امروز از آسیاتک یه اس ام اس اومده نوشته 17 همین ماه سرویس ام تموم میشه در صورتی که توی قسمت اطلاعات حجم و ... نوشته 19 این ماه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نکنه این دو روز رو چیز خورش بکنن؟؟؟؟؟؟:2:
Printable View
امروز از آسیاتک یه اس ام اس اومده نوشته 17 همین ماه سرویس ام تموم میشه در صورتی که توی قسمت اطلاعات حجم و ... نوشته 19 این ماه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نکنه این دو روز رو چیز خورش بکنن؟؟؟؟؟؟:2:
اسیاتک ولخرج شده sms میزنه :27:نقل قول:
بعدش سه روز موقت میده اومدن احتمالا دو روز از سرویس اصلی زدن که ضرری بهشون وارد نشه :دی
نقل قول:
خاک بر سرا وقتی اینترنت قطع میشه یا سرعت کم میشه جواب نمیدن حالا سرویس داره تموم میشه 4 روز قبل اس ام اس میدن بعدش دو روز تهش رو هم میزنن:2::2::2:
تو وب سایت شرکت نوشته به مشترکین جدید سه ماه اینترنت رایگان میدن بریم خط رو از رانژه در بیاریم بعد 5 سال از اول اشتراک بگیریم :31:
:31::31:سلام گرگ بی طمع نیس :38: معلوم نیست شاید پول اینارو میخواد یه ماه دیگه از خودمون با گرون کردن تعرفه هاش بگیره:27::38:نقل قول:
گزارش خبری خبرگزاری مهر:
شرکتهای برتر اینترنتی فروردین ماه/ سرعت واقعی اینترنت خود را تست کنید
کد:http://www.mehrnews.com/fa/newsdetail.aspx?NewsID=1304229
باز چی شده؟ 80 درصد سایتارو باز نمیکنه سرعت افتضاح شده.....
نه. مشکلی تو سرعت ندارم همه سایت ها رو هم باز می کنه. احتمالا اشکال از منطقه شماست.
پست من ماله ظهر بود......دو سه ساعتی مشکل افت سرعت شدید داشت که الان بهتر شدهنقل قول:
سلام
دوستان می خواستم بدونم سرعت شما هم به حالت اول بر گشته؟ سرعت down من نزدیک یه هفته است از 100دوباره 60 شده با لاتر هم نمیره جایه تاسف داره که اسیا تک انقدر راحت با کاربراش بازی میکنه و اذیتشون مکنه
:31: واسه شما خوبه من 128 داشتم یه هفته اول بهم با 150 به بالا نیدادن یه دفه رفت رو 15 اعصاب خورد کن شده بودنقل قول:
به سرعت بالا عادت کرده بودم یه دفعه رفتم رو سرعت ذغالی:2:
هنوزم تو کف دانلود 150 موندم همون اول بهم 15 میدادن بهتر بود:2:
من واس 1 ماه سرویسم رو 1 مگ شارژ کردم اما بعد از این به 256 مخابرات میرم . اگه 512 بتونم بگیرم که حتماً . شنیدم به دانشجوهای ارشد 512 میدن . اگه بشه که عالیه .
الان هم متاسفانه از ساعت 2 تا 6 صبح سرعت دانلودم حداکثر و در خوش بینانه ترین حالت تا 60 - 70 میرسه و از 6 تا 8 صبح ، سرعت تا 110 - 120 میاد بالا .
نمیدونم ! من که تا حالا توی هیچ پستی از این مملکتمون ندیدم کسی سر کار باشه و بخواد با وجدان و به فکر به خدمت به مردم کار کنه .
چه انتظاری میشه از آسیاتک داشت ؟!؟
:31: دیشب سرعت آپلود از هر سایتی میرفتم از 3 بالاتر نمیرفت:2:
آپلود در آسیاتک از ساعت 2 بامداد تا 5 بصورت نیمه تعطیل در میاد. از 5 به بعد آپلود کنید.نقل قول:
کسی از این طرح سه ماهه اطلاعاتی داره؟
[HTML]http://asiatech.ir/fa/[/HTML]
کاهش تعرفه سرویسهای نامحدود
کد:http://goo.gl/Y0A5O
سه ماه اینترنت رایگان همزمان با نمایشگاه کتاب تهران
به اطلاع میرساند شرکت انتقال داده های آسیاتک همزمان با برپایی بیست و چهارمین نمایشگاه کتاب تهران و توسعه امکانات در برخی مراکز مخابراتی اقدام به ارائه سه ماه سرویس اینترنت پرسرعت رایگان به مشترکین جدید نموده است.
متقاضیان جدید میتوانند تا بیست و چهارم اردیبهشت ماه 1390 از طریق سیستم امور مشترکین آسیاتک جهت سفارش سرویس فوق اقدام نمایند.
ولی پیشنهای میکنم از هول حلیم نیافتید تو دیگ.
دوستانی که 512دارن به من بگید سرعت دانلود شما هم از 100 روی 60 امده؟اگر همه این مشکلو دارن که هیچی وگرنه من زنگ بزنم به پشتیبانی اگرچه میدونم اب تو هاون کوبیدنه
ممنون میشم جواب بدید
خیلی وقته سرعتا به عادی برگشته تا یکی دو ماه پیش همه سرعتا بالای 100 بود بعد عادی شدنقل قول:
شرایطی اعلام نکردن؟؟نقل قول:
چه سرعتی میدن؟؟
چقدر حجم میدن؟؟
رانژه هم نمیگیرن؟؟
این رو داخل سایتشون زده بود من اطلاعی ندارم اصلا ممکنه واسه کسانی باشه که برای اولین بار 1 ساله سفارش میدند.نقل قول:
به مشترکیــــن جدید میده نه به ماها ..
اینو که میدونم میخوام جزئیاتش رو بدونم تو سایتش فقط همین رو زدهنقل قول:
نقل قول:
به اطلاع میرساند شرکت انتقال داده های آسیاتک همزمان با برپایی بیست و چهارمین نمایشگاه کتاب تهران و توسعه امکانات در برخی مراکز مخابراتی اقدام به ارائه سه ماه سرویس اینترنت پرسرعت رایگان به مشترکین جدید نموده است.
متقاضیان جدید میتوانند تا بیست و چهارم اردیبهشت ماه 1390 از طریق سیستم امور مشترکین آسیاتک جهت سفارش سرویس فوق اقدام نمایند.
فکر کنم 128 بده 2 گیگ با شبانه نیم بها :27:
مشخصاً میخواد بعد از دست دادن مشتری های قدیمیش با این رویکرد یه سری مشتری جدید به دست بیاره .. و با کمترین کیفیت این کار رو انجام میده ..
ویرایش: البته از آسیاتک بعید نیست به این جدیدا سرویس خوب ارائه بده که فکر کنن همیشه همینه که الان هست و جذب شرکت بشن .. این احتمالش بیشتره .
64 کیلوبایت ماهی 300 مگ حجم میدن :31: اخه اسیاتکی که جون به عزرائیل نمیده بیاد اینترنت رایگان اونم با شرایط خوب بدن !نقل قول:
البته این حرفتم درسته :
تو گل گیر کردن دارن به در و دیوار میزنن خودشونونقل قول:
مشخصاً میخواد بعد از دست دادن مشتری های قدیمیش با این رویکرد یه سری مشتری جدید به دست بیاره .. و با کمترین کیفیت این کار رو انجام میده ..
من تقریبا 1 ساله از آسیا تک استفاده میکنم هنوز از دانلود شبها استفاده نمیکنم
مودمم بدون کانکشن وصل میشه چکار کنم که شب از ساعت 2 بتونم مجانی دانلود کنم؟
:31::31: لازم نیست کاری انجام بدید خودش از 2به بعد شبانه حساب میکنه:46:نقل قول:
مطمئنی؟
آخه یکبار با wifi لب تاپ امتحان کردیم حجم کم کرد که!
تقریبا حدود 2ماهی هست فکر کنم اینطوری اتوماتیک شده قبلا باید یه بار دیسکانکت میشدی و بعد ساعت 1کانکت میشدی تا شبانه محسوب بشه ولی جدیدا اتوماتیک شده:46:نقل قول:
بچه ها این سرویساش چه طوریه ... من الان صبا نت 512 دارم که سه ماه دارم 42500 میدم ... سرعتش بد نیست خوبم نیست یه چیزی تو میاه های افتضاحه ....
به نظر شما این آسیا تکی چه طوریاست ....؟ از صبانت بهتره .... میخوام اگه بشه این سرویس 1024 3 ماه بگیرم که ماهی 15900 زده ، تو سایتش که میگه هزینه آبونمان و .... جدا حساب میشه ..... با این اوصاف کلا چقدر میشه هزینش بعدش شب ها رایگانه این نامرد زده شب ها نیم بها البته 2 و 3 گیگی رو ....... ما اگه 3 ما بگیریم 6 گیگ میشه درسته ؟ دانلود رایگانم بهمون تعلق میگیره ...؟
راستی خدماتش چه طوریه ... ؟
فقط 5 گیگ بگیری میتونی از دانلود رایگان استفاده کنی کلا تنوع زیاده چون 5 گیگ در ماه میگیری جایزشم دانلود رایگانهنقل قول:
اگر هم زیر 5 گیگ گرفتی دانلود شبانه نیم بهاست کلا بر عکسه همه چیز
خلاصه اینکه اگه شبانه رایگان مخوای با 1 مگ سرعت ماهی 28 تومن میدی خیرشم ببینی
--------------------
دوستان یه سوال بی ربط به تایپیک این نتلیمیتر ما 24 ساعته داره نشون میده که پروسس host process for windows services در حال اپلوده حتی اگر هیچ دانلودی نداشته باشم واسه شما هم همینجوریه؟
اینترنت یک مگ آسیاتک از پنج شنبه هفته گذشته وضعیتش اینه تازه امروز یه خورده سرعتش بهتره: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از من می شنوید از این شرکت بالاتر از 256 نگیرید چون پولتون رو دور ریختید.
نقل قول:
پس اینم از اون شرکت های آشغاله دیگست ..... چند گرفتی 1 مگ رو ؟ میخواستم از این شرکت بگیرما خوب شد گفتی ...
:31::31: از ما میشنوید دور آسیاتک رو یه خط قرمز بکشید:2:نقل قول:
یکی از دوستام یه مگ داره میگه شبا سرعت دانلودش میره روی 40 30 یعنی اندازه من که 256 دارم میشه:2:
اینم تعرفه هاش:46:
-اینترنت 1024 کیلو بیت حجمی 2 گیگ در ماه (2 تا 8 صبح حجم نيم بها) (159000 ريال + آبونمان)
-اینترنت 1024 کیلو بیت حجمی 3 گیگ در ماه (2 تا 8 صبح حجم نيم بها) (179000 ريال + آبونمان)
-اینترنت 1024 کیلو بیت حجمی 5 گیگ در ماه (2 تا 8 صبح رايگان) (259000 ريال + آبونمان)
-اینترنت 1024 کیلو بیت حجمی 10 گیگ در ماه (2 تا 8 صبح رايگان) (389000 ريال + آبونمان)
-اینترنت 1024 کیلو بیت حجمی 20 گیگ در ماه (2 تا 8 صبح رايگان) (489000 ريال + آبونمان)
-اینترنت 1024 کیلو بیت حجمی 30 گیگ در ماه (2 تا 8 صبح رايگان) (649000 ريال + آبونمان)
-اینترنت 1024 کیلو بیت حجمی 40 گیگ در ماه (2 تا 8 صبح رايگان) (829000 ريال + آبونمان)
-اينترنت پر سرعت 1024 كيلو بيت نامحدود (2099000 ريال + آبونمان)
یک مگ پنج گیگ 2 تا 8 صبح رایگان رو گرفتم 6 ماهه 158 تومن تقریباً ماهی 26.5 فروردین خوب بود روز سرعتش روی 1.5 مگ بود شب هم 2.4 گیگ باهاش دانلود میکردم ولی از اول اردیبهشت شاید 5 یا 6 روز سرعت واقعی یک مگ بود دانلود شبانه هم که تعطیل بعضی شبا رسماً دایال آپ میشه 200 مگ باهاش بتونی دانلود کنی باید کلاهت رو بندازی هوا.نقل قول:
نمیگم از آسیاتک نگیرید چون میدونم همه اشون همینن ولی اگه میگیرین الکی پول سرعت بالا ندین همون 256 یا 128 کافیه حداقل احساس نمیکنید بعدش رفته تو پاچه تون. خدا شاهده همین الان اصلاً اسپید تست رو نمی تونم باز کنم انگار با دایال آپ وصلم.:41:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ساعت 9/36 دقیقه بعدازظهر 26 اردیبهشت، یک مگ آسیاتک جی پی آر اس ایرانسلم الان سرعتش همینقدره :31:
بعضی اوقات هر چند دقیقه یه بار دی سی میشم
یعنی مشکل از مودمه؟
isp= IWEB TECHNOLOGIES ????نقل قول:
برای من هم این مشکل پیش میومد تند تند دی سی میشدم:2:نقل قول:
بیشتر هم شبا میشه:2:
ولی الان خیلی کمتر شده
:2:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت 256
منم یک مگ دارم سرعتم همینقدره راضی باش :31: فقط یکی دو روز تو هفته سرعت واقعی دارم!نقل قول: