اگه اطلاع رسانی یعنی اینکه فقط بیای اینجا بگی اینترنت مشکل داره! پس منم اطلاع رسانی کنم
برای من سایت گوگل باز میشه، اما 1_2 تا سایت دیگه بدون چیزپی ان باز نمیشه
مثل این
کد:www.isohunt.com
Printable View
اگه اطلاع رسانی یعنی اینکه فقط بیای اینجا بگی اینترنت مشکل داره! پس منم اطلاع رسانی کنم
برای من سایت گوگل باز میشه، اما 1_2 تا سایت دیگه بدون چیزپی ان باز نمیشه
مثل این
کد:www.isohunt.com
برای من باز میشه این سایته بدون چیزپی اننقل قول:
امروز برای منم درست شده. دیروز نمیدونم چی شده بود.
خدایی ببینید.رتبه بندیو ببینید.توو این خراب شده پینگ 400 میشه رتبه 1 . اینا رو میبینم بیشتر به خارجیا حسودیم میشه:41:
کد:http://www.shatel.ir/pap/
سلام دوستان، من قرار دادم با آسياتك تموم شده و به علت سرعت دانلود شبانه ي افتضاحش مي خوام از يه شركت ديگه سرويس بگيرم، تنها چيزيم كه برام مهمه سرعت دانلود شبانس، شما چه isp رو پيشنهاد ميكنين؟ من شهرك گلستانم با پيش شماره 620
من دوستام آی اس پی های مختلف دارن.همشون از شبانه مینالن. همیارنت نمیدونم.کسی هم همیارنت نیس بگه شبانش چطورهنقل قول:
پارس انلاین ظاهرا شبانش بدک نیست.
من از شرکت پارس انلاین (اراکس )استفاده میکتم هر از نیم ساعت یک بار قطعی دارم از 2 ماه پیش قطعی رو داشتم اما 2 هفته هست که شدت گرفته خودشون میگن از vpn هست . مشکل از چیه؟؟؟؟
ممنون
دوستان این امار جدید رو ببینید واقعا محشره!!!
کد:http://www.rajanews.com/detail.asp?id=97331
قابل توجه شرکتهای ارائه دهنده اینترنت که همش مشکلشون رو گردن این و اون میندازند:
کد:http://www.rajanews.com/detail.asp?id=97352
میگم شیرازAdsl نامحدود هم ارائه میدن؟ با قیمت مناسب؟
توی مشهد 3 ماه 512 نامحدود 63 تومنه! سرعت هم 65 تا 70 کم هم نمیشه !
:تازه تسهیلات هم داره :کد:http://www.tct.ir/pagecontent.php?rQV==wHQ5AjMwYDQ6IXZi1WduRWSldWYwxHQwAkOlBXeURnblRnbvNGfABDQ6UGc5RVZyVHdjVnc0NHfABzM0kDQ6UGb0lGd
اینم ماله برادران شمالی:کد:http://www.tci-khorasan.ir/tabid/38/ctl/newsView/mid/383/newsID/186/Default.aspx
خدایی پول که نمیدن بابت اینترنت (اونم نا محدود ارزونتر از محدود ما)دارن مجانی استفاده میکنن نسبت به ما .کد:http://sadco.ir/index.php?option=com_content&task=view&id=16&Itemid=51
حالا شیراز هم همچین چیزی داره؟
من امروز واسه سرعت شبانه ایمیل زدم به شاتل اینجوری جواب دادن که اگه کسی به طور مداوم دانلود فایل حجیم کنه شبانشو به اشتراک می زارن طبق قانونشون بعد گفت که اگه بخوایی سرعتتون ثابت باشه باید سرویس dedicated بگیرید.کسی می دونه قیمتش چطوریه اینجور سرویسا؟
سلام . من از شاتل سرویس eco 128 گرفتم چند روزه به شدت ping زیاد شده . شما هم افزایش ping داشتید .
اینم تست: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرکز سلمان
شیر نمیکنن محدود میکنن دوست عزیز ولی به مشترک میگن شیر کردیم با مشترکین پر مصرفنقل قول:
طبق قانونشون چیزی از محدودیت توی قراردادشون نیومده ولی محدود میکنن بازم بر خلاف قانون
سرویس ددیکیتید پهنای باند اختصاصی هست که هزینه اش خیلی گرونه برای سرویس 128 فکر کنم حدود صد و خورده ای هزار تومن
بهترین کار اینه که از طریق همین تاپیک یا دوستان یا کافی نت های محل تحقیق کنی ببینی وضعیت کدوم ISP توی محدوده مخابراتی (مرکز مخابرات) شما خوبه و بری از اونجا سرویس بگیری
شاتل 2 3 سال پیش خوب بود ولی الان داره هر سال بدتر میشه مشترک میگیرن ولی پهناد باند کافی اضاف نمیکنن به خاطر هزینه اش...
مدیریتش هم یه آدم....
شاتل همینه دیگهنقل قول:
با این سرویس دهیشون:13:
می خواستم ببینم بین همیارنت و مخابرات کدومشون بهتر هستن؟ از لحاظ کیفیت و شبانه هاشون و همینطور پشتیبانیشون.
مرکز سعدیه هم هستم.
دوستانی که توی محدوده مرکز مخابرات شما هستن و از دو شرکت سرویس گرفتن باید نظر بدننقل قول:
مخابرات سررعت روزانه اش خوبه ولی شبانه همه سرویساش 60 هست یک مدت هم شده بود 30 دوباره برگشت 60 ولی پشتیبانیش زیاد خوب نیست
همیارنت هم تعریفشو زیاد شنیدم
داداش مگه قبلا پینگ روو چند بوده.؟؟؟ پینگ 548 که واسه شاتل عالیه.ملت توو شاتل آرزوی پینگ 548 دارن:31::31: وقتی اومد 1000 1200 بیا یه فکری میکنیمنقل قول:
اینم تست من.مرکز سعدیه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستانی که از ماتریکس سرویس میگیرید آیا سرعت شما هم این چند روز مثل من بالا رفته؟ با اکانت 128 دارم تا 3 مگ دانلود میکنم افت هم نداره!
اینم تست سرعتم:
رو عکس زده سریعتر از 96% اینترنت ایران. حسابی حال میکنید ها
حسابی حالتو بکن داداش که موقع ضد حالش رسید پشیمون نباشی:31:نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز من یک سال هست که از شاتل سرویس میگیرم و تا همین یک هفته پیش ping بالای 250 نمیشد اما حالا همش بالای 400 هست و نمیتونم توی هیچ گیم سروری بازی کنم.
:41:
کسی نیست تو مرکز سعدیه ای دی اس ال داشته باشه؟ بیاد وضعیتشو بگه ممنون می شم
نقل قول:
سلام
به نظر دوستانی که در مرکز مدرس هستن کدوم isp سرویس شبانش بهتره؟
کلا در این مرکز کدوم isp رو توصیه میکنید؟
ما که برگشتیم همون 128 آسیاتک
تست 128 ساعت2 بعد ظهر
سلامنقل قول:
اقو کدوم مرکزی :دی
سرعت دانلودت با دانلود منیجر چطوره ؟ حدود 200 هست؟
من داره شارژ دورم تموم میشه یعنی 128 بگیرم؟ حاجی :دی
سلام کاکو.من مرکز فیاض بخش هستم. 726 . نه به 200 نمیرسه.دورو بره 150 هستنقل قول:
من تمام سرویسای آسیا تک رو داشتم. حدود 1 سال پیش با 2 مگ 400 دانلود میکردم.اما چند مدت اخیر سرعتم با 2 مگ رسید به 180 . دیگه گفتم چرا پول الکی بدم. اومدم 128 . الانم اینه وضیتم.با پولی که میدم ناراضی نیستم:31:
شاتل که اصلا طرفش نرو همش محدود میکنننقل قول:
آسیا تک هم فعلا شبانه همه سرویس هاش حدود 50 هست که نسبتا خوب نیست برای شبانه چند مدت پیش هم شده بود 30 که ممکنه بازم بشه همون 30
من میخواستم پارس را هم بگیرم و امتحان کنم که چون خط ما 740 هست و فیبر نوریه فقط مخابرات میده
الان شما از کجا داری و شبانه چنده؟
من 128 دارم 2مگ هم داشتم هیچ فرقی با هم ندارننقل قول:
من بیشتر از یک ساله که از ماتریکس سرویس گرفتم تو مرکز امیرکبیر که غیر از یکی دو مورد قطعی که از قرار سراسری بوده قطعی نداشتم و سرعتم با 128 تا الان همیشه بالای 70-80 کیلوبایت بوده چه روز چه ساعت 2 شب که دانلود رایگانه(سرویس بدون دانلود رایگان شبانه گرفتم). الان هم تازه رفتم رو 3 مگابیت :20: من که راضی هستم...نقل قول:
کسی از ماتریکس سرویس داره این بالا رفتن سرعت ها رو تایید کنه؟
مرسی اقو :دینقل قول:
دیگه یاهو هم نیومدیا :دی
با این حساب منم دوره جدید حدود 10 رو دیگه باید شارژ کنم 128 میگرم حاجی :دی
راستی سرویس های مخابرات محدودن یا نا محدود؟؟؟؟
کاری به خوب و بدش ندارم .
ممنون
نقل قول:
ممنون شمارو که خبر دارم :دی
تویه یاهو کم نپرسیدم که :دی
سلام
می خوام از شاتل جدا شم
مرکزم فیاض بخش هست
نظر خودم بشتر آسیا تک هست
دوستان نظرشون چی هست؟
میشه غیر حضوری ثبت نام کرد یا حتما باید حظوری مراجعه کرد؟
یک شماره تلفن یا آدرس یا سایتی ازش محبت کنید
ممنون
:نقل قول:سری اول حضوری مراجعه کن ولی میتونی از طریق نت شارژ کنی با کارت اعتباری.کد:http://eramnet.ir
سرعتشم واقعا خوبه روزانه (نمیشه ناحق گفت) شبم ماله تمامی سرویس ها از 128 تا 2 مگ سرعت حدود 50 هست البته بیشتر بود. مدتیه کم شده.
ادرسشم هم : ،خیابان آبیاری، کوچه 24، پلاک 71
همون آبیاری قدمگاه؟
خیلی جاش غریب هست
راستی عصر ها هم باز هستند؟
میگم نکنه تویه این گرما میخواستی صبح بری :دینقل قول:
عصر هم بازن
میتونی زنگ بزنی از پشتیبانی بپرسی
1844
830-2996
830-3004
خط 93 از دروازه کازرون سوار شو.بعد رو به رو خیابون سرباز پیاده شو.بهدش یه 20 متری راه برو.میرسی به نمایندگی آسیاتک.به این راحتی:31::31::31:نقل قول:
من شاتل داشتم که به خاطر سرعت کم شبانه قطع سرویس کردم واقعا افتضاح بود.الان دوباره میخام وصل کنم ولی نمیدونم از کجا بگیرم.خطمون 721 هست فیبر نوری نیست.به نظر شما الان شبانه کدوم بهتره؟نقل قول:
توی این مرکز را نمیدونم کسی هم نیست از این مرکز باید ببینی دوستان که از isp دیگه در مرکز دیگه دارن وضعیت شبانه اشون چطورهنقل قول:
ببین دوستانی که ماتریکس دارن وظعیت شبانه اشون چطوره!
برای ما هم 721 بود شد 740 شما هم شانس آوردی هنوز نکردن 740
بچها این قضیه فیبر نوری چیه؟؟؟ جایی هم تو شیراز روو فیبر نوری هست؟ حالا اگه فیبر نوری باشه ADSL نمیدن؟؟:20:
اگر فیبر نوری باشه باید وایمکس بگیری!نقل قول:
شایدم جدیدا adsl هم بدن روی فیبر نوری:20: