خوش به حالتون كه فقط يك پيكسل هست و فقط با دقت ميشه متوجه شد.واسه من كه پايين LCD يك خط عرضي هست.
Printable View
خوش به حالتون كه فقط يك پيكسل هست و فقط با دقت ميشه متوجه شد.واسه من كه پايين LCD يك خط عرضي هست.
سلام ،
من معمولا acrobat reader همیشه بازه تو گوشیم، که یا در ازش استفاده میکنم ، یا اینکه تو پشت زمینه باز میزارمش،
حالا سوالی که برام پیش اومده اینه که چقدر باز گذاشتن یه همچین برنامه ای توی پشت زمینه تو مصرف باطری موثره؟
البته این گوشی واسه من 2 روز شارژ نگه میداره(با آهنگ گوش دادن و کلی اینترنت رفتن)
سلام به همگی
فکر کنم داره ورژن 31 برای آپدیت با موبایل آماده میشه.
آخه تا همین 2 روز قبل من هربار با گوشی چک می کردم، می نوشت ورژن 30 برای آپدیت اومده.
اما این 2 روزه هر بار چک می کنم می نویسه No Update یا Server ... . احتمالا دارن آپدیت رو آماده می کنن!! نه؟
من دیشب با خود گوشی آپدیت کردم به 31. فکر کنم بقیه هم بتونن. البته اولش چند بار اِرور داد و از سرور نوکیا دیس کانکت شد، منم گوشی رو اول خاموش کردم و بعد چند دقیقه که روشن کردم انجام شد. هنوز تفاوتهای زیادی دیده نمی شه جز این احساس که تاچ و سرعت دستگاه قدری بهبود پیدا کرده، و به نظر می آد که کیفیت عکسش هم بهتر شده. خوبه بقیه هم اگه آپدیت کردن بگن تفاوتها رو. :20:نقل قول:
آپدیت کردی؟ ایول
برای من هنوز وقتی چک می کنم ارور میده. گوشیم ورژن 21 فارسی هستش.
یعنی اگه پست سر هم چک کنم ممکنه آپدیت 31 رو تشخیص بده؟
یعنی چند روز قبل شما چک می کردین آپدیت پیدا نمی کرد؟
دوستان مال منم ورژن 21 هست .
میشه با NSU به ورژن 31 آپدیت کنم ؟
نه، همین دیروز صبح هم پیغام می داد آپدیتی نیست. اما شب پیغام دیگه ای که داد و وصل شد به سایت نوکیا واسه داونلود، دیگه معلوم بود آپدیت واسه سریال گوشی من آماده شده و ... بقیه اش رو هم که می دونیدنقل قول:
یه سوال؟ گوشی شما فارسی بود که براش آپدیت ورژن 31 اومد؟
اخه برای من فارسی هستش و من هر چی چک می زنم میگه No Update !
خوب اگه برای فارسی ها اومده پس چرا برای من نمیاد؟!
شایدم برای یه سری کدهای فارسی خاص اومده باشه و برای بقیه تا چند روز آینده بیاد.
از خود گوشی آپدیت میکنی؟نقل قول:
انگار به این روش هنوز آپدیت جدید نیومده
داداش شما اینرنت وایرلس دارین که گوشی رو آپدیت می کنین؟نقل قول:
acrobat که داری trial که نیست؟اگه نیست میشه لینکشو بذاری؟نقل قول:
یه جوری میگین اینترنت وایرلس داری انگار دارم 200 مگابایت با گوشی دانلود می کنم. مگه آپدیت با گوشی چقدر حجمشه؟ خیلی باشه 6 مگاایت.
من از اینترنت وایرلس یکی از دوستان استفاده می کنم .
البته احتمالاً با همون اینترنت ایرانسل گوشی رو آپدیت می کنم!! خیلی هم هزینه نمیاد. شما اگه ساعت 1 نیمه شب پنجشنبه به اینترنت ایرانسل وصل بشین، فکر کنم دانلود 5 یا 6 مگابایت تقریباً حدود 2 تا 3 هزار تومان خرج برداره. فکر کنم ارزش داشته باشه. من که گوشیم ورژن 21 هست، وقتی چک می کردم و ورژن 30 رو پیدا می کرد، حجمش 4 مگابایت بود.
در ضمن الان وقتی چک می کنم همون ورژن 30 رو هم نشون نمیده و میگه No Update !!!! یکی از دوستان گفته بود که با گوشی به ورژن 31 آپدیت کرده بود.
س- یه سوال؟ گوشی شما فارسی بود که براش آپدیت ورژن 31 اومد؟
اخه برای من فارسی هستش و من هر چی چک می زنم میگه No Update !
خوب اگه برای فارسی ها اومده پس چرا برای من نمیاد؟!
شایدم برای یه سری کدهای فارسی خاص اومده باشه و برای بقیه تا چند روز آینده بیاد.
ج- نه من گوشیمو هک نکردم، از همون اول سه زبون انگلیسی و فرانسه و عربی داشت، منم باهاش کنار اومدم... کارمو راه می اندازه، جز برای تایپ فارسی اونم در بعضی کلماتی که حروف فارسی لازم می شه. سری های اولی که این گوشی اومد فارسی نداشت. گوشی هم تا حالاش مشکلی نداشته، یادم نمی آد بیش از یکی-دو بار تا حالا هنگ کرده باشه. در مورد این که واسه کدوم کدهای فارسی و غیره اومده اطلاعی ندارم. یادمه "مامو" بلد بود از یه جاهایی چک کنه
س- از خود گوشی آپدیت میکنی؟
انگار به این روش هنوز آپدیت جدید نیومده
ج- بله، چون به اینترنت وایرلس (یا همون WiFi ) دسترسی داشتم از اولش آپدیتهامو اینجوری انجام دادم. یادمه واسه آپدیت 11 به 21، هنوز همه با nsu می گشتیم که دیدم از طریق خود گوشی آپدیت اومده. از اون ببعدشم دیگه همین قصه تکرار شد. شما هم اگه جایی دسترسی دارین برین امتحان کنین ... ضرری نداره
nsu دیگه چیه؟نقل قول:
NSU :Nokia Software Updateنقل قول:
برنامه ی شرکت نوکیا برای آپدیت گوشیهای نوکیا که روی کامپیوتر نصب میشه.
علت اینکه آپدیت های جدید فیرمور برای گوشی و PC همزمان نمیان چی میتونه باشه؟
نظر شخصی:
به خاطر اینکه آپدیت از pc طرفدار زیادتری نسبت به آپدیت از گوشی داره
خوب بلاخره آپدیت از طریق خود گوشی هم اومد حجمشم 6 مگ هست .
آپدیت اومد؟؟؟؟؟ برای فارسی؟؟؟؟؟؟؟؟
تا یک ساعت قبل هم نیومده بود. برم چک کنم.
یه چیزی:
اتفاقاً آپدیت از گوشی طرفدارای بیشتری داره. اینکه میگین برای گوشی دیرتر میاد درست تیست. برای زبان فارسی دیرتر میاد و دلیلش هم خودتون می دونید. وگرنه در کشورهای خارجی بلافاصله آپدیت روی گوشی میاد و طرف با یک کلید در عرض چند ثانیه با سرعت بالای اینترنت، گوشی خودشو آپدیت می کنه. کی حوصله داره یه ساعت پای Pc بشینه هزار تا برنامه وصل کنه تا مثلاً آپدیت بشه. حالا وسط کار برق بره یا اینترنت قطع بشه دیگه هیچی.
درست نمیگم؟
درستهنقل قول:
--------:10:
با گوشی آپدیت کنیم دوباره باید هک کنیم و اینا...؟؟؟
سبز باشین...!!!:10:
سلام دوستان
من تازگیا این گوشی رو با گارانتی اتصالات گرفتم. ورژن نرم افزار گوشی 21.0.025 هست اما جدیدا نوکیا ورژن 31 رو هم بیرون داده.
از دوستانی که آپدیت کردند چند تا سوال دارم :
1. ورژن 31 با ورژنی 21 که الان روی گوشی من هست تفاوت محسوسی داره؟ ارزش آپدیت به ورژن بالاتر داره یا همون 21 خودم خوبه؟
2. گارانتی اصلی اتصالات میگه 24 ساعت باید گوشی بمونه تا با باکس آپدیت کنیم. من adsl دارم و میتونم (مراحل رو کاملا بلدم چون قبلا چند باری این کارو کردم) آپدیت کنم به نظر شما بدم اونا با باکس آپدیت کنند یا خودم با adsl این کارو بکنم؟ البته آخرین ورژن اونها 30 هست.
ممنون از محبت دوستان
به نظر من، اصولاً این سؤال که آیا آپدیت به ورزن بالاتر ارزش داره یا نه، نمی تونه چندان موجه باشه چون یه موضوع سلیقه ای نیست. همون جایی که این برنامه رو نوشتن (و می دونیم این ورزن 5 از نسخه 9 سیمبین تازه هست و با گوشی 5800 برای اولین بار عرضه شده) الآن این آپدیتها رو واسه برطرف کردن باگها، بهتر کردن کارایی و بالا بردن سرعت دستگاه دارن عرضه می کنن. احتمالاً در این مورد ما باید بیشتر مشتاق باشیم، حتی اگه بعضی تغییرات برامون نامحسوس باشه در وهله اول. درست همون طور که در مورد ورژن بالاتر مثلاً ویندوز و نرم افزار نِرو یا چیزای دیگه اشتیاق نشون می دیم.نقل قول:
در مورد این حرف گارانتی اصلی کمی جای تردید هست. اگه گوشی مشکلی نداره، باید خیلی راحت بگن شما هم می تونید آپدیت کنید، منتها اول به 30 بعد به 31 تا مثلاً اگه با خود گوشی آپ می کنید، اول پچ های 30 بیاد بشینه و بعدش 31، یا از این حرفا. مگه این که ورژن گوشی شما در اصل فارسی نباشه و اونا خودشون با باکس فارسی کرده باشن، که در این صورت می گن بذار این جا تا ما خودمون راست و ریستش کنیم. این یه کم بدبینانه است اما حرف اونا هم کمی مشکوکه
سلام دوست عزیزنقل قول:
بعد اذ آپ ریت گوشی درست مثل بعذ از مستر ریست میمونه
یعنی همون تور که خریدیش! از فایل های مهمت بک آپ بگیر حتما و باید گوشی رو دوباره هک کنی.
البنه تا جایی که اطلاع دارم فریمور های جدید 5800 هم هک می شن براحتی با آخرین ورژن hellox
سلام . گوشي من ورژن 30 هست . هك هم شده .
فايل ها PDF و Word رو اجرا نمي كنه
بابا این ورژن 31 فارسی که نیومد!!!
شما چطوری با گوشی آپدیت کردین که میگین اومد.
من 20 بار پشت سر هم در ساعات مختلف چک می کنم اما همیشه میگه NO Update !!!!
یکی میشه به من بگه چرا دیگه ورژن 30 رو نشون نمیده؟؟؟؟ تا همین چند روز قبل ورژن 30 رو برای دانلود نشون می داد (من اگه می دونستم اینجوری میشه حتماً آپدیت می کردم. بابا ورژن 30 هم غنیمتیه. دیگه از ورژن 21 که بهتره) اما الان هر چی میزنم فقط می نویسه no update. چرا؟؟؟؟؟؟؟ ورژن 30 کو؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان ایا میشه با 5800 شبکه های تلوزیونی رو تماشا کرد؟
دوست عزیز شما ورژنِ 31 می خوای یا فارسی ؟ :20:نقل قول:
اگه میل داری آپدیت کنی چرا قید فارسی رو نمی زنی ؟ دوستان می گن به هر حال فارسیش می پره، پس خودت می تونی حالا مستر ریست کنی و تو محیط وای فای آپ کنی به ورژن 31، راحت و ارزون. جواب این سؤال که الآن نوکیا ورژن جدید داده "پس ورژن قدیم کو ؟"، فقط در عهده خود نوکیاست.
به هر حال، اضافه می کنم که علاوه بر بهبود کیفیت عکسها، توی بازی Bounce هم می بینم تغییرات جالبی اتفاق افتاده، مثلاً شکلش از حالت کُره به حالت یه سکه تبدیل شده و تو گرافیک محیط هم تفاوتهایی می شه دید. دیگرون هم اگه آپ کردن نتیجه بررسیشونو بگن لطفاً
به نظرم برای کسایی که ورژن 30 فارسی دارن می ارزه یه خرده صبر کنن تا 31 هم نسخه فارسیش عرضه بشه تا اینکه بخوان 31 رو بدون ساپورت زبان فارسی داشته باشن که خیلی دردناکه. برای تغییرات جزیی از اون دست که ذکر کردین بیشتر از اینا هم میشه صبر کرد، ای کاش تو ورژن جدید یه خرده به Music Player و Home Screen توجه بیشتری نشون میدادن، اینا به نسبت 30 بهتر نشدن؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
خوب چرا باید به هر حال فارسیش بپره؟
اگه produce code شما فارسی رو پشتیبانی کنه که یا آپ دیت فارسیش نمی پره!
اما اگه produce code شما فارسی رو پشتیبانی نمی کنه و با فلش کردن فریمور با پشتیبانی فارسی ریختن روش در این صورت بله می پره فارسیش!
که اینم راه داره با NSS می تونی produce code رو عوض کنی تا فارسی رو هم ساپرت کنه!
به هر حال من معتقدم باید صبر کرد تا داداش نوکیا یادش بیاد که خاورمیانه فقط جای جنگ و عملیات انحتاری نیست! بعضیها هم اون جا 5800 دارن و آپ دیت می خوان! :13:
آخه گوشی که نتونه اس ام اس فارسی بگیره که به درد نمی خوره! :2:
ماله من که فارسیش پرید اما هم باهاش sms فارسی میدم هم دریافت میکنم فقط در ارسال حروف عربی هستند اما حروف فارسی رو بدون هیچ نقصی دریافت میکنم. در مورد بازی هم من به 31 آپدیت کردم اما تبدیل به سکه نشده!!!!
سلام دوست عزیزنقل قول:
خود گوشی که نمی تونه با ید نرم افزار نصب کنی:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=336949
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=298683
سلام دوست عزیزنقل قول:
شما produce code گوشیت ماله خاور میانس و عربی داره برای همین فارسی و عبری و عربی رو می تونه دیکد کنه اما اگه مثلا ماله غرب اروپا بود. دیگه اصلا نمی تونست زبان های این ور دنیا رو دیکد کنه.
اما این طور که شما می گی پس ورژن 31 اومده برای خاور میانه احتمالا توی همین چند روز برای فارسی هم می یاد!
سلام خدمت همه اساتید محترم
راسش من یه مشکل پیدا کردم با 5800 ام که خیلی عصابم رو خورد کرده . می خواستم بدونم شما اساتید راهی برای رفع این مشکل ندارین؟!
اما ماجرا: 3 ماه پیش بود که اومدم یه شماره ناشناس رو Save to contacts کنم که یهو دو تا اررور داد
Cannot save the contacts
Cannot read the contacts from memory
بعد که رفتم توی کانتکت هام .. همش پریده بودددددددد !!! :o:o:o:(
گفتم حتما از شانس بد من بوده .. .گذشت ....
یه آپشن هست توی فایل منیجرش , به نام بک آپ , زدم بک آپ کل کانتکس هام , و تازه زدم هفته ای یک بار هم بک آپ بگیره
خلاصه چند روز پیش دوباره اومدم یه شماره ناشناس رو سیو کنم این دو تا اررور رو داد و دوباره همش پرید !
یه لبخند عاقل اندر صفیه کردم به گوشی و رفتم روی Restore ...
.
Restore رو کامل انجام داد و بعد گفت گوشی رو ریست کنین , خودش ریست کرد , پین کد رو دادم رفتم تو و بعد هم توی کانتکس
هیچ شماره ای دوباره نبود !!!! (یعنی گوشی اون لبخند ملیح رو به بنده زد ! ) جالب اینجاس که دو تا بک آپ داشتم اما هیچ کودوم کار نداد
مشخصات گوشیم هم اینه
vers :
V 21.0.025
softrware date
02-04-09
custome version
21.0.025.c01.01
حالا سوالم از شما عزیزان اینه :
1) این چرا اینطوری میشه ؟! توی اینترنت که سرچ کردم چیزی ندیدم ..
البته بعید می دونم ویروسی باشه چون هیچ اتفاق غیر عادی ای نمی افته من شاید 100 بار تاحالا این کار رو کردم اما این دوبار اینطوری ضد حال زده !
2) با توجه به این که من فقط روی خود گوشی بک آپ دارم امکانش هست که بتونم با برنامه ای مثل پی سی سویت
کانتکس های ذخیره شده ام رو بر گردونم ؟!
3) یه سوال انحرافیه دیگه اینه که قبلا کانتکس هام روی گوشی w810 سونی بود و با برنامه
Myphone explorer
یک بک آپ گرفته بودم میشه از بک آپ های اون استفاده کرد؟!
بازم ممنون ,
بابت توجه اتون
من میگم این آپدیت برای زبان فارسی نیموده؟؟؟ اونوقت میگن که به فرض هم که بیاد ممکنه بپره!!!! بابا گوشیم زبان فارسی رو پشتیبانی می کنه.
من فقط به آپدیت کردن از طریق گوشی فکر می کنم. چون:
هم کم هزینه تر و کم دردسرتره.
هم اصولی تره و هم به قول بچه ها اورجینال تر!
اگه آدم گوشی رو بده به کسی فلش کنه، معمولاً پروداکت کدش عوض میشه و من دوست ندارم عوض بشه.
در آخر هم من اونقدر صبر می کنم تا این آپدیت برای زبان فارسی هم آماده بشه.
میشه یکی به ما بگه حالا که ورژن 31 فارسی رو برای دانلود نمیزارن، پس چرا همون ورژن 30 رو برداشتن؟ حداقل ما از ورژن 21 به ورژن 30 آپدیت می کردیم.
بعدش اون موقع که ورژن 30 اومده بود، ورژن 30 مخصوص خاورمیانه چند وقت بعدش برای دانلود از طریق گوشی آماده شد؟؟؟؟
[PHP]برای تغییرات جزیی از اون دست که ذکر کردین بیشتر از اینا هم میشه صبر کرد، ای کاش تو ورژن جدید یه خرده به Music Player و Home Screen توجه بیشتری نشون میدادن، اینا به نسبت 30 بهتر نشدن؟ [/PHP]
من در میوزیک پلیر متوجه چیز تازه ای نشدم. در مورد هوم سکرین چند ماه پیش مطلبی توی سایتها اومده بود که نوکیا ظاهراً برای رده اکسپرس میوزیک می خواهد هوم سکرین تازه طراحی کنه، که مثلاً شبیه رده N نباشه، اما هنوز اتفاقی نیوفتاده. تغییرات رو هم نمی شه کاملاً جزئی به حساب آورد، چون شامل بهبود تاچ گوشی، بهبود کیفیت عکس و همچنین بهبود کارکرد اکسلرومتر در بازیها می شه. معمولاً تو هر آپدیتی بیش از اینا دیده نمی شه، توی سایتها هم اینها رو بهش minor update گفتن نه major update (تا اونجایی که یادمه البته)
[PHP]خوب چرا باید به هر حال فارسیش بپره؟
اگه produce code شما فارسی رو پشتیبانی کنه که یا آپ دیت فارسیش نمی پره!
اما اگه produce code شما فارسی رو پشتیبانی نمی کنه و با فلش کردن فریمور با پشتیبانی فارسی ریختن روش در این صورت بله می پره فارسیش!
که اینم راه داره با NSS می تونی produce code رو عوض کنی تا فارسی رو هم ساپرت کنه!
