محمد جان منظورم اینه هر لول چیا بزنم
5 تا wis
1 Rec
1 int
سعی میکنم rec و int iم از آیتما بگیرم . این برای pvp و راید هم خوب هست دیگه فکر کنم .
راستی یه سوال دیگه بعدا میشه اینا رو ریست کرد؟
Printable View
محمد جان منظورم اینه هر لول چیا بزنم
5 تا wis
1 Rec
1 int
سعی میکنم rec و int iم از آیتما بگیرم . این برای pvp و راید هم خوب هست دیگه فکر کنم .
راستی یه سوال دیگه بعدا میشه اینا رو ریست کرد؟
ای بابا تو چرا همه کارات رو سرخود انجام میدی؟اخه کی میره رو اون Boot بدون سونیک اینقد پول میده.با این کارات فکر مارو خراب کردی دیگه خودت رو نمیدونم.نقل قول:
وقتی میای اینجا میگی با پولم چیکار کنم واستا بهت بگیم چرا میری خودت خرج این اتااشغالا میکنی.
دیر جواب دادی حاجی بعد من هیچوقت پول زیاد دستم نبوده که. مثل اینه که به یه فقیر بدبخت یه عالمه پول بدی و بفرستیش توی یه بازار شیک ....نقل قول:
این تاپ legend adamas boots رو اشتباهی کپی پیست کردم از نوشته بالایی منظورم همون تاپ آرمر بود . بووت نخریده بودم که تاپ آرمر .
سه تا لپیس لول 5 داشت Craft و Shrewd و Fortune+ داوول کرفت لول 1 و داول Fortune لول 1
800 hp و 900 sp و [3]
فوق العاده نبود ولی فکر کردم چیز خوبیه بعد چون توی ah بود خریدش هم بدون دردسر بود >.< فقط بدشناسی آوردم دیگه ... تقریبا دو ماه بود حسرت پوشیدن یه تاپ آرمر leg رو داشتم به خاطر رنگش :دی حیف شد
او کی هدفمو مشخص کردم :دی
میخوام بعد اینکه این pagan لول 30 م 40 شد برم یه orc بسازم و تا 58 hm برم بعد که فارم کردم یه um و 60 :دی فکر کنم 1-2 سالی طول بکشه :دی
بازم زیاده.4.5 میدی یه دونه ele دارشو میگیری تازه تو درمورد سونیک از ما پرسیدی نه تو مورد upper.نقل قول:
ارزش گلد داره کم میشه پول رو نگه ندار.از من میشنوی چند تا conti ارزون بگرد پیدا کن نگهشون دار چون هیچوقت ارزششو conti از دست نمیده.1500 تا 1700 قیمت متعادلشه واسه 15 روزه.
4.5 نمی تونی ele top پیدا کنی.الان زیر 6 بیل پیدا نمیشه مگه اینکه فقط ele لیتک شده باشه.نقل قول:
بهترین چیز هم برای حفظ ارزش گلد OP هست.همیشه OP بخرید اگه می خواید ارزش گلدتون رو حفظ کنید.
بچه ها اگه UM تو مبارزه هم بمیره دیلیت میشه؟منظورم مبارزه با یه دارک هست که معمولا تو gliter بازیکنا انجام میدن.
نه.تو battle نمیمیره.نقل قول:
save کردن Gold با Conti راه خوبی بود ولی نه الان . من هم همین کارو می کردم ولی قیمت Conti زیاد اضافه نشد در حالی که قیمت Op Hammer سه تا چهار برابر شد . بهترین AP Item برای سیو کردن گلد همون Op هست.نقل قول:
اصلا نگرفتی چی گفتم.نقل قول:
دقیقا منظورم همین بود که هر لول چقدر چی رو اضافه کردن معنی نداره .
شما بگو تو کدوم PvP بازی می کنی تا بهت بگم چی کار کنی .
اون 1 دونه Int هیچ اثری نداره . Full Int هم کنی باز باید تو Gear کلی Int داشته باشی تا بتونی یه چیزی بکشی تو pvp .
Int رو کلا بیخیال . همون Healer باش .
اگه می خوای به سبک Nob ها جواب بدم که بنظرم 3wis/4rec برو و با لباس هاتم باز Rec/wis رو بیشتر کن .
OP قیمتش به اندازه کافی رفته بالا دیگه نمیره همینشم دیگه کسی نمیخره یواش یواش کم میشه قیمتش یکم .بعد ملت conti رو گرون میکنن
ok گرفتم . :دی
اما همین هیلر توی pvp ضعیف نمیشه ؟ یه فایتر بره سراغش راحت با چند تا دمیج میتونه بکشتش ها طوری که نشه هیل کرد :دی
تو اگه میخوای تو PVP بمونی باید um داشته باشی.الان یه دونه هیلر بساز تا قلقش بیاد دستت یدونه دیگه هم بساز لولش کن پول باهاش دربیارنقل قول:
ساپورت یه ایمیل برام زده که جزییات بیشتری براشون بنویسم منم سیر تا پیاز براشون نوشتم اگه بتونن انگلیش ضایع منو بفهمن خوبه .
OP و conti توصیه های خوبین ممنون . پس من این دو مورد رو نگاه می کنم بعضی وقتا ارزون تره می خرم و نگه می دارم.
راستی لگنداری آرمر کجا دروپ می شه ؟
به فارسی تلفظش میشه لجندری.اونم که من نمیدونم باس های اونجا اسمش چیه ولی یا باید asta رو اینجا کشت یا fantasma dragon که دومیه رو باید یه raid برد واسه کشتنشنقل قول:
:4::4::4::4:
wow این کیه::18::18:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:42::42:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:21::21:
مجتبی برو تو بازی آنلاینی اما جواب نمیدی
مجتبی اینهمه پول از کجا آوردی؟ کاراکتر فارم داری؟
از فارم کردن باس های CT با گیلد.محمد هم 2 تا goddess گرفته.منم به زودی می گیرم.نقل قول:
امروز legendary Adamas cap خریدم.حدود 16K شد HP من.تو PVP خیلی کمک می کنه.
البته تا ما بریم این goddess ها رو لینک کنیم پیر شدیم.
راستی هادی یه dread hermit walker پیدا کردم 1100 تا MP داره.گفتم شاید بخوای.اگه خواستی بگو.
مرسی کاظم جان ولی من legendary hermit walker دارم.دستت درد نکنه.اگه leggings خوب پیدا کردی میخوام.نقل قول:
لعنتی
اعصابم خورد شد.دارم cap رو لینک می کنم.نیست که من بد شانسم 5 تا 5 تا dual خریدم تا بالاخره یکیشون لینک بشه.
همشون first try لینک شدن.الان کلی dual رو دستم مونده.همه چی برعکس میشه.اون وقع که باید لینک بشه نمیشه
الان که لپیس به اندازه کافی هست همشون لینک شدن.
حسنی به مکتب نمیرفت وقتی میرفت جمعه میرفت.اینم حکایت ماست.
دقیقا همین بلا سرم من اومده چند بار.یه بار 20 تا dual safe lvl 3 خریدم تا رو لباسای 1-15 لینک کنم همش همه یه ضرب لینک شدن بقیه رو فروختم 17 تا رو.بعدش 1-60 اومدم هر دفه 2 تا 3 تا میخرم هیچ کدوم لینک نمیشه.1 میلیارد پول رو همین جوری اتیش زدمنقل قول:
می خوام یه تانک تو گایا لول کنم ولی هنوز 2 دل هستم.نمی دونم می تونم با این وضع 60 کنمش یا نه.
نظر تو چیه مجتبی؟
مگه الان چه وضعیه؟بهترین جا الان همین گایا هست واسه لول کردننقل قول:
سرور ما ترکید . امیدوارم Reset شه و Haru دوباره Up شه یه Goddess دیگه بزنیم تو رگ.
کی سرور up میشه؟نقل قول:
من الان گایا هستم. تو tc گایا می گفتن 2 یا 3 ساعت.
elliot خوب کارو بارش راه افتاده.تو گایا که بود مفت میخورد و میخوابید هیچ کاری نمیکرد ولی چون گارد داشت و اون موقع با CS متحد نبودیم و گارد کلا نداشتیم توguild حتی conti رو blade بهش میداد و صلاحاشو مفتی با op خودش blade واسش لینک میکرد الان رفته اونجا چی شده.blade که دیگه بستش به فحش.خواهر و مادر واسش نزاشته
من حوصله ام سر رفته !
با لول 58 چیکار می شه کرد آخه ؟ ct رفتم ببینم چجوریه . نوشته بود باس داره و ... مب های معمولیش برای من قهوه ای بود تنهایی نتونستم بکشم . این cs جدید توی جنگل هم بعید می دونم بتونم بکشم تست نکردم ولی ...
راهنمایی بکنین ... دوست دارم یه چیز با ارزشی غیر از لپیس >.< فارم کنم.
مجتبی.من شروع کردم به لول کردن گارد تو گایا.الان لول 15 هستم.
Evo واسه KH و FL هنوزم Plvler داره یا نه؟
در ضمن کسی به نام ATM تو Evo هست یا نه؟اون اگه باشه یه کارایی میشه کرد.
هستش ولی من که خیلی وقته ندیدمشنقل قول:
plvler هم هرکسی عشقی وقتی داره خودشو dual box میکنه بقیه رو هم plvl میکنه
پانیشر آیدیت چیه بیایم کمک لول :دی
راستی orc هیلر برای hm باید بیلدش full int باشه ؟
اولا واسه orc باید full wis بری.نقل قول:
ثانیا فکر نکنم بتونی سریع Plvl کنی.هنوز NM هستی.
خوب restat کردم.از full str بدم میاد.الان باز luck build شدم.از این بیلد بیشتر خوشم میاد.
رو ele درست 3.2K راحت crit میزنم.اینجوری بهتره.تو OI هم نگران از دست دادن KO نیستم دیگه.
مجتبی اگه یه وقت خواستی restat کنی دقت کن حداقل 600 تا str داشته باشی وگرنه crit ها ضعیف میشنن.
من الان 350dex 350luck و حدود 600str دارم.البته هنوز acc رو لینک نکردم.این بیلد به نظرم خوبه.
هنوز دارم تو جاهای مختلف امتحانش می کنم.تا حالا که خوب جواب داده.
STR خوبه LUC در درجه اول بعد Dex رو زیاد.نقل قول:
واسه من که guardam زیاد dex به کارم نمیاد اخه همه اسکیل هام به جز 3 تا که 70% شانست برخورد دارن بقیه همه 100% شانس دارن و همونا رو بزنم طرف اگه نمیره جونی واسش نمیمونه در میره اصلا کلا همون debuff slow ها یا darkness رو بزنم طرف در میره تا اثر جادو از بین بره این از لحاظ pvp.از لحاظ oi هم که همیشه یه هانتر میبرم یا با orc میرم پس از اون لحاظ هم زیاد مشکلی ندارم
رو باس AZR امتحان کردم.با Demon Hushing به راحتی حدود 3K Crit میزدم.این بیلد واسه من خوبه.نقل قول:
در مورد dex هم بگم که همیشه با 1 نفر که طرف نیستی.اکثر اوقات مخصوصا PVP سر باس هایی مثل
Kimu یا CS یا CG که همه جا شلوغ میشه با چند تا اسکیل که recharge time دارن نمیتونی کار کنی.
مجبوری از DH استفاده کنی.اینجاست که dex از 2 جهت بهت کمک می کنه.
1-از بابت SP چون بالاخره کم میاری.
2-واسه فایترهای تاپ مطمئن باش زیر 350 تا dex داشته باشی کلی از DH هات miss میشه.
اینو تو باس هایی مثل CS که تایم خیلی اهمیت داره متوجه میشی.چون اگه زیاد miss کنی بالاخره میمیری
و اگه بخوای کلی راه برگردی فقدان یه BG لول 60 که DF و UT و POG و MR داره واسه گیلدت گرون تموم میشه.
مثلا امروز سر باس CS که کشتیمش یهو لایت ها با DF اومدن تو.تقریبا همه رو داشتن می کشتن
یه BG تو پارتی من بود.سریع Df زد و چون skill های debuff ش روی recharge بود شروع کرد فایترها رو با DH کشتن.
منم nemmy رو regina کردم و قائله ختم شد.
شاید واسه وار DH اونقدرها مهم نباشه ولی واسه BG ها DH و dex مهم هست.
یادت باشه DH تنها حمله ی بدون charge time هست و مهمترین چیز بعد از debuff ها هست.
البته همون طور که گفتی برای BG اول str بعد luck و بعدش dex مهم هست.rec هم یه خورده بذار.
فقط اینقدر dex بذار که miss نکنی.
300-350 dex و 400 luck وبقیه str (اگه می خوای خیلی تهاجمی باشی)
وگرنه 100-200 تا rec هم اضافه کن تا زیادی squishy نباشه.
blade به قول خودش با 900 تا dex سه سوته جرش میدن چه برسه به ما که 350 تا 400 تا چیزی نیست.نقل قول:
مهم این نیست که اونا چطور تو رو می کشن.مهم اینه که تو بتونی بزنیشون و miss نکنی.
اخ خدا نمیدونی من چقدر دلم میخواد این nemmy رو بکشم.تنها ارزوم تو بازی اینه یکی این یکی هم BlackDragon رو بکشم.البته BD رو با هانتر کشتن اسونه ولی Nemmy گاو نر میخواد.MM کیه من برم با Blade این Nemmy رو بکشم.اون شب دفعه قبل که رفتیم BD بود یه هانتر داریم اسمش X.P ملت Windows هم صداش میکنن.خیلی خفنه لول 2 ele لینکه با یه rapid shoot هی BD رو میکشت.نامرد وحشتناک crit میزنهنقل قول:
منم nemmy رو regina کردم و قائله ختم شد.