دوستان ما هم رفتیم 1 mb پیشگامان سفارش دادیم ..... تا دیگه خدا چی بخواد.
شبی 1.5 گیگ هم بتونم دانلود کنم راضیم . . . .
Printable View
دوستان ما هم رفتیم 1 mb پیشگامان سفارش دادیم ..... تا دیگه خدا چی بخواد.
شبی 1.5 گیگ هم بتونم دانلود کنم راضیم . . . .
سلام دوستان
کسی اینجا هست که تو منطقه مخابراتی علامه مجلسی باشه و از سرویس 128 ندا گستر استفاده کنه ؟؟؟
دوستان شبانه کجا خوبه؟
این پیشگامان اعصابمو خورد کرده
یدیشب ساعت 1.5 شب سرعت دانلودم رو 180 بود تا ساعت 2 شد و رایگان سرعت به شدت افت کرد و از یه فایل 2 گبگی تا 6 صبح فقط 50 مگش دانلود شد!
شبانه خوب کجا میده؟ از چند تا چند رایگان؟
بخوام شبی 3 گیگ بگیرم چه سرعتی خوبه؟
راسته این پیشگامان برای دانلود شب محدودیت میخواد بزاره ؟شنیدم شبی 700 مگ بیشتر نمیزارن دانلود کنی!
اگه اینطور بشه که دیگه هیچی!
اینطور که معلومه وضع پیشگامان از شاتل داغون تر هست!!! سرویس خوب تا جائی که من متوجه شدم آسیا تک هست که بچه ها میگن شبی 4 گیگ میگیرن!نقل قول:
نقل قول:
من که تاحالا نشده 3 دوره 3 ماهه با یه شرکت بمونم همیشه عوض کردم اگه خدا بخواد میخوام این دفعه با پارس واسه سومین دوره تمدید کنم (اگه توی این 15 روزی که دارم یهو رنگ عوض نکنه)
خیلیییی هم تحقیق کردم حسابشو میکنم میبینم هیچ شرکتی وجود نداره که 256 رو 25 تومن بده با شبی 2 گیگ(قبلا 3 گیگ تا حتی 3.2 هم دانلود داشتم)
من که راضیم این دفعه هم که سرویساش ارزون شده میخوام 512 بگیرم 36 تومن انشااله که شبی 3.5 گیگ دانلود کنم
سرعت روزانم به غیر یک هفته که شدید خراب بود تاحالا زیر 180 نیومده شبها هم میانگین 2 گیگ میگیرم تاحالا زیر 1600 مگ نگرفته اونم معدود اکثرا از 1900 تا 2100 هست تازه تو محله ما تاحالا 3 بار پورت اضافه کردند هر 3 بارم پر شده الانم پورت ندارند و این وضعیتشه
ما که شدید راضیییم
---------- Post added at 03:26 AM ---------- Previous post was at 03:24 AM ----------
نقل قول:
پیشگامان خوبه به شرطی که سرعت بالاشو بگیری -اینم حسابشو بکن که قیمت 2 مگش اندازه 256 شرکتای دیگه هم نیست و این عااالیه
---------- Post added at 03:27 AM ---------- Previous post was at 03:26 AM ----------
نقل قول:
مطمئن باش خیلی بهتر از شاتله -شک نکن
---------- Post added at 03:29 AM ---------- Previous post was at 03:27 AM ----------
نقل قول:
وصل شد حتما برامون بگو چطوره هم روزانش هم شبانش-فکر میکنم حتما بالا 1.5 گیگ شبا دانلود داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه تست پینگ ساعت 5 صبح
دوستان ADSL کدوم شرکت تو اصفهان عالی جواب میده؟
سرعت دانلود خوب
باز کردن صفحات و خلاصه همه جوره درجه یک باشه
نقل قول:
پارس
پیشگامان
شبکیه
صبا واسه روزا
اینم از سرویس آسیا تک شبکیه. گندشو در آوردن. تا قبل از ساعت 1 که دانلود شبانش شروع میشه سرعت خوبه و واقعی. بعد از ساعت 1 افتضاح میشه. سرعت به 1/5 کاهش پیدا میکنه..قبلنا واقعا عالی بود اما لان...............:41:.نقل قول:
چطور باید سفارش بدم؟آخه مثل پیشگامان اصفهانش سایت جدا نداره!نقل قول:
من که تاحالا نشده 3 دوره 3 ماهه با یه شرکت بمونم همیشه عوض کردم اگه خدا بخواد میخوام این دفعه با پارس واسه سومین دوره تمدید کنم (اگه توی این 15 روزی که دارم یهو رنگ عوض نکنه)
خیلیییی هم تحقیق کردم حسابشو میکنم میبینم هیچ شرکتی وجود نداره که 256 رو 25 تومن بده با شبی 2 گیگ(قبلا 3 گیگ تا حتی 3.2 هم دانلود داشتم)
من که راضیم این دفعه هم که سرویساش ارزون شده میخوام 512 بگیرم 36 تومن انشااله که شبی 3.5 گیگ دانلود کنم
سرعت روزانم به غیر یک هفته که شدید خراب بود تاحالا زیر 180 نیومده شبها هم میانگین 2 گیگ میگیرم تاحالا زیر 1600 مگ نگرفته اونم معدود اکثرا از 1900 تا 2100 هست تازه تو محله ما تاحالا 3 بار پورت اضافه کردند هر 3 بارم پر شده الانم پورت ندارند و این وضعیتشه
ما که شدید راضیییم
شماره تلفن نمایندگی اصفهانش رو داری؟
این شبکیه هم خراب شد
سرعت روزش رو دو مگ میبنده ولی شبش رو یه مگه 110 تا هست:41:
باز خوبه والا. منم شبکیه دارم اما دیشب سرعت به زور به 80 میرسد . اون هم با سویس یک مگ.نقل قول:
داره عصبیم میکنه یواش یواش.:9:
شما تو همون سایت سفارش بده بهت زنگ میزنند 5 تومنم چون آنلاین ثبت نام کردی تخفیف میدندنقل قول:
نمایندگی اصفهانم که 6280580 هست-خیابان مهرداد
باید صبح بزنگی که باشند بعد از 1 نیستند
البته همه چیش با تهرانه فقط وصل کردنش با اصفهانه
---------- Post added at 04:19 PM ---------- Previous post was at 04:17 PM ----------
نقل قول:
بد نیست اگه سرعت ثابت باشه خودش شبی 3 گیگ میشه
3 گیگ وقتی شبی 5.5 نیم میگرفتی دیگه حال نمیده:31:نقل قول:
بد نیست اگه سرعت ثابت باشه خودش شبی 3 گیگ میشه
5.5 گیگ :18:نقل قول:
چه خبره ؟ :31:
من دو ماهه اومدم پارس میانگین شبی 2 گیگ میگیرم دیگه موندم چی بگیرم
این isp ها غیر از ضرر هیچ چی ندارن
هاردم دیگه جا نداره باید برم یه 3 ترا بخرم خیال خودمو راحت کنم :31:
نقل قول:
تاییید میشه
منم یه 20-30 تا بازی گرفتم که 2-3 تاشو بیشتر بازی کردم
مجموعه عکس-فیلم هایی ک به عمرم یه بارم ندیدم-مستند هایی که اصلا نمیدونم چی هست
من دیگه تازگیا فقط آهنگا که جدید میادو میگیرم حتی اونا رو هم وقت نمیکنم همشو گوش بدم با اینکه تابستونه و بی کارم
2 گیگ شاید اولش کم باشه اما وقتی هر شب 2 گیگ داشته باشی دیگه قید دانلودو میزنی چون دیگه چیزی که به دردت بخوره واسه دانلود نیست
سلام به همه
می خواستم بدونم که اون های که مثل من از پیشگامان اینترنت گرفتن وقتی می خواهند وارد ساعت رایگان بشوند
اینترنتشون قطع و وصل میشه یا نه؟
باز خوبه شما صحبت از گیگ میکنید!
ما با پیشگامان شبی نهایتا 600 الی 700 مگ بگیریم (تازه در صورتی که خودت بالا سر کامپیوتر بیدار بمونی چون وسط کار چندین بار قر میان تا ارتباطت رو یجور خراب کنن)
سرعتم هم 512 هست
منظورتو درست نفهمیدمنقل قول:
سلام به همه
می خواستم بدونم که اون های که مثل من از پیشگامان اینترنت گرفتن وقتی می خواهند وارد ساعت رایگان بشوند
اینترنتشون قطع و وصل میشه یا نه؟
برای ما که در روز چند بار قطع و وصل میشه
شبم هم وسط دانلود زیاد قطع و وصل میشه
حاجی از چه سایتایی دانلود داری؟نقل قول:
تاییید میشه
منم یه 20-30 تا بازی گرفتم که 2-3 تاشو بیشتر بازی کردم
مجموعه عکس-فیلم هایی ک به عمرم یه بارم ندیدم-مستند هایی که اصلا نمیدونم چی هست
من دیگه تازگیا فقط آهنگا که جدید میادو میگیرم حتی اونا رو هم وقت نمیکنم همشو گوش بدم با اینکه تابستونه و بی کارم
2 گیگ شاید اولش کم باشه اما وقتی هر شب 2 گیگ داشته باشی دیگه قید دانلودو میزنی چون دیگه چیزی که به دردت بخوره واسه دانلود نیست
چند تاش رو معرفی مکنی
میگم سایتش برای من بالا نمیاد مگه این نیست:نقل قول:
شما تو همون سایت سفارش بده بهت زنگ میزنند 5 تومنم چون آنلاین ثبت نام کردی تخفیف میدند
نمایندگی اصفهانم که 6280580 هست-خیابان مهرداد
باید صبح بزنگی که باشند بعد از 1 نیستند
البته همه چیش با تهرانه فقط وصل کردنش با اصفهانه
کد:http://www.parsonline.com/
نقل قول:
چرا همینه-من همین حالا هم همینو زدم باز کرد
شما اینو بزن ببین باز میکنه :از میهن دانلود-وطن دانلود0دانلودها-سیب دانلود-سافت گذر-و.....کد:www.pol.ir
---------- Post added at 12:05 AM ---------- Previous post was at 12:04 AM ----------
نقل قول:
بله پیشگامان موقع ورود و خروج از ساعات رایگان یه dc میشه
خب من یه چند روز نبود تاپیک شلوغ شده.
سیستم هم تنظیم کرده بودم که 3 شبه رو دانلود کنه که فقط یه شب شده و انگار برق رفته دیگه کل دانلود های منم پرید!! :19:
اما بحث شبانه پیشی.عرضم به حضورتون که دوباره اینها قر و فر رو شروع کردند!!حدود 10 روزه که با کاهش سرعت و قطع و وصلهای مکرر دانلود شبانه رو مختل کردند.
من تا امروز تحمل کردم اما دیگه داره صبرم تموم میشه.آخه زشته واسه من که شبی 3.5 گیگ میگرفتم الان 600 مگ بگیرم :13:
فعلا میمونم تا سرویسم تموم بشه تا ببینیم چی میشه.
خوش بحالتون! دیشب شاتل فقط 800 مگ دانلود داد!نقل قول:
خداوند لعنت کند شرکت هایی رو که هنگام شبانه اینترنت رو یه قطع و وصل میکنند:31:
الان دقت کردم دیدم نت منم دقیق سر ساعت 1 قطع میشه سرعتش نصف میشه حالا حالشون رو میگیرم مگه دست خودشونه:27:
دوست عزیز به نظر من شاتل به هیچ وجه ارزش موندن ندارهنقل قول:
من خودم 3 ماه منتظر موندم تا یه کم سرویس دهیشون بهتر شه ولی فایده ای نداشت
اگه واستون مقدوره یا از پارس یا پیشگامان بگیرید
وضعیت پیشگامان رو من نمیدونم چجوریه ولی پارس واسه من خیلی خوب بوده
نقل قول:
تایید میشه
شاتل افتضاحه
محمد جا یه زحمت بکش Upstream SNR
Downstream SNR
مودمت رو یه نگاه بنداز به من بگو
شما مطمئنی شبانه پیشگامان 2 تا 6اه؟؟؟نقل قول:
من هر شب از 1 تا 7 صبح رایگان دانلود می کنم... تا چند شب پیش که سرعت عالی بود شبی 2.5گیگ دانلود می کردم
حالا شده شبی 1گیگ:41::41::41::41::41::41:
نمیدونم چرا ولی بازم بالا نیومد!نقل قول:
چرا همینه-من همین حالا هم همینو زدم باز کرد
شما اینو بزن ببین باز میکنه :
فکر کنم پیشی زده ناکوتش کرده ما نریم طرفه پارس آنلاین !
نقل قول:
SNR margin Upstream :31 db
SNR margin Downstream :27 db
چجوریه اوضاع ؟ خوبه ؟؟
دوستانی که پیشگامان دارند ببینند سایت پارس آنلاین براشون بالا میاد:
کد:www.parsonline.com
سلام:20:نقل قول:
من شاتل دارم ولی نمیتونم سایت پارس رو باز کنم:13:
با v پی n هم چک کردم باز نمیشه:31:
نقل قول:
آره خوبه من داون استریمم تا 37 هم بالا میره اما نمیدونم چرا بعضی وقتها یهو 15 میشه و تلفن ویز ویز میکنه
---------- Post added at 03:19 PM ---------- Previous post was at 03:18 PM ----------
نقل قول:
خیلی عجیبه -باید باز شه-با وی پی هم نشد؟با یه مرورگر دیگه امتحان کن شاید شد
---------- Post added at 03:20 PM ---------- Previous post was at 03:19 PM ----------
نقل قول:
آقا isp هاتون زدند از هستس ساقطش کردند :31:
سایت پارس که الان چند وقتی میشه بالا نمیاد
اگه میخواستن شاتل هم هوا کنن تا حالا کرده بودن :31:
نقل قول:
پس چرا برا من بالا میاد ؟حتی 1 ثانیه هم نشده باز نشه
شما این dns ها رو وارد کنید 1000% وارد میشه-من خودم روزی 10 بار میرم تو سایتش
85.185.130.5
4.2.2.4
با چیز پی ان هم باز نشدنقل قول:
پس چرا برا من بالا میاد ؟حتی 1 ثانیه هم نشده باز نشه
شما این dns ها رو وارد کنید 1000% وارد میشه-من خودم روزی 10 بار میرم تو سایتش
85.185.130.5
4.2.2.4
این dns ها رو کجا باید وارد کنم؟
شما که میتونی بری خودت پارس داری
این پیشگامان ببین چطوری رقیباش رو از دور خارج میکنه!
نقل قول:
نه آخه محمدم پارس داره خیلی وقته باز نمیشه
توی ipv4 توی local area connection
الان تست کردم دیدم درست شده
ولی چند وقتی بود خراب بود
آره خیلی وقته 2 تا 6 شده.نقل قول:
انگار واسه اونایی که تازه از پیشگامان گرفتن 2 تا 6. واسه من که انگار هنوز همون 1 تا 7.
و اینکه، سرعتمم هنوز خوبه، شبی 1.300 گیگ میگیرم.
نقل قول:
از روزی که 2 تا 6 شده سرویس جدید نگرفتید ؟1 ساله گرفتید؟
خوب حتما چون پول بیشتری بابت 1 تا 7 گرفتند وا میسند تا دوره طرف تموم که شد و سرویس جدید با هزینه کمتر (یعنی 2 تا 6) سفارش داد ساعتشو کم میکنند
آقا راسته پیشگامان میخواد برای دانلود شب محدودیت حجمی بزاره؟
آره دیگه.محدودیت که شاخ و دم نداره!
دیشب بیدار بودم.دیدم 4-5 بار قطع شد،سرعت هم حدود 60-70 بود!!
زنگ زدم پشتیبانی طرف میشگه شبا چون سرعت شیر میشه دست ما نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من نمیدونم چرا تا قبل از 10 روز پیش سرعت شیر نمیشد؟؟!!! :13: