نه اشتباه تایپی بود داداش(منظورم این بود که 3Dmarkندارم). GPU-Zمشخصات کارت گرافیک منو نشون میده ولی مثلا نشون نمیده که چقدر از حافظه گرافیکی اشغاله و ... ایشالا فنش واست بیصدا بچرخه!نقل قول:
Printable View
نه اشتباه تایپی بود داداش(منظورم این بود که 3Dmarkندارم). GPU-Zمشخصات کارت گرافیک منو نشون میده ولی مثلا نشون نمیده که چقدر از حافظه گرافیکی اشغاله و ... ایشالا فنش واست بیصدا بچرخه!نقل قول:
آره مال منم همینجور نشون میده :41:
مرسی :11:
نرم افزارش رایگانه....100% Free......:)نقل قول:
سلام به دوستان عزیز
من یه یک دو ماهه که میخوام یه لپ تاپ بگیرم به نظرتون بین اینها کدوم یکی بهتره
acer aspire 5755g
vaio s135fx
dell inspiron 5110
hp probook 4530 s
asus 53sv
msi ge620
خواهشا رتبه بندی هاشو به ترتیب بگین
اگه تا 1تومن چیز لپ تاپ بهتری هست هم بگید
نیاز من : اینترنت - فیلم دیدن و موسیقی گوش دادن - بازی بکنم فوقش pes2012 و ...
الان وقت خوبی برای خریدن لپ تاپ هست یا نه ؟
دو سه روز پیش داشتم با ساپورت اچ پی chat میکردم. از یارو پرسیدم خب من که دی وی دی ریکاوری رو درست کردم، میتونم درایو ریکاوری رو فرمت کنم، گفت آره میتونی فرمت کنی. منم فرمتش کردم و فضاشو پخش کردم به یه درایو دیگه و عادی به کارم ادامه دادم و کلی هم دعاش کردم طرفو، اما وقتی لپتاپو خاموش کردم و بعدا اومدم دوباره روشن کنم دیدم همه چیز به گند کشیده شده و ارور بوت میده و میگه باید ریکاور کنی!! :31: منم مجبور شدم ریکاور کنم و لعنتی خودش دوباره پارتیشن بندی کرد و اون درایو کذایی ریکاوری رو درست کرد و باعث شد هروقت میبینمش هم یارو رو فحش بدم هم خود درایو رو :31: به این نتیجه رسیدم که پشتیبانی اونوریا هم مثل اینوریا الکیه!!!!! :31: (نکنه فرمت کردن درایو ریکاوری روش خاصی چیزی داره؟؟ :19: )
خب حتما سوالتو خوب نپرسیدی!؟نقل قول:
و اونم گفته میتونی فرمت کنی و شما هم کردی....:21:
ولی شما نپرسیدی که آیا مشکلی بعدش پیش میاد و باید کار دیگه ای کرد!؟؟:46:
من هفته گذشته یه HP ProBook 4530s خریدم و دیروز خواستم روش ویندوز xp نصب کنم که هر کاری کردم نشد. اطلاع دارید که علت چیه؟
چرا بابا صدبار از یارو پرسیدم گفتم خب من که دی وی دی های ریکاوری رو درست کردم دیگه نیازی به درایو ریکاوری دارم یا نه؟ میتونم فرمتش کنم؟ اونم گفت اگه دی وی دی هایی که درست کردی سالم رایت شدن آره میتونی بزنی درایو ریکاوری رو فرمت کنی. منم همین کارو کردم..نقل قول:
دوستان نظرشون در باره این مدل چیه HP Pavilion DV6-6160
تو رنج قیمت همین لب تاپ چیزه بهتری گیر میاد؟
راستی گارنتی دار بگیرم یا بیخیالش بشم؟
من 6160se دارم. خیلی لپتاپ خوبیه. اصلا هم تعصب ندارم.نقل قول:
کانفیگش:
Ci5 2nd generation 2430M 2.4 GHz up to 3.0 GHz, 4 GB DDR3 1333 RAM, ATI 6770 2.5 GB GDDR5, 500 GB HDD 7200rpm
قیافشم قشنگه. کیبوردش واسه تایپ خیلی حال میده.
دوست من چند و از کجا خریدینقل قول:
بعد اینکه بازی چه طوره توش؟
و اینکه ارزش داره پول به گارانتی بدم؟
1.250 خریدم + اشانتیون یه موس وایرلس 45 تومنی اورجینال اچ پی :31: بابا گرافیکش ATI 6770 2.5 GB GDDR5 و RAM 4 GB DDR3 1333 و CPU روی 3 گیگاهرتزه ها! خب معلومه بازیها رو خوب اجرا میکنه! :31: گارانتی که والله چه عرض کنم.. اچ پی که توی ایران نمایندگی مجاز نداره که بخواد گارانتی کنه.. تصمیم با خودته.. من که 4% واسه گارانتی دادم که واقعا هم نمیدونم به تعهداتشون عمل کنن موقع مشکل... راستی وقتی خواستی بخری حواست باشه گرافیکش 6770 باشه چون با کانفیگ 6470 یا 6490 هم مثل اینکه وجود داره (یعنی حواست باشه 6160se باشه) :46:
راستی از پاساژ پارسیان خریدم (همش یادم میره بگم از کجا خریدم وقتی دوستان میپرسن :31: )
متشکر از راهنماییت دوست من
شما با چه گارانتی خریدی؟
در مورد بازی شما مثلاً بازی بتلفیلد 3 رو تونستید با چه کیفیتی بازی کنید؟ منظورم رزول و جزئیات بازی هست.
-----------------
راستی من لینک این مدل رو تو سایت hp نتونستم پیدا کنم اگر دارید بدید
کارت گارانتیش الان دم دستم نیست. الان بیرونم. رفتم خونه نگاه میکنم.
من battlefield 3 رو هنوز نخریدم و شدیدا دنبالشم :31: اما خب بازیهایی مثل dirt 3 و GTA IV و چندتا دیگه از بازیهای سنگینو توش با تنظیمات بالا تست کردم راحت اجرا کرد و فریم ریتشونم بالای 45 بود :46:
اینم لینک مشخصات این لپتاپ:
کد:http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?cc=us&lc=en&dlc=en&docname=c02993737
---------- Post added at 04:42 PM ---------- Previous post was at 04:39 PM ----------
esata هم داره. بلوتوثشم ورژن 3 است.
فهمیدم مشکل پارتیشن بندی و پاک کردن درایو ریکاوری و داغون شدن همه چیز لپتاپم و مجبور شدنم برای ریکاور کردن چی بود. الان توی لپتاپها هارداشونو روی حالت dynamic قرار میدن واسه برخی قابلیتهایی که دیسک های basic نداشتن، مثل درست کردن درایو مخفی (مثل HP tools که مخفیه). باید از dynamic تبدیلش کنم به basic. خیلی بدم میاد از این نوع فرمت...
ایول......... چقدر جالب گولش زدم.. همون چیزی که فکرشو میکردم بود.. basic کردمش بدون اینکه ویندوزمو پاک کنم.. درایو چرت ریکاوری + HP tools رو از بیخ پاک کردمشون رفت.. :31:
متشکر دوست مننقل قول:
مشخصات فنیش که نسبت به قیمتش خیلی خوبه
فقط یه ایراد داره که وزنش کمی زیاده که البته فکر کنم به خاطر سایز صفحه نمایشش باشه
میمونه یه مشکل کوچیک که من هنوز قیافه این لپ تاپ رو ندیدم
لینکی هم که دادید تصویری ازش نبود. تو سایتهای ایرانیم چیز خاصی پیدا نکردم.
:41:
وزنشو توی سایتش به نظرم زیاد زده چون من موقع خریدش همونجا توی مغازه با ترازوی دیجیتالی وزنش کردم، فکر کنم 2.5 بود با باتری. البته خب این وزن واسه یه لپتاپ 15.6 اینچی اونقدرا هم بالا نیست..
رنگش بژه. کیبورد و تاچ پدش مشکی. فریم صفحه هم مشکیه.
أوست عزیز سیستم صوتی 6160 چیه?منظورم اسپیکر و کارت صداست.ایا beats ه یا چیز دیگه.آرم b رو بدنه لپتاپ هست یا نه؟فکر کنم سمت چث دستگاه باشه
سیستم صداش beats audio است. خیلی کیفیتش خوبه به نظرم.. سمت چپ بالای صفحه هم اینطوری نوشته: beatsaudio که البته audio رو فونت سفید نوشته که خب من الان اگه با سفید بنویسم اینجا نمیشه خوندش :31: مارک b رو هم کنار اسپیکر جلو سمت راست زده (چهارتا اسپیکر داره. دوتا سرتاسری بالای کیبورد و دوتا هم جدا پایین جلو راست و چپ کنار رم ریدرش)
توی سایت دیجی کالا عکس و مشخصاتو گذاشته. البته رنگ نقره ایشو گذاشته. اینی که من دارم بژه.
دوستان عزیز من میخوام ریکائری لب تاپم رو استفاده کنم.
چه جوری باید ریکاوری که روز اول گرفتم رو برگردونم.
4 دی وی دی دارم؟
لطفا کامل توضیح بدید
سیستم رو روشن کن (دیسک ریکاوری شماره 1 توی دیسک درایو باشه). موقع بالا اومدن esc رو بزن تا صفحه بایوس بیاد بالا. بعدش از توی منوی ظاهر شده گزینه ریکاوری رو بزن. بعدش یه منو میاد بالا که باید از توش گزینه ریکاوری کامل رو انتخاب کنی. (عنوان گزینه هاش یادم نیست دقیقا، اما وقتی ببینی خودت متوجه میشی)
---------- Post added at 09:01 PM ---------- Previous post was at 08:57 PM ----------
دوستان یه برنامه درست و حسابی سراغ دارید که بشه توش دمای هارد و سی پی یو و گرافیکو مشخصاتشونو ببینیم؟ CPUz که چرته و خیلی از فیلداش خالیه، GPUz هم که دیوانه به تمام معنا، CPUID hardware monitor هم که فقط دوتا درجه حرارت نشون میده که اونم اصلا مشخص نکرده مربوط به چیه.
نقل قول:
Speccy فکر میکنم برنامه خوب و کاملی باشه
در مورد 6160 هم اگر پولم به 6170 نرسه 6160 رو میخرم
یه کوچولو نگرانه خدمات پس از فروش اچ پی هستم که اونم .....
سلام یه مدل ازhpمعرفی کنید که مشخصات زیر رو داشته باشه با تشکر
cpu:i7
ram: 8gig
Graphic:NVIDIA® GeForce® GT 550M with 2GB DDR3 VRAM
drive:Blu-Ray
و البته usb3
اچ پی کارت گرافیکاش ATI است. مدلهایی رو که گرافیکشون ATI 6770 هست رو انتخاب کن. 6770 با nvidia geforce gt 555 برابری میکنه. gt 555 از gt 550 قویتره.
سلام
نظرتون درباره این مدل چیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با مشخصات زیر کسایی که داشتن خوب بوده مشکل خاصی نداره لطفا راهنمایی کنید
Intel 2670QM 2.2 GHZ Core i7 3.1 GHz - Cache 6 MB - BUS 1333 MHz
8 GB DDR3
1000 GB 5400 RPM
ATI Radeon HD 6770M DDR5 2048 MB UpTo 4096 MB
مدل 6190 مدل خیلی خوبیه من پیداش نکردم 6199 گرفتمنقل قول:
سلام
امروز من با قصد خرید 6160 رفتم بازار و با 6170 برگشتم
دیدم اختلاف قیمت ناچیزش میرزه به پردازنده قوی ترش
الان یکی دو تا مشکل دارم دوستان لطفاً راهنمایی کنند
اول اینکه چیزی به اسم دی وی دی ریکاوری نبود تو جعبه آیا باید خودم بک آپ بگیرم و چگونه؟
بعد هم صفحه کلید عربیه که حصابی حال گیریه الان من لیبل بچسبونم این عربی ها که باز دیده میشن!!
مبارکه رفیقنقل قول:
در مورد ریکاوری خودت باید تهیه کنی برو تو استارت بعد تایپ کن :8::31: روش کلیک کن بعدم مراحلش طی کن 4تا دی وی دی میشه فکر کنم
نقل قول:
موافقم
من هم لبت تاب دل 5010 دارم. راضیم ، بد نیست ،1 ساله کار میکنه، اما زود حرارتش میره بالا . به نظرم ایسوس خیلی خوبه ،
سلام
من دیروز یک اچ پی 6170 خریدم
میخواستم بدونم چجوری میشه کاری کرد که وقتی لپ تاپ به برق هست و باطری شارژش کامل میشه دیگه باطری اور شارژ نشه و از مدار خارج بشه ؟ یعنی وقتی شارژش کامل شد دیگه باطرس شارژ اضافه نشه و از برق اشتفاده بشه
آخه من شب تا صبح میزارم برا دانلود نمیخوام به باطریش آسیب برسه
سلامنقل قول:
خوب بدون باطری روشن کن
فکر نکنم مشکلی پیش بیاد
منم چهار شنبه همین مدل را خریدم فقط کیبرد عربیش خورد تو ذوقم برای شما انگلیسی تنهاست یا عربی هم داره؟
راستی از کجا و چند خریدی؟
سلام
آخه شنیدم اگه یک مدت زیادی از باطری استفاده نکنی خراب میشه
آره عربی هم داره . همشون داره . آخه اینارو از نمایشگاه Gtex دوبی خریدن همرو
من از مشهد خریدم 1340 بدون گارانتی
تو جعبش هم نه دی وی دی اورجینال ویندوز بود نه درایور ها ! زنگ زدم گفتن الان دیگه همراه لپ تاپ دی وی دی نیست و فقط 4 تا دی وی دی ریکاوری بود که خودشون رایگان برام گرفتن
حالا اگه ما نخواستیم با ریکاوری ویندوز نصب کنیم و خواستیم معمولی نصب بشه تکلیف چیه ؟
پس این ویندوز اورجینال فقط باید با ریکاوری نصب بشه !!!!!
اگه خواستم یک ویندوز دیگه نصب کنم درایور هارو چیکار کنم ؟
من یک جایی خوندم باطری 70% شارژ از دستگاه در بیار هر چند وقت یکبارم بزن به دستگاه کامل خالی بشه دوباره تا 70% شارژ کن و در بیارنقل قول:
البته اگر میخوای شبانه روز روشن باشه و تو برق چرا pc نخریدی!
اینطوری عمر دستگاهت کم میشه.
برای ویندوزم از سایت خود اچ پی دان کن ولی این ویندوزه که خوبه اورجیناله 64 بیته خوبه ها!!!
من با گارانتی خریدیم 1350 از پارسیان ولی کاش بدون گارانتی میگرفتم
یک سوال. من 6080 دارم تازه متوجه شدم که قسمت بالای کیبوردم رو اونجایی که دکمه پلی و ولم هستpely & volom وقتی فشارش میدم اون قسمت کیبرد به داخل فرو میره. نمیدونم خارش شکسته یا نه همینجوریه؟
با زیاد روشن بودن مشکلی برای لپ ناپ پیش نمیادنقل قول:
الان یک Dell دارم در شبانه روز هم زیاد روشنه 4 سال هم هست داره کار میکنه میکلی هم نداشته
سلام بجه ها من یه لپ تاپ اچ پی 6170 گرفتم یه اتفاقی افتاد که پارتیشن ردکاوری رو از دست دادم کسی هست که این مدل لپ تاپ داشته باشه ا. ریکاوریش یه نسخه به من بده ترو خدا یکی این لطفو بهم بکنه همش یه هفته اس گرفتمش بد جوری تو دردسر افتادم . این شمارمه 09127137628اگه لطف کنید خبر بدید یه دنیا ممنون میشم.
آقا سلام
منم مثل لپ تاپ شما گرفتم ولی پارتیشن ریکاوریم پاک شده یه لطفی میکنی اگه ریختیش روی دی وی دی یه نسخشم به من بدی رایت کنم بد جورد تو درد سر افتادم این شمارمه اگه خبر بدی ممنون میشم 09127137628