اي يعني چي؟نقل قول:
Printable View
اي يعني چي؟نقل قول:
اينم يه بوتر قوي!
**Sting_of_The_Scorpion_v9.by_Resident Evil**
Multi Login Booter,24 0ptions,Chat2,YTK,YahElite,MyChat-(NEW PACKETS ADDED FOR HARDER HITTING POWER )-[Paid Program
کد:http://tinyurl.com/2s9p6v
سلام واسه اینکار برو اینجا بعد هم یاکوزا پس را دانلود کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط asimaa11@yahoo.com [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکلی داشتین به این ایدی پی ام بدین مال خودمه jigsaw_shadow
سلام یعنی اینکهنقل قول:
یکی هست برای من اد میفرسته و منم قبول میکنم حالا میخوام بدونم اون کیه که برای من اد میفرسته
سلام یعنی اینکهنقل قول:
یکی هست برای من اد میفرسته و منم قبول میکنم حالا میخوام بدونم اون کیه که برای من اد میفرسته
قبلا یه سایتایی بود که ایدی طرف رو بهش میدادی نشون میداد ان هست یا نه حالا اگه میشه یکی دو تا از این سایتا معرفی کنید
سلامنقل قول:
xeeber.com
سلام اينم اولين پست من . با تشكر از همه . آبيس هستم
سلام من آبيس هستم
این هم هست :نقل قول:
قبلا یه سایتایی بود که ایدی طرف رو بهش میدادی نشون میداد ان هست یا نه حالا اگه میشه یکی دو تا از این سایتا معرفی کنید
کد:www.invisible.ir
خوب دوست من در قسمت عنوان صفحه ID شو نوشته .نقل قول:
سلام یعنی اینکه
برای مثال :
Oracle Eldorado ( Oracle_Eldorado) X
( اون X رو نادیده بگیر )
اونی که بیرون از پرانتز هست نیک نیمش هست که توی روم نشون میده و اونی که داخل پرانتز هست ID اصلیشو نشون میده .
!i!i!i!!i!i!i!!i!i!i!!i!i!i!!i!i!i!!i!i!i!!i!i!i!! i!i!i!!i!i!i!!i!i!i!!i!i!i!!i!i!i!!i!i!i!!i!i!i!
ببخشید کسی یه برنامه ID میکر قوی نداره ؟ واقعا نیاز دارم . ممنون میشم .
ممنون واقعا عالی و کارامد بودنقل قول:
سلام کسی که ما رو راهنمایی نکرد خیلی مهمه بابا جان یکی جواب ما رو بده دیگهنقل قول:
من این همه واسه شما توضیح دادما !نقل قول:
سلام کسی که ما رو راهنمایی نکرد خیلی مهمه بابا جان یکی جواب ما رو بده دیگه
نقل قول:
خوب دوست من در قسمت عنوان صفحه ID شو نوشته .
برای مثال :
Oracle Eldorado ( Oracle_Eldorado) X
( اون X رو نادیده بگیر )
اونی که بیرون از پرانتز هست نیک نیمش هست که توی روم نشون میده و اونی که داخل پرانتز هست ID اصلیشو نشون میده .
سلام دوست عزیز ID که مشخصه چی هست میخواستم بدونم این ID مال کی هست اخه من اون رو اد میکنم بعد از اینکه اد میفرسته ولی اون من رو اد نمیکنهنقل قول:
من با یاهو مسنجر مشکل پیدا کردم و sign in نمی کنه. البته تو میل باکسم می تونم برم و با ویستا هم مشکلی نداره و مسنجر ساین این میشه ولی چند روزیه تو اکس پی مشکل پیدا کردم.
قبلا هم این مشکل رو پیدا کرده بودم که ناچار از تعویض ویندوز شدم ولی ایندفعه اگه بخوام وین عوض کنم باید ویستا رو هم پاک کنم و تازه اکس پی من هم هنوز سر حاله و نیاز به تعویض نداره.
لطفا بگین چه طوری مشکل رو حل کنم که نیاز به عوض کردن وین نباشه.
در ضمن یه بار هم یاهو رو پاک کردم دوباره ریختم بازم فایده نداشت.
از نسخه 8 هم استفاده میکنم که بتا نیست.
با تشکر :41:
ببخشید
این یاهو مسنجر 9
یاهو 360 نداره؟
من که چیزی توش نمیبینم!
یاهو مسنجر 8 و 9 نمیذاره من لاگین بشم
چند روزیه این طوریه
من خیال کردم یاهو ایدی های ایرانی رو بلاک کرده
ولی وقتی یاهوی 7 رو نصب کردم تونستم لاگین بشم اما از هیچ امکاناتی نمیتونم استفاده کنم
مشکل چیه؟
ااااااااااااااا آره آفرین منم دقیقا همین مشکل رو دارمنقل قول:
اتفاقا منم ویندوزمو دو عفته نشده تروتمیزش کردم
بچه ها از یاهو9 راضی هستید!؟
منم همین مشکل رو دارم نمیتونم sing in شم:41:البته باید 1000بار بزنم که شاید رد کنهنقل قول:
میگن ip ایران رو یاهو بسته راسته؟شاید بخاطر این باشه
نه فکر نکنم به خاطر یاهو و آی پی اینا باشه آخه من تو ویستا راحت وارد میشم و مشکلی ندارم تو میلم هم میتونم برم ولی تو اکس پی اینطوریه. میگم شاید رجیستری تنظیماتش به هم خورده اینا
از این طور راه ها که رجیستری رو دستکاری کنیم کسی سراغ نداره؟
نه انگار فقط یکی دو نفر نیستیم که ایدیمون لاگین نمیشه
نقل قول:
فکر میکنم از یاهو 8.1 استفاده کنید درست میشه :46:
من یاهو 8.1 نصب دارم یه ورژن دیگه هم الان گرفتم نصب کردم ولی فایده نداره.
مشکل اعصاب خورد کن مزخرفی شده ها!
هر دفعه یه ویندوز زیر سر ما میذاره!
نه آقای مدیر این هم نمیشه اصلا ورژن 8 به بالا نمیذاره لاگین بشمنقل قول:
من همچین مشکلی ندارم . هم با یاهو 8.1 تست کردم هم با یاهو 9 . خیلی راحت همsign in
میشم.
آقا با یاهو 7 بالاخره مشکل حل شد.
دوستانی که میخوان یه ویندوز عوض کردن زیر سرشون نمونه این نسخه رو بگیرن علی الحساب تا تعویض وین بعدی جواب میده!
من خيلی از وقت ها که ميخوام با ياهو 9 لاگين کنم ميگه پسوورد و يوزرنيم اشتباهه ، ياهو 7 رو ريختم درست شد.
بله من گفتم که یاهو 7 لاگین میکنه
فقط نه میتونم آواتار بذارم، نه فوتو شیر کنم، نه فایلی سند کنم، نه فایلی بگیرم، نه آواتار دوستامو ببینم...
کسی نمیدونه مشکل چیه؟؟؟؟
البه من ویندوزمو عوض کردم درست شد، الان میتونم با یاهو 8 لاگین بشم
اما بعد 7-8 بار که میگه سوردت غلطه لاگین میشه
کسی مولتی لوگین یاهو 9 داره؟
یعنی چند تا مسنجر باز بشه
سلام و خسته نباشید به بخشید که من بعد از 362 صفحه یه دفحه می یفتم وسط حرف ها آخه اول می خاستم همشو بخونم که گفتم این توری نمی شه اگر ممکنه یکی به این سوال ما جواب بده:
من یه بوتر گرفتم که اول باز نمی شد که بعد با سرچ کردن فایل Mswinsck.ocx که این هم از این جا خوندم تو نستم بازش کنم ولی حالا آیدیا لاگین نمی شن یکی می گه به خاتر فارسی ساز ویندزه یکی می گه بخاطر سرویس پک ویندزه خاصه هرکی یه چیز می گه .
حالا من از شما عزیزان می خاستم به من یه راهنمایی کنید ببین باید چی کار کنم خیلی خیلی ممون.
نصب ويندوز ميتونه مشکلتونو حل کنهنقل قول:
من وقتی ورژن 7 رو نصب کرده بودم و ميخواستم ورژن 8 رو نصب کنم نميشد تا وقتی ويندوز عوض کردم
به نظر من به هيچ کدوم ربطی ندارهنقل قول:
يا بوتر از کار افتاده يا يه فايل .ocx يا .dll نداری
سلام.من یه ایدی رو 4 سال داشتم.ولی نمیدونم چرا یهو خر شدمو پسمو عوض کردم.مشخصاتمم یادم نیس(بجز زیپ کد که 0098 زده بودم).حالا کسی نیس کمک کنه؟:41:
ممنون
سلام.کسی نرم افزاری برای دزدیدن web برای yahoo messanger 9 سراغ داره؟
مرسی:10:
سلام من هنوز منتظرم کسی نمیخواد من رو راهنمایی کنه اخه خیلی خیلی فوری هستنقل قول:
PLZ
ببخشيد ميشه لينك ياهو مسنجر 9 رو بدين
راهی وجود داره که وقتی که کسی invisible هست بدونیم online ؟
من یه سایت رو میشناسم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
لینک مشکل داره .راهه دیگه ای نیست مثلا برنامه یا چیزه دیگه ای؟نقل قول: