گواهيه پيش و ديپلمو تمام صفحات شناسنامه و اگه كارت ملي داري پشت و روي كارت ملينقل قول:
سلام
کدوم دارک رو باید کپی برابر اصل کنیم؟
دادگستری هم این کار ومی کنه یا باید بریم دفتر خونه ؟
بايد ببري دفتر خونه صفحه اي هزار حساب ميكنه.
Printable View
گواهيه پيش و ديپلمو تمام صفحات شناسنامه و اگه كارت ملي داري پشت و روي كارت ملينقل قول:
سلام
کدوم دارک رو باید کپی برابر اصل کنیم؟
دادگستری هم این کار ومی کنه یا باید بریم دفتر خونه ؟
بايد ببري دفتر خونه صفحه اي هزار حساب ميكنه.
کسی نمیدونه؟؟؟؟نقل قول:
وقتي رفتي دانشگاه روي برد رو ببين هم برنامه ي درساي هر رشته و هم درساي عمومي رو ميزارن اونجا.نقل قول:
اقا این دروس جبرانی حتما باید برداشت؟ارشد فراگیر پیام نور
رشته کارشناسی من کامپیوتر بود ارشد مدیریت بازرگانی تو لیست دروس سایت پیام نور برای این رشته زده 21واحد دروس جبرانی
یعنی همه رو باید برداشت؟
توی این مرکز پیام نور ما تا الان 10نفرثبت نام کردند یعنی برای 10نفر کلاس تشکیل میشود؟
میگن اگر دروس خودخوان انتخاب کنیم شهریه کمتر میشه چطوریاست؟
خداروشکر من بالاخره انتخاب واحد کردمممممممم.
از عمومیا یه دونه بیشتر برنداشتم!!:20:
---------- Post added at 12:45 AM ---------- Previous post was at 12:40 AM ----------
خودخوان و غیر خودخوان بودنو ما مشخص میکنیم؟موقع انتخاب واحد؟؟؟راستی چرا اصلا تاریخ کلاس نمیداد حتی برنامه هفتگی هم خالی بود فقط روی درس که می رفتم یه تاریخ ِ بهم ریخته واسه امتحان میداد!!!!!!!!
توی برنامه ی کل درسا که توی سایت دانشگاه پیام نور شهرمون هست تاریخ همه کلاسارو گفته تاریخ کلاسای ماهموناست؟
ممکنه اشتباهی خودخوان برداشتم که برنامه بهم نداد؟؟؟
مبـــارک !نقل قول:
خداروشکر من بالاخره انتخاب واحد کردمممممممم.
از عمومیا یه دونه بیشتر برنداشتم!!
خوب کردی یکی ورداشتی !
حالا برو کتاباتو بخر بشین درساتو بخون !
---------- Post added at 01:51 AM ---------- Previous post was at 01:50 AM ----------
برنامه کلاسی رو تو سایت دانشگاهتون و یا رو برد میزنن !نقل قول:
خودخوان و غیر خودخوان بودنو ما مشخص میکنیم؟موقع انتخاب واحد؟؟؟راستی چرا اصلا تاریخ کلاس نمیداد حتی برنامه هفتگی هم خالی بود فقط روی درس که می رفتم یه تاریخ ِ بهم ریخته واسه امتحان میداد!!!!!!!!
توی برنامه ی کل درسا که توی سایت دانشگاه پیام نور شهرمون هست تاریخ همه کلاسارو گفته تاریخ کلاسای ماهموناست؟
ممنون
واقعا خداروشکر حداقل ما مشکل مدرك نظام وظيفه و ... رو نداریم...:31:
کسی از دوستان میدونه اساسنامه این مثلا دانشگاه رو از کجا میتونم گیر بیارم ؟
منظورم از اساسنامه یه برگه ای چیزیه که قوانین خودشون توش باشه که وقتی یه کجی توشون ببینم ارجاعشون بدم به اساسنامه خودشون .
سلام
منابع دروس عمومیو کجا باید گیر بیاریم؟
---------- Post added at 12:19 AM ---------- Previous post was at 12:14 AM ----------
شماره داوطلبي pnu بايد از كجا بيارم؟ براي ثبت نام؟
تایپ کن pnub بعد شماره داوطلبی کنکورت
مثلا اينجوري؟
pnub123456789
من كه ميخوام يه ترم بخونم فقط عمومي بردارم ديگه؟حداقل چند واحد ميتونم بردارم؟
پيش نيازو هم نياز چيه؟حتما بايد پيش نيازارو اول بردارم؟
حداقل 5 واحد حداكثر 16 واحد در ضمن مثلا اگر شما پيش نياز درس x اگه Y باشه تا Y رو برنداري نميتوني X رو پاس كني. حالا ميتوني بهم بگي چجوري بايد وارد سيستم بشم يا يه لينك بدي؟ شماره داوطلبي pnu رو از كجا بايد بيارم؟
---------- Post added at 12:36 AM ---------- Previous post was at 12:35 AM ----------
براي ارشد هم حداقل 5 حداكثر 14
برو اينجانقل قول:
pnub+شماره داوطلبيکد:http://reg.pnu.ac.ir/
گذر واژه هم كد ملي
شماره داوطلبيت همونه كه باهاش كنكور دادي
........
يعني من الان اون درسهاييزو بردارم كه جلوش چيزي ننوشته؟(نه پيش نياز نه هم نياز)تضاد چيه؟
شما مختاري ولي اگه ميخواي يك ترم بخوني (مثل خودم) و هدفت دوباره كنكوردادنه به نظرمن عمومي هاي پيش نيازو بردار در مورد هم نياز هم بزار روشنت كنم: مثلا X با Y هم نيازه شما بايد هردو رو با هم تو يه ترم بخوني. در مورد پيش نياز بزار بگم: مثلا رياضي 1 پيش نياز رياضي 2 است. تا رياضي 1 رو پاس نكني ترم بعد نميتوني رياضي2 رو برداري.
...........
ميزنم ولي خطا ميده. شماره داوطلبي منظورت همون شماره هفت رقميست كه روي كارت سر جلسه بود ديگه؟نقل قول:
pnub+شماره داوطلبي
گذر واژه هم كد ملي
شماره داوطلبيت همونه كه باهاش كنكور دادي
اره همونه.سايتشون قاطي دارهنقل قول:
.............
تاريخ امتحان كه زده مثلا 10_18 / 10 / 1390 يعني چي 10_18؟
اون منظورش اینه که امتحانات از دهم تا هجدهم دی ماه برگزار میشه ولی مطمئن نیستم. این رسید ارزش تحصیلی همون چیزیه که از ÷ست گرفتم یه شماره 20 رقمی روشه؟
بله همونهنقل قول:
.......
دوستان من الان 13 واحد انتخاب كردم همش هم عمومي.مشكلي پيش نمياد كه؟6 تا درسه كه فارسي.
آشنايي باقانون اساسي جمهوري اسلامي.انديشه اسلامي1.تفسيرموضوعي نهج البلاغه.فلسفه اخلاق (با تكيه بر مباحث تربيتي.فرهنگ وتمدن اسلام و ايران
همش معارفو اين چيزاست مشكلي نداره؟يا عوضش كنم؟
دوستان کسی میدونه این نظام سنتی و طرح تجمیع چیه؟
------------------------------------------------------------------
پ.ن: اینجا کسی ورودی 90 مرکز تهران یا مرکز ری هست؟:20:
آره چطور مگه ؟نقل قول:
سلام دوباره
بچه ها اینو ببینین :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این یعنی من فقط میتونم از همینا بردارم دیگه ؟
بعد یه چیز دیگه بیشتر از 16 واحد نمیتونم ؟
نمیدونم فعلا که من تونستم به غیر از اینها هم بردارم. این بیشتر برای راهنمایی هست. مثلا برای من ریاضی 1 ظرفیتش پر بود نتونستم بردارم. به جاش یه چیز دیگه برداشتم. تازه تا 19 واحد برداشتم مشکلی نبود. فکر کنم چون از معافیت تحصیلی استفاده میکنم تا 20 واحد میتونم بردارم.نقل قول:
سلام دوستان.غیره حضوری ثبت نام کردم ولی تاریخ مراجعه نداده مشکل از من یا اونا ؟مرسی
سلام دوستان . ما رفتیم دانشگاه و فرم معافیت تحصیلی رو پر کردیم . اونجا یه عکس میخوان + گواهی موقت پیش و دیپلم . خودشون پر میکنن . قسمت اموزش . بعدش از فرم یه کپی میگیرید میرید از دوباره آموزش و امضا میکنه بعد میگه برو ریاست امضا کنه . بعد از امضای رئیس محترم میرید دبیر خانه . مسئول دبیرخونه اصل برگه معافیت تحصیلی رو میزاره تو یه پاکت و کپیش رو میدید به همون مسئول اموزشی که واستون امضا کرد و یا علی پلیس +10 میرید . ما رفتیم دیدیم یا امام جعفر صادق . جا نیست واسه رد شدن . فکر کنم 2-3 روز بعد اماده شه . مدرک پیش دانشگاهیم رو فرستادم تو بخش آپلود مدارک و پرینت کردم اطلاعاتم رو . باید 24 ساعت بمونم واسه انتخاب واحد . بعد موقع ثبت نام حضوری اصل مدرک رو میگیرم .
اعلام میکنن بعدانقل قول:
دوستان جلوي بعضي از درسام زده اساتيد گروه اموزشي
اين يعني استاد داره يا خودخوانه؟
خود خوانه و یا اینکه شاید بعدا برای اون درس استاد بزارن که دور از ذهنه!!نقل قول:
دوستان جلوي بعضي از درسام زده اساتيد گروه اموزشي
اين يعني استاد داره يا خودخوانه؟
یه سئوال .من برنامه کلاسی مهندسی نرم افزار ترهان رو از کجا گیر بیارم.شهریه ندادم تو سایت گلستان دسترسی ندارم
ممنون میشم راهنماییم کنید
منم به جای مدرک نظام وظیفه مدرک پیش دانشگاهی رو فرستادم.
اون مدرک تا 1-2 روز دیگه میرسه دستم که اگه خدا بخواد حضوری تحویلش میدم.
انشالله که مشکلی پیش نیاد.
نقل قول:کد:http://pnunews.com/
مگه نميگفتن حداكثر 16 واحد ميشه انتخاب كرد
برا من حداكثر واحد قابل اخذ رو زده 20 تا
منم 20 تا رو گرفتم
شهريرو ميشه اينترنتي هم داد؟يا فقط بايد بريم بانك؟
منظور از اين چيه؟
نقل قول:
با فعال شدن قسمت مشاهده فرم واریز شهریه در سیستم گلستان پیام نور دانشجویان می توانند سریال اختصاصی خود را دریافت کنند و به پرداخت شهریه اقدام کنند.
من به اون مسير رفتم اون صفحرو پرينت گرفتم 3 تا رسيد(مشتري-سند حسابداري شعبه-دانشگاه پيام نور)اينارو بردارم برم بانك؟بعدش چيكار بايد كنم؟بايد برم بدم دانشگاه؟چه جوري ميتونم سريعا براي گواهي اشتغال به تحصيل اقدام كنم؟نقل قول:
رای مشاهده فرم واریز شهریه مسیر زیر را در سیستم گلستان دنبال کنید: آموزش =>گزارش های آموزش => شهریه => لیست ها و آمار ها =>۱۶۳- فرم واریز وجوه شهریه دانشگاه پیام نور
سلام دوستان
من بر اساس این :
انتخاب واحد زدم شد این :
درسته ؟
الان برم پولرو بریزم ؟ دیگه چیکار باید بکنم ؟
راستی اونجا زده در حال ثبت نام - عادی یعنی چی؟
یعنی من بیشتر از 16 برندارم ؟؟؟؟؟
از كجا بايد فهميد كلاسا كي تشكيل ميشه؟
ارشد فراگیر پیام نورم
برای من هم گروه اساتید اموزشی یعنی خود خوانه؟ همه درسهام؟
یعنی کلاس حضوری نداریم
چی باید کنم؟یکی میگه اگر خودخوان باشه جلوش میزنه یا میزنه 99
اما نزده؟ و نزده هر درس چه روز و ساعتی است؟
شهر قشمی اینجا کسی نیست؟
من امروز دانشگاه بودم گفتن تا آخر هفته میذارن رو سایت + هفته دیگه کلاسها شروع میشهنقل قول:
نه خود خوان نیست مال شما خود خوان ها رو میزنه براتوننقل قول:
کلاس حضوری دارین
باید منتظر بشین سایتا آپدیت بشن
به اميد سايتها واي نسين. من مركز كرج هستم ديروز رفتم اونجا ديدم برنامه هارو گزاشتن رو ميز پشت شيشه همه ميومدن از اونجا ميديدن.
---------- Post added at 03:05 PM ---------- Previous post was at 03:04 PM ----------
يه سوال: من ديشب ساعت 4 صبح رفتم ثبت نام و مداركم رو ارسال كردم. حالا بايد 24 ساعت وايسم؟
نقل قول:مکان شما نزدیکه من رشت هستم دانشگاه قشمنقل قول:
نمیشه همینطوری پاشد رفت
شنبه میرم ببینم چی به چیه(ارشد فراگیر)
راستی در کل برای 15 نفر کلاس تشکیل میشه؟!!
پس راه طولاني در پيش داريد. بهترين كار اينه كه يه زنگ بزنيد. كلاسها هم تا جايي كه من شنيدم بستگي به تعداد كساني داره كه اون درس رو بداشتن. مثلا دوستم مي گفت توي يكي از كلاساشون 7 نفر نشسته بود.نقل قول:
---------- Post added at 03:21 PM ---------- Previous post was at 03:20 PM ----------
كسي نميدونه من بايد چي كار كنم؟نقل قول:
يه سوال: من ديشب ساعت 4 صبح رفتم ثبت نام و مداركم رو ارسال كردم. حالا بايد 24 ساعت وايسم؟
بله دروس جبراني رو بايد بگذرونيد.نقل قول:
اقا این دروس جبرانی حتما باید برداشت؟ارشد فراگیر پیام نور
رشته کارشناسی من کامپیوتر بود ارشد مدیریت بازرگانی تو لیست دروس سایت پیام نور برای این رشته زده 21واحد دروس جبرانی
یعنی همه رو باید برداشت؟
توی این مرکز پیام نور ما تا الان 10نفرثبت نام کردند یعنی برای 10نفر کلاس تشکیل میشود؟
میگن اگر دروس خودخوان انتخاب کنیم شهریه کمتر میشه چطوریاست؟
وقتي بخوان براتون تشكيل كلاس بدن حتي كمتر از اونم ممكنه دانشجو بياد سر كلاس
بله درساي خودخوان شهريه ي كمتري دارن چون كلاس براشون تشكيل نميشه و خوندن بعهده دانشجوس.
نه شما مشخص نميكني بستگي به دانشگاه داره و اساتيدي كه اون ترم در اختيارشه و برنامه چارت.وقتي درس خودخوان ارائه ميدن دانشجو فقط ميتونه برداره يا نه.نقل قول:
وقتي درسي رو خودخوان برداريد توي گزارش 101 مشخصه جلوي اون درس نوشته شده خودخوان و گروهشم 99 ميزنن.
برنامه تونم ممكنه دانشگاتون هنوز وارد اطلاعاتتون نكرده باشه واسه همين نميبينيد.
از همين درسا برداريد بهتره ولي علاوه بر اين دروس بازم ميتونيد تا سقف واحدي كه بهتون گفتم درس برداريد.نقل قول:
این یعنی من فقط میتونم از همینا بردارم دیگه ؟
بعد یه چیز دیگه بیشتر از 16 واحد نمیتونم ؟
واسه واريز شهريه خيلي بايد دقت كنيد.يه شماره سريال واسه هر ترم به هر دانشجو اختصاص ميدن كه توي فيش واريزي بايد حتما وارد كنيد .توي نوشتن مبلغم خيلي دقت كنيد چون اگه 1 ريالم كم بنويسيد كارتون رو انجام نميدن تا عين همون مبلغ كه توي گزارش 101 يا فرم واريز هست نوشته بشه.فرم واريز رو ميبيرد بانك و مبلغ رو ميديد رسيد رو كه بهتون داد پيش خودتون بايد نگه داريد بعدا لازم ميشه.نقل قول:
شهريرو ميشه اينترنتي هم داد؟يا فقط بايد بريم بانك؟
منظور از اين چيه؟
نقل قول:
با فعال شدن قسمت مشاهده فرم واریز شهریه در سیستم گلستان پیام نور دانشجویان می توانند سریال اختصاصی خود را دریافت کنند و به پرداخت شهریه اقدام کنند.
نقل قول:
رای مشاهده فرم واریز شهریه مسیر زیر را در سیستم گلستان دنبال کنید: آموزش =>گزارش های آموزش => شهریه => لیست ها و آمار ها =>۱۶۳- فرم واریز وجوه شهریه دانشگاه پیام نور
من به اون مسير رفتم اون صفحرو پرينت گرفتم 3 تا رسيد(مشتري-سند حسابداري شعبه-دانشگاه پيام نور)اينارو بردارم برم بانك؟بعدش چيكار بايد كنم؟بايد برم بدم دانشگاه؟چه جوري ميتونم سريعا براي گواهي اشتغال به تحصيل اقدام كنم؟
بله .مباركه :دينقل قول:
درسته ؟
الان برم پولرو بریزم ؟ دیگه چیکار باید بکنم ؟
راستی اونجا زده در حال ثبت نام - عادی یعنی چی؟
یعنی من بیشتر از 16 برندارم ؟؟؟؟؟
اگه ميخوايد ميتونيد الان واريز كنيد.
يعني تا زمان 72 ساعت شما تموم بشه و ثبت نامتون بسته شه شما ميتونيد تغييرش بديد.اگه ميتونيد درساي بيشتري بخونيد برداريد ولي واسه رشته كامپيوتر ترم اول بهتره طبق چارت پيش بريد.مباني به اندازه كافي ازتون انرژي ميگيره.
---------- Post added at 03:25 PM ---------- Previous post was at 03:22 PM ----------
برنامه هفتگي---گزارش 101---سايت دانشگاتون.نقل قول:
از كجا بايد فهميد كلاسا كي تشكيل ميشه؟
الان امتحان كن اگه وارد شدي كه خداروشكر اگه نه فردا صبح برو.نقل قول:
---------- Post added at 03:30 PM ---------- Previous post was at 03:25 PM ----------
لیست ارائه دروس و منابع نیمسال اول سال تحصیلی 91-90 دانشگاه پیام نور
نقل قول:
کد:http://pnunews.com/post-791.aspx