کيف کردى نه؟نقل قول:
کيس رو بگير تا بيشتر اين به فنا نره بيچاره آيپادت...
Printable View
کيف کردى نه؟نقل قول:
کيس رو بگير تا بيشتر اين به فنا نره بيچاره آيپادت...
یه کیس خوفشگل شبیه این از کجا برم بگیرم؟کجای پایتخت؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
شما وقتی توی این سایت اکانت میسازی واست ایمیل فعال سازی میفرسته که باید فعالش کنی
بعد به صورت زیر تنظیماتو درست کن
Configuring VPNReactor on iPhone & iPod Touch
Launch the Settings application, click General, click Network, click ---.
Click Add --- Configuration.
Click PPTP and enter the following information:
- Description: VPNReactor
- Server: ---.vpnreactor.com
- Account: Your Username
- Password: Your Password
Click Save[/QUOTE]
من این کارا رو انجام دادم بازم نشد .میگه . authentication failed :23:
اهان ازاون نظر میگینقل قول:
من فکر کردم میگی رو ایفون فقط کار میکنه
1. منظورم اینه که چجوریاست؟ میارزه؟ کسی گرفته؟نقل قول:
ارزونتر از کجا گیر بیاریم؟ چند اونوقت؟
2. خب نقشه آفلاین بدون GPS به چه دردی میخوره؟:13:
من این کارا رو انجام دادم بازم نشد .میگه . authentication failed :23:[/QUOTE]نقل قول:
دوباره چک کن تنظیماتو رو pptp نشد برو رو lp
باpc هم چک کن اگه نشد شاید isp قیلتر کرده
---------- Post added at 12:15 AM ---------- Previous post was at 12:12 AM ----------
عالیه -اره گرفتن من خودم 3g دارم واقا عالیه ---برای چه کاری میخوای بیشتر؟نقل قول:
علاالدین بعضی مغازه های پاییتخت
32 گیگ 370 اینا
نقشه های کاغذی به چه دردی میخورن
---------- Post added at 12:16 AM ---------- Previous post was at 12:15 AM ----------
این از کیس های اسپک هستنقل قول:
تو پاییتخت شاید باشه
نقل قول:
مدل fitted مال Speck هست و به شدت گرونه :دی
حدود 70 تومنه !!!!!!!
سلام دوستان
من شب قبل از مسافرتم یه آیپاد تاچ 4 خریدم و به خاطر اینکه واسه جیل کردنش وقت نداشتم ، دادم خود همون فروشنده واسم جیلبریک کرد و چندتا بازی و نرم افزار باحالم ریخت
اما حالا خودم میخوام یه چندتا نرم افزارو بازیه دیگه مثل سودوکو یا کیبورده فارسی و .... بریزم
اما شنیدم که حتما باید اون نرم افزار هایی که توش نصبه هم تو کامپیوترت باشه ، وگرنه پاک میشن :41:
آیا راهی هست که اینطوری نشه :(
25هزار تومن واسه این نرم افزار ها و بازی ها پول دادم ، حیفه :41:
راستی این اینویسیبل شیلد رو از کجا بگریم ( تو مشهد ) ، همین زاگ که میگین دیگه بهترینشه ؟
و سوال آخرم
این نرم افزار Facetime ، تو ایران هم استفاده میشه ؟
من یه اکانت ساختم ، ولی sign in نمیشه ؟
آی پی ایران رو تحریم کردن یا نه ؟
کسی تا حالا استفاده کرده ؟
سلام مبارک باشه جناب پارسا توضیح کامل دادن حالا منم میگم.نقل قول:
وقتی وصلش کردین به آیتونز و خواست سینک کنه شما "بلافاصله" کنسل میکنی عملیات سینک رو و سپس TRANSFER PURCHES یه همچین چیزی رو میزنی تا اونایی که توی دستگاهت هست رو بریزه توی آیتونز بعد اون هم میتونی بازی و چسزای دیگه رو سینک کنی.
والا من بچه ها مشهد رو نمیشناسم اما بچه ها شیراز رو میشناسم همچنین تهروون.
راستی چند خریدی؟
نقل قول:
و سوال آخرم
این نرم افزار Facetime ، تو ایران هم استفاده میشه ؟
من یه اکانت ساختم ، ولی sign in نمیشه ؟
آی پی ایران رو تحریم کردن یا نه ؟
کسی تا حالا استفاده کرده ؟
سلام.
مبارکه.
کار میکنه اما همونطور که گفتید قیلتره برا ایران و فقط با چیز پی ان قابل استفادس.
ببین دوست عزیز یک دفعه شما میخوای شارژر ماشین بخری اون موقع چی ؟اون موقع که میرزه؟نقل قول:
بعدش مگه این شارژر بده؟؟؟نسبت به اون شارژر اصلی که بهتره
دوستانی که آدرس این مغازه را میخوان باید بگم که علاءالدین کلا یک اپس استور داره اونم تو طبقه های سوم چهارم بود البته من فردا میرم بگیر کارتش را میگیرم بهتون میگم
بابا قیمت شارژرش عالیهنقل قول:
هم شارژر هم برای ماشین هم کابل میده خود همین کابل معمولیش 7 تومن پولشه
داداش دمت گرم رفتی کارت بگیر تلشو من میخوام (دفینه رو میگی؟)
شما میتونی با ifunbox از App هات کپی بگیرینقل قول:
تو عکس زیر میتونی ببینی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب براددر منم به جيبم نگاه ميکنم و کاربردم....نقل قول:
با 30 تومن ديگه ميرم يه شيلد يا يه کيس ميخرم....!
عزيزان اين dock ها فقط آيپاد رو نگه ميدارن ؟ تو پکشون چيز ديگه اى نيست؟
کدوم dock اون که تو جعبس؟نقل قول:
نه منظورم اون پايه هاى روميزى هست که جداگونه فروخته ميشهنقل قول:
داک معمولا برای سینک و شارژ کردن هست، داک رو متصل میکنی به برق/USB و آماده میذاری روی مــیز...:5:نقل قول:
پس همراهشون شارژر نيست?نقل قول:
داره...نقل قول:
What's in the Box:
Apple Universal Dock
Apple Remote
Five Dock Adapters that fit: iPhone 4, iPhone 3G and 3GS, iPod touch (2nd, 3rd, and 4th generations), and iPod nano 5th generation
USB Power Adapter
USB Cable
User Guide
کد:http://store.apple.com/ie/product/MC746B/A?n=ipodtouch4&fnode=MTY1NDA0OQ&mco=MjAyNDIwNTA&s=topSellers
نه سیمو وصل میکنی بهش پایسنقل قول:
ولی فکر کنم یه پک باشه توش شارژر کابل remot و احتمالا داک هم داره
ویرایش
پارسا جون ندیدم پست زدی من زده بودم رو پست وقتی زدم دیدم
سلام . ممنون بابت راهنماییتون:46:نقل قول:
من 290 خریدم با گارانتی آواسان
الان اگه این کار رو بکنم دیگه راحت میتونم نرم افزار نصب یا حذف کنم ؟
من کلا تا حالا با محصولات اپل کار نکردم ، میشه بیزحمت آدرس صفحه ای که توضیح داده چجوری نرم افزا نصب یا حذف کنم رو بهم بدین:10:
سلام.
دوستان راهی هست با این آیپاد تماس بر قرار کرد؟ :دی
Ipod g4 32GB به قیمت 355 خریدم (از پایتخت)
یه کیس griffen32 , یه شیلد 25 خریدم
ولی متاسفانه کیف خوب پیدانکردم
رو هدفون خوب هنوز به توافق نرسیدم:31:
از همه دوستانی که منو راهنمایی کردن تشکر کنم:11:
چند تا سوال هم داشتم
یه نرمافزار خوب برای خوندن PDF معرفی کنید
نصب نرم افزار مدیا پلیر روی صدا تاثیر داره یا همون مدیا پلیر خودش خوبه؟
تو دوربین فیلم برداریش چجوری زوم میکنه؟!!!
اما سوال آخرم چجوری به 4.2 ارتقا بدم تو سایت خود اپل گفته وصل کن به پی سی و از طریق سایت خودش آپدیت میکنه مشکلی پیش نمیاد این کارو بکنم؟
بازم ممنون:40:
سلامنقل قول:
تماس با سیم کارت فقط با وسیله ای میشه که تازگیا زدن که فعلا روش داره کار میکنه برای تولید انبود
اما میتونی از طریق اینترنت تماس بگیری با برنامه هایی مثل skype
یه برنامنه هم هست به اسم viber که ستماس راییگان میشه گرفت اما طرفتم باید iphone یا ipod داشته باشه برای اندرود هم داره میسازه
ادرس این مغازرو میدی تو پ خ (بدون جیلریک خریدی 355 دیگه؟)نقل قول:
کیس های گیرفین که خودشون بالای 30 تومنه احتمالا اصل نبوده شیلد و کیس با هم خریدی 25 :18:؟ اگه میتونی عکس از مارک بزار
هدفونم تو بخشش درخواست بده راهنماییت میکنن
برای pdf خود ibook خوبه اما برنامه زیاد هست
این چنتا با لینک دانلود
PDF Reader Pro
کد:http://www.filedude.com/download/EP1otKuUJT0f87d3df43
PDF-Proکد:http://www.mediafire.com/?hz5hebneyxvc1un
کد:http://www.appscene.org/download/MOnrhN1T0Ve2b4432d97
کدوم مدیا پلیر؟ موزیک پلیره خودش تکمیلهکد:http://www.appscene.org/download/rmoPijfvTRd76164029f
اینو نمیدونم احتمالا نداشته باشه(مگر با برناممه جانبی)
اگه اینتوری میخوای ارتقا بدی باید اینترنتت پر سرعت باشه و بدون Dc چون چیزی حدود 600 مگابایت میگیره
اما یه مدلم تقریبا افلاین میتونی ارتقا بدی اما فعلا نرو رو 4.2.1 چون درست حسابی جیلبریک نشده
بچه ها واسه استفاده از پدومتر آیپاد مثکه یه فرستنده و گیرنده میخواد ، اینجا پیدا میشه یا بگم برام بفرستن؟بعد یه سوال دیگه ام اینکه تو یه سایتی نوشته بود حتما نمیخواد کفشت Nike باشه!آره؟!با Reebok میشه یعنی!!!:31:
به روی چشمنقل قول:
خیر بدون جیل
کیس رو جدا 35 میداد 32 تومن خریدم
شیلد هم جدا 25 تومن خریدم
در مورد اصل بودن نمیدونم به فروشنده اعتماد کردم
کد:http://www.iimmgg.com/image/6f8dfd0d6a6b761d801d6fe6a279c083
این برنامه آیبوک رو هم باید دانلود کرد ؟خودش که نداره!!کد:http://www.iimmgg.com/image/612e731a0b636cb5ee0fffb9d875016b
من قصد جیل کردن ندارم فقط پی دی اف بخونه کافیه
Itunes 9 آی پاد منو نمیشناسه!!! حتما باید نسخه ده داشته باشم؟
گزینه سیکورانایز خاموشه نمیتونم چیزی به دستگاه بفرستم
دوستان من چند تا نکته را متذکر بشم من امروز رفتم آیپاد تاچ 32 خریدم:نقل قول:
یکی اینکه دوستانی که آدرس اون مغازه علاءالدین را میخواستن اپل کلینیک طبقه ی دوم واحد 215 ولی من پیشنهادم اینه که همه ی لوازمتون و خود آیپاد را از پایتخت بگیرید چون همه چیز اونجا خوبه همون شارژر در پایتخت 45 یا فروشگاه آفتاب در طبقه اول 43 هم میداد ! البته با چونه ،من که خودم از علاءالدین گرفتم البته اشتباه کردم ولی شما دیگه اشتباه نکنید
در ضمن یکی از دوستان در همین تاپیک گفتن طبقه ی آخر علاءالدین با قیمت 340 میده اصلا در طبقه ی آخر یکی مونده به آخر و دو تا مونده به آخر آیپاد نبود!!!!!
جوراب های یک فروشگاه فقط تو پایتخت اصل بود اونم میداد پکش را فکر کنم 34 یا 5 همه تقلبی هستند(البته به غیر از این) و البته هیچ فرقی با اصل ندارن بهترین قیمت هم 3 تومان بود یاد نیست ولی تو پایتخت از 5 تا 3 تومان پیدا میشه
من خودم با گارانتیه نیروان (البته اصلا گارانتی مهم نیست)آیپادم را گرفتم 350 که حداقل گارانتی نیروان از هیچی که بهتره چون همه یا 55 میدادن و یا 50 بدون گارانتی!
من همه ی پایتخت را گشتم اینا بهترین فروشگاه ها بودن:
نیروان طبقه ی آخر پلاک 239(من از این خریدم) این نمایندگی نیروان بود خودش میگفت گارانتی چرت و پرت البته همه ی مغازه دارا میگفتن
پاسارگاد پ 112
آی تی استور همکف پ63
مرکز کامپیوتر تهران طبقه ی همکف پ 9(این فکر کنم با گارانتی شاب میداد 355 )
امیدوارم کمکتون کرده باشم
در ضمن این ایام را به همتون تسلیت میگم
نقل قول:
:دی این خوب میشه همون فیس تایم ..
ممنون
---------- Post added at 12:11 AM ---------- Previous post was at 12:06 AM ----------
ممنوننقل قول:
اخه شما گفتی 25 تومن من فکر کردم دوتارو با هم خریدی
کیفت که اصله نترس
شیلد هم عکس میزاشتی
نه باید ibook دانلود کنی فری هستش
جیل نکنی این همه بازی و برنامه چی پس؟ ibook فری هست اما اون لینک هایی که دادم اگه بخوای جیل نکنی باید پول برای خرید بدی
اره حتما باید 10 باشه لینک نداری بگو بدم دانلود کنی
---------- Post added at 12:15 AM ---------- Previous post was at 12:11 AM ----------
اقا مبارکهنقل قول:
پس قیمت توی پاییتخت کمتر بود؟ شما از علا الدین خریدی با پاییتخت ؟
راستی قیمتی از کیس ها نداری ؟
ما هم تسلیت میگیم
سلام دوستان آيپاد دار چک کنن توى اتاق کاملا تاريک وقتى صفحه آيپاد روشنه از کتار کليد ولوم اونجاىى کگه به هم قسمت فلزى و صفحه join ميشن نور ميزنه بيرون?
نهنقل قول:
شما میتونی توی اکانت skype یا nimbuzz یا ... پول بریزی و از اینترنت مثلا به خط 912و... بزنگی
[QUOTE=Mehrdad092000;5695768]
---------- Post added at 12:11 AM ---------- Previous post was at 12:06 AM ----------
ممنون
اخه شما گفتی 25 تومن من فکر کردم دوتارو با هم خریدی
کیفت که اصله نترس
شیلد هم عکس میزاشتی
نه باید ibook دانلود کنی فری هستش
جیل نکنی این همه بازی و برنامه چی پس؟ ibook فری هست اما اون لینک هایی که دادم اگه بخوای جیل نکنی باید پول برای خرید بدی
اره حتما باید 10 باشه لینک نداری بگو بدم دانلود کنی
---------- Post added at 12:15 AM ---------- Previous post was at 12:11 AM ----------
متاسفانه قاب شیلد رو انداختم بیرون. نیست تا عکس بزارم
اسمشو فروشنده گفت ولی یادم نیست چی بود هم چند تایی داشت ، هم تک برگ . من تک برگشو گرفتم میگفت کیفیتش خوبه
جالب این بود که قیمت شارژر خیلی فرق میکرد همه هم ادعا داشتن اصا هست از 35 تا 15 !!!قیافه هموشون هم مثل هم بود!!!!:31:
من یکی 12 خریدم
ممنون د همین الان دانلود کردم
یه جایی داشتم میخوندم نوشته بود جیل ممکنه باعث بعضی مشکلات بشه البته من کلا نیازی به نرم افزارای ios ندارم به اندازه کافی نرم افزار رو گوشی و مک و لبتاپ دارم:31:
بیشتر برای آهنگ و اینترنت و دوربین فیلم برداریش گرفتم استفاده از مرورگرش که فوق العاده ساده و خوبه و مشکات گوشی های هوشمند مثل HTC و غیره رو نداره
هنوز پی دی اف روش امتحان نکردم خداکنه کار با برنامش راحت باشه
من تازه 3 روزه آیپاد گرفتم. آیپاد 4 ، 32 گیگ ، از پایتخت.
تا حالا با هیچ محصول اپل کار نکردم و هیچ تجربه ای ندارم. چند تا سئوال دارم. اگه سئوال هام خیلی سطح پایینه ببخشید:
1- چه طور می تونم عکس و فیلمی رو که با دوربین خود آیپاد می گیرم به کامپیوتر بفرستم.
2- من دستگاهم رو جلبریک کردم اول این که می خواستم بدونم برنامه و بازی های آیپاد رو از چه سایت هایی می تونم به صورت کرک شده دانلود کنم و دیگه این که چه طور می تونم رو آیپادم نصب کنم. ( چون من فقط با برنامه آی تیون کار کردم. که البته داخل اون هم حرفه ای نیستم )
3- کلا فایل هایی مثل pdf ها رو چه جور می تونم به آیپاد منتقل کنم و از کجا باید اجراشون کنم.
4- عکس هایی که به وسیله برنامه آی تیون به آیپاد فرستادم حتما باید توسط خود آیتیون پاک بشن؟ یعنی امکان این که بوسیله خود آیپاد پاک کنم وجود نداره؟
5- داشتم با مرورگر سفری 1 سایت باز می کردم که ظاهرا احتیاج به فلش پلیر داشت و زمانی که خواستم فلش پلیر را دانلود کنم بهم اجازه نداد. می خواستم ببینم امکان باز کزدن 1 همچین سایت هایی به وسیله آیپاد وجود داره یا نه؟ ( برنامه ای برای اجرای فایل های فلش هست؟ )
6- تو قسمت یوتیلیتیز، برنامه ویس ممو هست که می تونیم صدا رو ضبط کنیم خواستم ببینم فایل ضبط شده رو چه جوری می تونم رو کامپیوترم داشته باشم. ( اگه برنامه ضبط صدای بهتری هم سراغ دارین معرفی کنین ممنون می شم )
7- من کلا با ترانسفر فایل از آیپاد به کامپیوتر مشکل دارم چند مورد رو تو سئوال های بالا اشاره کردم و 1 مورد دیگه هم این که فایل هایی که با دانلود منیجر سفری دانلود می کنم رو چه جوری به پی سی منتقل کنم
8- استفاده من از اینترنت به وسیله آیپاد خیلی زیاده می خواستم ببینم مرورگر و دانلود منیجر بهتری برای آیپاد هست یا از همین سفری باید استفاده کنم؟
شرمنده اگه سئوال هام خیلی زیاده. چون تا حالا با سیستم های مک کار نکردم
نقل قول:
یعنی پولیه؟
تریال نداره؟
خود برنامه رایگان، تماس به شماره حقیقی پولیه...وگرنه Skype به Skype رایگانه...نقل قول:
ممنوننقل قول:
آره پایتخت برای محصولات اپل به نظر من بهترینه(البته من آیپادش را تست کردم بقیه محصولات را ظاهری دیدم)
اخلاق مغازه دار ها عالی قیمت ها خوب و ...
نه راستش چون من شیلد زگ میخوام بگیرم قیمت نگرفتم ولی فکر کنم کیس های خوب از 30 تا 35 باشه نهایتا دیگه 40
دوستان من یک کیف خوشگل میخوام سراغ ندارید
سلامنقل قول:
جواب چنتاشونو میدم:
برنامه ها و بازیا رو میتونی از خود اپل استور بگیری، برنامه های فری فوق العاده زیاد داره و پیشنهاد اصلیم همینه.
فقط باید اکانت بسازی بعد موقع دانلود باید با وی پ*ی ❊ن کانکت شی وگرنه نمیشه دانلود کنی.
برای ای بوک ها و فایل های pdf باید آیبوک رو نصب کنی بعد موقع باز کردن فایل باید با آیتونز بازشون کنی که مستقیم رو آیپاد میفرسته.
اگر هم میخوای فایلاتو ترانسفر کنی خیلی راحت لینک زیرو دانلود کن.:15::15:
کد:http://www.ipodpctransfer.com/pictures-ipod-computer.html
نقل قول:
نه از هیچ جاش نور نمیده !
دوستان عزیز به شدت توصیه میشه برنامه Panorama wallpaper رو از سیدیا بریزید ! بشدت جالبه :8:
ویرایش :
طبق آخرین اخبار پس فردا مصادف با 16دسامبر بازی N.O.V.A 2 منتشر میشه :5:
اولین لینک کرک رو از بخش بازی ها میتونید ببینید ( همزمان با ریلیز کرک بازی )
( کاش اولین نفر باشم که پستش میکنم :دی )
سلام مبارکهنقل قول:
1.برای عکس میتونی وقتی وصل میکنی یه درایو میاره توی pc و فیلم هم با ایتونزمیتونی
2.apptracke.org آموزش ها توی سایت هست برای نصب (اول جیلبریک میکنید بعد از cydia برنامه Appsync فریمورتونو میریزید بعدشم با ایتونز سینک میکنبد
3.برنامه برای خوندن فایل زیاده شما همون ibook بریز بعد فایل هاتو با ایتونز سینک کن (میتونی با ifunbox هم میتونی بری توی پوشش)
4.نه اون عکس ها فقط با ایتونز
5.اپل فعلا از فلش پشتیبانی نمیکنه (به علت مصرف بیشتر باطرِی) اما یه سری پلاگین توی سدیا هستن که این امکانو میدن اما من پیشنهاد میکنم نصب نکنی
شما میتونی skyfire بریزی یا بعضی برنامه های دیگه تا یه حدی پشتیبانی میکنن
6.با ایفان باکس برید توی پوشش با ایتونز هم احتمالن بشه باید تست کنم
7.بازم این میره توی یه پوشیه با ifun box یا pc suitیا iphone explor یا هر فیل منجری به ادرس زیر برید
var>>mobile>>Media>>Downloads
8.مرورگر همین خوبه برای فلش skyfieهم مناسبه فکر کنم اما Opera mini هم خوبه اما ساپورت فارسی نداره
دشمنت شرمنده
---------- Post added at 09:09 PM ---------- Previous post was at 09:07 PM ----------
همونجور که پارسا جان گفتن خود برنامه فری هست اما تماس Voip پولیهنقل قول:
مثلا تماس با فلان کشور دقیقه ای فلان فیمت میتونید برید توی سایت برناممه ها ببینید