درسته
حجمی ها رو دوبرابر میبنده
512 بگیری رو یه مگ میبنده
cra ها رو نصف میبنده
Printable View
درسته
حجمی ها رو دوبرابر میبنده
512 بگیری رو یه مگ میبنده
cra ها رو نصف میبنده
اخه فقط با Gmail مشکل دارم. برای شما هم همینه داستان؟نقل قول:
والا من Thunderbird دارم با اون کار میکنم اون خوبه
الان کیفیت سرویس های cra چجوریه؟ مثلا در طول روز با 1 کانکشن سرعت دانلود ثابته یا باید با idm تعداد کانکشن ها رو زیاد کرد؟ با چندتا کانکشن سزعت دانلود ثابت میشه, 2تا, 4تا و یا 8تا ؟
:11:
کلا من اکثر مواقع با Gmail مشکل دارم:31:نقل قول:
سلام.ببخشید من یه سوالی دارم اگه میشه زود جواب بدین.سرعت دانلود با تعرفه نامحدود 256 تقریبا چنده؟داتک از لحاظ پینگ تو بازی های آنلاین خوب هست یا نه؟مثلا تو سرور ایران چقد پینگ میده؟
آخه من نمی دونم این چه مملکتی هست که دارم توش زندگی می کنیم این همه چیز رو ازمون گرفتن می خوان اینترنت رو هم ازمون بگیرن.ریده شده به زندگی مردم:41:
شماره کارت / حساب هارو کجا میشه دید ؟
اینترنتمونو دزدیدن دارن باهاش پز میدن:31::31:نقل قول:
باید زنگ بزنید به واحد فروش از اونا بگیرید
من اینا رو دارم ولی بازم زنگ بزنیدکد:shomare Kart: 6104 3377 7000 0618
shomare hesab: 3580 23/02
واقعا مملکته داریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ترابی جان همین اینترنت گران و آشغال رو هم که دارن ازمون میگیرن که داداش.کجای کاری؟
وضعیت خدمات و کیفیت اینترنت داتک در حال حاضر چطوره ؟ میخام برای شرکت سرویس بگیرم میخام بدونم داتک در چه حالیه ؟ کیفیت خدمات پشتیبانی سرعت قیمت برخورد با کاربر و ... ؟
ممنون
بدک نیست ولی به نظر من الکی گرونه و گیگ هم هدیه نمیده.نقل قول:
میخواستم این سرویس های نامحدود 1/10 رو بدونم به چه صورت هستش ؟
مثلا من اگر 256 رو بگیرم حداقل سرعت دانلود و آپلودم چند میشه ؟ به درد شرکت میخوره ؟ کیفیتش چطوره ؟
دوستان،چند شبه سرعت سرویس شبانه کم شده و مثل اینکه دقیقا نصف شده باشه
سرویس 512 حجمی دارم
در این 8 ماهی که مشترک داتک هستم همیشه سرعت دانلودم 120kb بود ولی چند شبه که راس 1 تا 7 صبح سرعت بالاتر از 60kb نمیره
برای شما هم همینطوره؟واقعا دیگه ارزش نداره با این قیمت بالا
من 3 ماهه این مشکل رو دارم.نقل قول:
یک هفته ای هم میشه که از پارس آنلاین درخواست دادم!!!!!
ولی فکر نمی کنم اون هم از این بهتر باشه. تا چند وقت دیگه شاید همین هم نداشته باشیم!
بچه ها من مشکل با گوگل دارم
سرچ نمیکنه مجبورم از یاهو سرچ کنم اونم که مفت نمیارزه
شما مشکلی ندارید؟
برای من بعد از چند دقیقه can not display میده
پدر سوخته ها یه غلطی کردن https گوگل کار نمیکنه. از طرف مخابرات تمام isp ها ملزم شدند packet های https مروبطه گوگل رو بلوک کنند. اگز میخواین از گوگل استفاده کنید باید اول از gmail خارج بشید تا دیگه https نباشه. اینجوری حضرات میتونند بفهمن هر کسی در مورد چی داره سرچ میکنه :31: شاید بعد از انتخابات مجلس درستش کنند. شاید هم ببینند کسی صداش در نمیاد دیگه همینجوری بمونه :27:نقل قول:
این گوگل هم مسخره بازی شده ها. نصف امکاناتش فیلتره نصف دیگش هم تحریم!!! این وسط همه چیز فقط به ضرر ملت تموم میشه :41:
من یه سوالی دارم. از کجا میتونم بفهمم که اشتراک سرویسم چطوریه؟ 1 به 10 یا 1 به 4؟ به جز اینها مدل دیگه هم داره؟
امروز رفتم تو سایت دیدم قیمتهایی که برای سرویسهای مختلف نوشته با توجه به نامحدود و اشتراک و .... هیچکدومش به پولی که من میدم نمیخوره. مشکوک شدم.
میشه راهنمایی کنید.
سرویسم رو حدود 3 سال پیش گرفتم. 256 نامحدود (تو قراردادم نوشته 256 تک کاربره نامحدود) ماهی هم حدود 27000تومن شارژشه(یکم اینور و اونور با مالیات و ...) حالا این کدوم یکی از این سرویسهاست که تو سایت نوشته؟!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
------
راستی من همیشه 3 ماه 3 ماه میگیرم که 5% تخفیف میخوره. پارسال نزدیک عید دیر تمدید کردم. خورد به 10 اسفند به بعد. داتک تخفیف نوروزی زده بود. من که 3 ماهه میخرم تقریبا برام نصف تموم شد. تخفیف عید و چندماهه با هم قاطی شد و کلی پول کمتر دادم. اگه شما هم زمان تمدیدتون نزدیک عیده حواستون باشه (من 2 سال نمیدونستم و پولش رو کامل دادم)
برادر برای شما یک به 4 هست
قیمت سرویس ها به روزه
شما قیمت اوموقع رو میدید الان بخواید بگیرید همونو 3-4 برابر شده
---------- Post added at 10:17 PM ---------- Previous post was at 10:16 PM ----------
این cra ها رو نامردا تخفیف نمیدن وگرنه منم 3 ماهه تمدید میکردم قبلا
دوستان سرعته من افتضاحه واسه شما ها هم همین طوریه؟:19: به زور باز میکنه package lost که رفته رو 60% دانلود هم تعطیله... تو تاپیک adsl مخابرات هم همه مینالن
الان برای من درست شده. تا نیم ساعت پیش که نابود بود. :41:
بله برای ما هم یه دو سه ساعی افتضاح بود و پشتیبانی هم میگفت از مخابراته.نقل قول:
معلوم نیست باز چه غلطی میکردن.
برای من از عصر تا به حال کماکان پکیده
یه نیم ساعت خوب میشه دوباره میترکه
با سلام
آقا سرعت شما چطوره؟
میشه طرح ها رو با تعرفه هاشون اینجا بزارین
من 3 روزه سرعتم پکیده . هم شب هم روز . با بعضی ip ها هم مشکل داره . دوباره چه خبره ؟ فتنه ی 57 :31:؟
دقیقا برا منم 3 روزه منهدم شده:31: نمیدونم چی بگم والله......
من که سه روزه سرعتم عالیه
مثل اون روزای اول :31:
نمی دونم جریان چیه!!!
سرعت من مث همیشه خوبه ! ۱۱۰ دان دارم ..۵۱۲
واقعا این شرکت علیه !!!
با 256 دارم 400 دانلود میکنم ...
دستشون درد نکنه ...
بچه ها من از مخابرات ایت واقع در نارمک 128 محدود داتک رو دارم چند روزه https رو اصلا بال نمیاره من نه میتونم انتخاب واحد کنم نه سرویسمو اینترنتی تمدید کنم مشکل ار کجاس تو رو خدا جواب بدین ممنون
داداش منم نارمک هستم غصه نخور کلا مخابرات منطقه ما پدیده ای واسه خودش....
چقدر ماشالا دوستان نارمکی از داتک سرویس دارن.من یکی از دوستانم هم از داتک مثه من و شما سرویس داره و منم که مرکز عاطف (تهرانپارس) هم همینطور
دوست عزیز سرعت دانلود شبانه ات چقدره ؟
نقل قول:
شبا بین 70 تا 100 هست.نقل قول:
یا حضرت عباس بارون هم گرفته بعدشم حتما برف دیگه کلا فاتحه سرویسو بخونیم از الان :27::31:
https که فکر کنم سراسری باشه مشکلش.نقل قول:
من HTTPS برام خیلی خوب کار می کنه ...
شاید ورزن Proxif-ier تون قدیمی شده باشه ..
من همین الان دارم باهاش دانلود می کنم سرعتمم ۱۱۸.۷۶ هه !:دي
آقا این چه وضعشه ؟؟!؟!؟
از دیشب تا حالا پینگم پوکیده !!!
رفته رو 250 !!!1
قبلا 40 بود .....
الانم که speedtest گرفتم زد مال کردستانم !!!!
چشون شده ؟؟ ولی دانلود هنوز خوبه ....