دوستان چن تا چیپ و رم 512-256 و گرافیک 128-256-واسه فروش دارم کجا باید قیمتشو در بیارم ؟ اگه اینجا بزارم میشه قیمتهاشو برام بگید که بدونم چنده قیمتهاش ؟؟؟. ممنونم چون خیلی از قیمتها سر در نمیارم عکس میزارم لطفا کمکم کنید
Printable View
دوستان چن تا چیپ و رم 512-256 و گرافیک 128-256-واسه فروش دارم کجا باید قیمتشو در بیارم ؟ اگه اینجا بزارم میشه قیمتهاشو برام بگید که بدونم چنده قیمتهاش ؟؟؟. ممنونم چون خیلی از قیمتها سر در نمیارم عکس میزارم لطفا کمکم کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دوستان میشه راهنماییم کنید ؟؟؟
باسلام قیمت اینیه سیپیوچنده وایاتوبازارهستش
amd Opteron 3365
قیمت مادرببورد
giga970a-ud3
297 تومن قیمت دیروزنقل قول:
کدوم سریش؟!نقل قول:
سلام.
قیمت A8-3800 AMD بی زحمت
بعدfx8350سریamd Opteron است این مودل سری بولدوزرنقل قول:
amd Opteron 3365
721 تومن 8350نقل قول:
سری بولدوزر مخصوص کافینتاس!
و سری 3365 هنوز منتشر نشده!:n06:
دوست عزیزمیشه توضیح بدیدیعنی چی سری بولدوزرمخصوص کافینتاس چون برای بازی میخوام توسری های بولدوزروپیل درایورگیرکردم ممنون میشم بگی کدوم سریش خوبه یکی ازاین سری هاروانتخاب کن بولدوزریاپیل درایورنقل قول:
این سری ها سی پی یو های خوبی نیستن!(بیشتر برا سیستمای سرور به کار رفته میشن ...پیشنهاد نمیشن!)نقل قول:
پس کلا کسانی که مادربوردشون amd3+هست چه سیپیو ای باید برای بازی بگیرن یعنی ازچه سری هایی بگیرن شماکه می گیداونابدردسرورمیخورن کلاamdچه سیپیوهاش خوبه که البته برای این سوکت حالاسوای قیمت کدوماش گیرمیادنقل قول:
یه سوال داشتم این بودکه این مادربورد تاچندوات سیپیوروپشتیبانی میکنه وایاfx9370نصب کنم براش مشکل پیشمیاد کلاسیپیومادربورد اسیب نمی بینن
giga970a-ud3
سلامنقل قول:
وقتی میگن یه برد سوکتش AM3+ هست یعنی فکر واتاژ CPU رو هم کردن پس مشکلی نداره از این لحاظ
8350 هم کی گفته مختص کافی نت هست شما میتونی هر نوع CPU ی AM3+ رو استفاده کنی
الان fx9370 220wباید پاور هم قوی باشه مثل خریدگرافیک
کانفیگ کل سیستم رو بنویسید تا بگم چقدر پاور میخاد؟نقل قول:
مادربوردgiga970a-ud3
رم 10گیگ پتریوت
hd6850گرافیک
هارد500سامسونگ
یه دیوی دی رایتر
530 وات جوابگو هست.......نقل قول:
یا میتونید 585 بگیرید که بهتر باشه
البته یه مسئله متذکر بشمنقل قول:
چیپ ست 970 الان که تو سایت GIGA نگاه میکردم مثل اینکه سری FX 900 رو پشتیبانی نمیکنن یا دقیق نمیدونم شاید باید آپدیتی برای بایاسش در نظر بگیرن.....
fx 8350 به قیمت 630 تا 660 تومن در حد i5 4670 برات کارت میکنه . کی گفته واسه کافی نت خوبه ؟؟ تازه از 4670 بهترم هست .هم قیمت هم هستن تقریبا
البته زنگ زدم به شرکت فیوجرقیمتfx8350رو560تومن گفته به من . نظرشمااین سیپیوتاچندسال بدردبازی میخورهنقل قول:
اون 560 احتمالا بدون LIQUID COOLER هست.....نقل قول:
دوست عزیزیه سوال که ازشماداشتم این بودکه توسایت مادربوردگیگانوشته برای سیپیوهایfxباید بایوس روابدیت کنی بعدلینک دانلودوگذاشته میخواستم بدونم باید بایوس قبلی روپاک کنم بعدنصب کنم یاوقتی دانلودکردم نصب کنم وسوال دیگرکه باسیپیوقبلی دانلودکنم بعدنصب کنم بعدش سیپیوهای جدیدونصب کنم
برای آپدیت بایوس نیاز به پاک کردن ورژن قبلی نیست. و جایگزین کردن ورژن جدید کافی هست. با پردازنده قبلی هم میتونین آپدیت کنین.نقل قول:
لطفا بحثهای خارج از عنوان تاپیک رو اینجا مطرح نکنین. ممنون.
کسی مادربرد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سراغ داره ,نیاز فوری چرا هیجا پیدا نمیشه این خراب شده :n29: اینم باشه خوبه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دووست عزیزنگردنیست خودم هم دنبال این مادربوردها خیلی گشتم همه بازاروگشتم ولی یه ردپا ازش نبود فقط الکی اسمشوگذاشتن بازارکامپیوتر که هیچی پیدانمی کنی یه جاروروپیداکردم گفت دارم هی امروزفردامی کرد پشیمون شدم رفتم گیگاخریدم asrockنابود شده توایران فقط اشغالیاشومیفروشننقل قول:
ممنون,فک کنم منم باید برم تو کار سوکت 1150 فک کنم asus z87-a یا asrock z87 extrme 6 با این بودجه من ولی تعجبه asrock z87 extrme 4 هست واسه خرید ولی z77 extrme به قول تو ردپایی ازش نیست:n29:
راستی به نظرت با 500 تا 600 تومن این 2 تایی که گفتم خوبن ؟ پیشنهاد بهتری داری واسه پول به کارایی مادربرد سوکت1150؟
کسی نیست :n29:
نقل قول:نقل قول:تاپیک جداگانه زده بشه.....:n16:نقل قول:
سلام
می خواستم بدونم پردازنده intel core i7 4500u پردازنده ضعیفیه یا نه؟ممنون
تاپیک جداگانه زده شود...........:n16:نقل قول:
دوستان قيمت msi z87-g45 gaming رو ميخواستم !
و همينطور gigabyte G1.sniper B5
سلام
قیمت مادربورد asus m5a97 رو میخواستم:n02:
گیگا اسنایپرش کلا" پیدا نمیشه....اگه بتونین پیدا کنین و یا سفارش بدین تا براتون بیارن یه چیزی دورو بر430در میاد....نقل قول:
برا محصولات ام اس آی این دوستمون اکتور میگفت نمایندس از اون بپرس من نمیدم....
نقل قول:
دوست من آ97 این مادربردا دیگه وارد نمیشه....البته تا دو ماه پیش مدل اِووـــی این مادربرد وارد میشد دوروبر 300....قیمت دقیق یادم نیست...
دوست عزیز ، اگه دقیقا B5 مد نظرتون ، و نه 5 خالی (که sniper 5 حدود 1200قیمتشه) ، قیمت دقیقا 385 هزار تومننقل قول:
فوری فوری
دو عدد رم دو گیگ میخوامDDR2.کسی دست دوم سالم نداره برام.سی پی یو هم میخوام.پرقدرت
ID:mahmood alaii
سلام
من میخواستم یک سیستم تقریبا معمولی نه زیاد بالا نه خیلی پایین ببیندم ، دونبال قیمت قطعات اصلی هستم ! یه سیستم که پردازنده INTEL CORE i3 ، 4gb ram داشته باشه و مادربوردش هم مدلی باشه که هم سازگار باشه با اینا هم ساپورتش بکنه همراه با یک پاور خوب !
دوستان قیمت چقدر میشه بعد اینکه بهترین مدل قطعه از لحاظ قیمت و کارایی تو این رده ها چی هست که بخرم چون هم cpu core i3 مدل های مخلتفی داره با معماری های متفاوت هم مادربورد !
دوست من تاپیک جداگانه بزنید و نوع و اسم قطعاتو بپرسید بعد ایجا قیمت بدیم خدمتتون....:n16:نقل قول:
سلام یه سوال دارم با سی پی یو Intel Pentium G3220 CPU Haswell میشه بازی اجرا کرد؟
برا گیمنت میخوام در چه حد بازی جواب میده؟میخوام اگه جواب بده دیگه گرافیک نگیرم.
تو قسمت دیگه سوالمو مطرح کردم جواب ندادن.اگه امکانش هست جواب بدین.
ممنون:n16:
شما باید یه تاپیک جداگانه بزنید....:n16:نقل قول:
گرافیک و سی پی یو دو تا معقوله ی جدا از هم و واجب برای اجرای برخی بازی هستن....(نمیشه گفت که من سی پی یوم 8 هسته ایه دیگه با گرافیک 128 هم میتونم GTA IV رو بازی کنم....):n06:(و اینم بگم که سی پی یوتون خیلی ضعیفه به درد هیچ بازی امروزی ای نمیخوره....)