حاج آقا مسئلةُ!!
اين همون تاچي نبود كه معروف به تاچ حساس به فشار بود؟
خوب معلومه كه نه :31: يه چيزي فراتر از اونه! اگه اوني باشه كه حميد ترجمه كرده ...
حاج آقا مسئلةُ!!
اين همون تاچي نبود كه معروف به تاچ حساس به فشار بود؟
خوب معلومه كه نه :31: يه چيزي فراتر از اونه! اگه اوني باشه كه حميد ترجمه كرده ...
بهراد قبلا همون شرکت یه تاچ خفن که نمیدونم اسمش چی بود انحصاری کرده بود
یادمه یه زمانی که تاچ خازنی نمیزد میگفت بهترین تاچ تو دنیاست :27:
دوستان دقت دارید که این تاپیک در مورد سونی اریکسون هست و نه سامسونگ؟؟!
رعایت کنید! مخصوصا دوستانی که خودشون می دونن.
پست های اضافی پاک شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند تا عسك بوده كه نظرتون رو بهش جلب ميكنم
این گوشی که داره در موردش صحبت میشه بر پایه آندروید هست ؟
Ghat'n hamine ke shoma migid
هفته دیگه و به احتمال زیاد روزهای 16 یا 18 همین ماه میلادی که میشه چهارشنبه یا جمعه هفته دیگه سونی اریکسون معرفی داره ...
احتمالا ورژن واکمن X10 mini و شکیرا خانوم معرفی میشن
اون ورژن واکمنه هم هنوز سر سیستم عامل و بعضی چیزاش ابهامات وجود داره ...
ششمین عضو GreenHeart™ series به زودی معرفی میشه ...
این گوشی که فعلا کد نیم Hong داره یه گوشی کلاسیک با طراحی شبیه مدل Elm از همین سری هستش ...
خانواده GreenHeart قبل از این دارای 5 عضو می باشد:
Nite و C901 GreenHeart و Elm و Hazel و Aspen
این مدل هم به احتمال زیاد مثل مدل های قبلی با اسم یک درخت نامگذاری میشه که نشون دهنده اهمیت سونی اریکسون به مسائل ریست محیطی هست ...
باز هم وقت معرفی نزدیک شد و باز هم خبرها و عکس ها واطلاعات درز کرد ...
اون نفری که قبلا عکس های شکیرا خانم ، کیک چایی و آندوی 5.5 اینچی رو داد بیرون یه خبر از ویندوز فون سونی اریکسون داده ...
کد نیمش Julie ـه :دی
جولی خانم سایز اسکرینش اندازه X10 ـه به همراه ساپورت مولتی تاچ و صفحه کلید اسلایدی QWERTY (مولتی و qwerty با هم؟)نقل قول:
The testing has begun of a WP7 phone codenamed Julie. The phone has a sliding QWERTY keyboard. It has similar to X10 size capacitive screen that supports multi-touch. The phone will have 1GHz or faster processor."
Other information is not known. The text also mentions integration with Xbox games.
پردازنده ش هم 1 گیگ یا بیشتره ...
بقیه اطلاعات هم معلوم نیست ...
و همونجوری که قبلا هم در مورد ویندوز فون 7 گفته شده بود با بازی های Xbox هم سازگاری داره ...
Sony Computer Science Laboratories has been working on a new type of touchscreen that detects the finger’s X and Y position on the screen but also the pressure on the Z-axis. This touch screen was fitted in to a small device the size of a mobile phone but before it can be used manufacturing costs and also power consumption need to be reduced.
خوب. اینا دیگه نمیدونن چجوری نوآوری ایجاد کنن دارن انک بازیش میکنن:دی
اينا كه همشون زن شدننقل قول:
اون نفری که قبلا عکس های شکیرا خانم ، کیک چایی و آندوی 5.5 اینچی رو داد بیرون یه خبر از ویندوز فون سونی اریکسون داده ...
کد نیمش Julie ـه
يه گوشي مرد نمي خواد معرفي كنه؟ :31:
سعيد همين نزديكي ها فري خبرش رو گذاشته بود فك كنما!!!!نقل قول:
خوب. اینا دیگه نمیدونن چجوری نوآوری ایجاد کنن دارن انک بازیش میکنن
دو تا احتمال داره :دی
رئیس جدید سونی اریکسون زن ذلیله
رئیس جدید سونی اریکسون کف دختره :دی
تا الان اطلاعاتی از 5 تا گوشی معرفی نشده سونی اریکسون درز کرده ...
آندوی 5.5 اینچی
شکیرا
جولی
ورژن واکمن X10 mini
و یه گوشی گرین هرت
بعدی چیه؟ :دی
این همون شکیرای معروفه ؟ :31:نقل قول:
شکیرا
این شکیرا سایزش صفحه اش چند اینچه ؟ معلوم نیست ؟ خواستیم ویواز بخریم ها . مگه SE میذاره
چه ضایست ها ! گوشی سونی بیاد ایکس باکس ساپورت کنه ! من حدس میزنم ها فقط حدس میزنم cpu ش از این 1.3 های اسنپ دراگون باشه !
خوب فرشاد معرفی کی هست حالا ؟ بیایم اینجا یه ذره شلوغ کنیم :دی
ای ول ویندوزفون!!!! خدا میدونه چقدر منتظر بودم ویندوزفون سونی اریکسونو ببینم(از سایز صفحه و مولتی تاچ بودن و کیبورد کامل بودنش احتمالا یه ویندوزفون باشه
:31::31::31:نقل قول:
حالا فکر کن هم Xbox ساپرت کنه هم PS3 ریموت داشته باشه چه شود!!!یه گوشی مولتی مدیا گیم خفن عالینقل قول:
چه ضایست ها ! گوشی سونی بیاد ایکس باکس ساپورت کنه !
به نظر شما ممکنه تو همین معرفی که درپیش داریم معرفیش کنن
یکی میتونه به این آقا بگه از این عزیز هم مثل عزیزان دیگه یه عکس بزاره قول میدیم چشم پاک باشیم
آرهنقل قول:
صفحات قبل عکسی گذاشته بودم که سایز صفحه نمایش رو 3 اینچ درآورده بودند ...
این الدار ضدحال گفته:نقل قول:
خوب فرشاد معرفی کی هست حالا ؟ بیایم اینجا یه ذره شلوغ کنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
this announcement niche models only - next big thinks end of August/September
ولی ما شلوغمون رو میکنیم :دی
شد شد نشد نشد :دی
حمید زمان معرفیه وین مو 7 گفته بودن که فقط گیمرتگ و گیمر اسکور و این چیزارو ساپورت میکنه نه اینکه بریباش بازی کنی:دینقل قول:
چه ضایست ها ! گوشی سونی بیاد ایکس باکس ساپورت کنه ! من حدس میزنم ها فقط حدس میزنم cpu ش از این 1.3 های اسنپ دراگون باشه !
این دیگه مربوط میشه به ویندوز نه اس ای بنده خدا:دی
یلا بچه ها:دینقل قول:
ولی ما شلوغمون رو میکنیم
شد شد نشد نشد
حمید کانتر بزار
آقا فتوشاپ کار استخدام میکنیم. حمید درس و مشق و امتحان داره:دی
فوتوشاپ کارOK بگین
مشخصات ظاهری گوشی مورد نظر رو اعلام کند تا دو سوته ردیفش کنم!!!
مثلا یه کانسپت از همین پی اس پی فون خوبه؟
------------
یه کانسپت از PSPhone در راستایه سیاست شلوغ کردن تا معرفی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طراحی فضاییه ؟ گوشی اسپیکر و دکمه و اینا نداره ؟ بابا یه ذره وقت بزارید :دی
معرفی دو روز دیگست ؟ مسئولین امر پاسخگو باشند .
پست 4000 تاپیک ماله خودمه ها کسی جلو نیاد ! :دی
شاد باشید .
آقا این Iphone Killer و Ipad Killer رو که قراره سونی خودش تنهایی بزنه ... حالا PSP Phone رو هم خودش تنها بزنه یا جز همینا باشه یا سونی اریکسون بزنه معلوم نیست :دی
برای پس فردا هم انتظار چیز خفنی نمیره ولی بعد از مدت ها که خبری نبود خویه :دی
آقا سونی فردا کنفرانس داره توی نمایشگاه E3.
گفتن که منتظر سخت افزار سونی باشید. شاید همین آیفون کیلر باشه که psp هم باشه. قبلا هم گفته بودن که psphone رو امکان داره خود سونی بزنه! الله اعلم:دی
Sony Ericsson Shakira to be called X8
A few days ago I added a news article outlining that Sony Ericsson where to produce a middle sized x10 that would be larger than an x10 mini and smaller than an x10. Here I have managed to get my hands on some images which give a clearer view of the phone only released today so they are unseen photos.
بهراد ممنون
چه شکیرا شبیه قبلیاست. باز کپی پیست شروع شد!
ولی باور کن این شکیرا خانوم از زیبا ترین اندرویید هاست مخصوصا سفیدش :40::40::40:
-------------
شرمنده آخه موقع امتحانایه دانشگامه وقت زیادی نداشتم(آخه سه بعدی ساختمش و اگه میخاستم کاملش کنم کلی ازم وقت میگرفتنقل قول:
من احساس میکنم این همون ایکس10 مینیه ! ولی سفیدش :دی
به نظر مننقل قول:
اصلا در مقایسه با ایکس10 حرفی برای گفتن نداره
راستینقل قول:
The Sony Ericsson Xperia X8 should be available starting this fall, but its official announcement will probably come sooner
شروع پاییز امسال هم در دسترس خواهد بود
دوستان اسپم ندن :دی
آره منم همینطور .. وقت آزاد پیدا کنیم یه کانسپت بزنیم با هم با 3dmax در حد لالیگا !نقل قول:
شرمنده آخه موقع امتحانایه دانشگامه وقت زیادی نداشتم(آخه سه بعدی ساختمش و اگه میخاستم کاملش کنم کلی ازم وقت میگرفت
یادش بخیر با تری دی مکس 5 من کلیپ هم ساختم قدیما ! :دی
1 روز تا معرفی آت و آشغالهای اس ای :دی
حمید (ازنوع خدایی:دی) اتفاقا x10مینی قشنگ تره به نظرم. بالاش زیاد فضای خالی داره:دی ولی به واسطه اسمش هم که شده فروشش خوب میشه!
از مشخصات واکمنه خبری نداری آخه کد نیمه 150 نشون میده که باید ارزون باشه
البته فکر نمیکنم با مینی ها فرقی داشته باشه(ولی ای کاش این دیگه یه ریخت دیگه بود بابا واکمن باید یه قیافه ی هیجان انگیز داشته باشهآخه!!!)
راستی اون PSPhone رو یکم کامالتر کردم جهت تفریح چند تا عکس ازش میزارم
با توجه به یکی از کانسپت هایی که چند وقت پیش یکی از دوستان گزاشته بود مبنی بر اینکه پی اس پی فون از نظر قیافه خیلی به Go شباهت داره باسه همین منم تو ساختش سعی کردم یه همچین چیزی رو در نظر بگیرم
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی GsmAria ، خبرهای منتشر شده مبنی بر اینکه سونی اریکسون نیز قصد دارد به گروه تولیدکنندگان گوشی های ویندوز 7 بپیوندد. کمپانی هایی که تاکنون اعلام کرده اند که در حال تولید گوشی های ویندوز 7 می باشند ، عبارتند از Dell ، LG و HTC .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گوشی ویندوز 7 سونی اریکسون دارای صفحه نمایش چند لمسی 4 اینچ و صفحه کلید QWERTY خواهد بود. در حال حاضر این گوشی با نام کد Julie شناخته می شود و تصویری از آن موجود نیست.
علاوه بر این گوشی مذکور مجهز به پردازنده 1GHZ می باشد و تمامی ویژگی های این گوشی دارای استاندارد لازم برای کارکرد با سیستم عامل ویندوز 7 می باشد.
اطلاعات دیگری در رابطه با این گوشی موجود نمی باشد اما هرچه بیشتر به تاریخ عرضه سیستم عامل موبایلی ویندوز 7 نزدیک می شویم مطمئنا اطلاعات بیشتری از گوشی های ویندوز 7 ارائه خواهد شد.
gsmarena.com/sony_ericsson_xperia_x8-3403.php
وقتشو ندارم اطلاع رسانی کنید :دی
بچه ها اين كيكو چايي سيستم عامل خود سوني اريكسون رو داره با اينترفيس ميني ايكس 10!نقل قول:
it's actually running a proprietary Sony Ericsson OS
بالاخره يه غلطي كرد اين اس اي!
اين كه اين سيستم عامل بر چه مبناييه و كرنلش چيه الله ميدونه :31:
ولي حركتش پسند بود! چيزي كه خيلي جالبه فقط 150 مگاهرتز سي پي يو داره و اين خيلي خوبه ... نشون ميده او اس نرم و رووني داره كه با 150 تا كارش راه افتاده ...:31:
پس اگه اندو نیست و سخت افزارشم کامل فرق میکنه پس چرا اینقدر شبیه اندو های سونی اریکسون به خصوص مینی هاست؟
پسر این سدار خیلی چیز خوبیه !
همه چیز داره !
وای فای هم داره !
اصلآ به قیافش نمیخوره !
دمش قیژ
---------- Post added at 01:40 PM ---------- Previous post was at 01:35 PM ----------
رنگبندی جدید :دی
کد:http://hi-tech.mail.ru/review/misc/SE_X8-prev.html
يه خبري هم كه تقريبا ناديده گرفته شد اينه كه سوني اريكسون زودتر از برنامه اي كه داشت و اعلام كرد آپديت آندروييد 2.1 رو ارائه ميكنه ، يعني تو Q3
و تو Q4 يه آپديت ديگه براي DLNA و يه سري تغييرات تو timescape و mediascape مياد
در مورد گوشي هاي تازه معرفي شده هم گوشي هاي جالبي به نظر ميان
اول اينكه X8 روش آندروييد 1.6 داره ولي يا چند هفته بعد از ريليزش به 2.1 آپديت ميشه يا اصلا با 2.1 ريليز ميشه
و با قيمت 256 يورو ميشه فروش بالايي براش در نظر گرفت
گوشي واكمنه هم خيلي جالب شده
اولين واكمن فول تاچ سوني اريكسونه
تو لينك زير سيستم عامل رو اختصاصي سوني اريكسون نوشته كه معلوم نيست منظورش همون UI اپتيمايز شده 4 گوش شبيه X10 mini هست يا قضيه جدي تره
ولي نكته جالبتر اينه كه نوشته پروسسور 720mh و سي پي يو 156mh
ولي گوشي جذابي به نظر مياد حتي جذاب تر از X10 mini و مطمئنا پرفروشکد:http://www.sonyericsson.com/cws/corporate/press/pressreleases/pressreleasedetails/sonyericssonyendowithwalkmanfinal-20100616
مدل GreanHeart هم نكات جالبي داره
يكيش وزن 80 گرميشه كه فوق العاده ست و بدنه ش از مواد بازيافتيه و ديگه اينكه با اينكه دوربين 2 مگاپيكسلي داره ولي فيلمبرداريش VGA و 30 فريم در ثانيه ست.
و همچنين widget maneger
.
یعنی چی؟؟؟نقل قول:
ولي نكته جالبتر اينه كه نوشته پروسسور 720mh و سي پي يو 156mh
این x8 هم خیلی جالبه کاش دوربینش بهتر می بود...
نمیدونم چی بگم:دی
اسماشون چه چیزه:دی یندو و سدار و شکیرا خانوم.
بازم که 1.6 هست!!!
عجب بدبختی گیر افتادیم! به نظر من بچه های ریچل قشنگ ترن تا شکیرا خانوم.
سعيد اينا سيستم پروتوتايپشونهنقل قول:
بازم که 1.6 هست!!!
عجب بدبختی گیر افتادیم! به نظر من بچه های ریچل قشنگ ترن تا شکیرا خانوم.
ريليزش احتمال زياد 2.1 هست
مثل اين كه سوني دولوپر هاي جديد استخدام كرده :31:
آره به نظر من ريچل يه سرو گردن خوشكل تره :31: