بچه ها سایت رمزینه بالاخره یک جلسه از دیف 2 رو توی کتابخونه اش گذاشت :18:
بچه ها سایت رمزینه بالاخره یک جلسه از دیف 2 رو توی کتابخونه اش گذاشت :18:
این یه نشانست هنوزم وقت هست:31:
sh.k.sh و امیر عزیز دستتون به خاطر این خبر و لینک دانلود درد نکنه:46:
من که درجا از لینکی که امیر قرار داد دانلود شروع کردم و تموم شد
فعلا:31:
سلام
خیلی وقته تو این تاپیک نبودم از سوال مسخرم عذر خواهی می کنم:دی
چرا گفتن پول باید واریز کنیم مگه تو کتاب فروشی ها نمیاد؟
کاش این کتاب (دیفرانسیل 2) زودتر از اینا میومد منم میتونستم ازش استفاده کنم آخه تا اونجایی که میدونم خیلی از مباحثش برای بچه های تجربی هم قابل استفادست:13:
بچه ها این کتاب شامل کدوم مباحثه ؟ میخوام ببینم اگه اون مباحثی که من مشکل دارم رو داره بگیرمش:31:
نقل قول:
بگیرش . تازه یه چیزی زیادتر هم یاد میگیری دیگه . خوبه . کاربرد مشتق و انتگرال دیگه :31:
ولی من بی صبرانه منتظرم که ببینم که در بخش رسم نمودار توابع مختلف آقای مهربان چیکار کرده .
بچه ها سايت رمزينه واسه من باز نميشه.اگه ميشه جلسه اولشو يه جوري بزارين منم ببينم.دمتون گرم.
---------- Post added at 11:54 AM ---------- Previous post was at 11:52 AM ----------
در ضمن اون ادرسيم كه دوستمون واسه دانلود داد اونم باز نميشه
اون سایت همیشه اونجوریهنقل قول:
چند بار دیگه تلاش کن ولی حالا نه یه چند ساعت دیگه
همچین میگین رمزینه رمزینه انگار چه خبره!!! بابا به پیر به پیغمبر 510 صفحه الآن به دردتون نمی خوره. نذارید بعدا حسرت این اشتباهتون رو بخورید.
---------- Post added at 12:43 PM ---------- Previous post was at 12:42 PM ----------
تیک 8 گاج.نقل قول:
نقل قول:
آيا مي دانيد
بهترين كتاب آموزشي ديفرانسيل در جهان توسط مهندس مهربان نوشته شده است ؟!؟
:27: با اين حساب ديگه جايي براي ترديد نمي مونه و كتاباي آشغالي مثل خوشخوان رو بايد انداخت دور !!!! حالا كه اسير ديف 1 مهندس شديم ديف 2 رو هم با همين ميريم هرچند كنكور رو خراب كنيم !!!
چون کتااباش تو کتابفروشی ها گیر نمیاد تو کرج که چسبیده به تهران پیدا نمیشه:41:نقل قول:
ویرایش:همش فکر میکردم رمزینه دوباره آخر هفته یه بهونه ای میاره میگه هفته بعد ولی مثل اینکه ایندفعه رویا نیست !!! الان از فروشگاه تماس گرفتن(قبلن شمارمو گرفته بودن گفتن هروقت چاپ بشه زنگ میزنیم) گفتن 23/12/88 کتاب تو فروشگه موجوده ! نمیدونم چرا باور نمیکنم ایندفعه دیگه واقعن چاپ میشه!!!:31:
ویرایش: دوباره تماس گرفتن:27: گفتم یک ساعت پیش تماس گرفتید گفت میدونید باید 23 بیاید گفتم میدونم فقط میشه بگید دیفرانسیل 2 چند جلسه است که گفت
دیفرانسیل 2 - 45 جلسه به نظرتون خیلی زیاد نیست ؟ اینجوری که نمیشه اصلا تست زد میشه؟ من یه برنامه واسش جور میکنم بعد عید هر روز یک جلسه تا اوایل خرداد تمومش میکنم چطوره؟ فکر کنم حداقل باید روزی 4 ساعت برای دیف 2 وقت بزاریم!
کتاب بدی نیست، ولی بچه ها بیشتر به خاطر لحن به کار رفته توی کتاب و حرفای اون شاگردای مجازی توی کتاب و نشاطی که از خوندن کتاب به دست میارن دوستش دارن!نقل قول:
حتی اگه بهترین کتاب دنیا هم باشه، به دلیل حجم زیادش الآن به درد نمی خوره. این برای 1000 مین بار بود که اینو گفتم!!!
نقل قول:
درسته . حرفه منطقی هست . الان وقت 400 صفحه خوندن نیست که . البته من هم که گفتم که بی صبرانه منتظرم کتاب رمزینه هستم فقط میخوام ببینم که بخش رسم نمودارش چه جوریه وگرنه من دیفرانسیل 1 رمزینه رو گرفتم و نخوندم چون احتیاج نداشتم و این هم همینطور :40:
خلاصه دیگه کاری نکیند که بچه ها پشیمون بشین . همین امسال قبول بشید . زورتون رو بزنید . یک سال هم موندن تلف کردنه وقت و عمرتونه به خدا ....
خود دانید
نقل قول:
من که از طرفداران پروپاقرص کتابهای انتشارات مدرسه هستم. به خصوص کتابهای موضوعی ریاضیات اونها . نمونش همینه که شما گذاشتی رضا جون . باید بگم کتابهای موضوعی ریاضیات انتشارات مدرسه رو استادان واقعا مجربی مینویسند . از هر معلمی بپرسی فکر نکنم بهت نگه که اینجور کتابها رو نخونی . واقعا عالیه . شما میتونی به جای خریدن کتابهای حجیم چندتا از این ها بگیری و هر هفته یه دونه رو تموم کنی . اینجوری هم مطالب زیادی رو یاد میگیری و هم کتابهای زیادی میخونی .استرس هم نمیدن . از جمله کتابهای خوبه این انتشارات :
تابع( مفهوم تابع رو حتما میفهمی . بهتر از گذشته )
پیوستگی ومشتق پذیری ( نکات مهم در مورد پیوستگی و مشتق پذیری )
کاربرد مشتق ( عالیه )
دامنه وبرد تابع ( اونقدر تمرین و تست حل میکنی که دامنه وبرد هر تابع رو یاد میگری )
مجانبها و رسم منحنی ( رسم نمودار توابع کار هر کسی نیست . با این کتاب قول میدم نکات پیرامون رسم انواع تابع رو یاد میگری . این هم مثل کاربرد مشتق عالیه . چون نویسندشون آقای احمد قندهاری هستن )
مثلثات ( بهتر از قلم چی و هر کتاب دیگه . همه چیز رو با اثبات یاد میگری )
بخش پذیری در جبر ( نویسندش هم استاد پرویز شهریاری هستش )
لگاریتم و توابع لگاریتمی و نمایی ( این رو هم باید ببینی )
و .... که اسم کتابهای موضوعی این انتشارات رو از پشت جلد یکی از کتابهاش باید ببینی
فکر کنم مشکل شما باید در ریاضیات گسسته بخصوص فصل 2 باشه . نه . هم نهشتی و ... . بعضی از کتابهای موضوعی این انتشارات طوری هستش که کمی و فقط یه خورده زیاد توضیح داده و ممکنه متوجه نشی . چون نه اینکه در مورد یه موضوع صحبت میکنند باید بیشتر مطالب پیرامونشون ور ذکر کنند و به همین جهت مجبورند متوسل بشن به یه سری مطالب که در دبیرستان نیست . ولی شما میتونی از نتایج اونها اسفاده کنی و انشاءاله و به امید خدا در دانشگاه بهتر پیگیرشون بشی .
ریاضیات گسسته همین انتشارات رو بگیر دیگه . کتاب خوبیه . آموزش انتشارات فار رو هم یه نگاه بنداز (فار با اینکه کتاب حجیمی هست اما بخش بیشترش تمرین هست و آموزش هاش وقت گیر نیست .
بیست و سیوم میاد تو کتابفروشی ها؟نقل قول:
دوستان کسی چند قدم بسوي موفقيت رو گرفته؟ چه جوریه؟
توضیحات در رابطه با این محصول رمزینه:
نقل قول:
رمزينه اقدام به تهيه و توزيع لوح فشرده اي نموده است كه آقاي سجاد فولادي (نفر اول رشته رياضي 87 كشور)تجربه هاي كنكوري خود را به صورت تصويري براي دانش آموزان بازگو مي نمايد.
اين لوح فشرده در كتاب فروشي هاي سراسر كشور به صورت رايگان توزيع مي شود.
ضمنا دانش آموزاني كه از سايت رمزينه كتاب خريداري كنند اين لوح فشرده براي آن ها ارسال مي شود.
قبل از عید فقط به کتابفروشی خودشون + یه کتابفروشی هم تو تهران که اسمشو نپرسیدمنقل قول:
بیست و سیوم میاد تو کتابفروشی ها؟
من دیدمش پارسال تو جشنواره کتاب رمزینه رایگان میداد یه سری حرفهای مشاوره ای میزنه که الان یادم نیست! اگه دیف2 میخوای بگیری بهشون بگو اون سی دی رو هم بفرستن به امکان 90 % میفرستن!!!نقل قول:
دوستان کسی چند قدم بسوي موفقيت رو گرفته؟ چه جوریه؟
حذف شد !!
هر کاری میکنین بکنین
آقا امیر من منکر اینکه نفرات برتر دانش آموزان نابغه ای هستن نمیشم . منظورم اینه که بچه ها اونقدر سرشون میره پی این کارها که از اون مسیر قبلی خودشون هم خارج میشن . الان یک ماهه که الاف دیفرانسیل 2 موندن . میدونم ارزشش رو داشت . ولی دیگه کتاب نبود؟؟
حالا شما بخون تو این 4 ماه ببینم چیکار میکنی ؟؟ یه بار تو امضات مینویسی موندی واسه کنکور 89 یه بار هم این حرف رو میزنی . البته این که میخوای بخونی بد نیست . خیلی هم خوبه . اصلا عالیه .
دیگه این خرید و اون خرید رو باید گذاشت کنار و خوند .
شما این سیدی رو دارید؟چجوریاس؟نقل قول:
تصویریه؟ قیمتش ؟
یه کم در رابطش توضیح میدید؟
انتشار كتاب زيست شناسي جامع
به زودي كتاب زيست شناسي جامع ژنتيك منتشر مي شود.
بالاخره تمام شد!
بالاخره وعده و وعيدها به تحقق پيوست !
بالاخره انتظارها به بار نشست!
بالاخره اولين جلد كتاب زيست شناسي (رمزينه) براي چاپ آماده شد!
اولين زيست شناسي رمزينه يه كتاب تست موضوعي است.
حالا موضوعش چيه ؟!
موضوع شيرين و خواستني ژنتيك
يعني در واقع : ماده وراثتي،ميتوز،ميوز و وراثت را كنار هم جمع كرديم،ژنتيك گياهي و ژنتيك جمعيت به اونايي كه كنار هم بودن ضميمه كرديم.
اصلا اجازه بدين يه جور ديگه بگيم:
اين كتاب يه مجموعه ،نكته ريزوميزه وغيره است كه زائده اي به نام تست هم بهش چسبيده
فقط كافيه بخونيدش و بعد اونو با كاملترين نمونه هم اسمش (البته اگر باشه!!!)توي بازار آشفته كتاب هاي رنگارنگ كنكور مقايسه كنيد.
ممكنه بعضي از كتاب ها ارزش چند بار خوندن را داشته باشند ولي اين كتاب ارزش خوندن توسط چندين نسل را هم داره.
راستي همه اين چيزايي كه گفتم به خاطر زحمات شبانه رزوي مولفش (دكتر پدرام فرهاديان)و گروه تحقق وتاليف رمزينه است.
بچه ها از اين ژنتيك مگه چندتا سوال مياد تو كنكور ؟
من نمیدونم چه اصراری دارید که ما کتاب رمزینه رو نگیریم و کتاب انتشارات مدرسه رو بگیریم.به پیر به پیغمبر این کتاب دیفرانسیل رو مثل هلو درس داده .اگه رشته ی ریاضی باشی میفهمی که 500 صفحه که هیچ 1000 صفحه هم باشه ارزشش رو داره.اینقدر هم حرص نخورید و بچه ها رو از این کتاب ها دور نکنید .هر کسی بهتر از شما وضعیت خودش رو درک میکنه.تازه جالبه که به نظر شما باید توجه کنیم ولی نظر رتبه های موفق ما رو گمراه می کنه.به خدا کتاب خوب غنیمته اون کتاب هایی مثل رمزینه که هر چی به درد می خوره گفتن و واقعا معلم هستن و از من و شما بیشتر می فهمن.
نه عزیز من ما نمی گیم رمزینه بده میگیم این چندهفته که از شروع دیف 2 توی مدارس گذشته و بچه ها نخوندن یه کمی فشار باید به خودشون بیارن در ضمن این محمد امین که شما چند وقت پیش هم در مورد انتشارات مدرسه بهش گیر دادی نوشته که خودشم دیف 2 رمزینه رو میگیرهنقل قول:
در ضمن اصرار ما به خرید فلان کتاب به اندازه اصرار شما برای وصله چسبوندن به محمدامین و طرفداران انتشارات مدرسه نیست
ما هم هیچ جا نگفتیم که نخرین رمزینه رو مثلا خودم گفتم که من نمی خرم نگفتم که کس دیگه ای هم نخره مگر من پیشوای این تاپیک هستم که هرکاری من می کنم بقیه همونو انجام بدن شما هم عقیده تو بگو و به عقیده دیگران احترام بذار
اگه به در میگی دیوار بشنوه باید بگم کسی اینجا دیگری رو مجبور نمیکنه که چه کتابی رو بگیره و چی نگیره . این قابل توجه شما و دیگران .نقل قول:
دوم این که من واسه ی آقای reza-atom کتابهای انتشارات مدرسه رو معرفی کردم . چون خودش سوال پرسیده بود و من هم نظرم رو گفتم و چندتا از بهترین هاش رو معرفی کردم . شما چندین بار هم به پستهای من گیر دادی . فکر نکن متوجه نمیشم . شما برو رمزینه بخر و حال کن
من هم خودم رمزینه سفارش دادم تا بیارن واسم . هم رمزینه رو میخونم و هم کتابهای موضوعی انتشارات مدرسه و هم خوشخوان و هم مبتکران( محمود نصیری )
شما برو با رمزینه خوش باش . مثل اینکه شما خیلی اصرار داری رمزینه بگیریم و چیزه دیگه نگیریم !!! نه بقیه .
سلام به دوستان.
دوست عزیز ( nits ) میشه بگی کتاب های انتشارات مدرسه رو چه جوری گیر بیاریم .
سایتی چیزی نداره ؟
با تشکر
به همه ی دوستان عزیز:نقل قول:
برین رمزینه بخونید، ولی اگه بعد کنکور پشیمون شدید خود دانید!!!
وبلاگه قشنگیهکد:www.mecha.blogfa.com
برای کنکورکاردانی به کارشناسی رشته کامپیوتر چه کتاب هایی را توصیه می کنید؟ با توجه به دروسی که در کنکور کارشناسی ارائه می شود.
nits جان دمت گرم.من روي مبحث تابع مشكل دارم.اين كتاب موضوعي كارمو رو به راه ميكنه؟؟؟
درضمن يه جوانمردي اين جلسه اول رمزينه رو بزاره من ببينم.سايت رمزينه باز نميشه واسه من.درضمن اون پست دوستمون كه جلسه اول رو گذاشت هم واسه من باز نشد.
درضمن شهريار قبادي بهم گفت اخر اين هفته توي شهرستانها توزيع ميكنيم.ميگيد چكار كنم؟؟سفارش بدم يا نه.(با توجه به اينكه شهريار قبادي حرفش حرف نيست)
نقل قول:
سلام دوست عزیز . اگه امکان داره قبلش برید کتابها رو ببینید . اولا با توضیحات مقدماتی مفهوم تابع و تابع یک به یک و پوشا رو با حالتهای مختلف خیلی خوب واستون توضیح میده . بعد نکات خیلی خوب و جالب برای طرز تعیین دامنه وبرد توابع ( که این هم کتاب خاصی داره از همین انتشارات ) و بعدش هم معرفی تابع های مهم و بررسی 11 ویژگی مهم برای هر کدوم + انتقال محورهای مختصات
من سعی میکنم از کتابهای مختلفش بعضی از قسمتها رو اسکن کنم و بزارم اینجا تا به خوبی های این کتاب ها ایمان بیارید . شما تو کجاش مشکل داری ؟؟ این رو بگو اول تا من کتاب متناسب با نیاز شما معرفی کنم
در ضمن آقای akhlaghi.masoud . دوست عزیز میتونی به این سایت مراجعه کنی و بعد از خرید و سفارش هزینه رو در درب منزل پرداخت کنی .
کد:http://www.pedrambook.ir/#6576
راستيتش كلشو مشكل دارم.به نظرت كتاباي شما رو بخونم يا يه معلم بگيرم؟؟نقل قول:
پس این کتابها بهتره . هم کمه و هم کلی مطلب یاد میگری . من کتابها رو واسه شما و افراد دیگه اسکن میکنم و میزارم تو سایت بخشی از کتابهای مختلفش رونقل قول:
البته انتشارت مبتکران اندیشه سازان یه کتاب آموزش حسابان داره دو جلدی که جلد اولش شامل تابع و حد وپیوستگی هست و من روی این کتاب کتاب حسابان ندیدم . خیلی خوبه . میتونی تابع رو از اونجا مطالعه کنی .
فکر کنم اینها مناسب شما باشه :
مفهوم تابع
تعیین دامنه و برد تابع
معلم البته اون همه مثال نمیتونه باهات کار کنه . کنکوری هستی شما ؟؟
اره .كنكوري هستم
الان زمانه مناسبی برای رفتن به کلاس نیست . شما صبر کن تا من اسکن کنم و ببین . خودت بخونی بهتره .نقل قول:
این کتابهایی که گفتم مناسب ترین . رمزینه هم خوبه . اونم خواستی بگیری
ولی در رمزینه مفهوم تابع شرح داده نشده .
این دو کتاب بهترین گزینه هست . هم کمه و هم مفیده مطالبش و هم زود تموم میشه .
سایت تبیان کل اون کتابا رو داره
هر چند من یه بار ازشون خرید کردم و اشتباهی فرستادن
دلیلشونم این بود که ما به انتشارات مدرسه سفارش دادیم اونا همینا رو فرستادن
کتابای اشتباهی رو پس فرستادم و دوباره فرستادن
دوست عزیز ( nits ) به خاطر کمکی که کردی ازت ممنونم .نقل قول:
موفق باشی .
بچه ها یکی از دوستان من در تهران رفته بود سر زده بود گفتن که یکشنبه هفته بعد تازه میاد داخل فروشگاه . بازم مثل اینکه دروغ گفتن . از بچه های تهرانی دارند شماره میگیرن که اومد بهشون زنگ بزنن . رمزینه رو میگم . دیفرانسیل 2. یعنی هنوز هم داخل فروشگاه نیومده . یکشنبه میاد .
به کتاب فروشی های دیگه عرضه نمیکنند تا پایان سال . خودشون میفروشن.
محمد امین مگه ما چی گفتیم؟؟؟ من که گفتم 23/12/88 میاد تو فروشگاه :46: چرا دوستتو الاف کردی:31:نقل قول:
اين ديفرانسيل رمزينه چه قدر به درد تجربيا مي خوره .
سلام دوستان.واسه املا به نظرتون کتاب بسطی بهتره یا کلک معلم؟
بعد دوست عزیز nits این کتاب حسابان مبتکران(عباس امیدوار) که معرفی کردید فقط آموزش هست یا تست و آموزش؟ اگر فقط آموزشه ممکنه یه کتاب تست و آموزش هم برای حسابان معرفی کنید؟
سبطي بهترهنقل قول: