ديسك از محيط xp، بالا اومده بود) اگه كامپيوتر رو خاموش كنم يا نرم افزار جديد نصب شده نياز به ريستارت داشته باشه ، با 7 كه ميخوام بالا بيام ،دوباره تو همون جايي كه نقطه هاي رنگي ميچرخن سيستم ريست ميشه و بايد باز برم از محيط xp چك ديسك كنم تا بتونم با 7 بالا بيام حتي بعد بالا اومدن با 7 با خودش هم چك ديسك ميكنم ولي بازم با نصب نرم افزار جديد همون مشكل وجود داره و اين مشكل درست نميشه. چند بارم ديفرگ كردم فايده اي نداشت ديگه عقلم جايي نميرسه
بچه ها تو رو خدا زودتر كمك كنين كه سيستم ماله خودم نيست
شرمنده كه طولاني شد خواستم توضيح مبسوط بدم كه واسه خودش يه مقاله شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:من چند روز پیش این مشکل رو داشتم... یکی از رم هام خراب بود...
شما با safemode میتونی بیای بالا؟؟...
نه دوست عزيز با سيف مد هم بالا نمياد و فقط وقتي از محيط ايكس پي چك ديسك ميكنم درست ميشه.ولي خب اين چك ديسك هم گفتم موقتيه و بعد نصب نرم افزار جديد تو محيط 7 باز همون مشكل رو دارم .يه حدسي هم كه ميزنم اينه كه درايوي كه 7 رو نصب كردم پرايمري نيست و از نوع ديسك هم لاجيكه به نظر شما ربطي به اين مشكلم داره و اصلا چطوري ميتونم پرايمريش كنم؟لطفا به دادم برسين كه ديگه نميدونم چيكار كنم:13:
سلام,
من یه دفعه کامیپوترم خاموش شد (به خاطر برق)
بعد که روشن کردم دیدم پیغام Windows Genuine میاد و میگه اکتیو کن. هر چند اجباری نیست و مهلتی هم تعیین نکرده.
این در حالی هست که من قبلا وقثی که ویندوز رو نصب کردم اکتیوش کرده بودم و این پیغام نمیومد.
کسی چیزی داره که این رو Genuine کنم؟ آخه من روی این کامپیوتر فقط یه بار ویندوز عوض کردم. نمیخوام ویندوز عوض کنم و از طرفی نمیخوام که دیگه اون پیغام Genuine رو ببینم.
من با اون فایلی که همون اول اکتیوش کرده بودم دوباره اکتیو کردم ولی اون پیغامه هنوز میاد.
آیا می توان فرمت pdf را به power point تبدیل کرد
من یه مشکلی هم داشتم که قبلا هم گفتم ولی کسی جواب نداد:41: حالا دوباره میگم:
آپدیت هایی که احتیاج به ریست دارند بعد از نصب و ریست شدن سیستم موقع بوت این پیغام Configure pc حتی من آپدیت ها رو به صورت Manual هم نصب کردم ولی تغییری نکرد.:sad:
عاجزانه تقاضا دارم اگه کسی میدونه من باید چیکار کنم بگم.
خودم مشکل رو حل کردم الان دوال بوت اکس پی 7 و فدورا رو دارم حالشم میبرم
قبل از اجرا باید روی آیکن برنامه راست کلیک کنی و Run as Administartor رو انتخاب کنی...و روی yes کلیک کنی...نقل قول:
از این کرک استفاده کن:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4642420&postcount=10
نقل قول:
به اینجا مربوط نمیشه!
موفق باشی!نقل قول:
با سلام خدمت دوستان بزرگوار
من Windows 7 Enterprise رو نصب کردم ، یه مشکل اساسی دارم :
1- کیفیت تصاویر و نوشته های فیلم ها در حالت Full Screen خیلی پایین میاد .با WMP,KMP,MPC هم تست کردم
VGA: ATI 5850
ممنون میشم راهنمایی کنید.