به هر حال من معتقدم باید صبر کرد تا داداش نوکیا یادش بیاد که خاورمیانه فقط جای جنگ و عملیات انحتاری نیست! بعضیها هم اون جا 5800 دارن و آپ دیت می خوان! :13:
آخه گوشی که نتونه اس ام اس فارسی بگیره که به درد نمی خوره! :2: [/PHP]
به هر حال داشتن فارسی خیلی بهتره، شکی نیست اما واقعاً چند در صد از گوشیهای موجود در بازار اوریجینالی ساپورت فارسی دارن، من نمی دونم ولی مشخصه که تعداد اونایی که ناچار شدن هک کنن تا فارسی رو ساپورت کنه اصلاً کم نیست. سایت نوکیا می گه تغییر پروداکت کد ممکن نیست، این معنیش اینه که نوکیا مایل نیست مسؤولیتی در مورد هک گوشیهای خودش بپذیره؛ شایدم سیاستهای فروش و توزیع چنین چیزی رو لازم کرده براش. به هر حال، با هر آپدیت تازه تمام بچه های گوشی هک کرده مجبورن از نو، در به در دنبال پروداکت کد و این چیزا بگردن تا گوشیشون دوباره فارسی دار شه. خب، این جا هم بعضیها ممکنه نظرشون این باشه که از خیر هک و مشکلات پروداکت کد و هنگ گوشی و غیره خودشونو خلاص کنن، که در این صورت احتمالاً بی هیچ مشکلی، جزو اولین کسانی خواهند بود که دستشون به آپدیت تازه می رسه، و این نباید اونقدر عجیب باشه.
[PHP]ماله من که فارسیش پرید اما هم باهاش sms فارسی میدم هم دریافت میکنم فقط در ارسال حروف عربی هستند اما حروف فارسی رو بدون هیچ نقصی دریافت میکنم. در مورد بازی هم من به 31 آپدیت کردم اما تبدیل به سکه نشده!!!! [/PHP]
تأیید می شه. موقع نمایش حروف، همه حرفهای فارسی از جمله گ و چ رو نشون می ده، ولی موقع ارسال اس ام اس، اون 4 حرف نمی آد. در مورد بازی مطمئن نیستم، شاید ایراد گرافیکی در اجرای بازی باشه. اما من اولش که بازی لود شد، چند ثانیه قلم رو روی توپ نگه داشتم که یه باره دیدم انگار زیر تنه درخت رفته باشه پخ شد و همونجوری به شکل سکه در اومد. من بازی رو یه راند ادامه دادم (و البته گیم اور شدم) و این همون جوری لق لق می خورد و می رفت. حالا اگه کسی حوصله داره امتحان کنه ببینه آیا برای اون هم می شه یا نه.
[PHP]اما این طور که شما می گی پس ورژن 31 اومده برای خاور میانه احتمالا توی همین چند روز برای فارسی هم می یاد![/PHP]
احتمالاً. معمولاً از زمانی که سایتها اعلام می کردن فیرمور جدید اومده، تا این که ما هم بتونیم آپ کنیم، این قدر طول نمی کشید. یادمه قبلاً 5 روز تا یه هفته بود، اما این سری خیلی طول کشید.
[PHP]میشه یکی به ما بگه حالا که ورژن 31 فارسی رو برای دانلود نمیزارن، پس چرا همون ورژن 30 رو برداشتن؟ حداقل ما از ورژن 21 به ورژن 30 آپدیت می کردیم.
بعدش اون موقع که ورژن 30 اومده بود، ورژن 30 مخصوص خاورمیانه چند وقت بعدش برای دانلود از طریق گوشی آماده شد؟؟؟؟ [/PHP]
شما از طریق اینترنت با nsu چک کردی ؟ اونجا هم ورژن 30 نبود ؟
دوستان دستتون درد نکنه جواب تمام سوال ها رو دادین بجز سوال من که پرسیده بودم ایا میشه کاری کرد که با 5800 شبکه های تلوزیونی رو تماشا کرد؟
منظورت ----H هست ؟نقل قول:
خیر. 5800 دی وی بی نداره.
سلام
من یه شکلی با5800 دارم ببینید راه حلی داره
مشکل من اینه که تمام عکسها و فیلمها یه جا ذخیره میشه و مثلا اگه چند تا فایل اینترنتی داشته باشین همه ی عکساشو می ریزه اونجا و همه چی قا تی پاتی میشه
نمیشه اونا رو دسته بندی کرد؟؟؟؟؟
در ضمن تو filemanager میدونم که دسته بندی هستش ولی دیگه نمیشه پشت سر هم رد کرد
انشالاه که منظورم رو درست رسونده باشم
ممنون
آقا یکی یه ادوب ریدر یا یه چیزی که بشه باهاش پی دی اف خوند(کرک شده)به من بده!
خدا خیرتون بده!!