مال هیچ کس به نت وصل نمیشه از گوشی نیست یک چند روزی باهاش کار کنlifebloge هم کار میکنه.نقل قول:
Printable View
مال هیچ کس به نت وصل نمیشه از گوشی نیست یک چند روزی باهاش کار کنlifebloge هم کار میکنه.نقل قول:
دوستان ان82 دار یه تست بکنن ببینن کدهای #7370#* و #7780#* دقیقا چه عملیاتی رو گوشیشون انجام میده.
ممنون
بفرما ، اینم از عکسها :نقل قول:
من كه رفتم باتري bl-6f رو ديدم اصلاً جا نميرفت حتي امتحان هم كردم البته فروشنده گفت كه اول بايد باتري تو ببينم كه ببينم دارم يا نه (خودشم زياد وارد نبود) و يه باتري bl-6f كه فكر كنم ماله n95 8gb بود بهم داد كه اصلاً توش جا نميشد. حالا شما اگه لطف كني و عكس بذاري خيلي ممنون ميشم .با تشكر
1- در حالت روشن
2- کامل از پشتکد:http://wow.parsaspace.com/p30world-e.khafan/Mob-cam013_n822.jpg
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://wow.parsaspace.com/p30world-e.khafan/Mob-cam012_n82.jpg
شرمنده ، دوربین خوب دم دستم نبود با 6230 انداختم !!!
موفق باشید
جفتش گوشی رو مستر ریست میکنه .نقل قول:
دوستان ان82 دار یه تست بکنن ببینن کدهای #7370#* و #7780#* دقیقا چه عملیاتی رو گوشیشون انجام میده.
خوب شد گفتی نمی دونستم.:31:نقل قول:
شما تست کن نتیجه رو اعلام کن.
فکر کنم این باشه:نقل قول:
7780 تنظیمات رو ریست میکنه...
7370 کله گوشی و برنامه ها و اطلاعات...
نقل قول:
فکر کنم این باشه:
7780 تنظیمات رو ریست میکنه...
7370 کله گوشی و برنامه ها و اطلاعات..
چاکر آقا یونس هم هستیما ... پس چر اجفتش یه چیز رو مینویسه ؟!
: دینقل قول:
خوب شد گفتی نمی دونستم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما تست کن نتیجه رو اعلام کن.
ببخشید ولی اطلاعات گوشی رو لازم دارم ... خوب من چه میدونستم میدونی ؟!
:31:نقل قول:
می دونم یونس جان منظورم اینه (رو گوشیه خودم)
7780
تنظیمات مثل اول میشه
کانتکت ها سر جاشه
اس ام اس ها سر جاشه و قابل استفاده
برنامه ها و بازیها سر جاشه
هک ال سی و تقویم پا برجاست
Log هم می مونه
7370
تنظیمات به هم نمی خوره
کانتکت ها سر جاشه
اس ام اس ها پاک نمی شن ولی دیگه باز نمی شن
برنامه ها و بازیها پاک می شن
هک ال سی دی از بین میره
تقویم سر جاشه ولی Search و Wlan و Share online بر می گرده
Log هم سرجاشه و از بین نمی ره
به نظر من عجیبه واسه همین می گم تست کنید.
خو منم منظورم همین بود...نقل قول:
7780 فقط تنظیماتته ریست میکنه...
مثلا" زنگتو...پروفایلاتو و ...
7370 میزنه برنامه ها رو پاک میکنه و ...
خفن جان...!!! حالا شارژش چطوری شده ....نقل قول:
باطریه رو چقدر پیاده شدی...؟
دوستان من با همين كد 7370 گوشيم را ريست كردم ميخاستم بدونم هنوز هم هك هست يا دوباره بايد هك كنم؟
باید دوباره هک کنی دیگه
سلام دوست عزيز . خوب منظور من هم همين بود كه ميگفتم جا نميره . ته باتري كه بيرونه و مشكل اصلي من اونه . حالا چطور ميشه در باتري رو بست ؟؟؟نقل قول:
سلام دوستان عزیز
یه سوال؟ آیا استفاده از gpsگوشیn82هزینه ای داره؟اگه داره چجوری محاسبه می شه؟
ولی 7370 کانتکت ها و اس ام اس ها و Log گوشی رو از بین نمی بره .نقل قول:
این اولین گوشی سیمبین من نیست که ندونم چه کدی باید چی کار کنه. چیدمان منوی من به هیچ وجه به هم نمی ریزه در صورتی که 7370 باید گوشی رو برگردونه به تنظیمات کارخونه درسته یا نه؟
یعنی چی ؟؟؟نقل قول:
یعنی به نتظیمات کارخونه بر نمی گرده ؟:18:؟؟ سه دکمه رو آزمایش کردی ؟؟؟
تو کلوپ 6220 جوابتو دادم ... :31:نقل قول:
7370 فرمت کلی یعنی rom گوشی دوباره نوشته میشه از روی یه چیپ دیگه که همه چیز هم پاک میشه به جز اپدیتنقل قول:
7780 بازگشت به حالت تنظیمات کارخانه
آقا اصلا بی خیال حالا شما هی بیاین توضیح المثائل بدین که 7370 فلان می کنه 7780 فلان می کنه............نقل قول:
دوست من شما این سوال رو توی همه کلوپهای اینجا پرسیدی هم من و هم سایر دوستان جوابتونو دادن ...نقل قول:
نقل قول:
کسی نیست جواب منو بده مموریم رو رو موبایل میزارم میگه پسورد وارد کن رو کارت ریدر هم اصله بالا نمیاد
یکی به دادم برسه:19:
سلام
برای آپدیت گوشی مراحل خاصی وجود داره یا طبق همون شرایطی که تو سایت نوکیا گفته انجام میشه ؟
بعد آیا مشکلات خاصی هم وجود داره که ممکن باشه در هنگام آپدیت گوشی پیش بیاد ؟
با تشکر از دوستان
آموزش نحوه آپگرید گوشیهای نوکیانقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=160561
باشه دوست عزیز حالا چرا میزنی؟!نقل قول:
دوستان کسی مزنه قاب اوراقی رو داره؟
سوختن اسپیکرهای n82 صحت داره(لطفا صادقانه و بدون تعصب جواب بدین آخه میخوام بخرم)
ابراهیم هستم عزیز!نقل قول:
خفن جان...!!! حالا شارژش چطوری شده ....
باطریه رو چقدر پیاده شدی...؟
شارژش که خیلی زیاد میشه ، ولی چون نسبت مستقیم بین امپر ساعت و میزان انتایم وجود داره ، زمان مکالمه حدود 40 دقیقه افزایش پیدا میکنه . ( این ریل نیست ، مثلا واقعیش میشه 25 تا 30 دقیقه حداقل افزایش )
باتری رو هم ازروی 79 برداشتم ، نخریدم
عزیز یه تاپیک دیگه بهت گفتم که چیکار کن ، ولی در کل خریدن یه باتری جدید بهتر از اینه ... ( یعنی 2 تا باتری همیشه همراه ببرید )نقل قول:
سلام دوست عزيز . خوب منظور من هم همين بود كه ميگفتم جا نميره . ته باتري كه بيرونه و مشكل اصلي من اونه . حالا چطور ميشه در باتري رو بست ؟؟؟
داداش من تک و توک میسوزه ، جدیدا هم کسی توی این تاپیک اعلام سوزش نکرده ، اگر دلیل خاصی برای خریدن نداری من بهت 79 رو پیشنهاد میکنم ، خوشگلتر و سبک تر + ترنسمیتر و باتری بهتر ... ولی اینم گوشی ردیفیه .نقل قول:
سوختن اسپیکرهای n82 صحت داره(لطفا صادقانه و بدون تعصب جواب بدین آخه میخوام بخرم)
سلام.رو گوشیم هیچ برنامه ای نصب نمیشه. توروخدا کمکم کنید.خراب شده.هر فایل sis که میریزم file corrupted میده.فایلای جارو اجرا میکنه/ باید چکار کنم .
ریست باید بکنم؟؟
دوست عزیز گوشی شما S60 V3 است.نقل قول:
و شما احتمالا دارید برنامه های S60 v2 or v1 رو نصب می کنید!
حقیقت نداره ما که این همه مدت دستمون بوده چیزی نشده.نقل قول:
بچه ها مزیت آپگرید کردن گوشی چیه؟<br>:13:
ببین اگه خیلی ناجور بخوره زمین اون موقع شاید !!!!!!!!!!! بسوزه؟نقل قول:
ممنونم askltنقل قول:
میشه بگی چه مزایایی آپگرد کردن گوشی داره؟
نقل قول:
اسم من محسن هست تو امضام هم هست.
سرعت گوشی بیشتر میشه
امنیت گوشی بیشتر میشه
قابلیت های جدید اضافه میشه
و.......
کلا چیزی خوبی هست.
[quote=asklt;3939404]اسم من محسن هست تو امضام هم هست.
سرعت گوشی بیشتر میشه
امنیت گوشی بیشتر میشه
قابلیت های جدید اضافه میشه
و.......
کلا چیزی خوبی هست.
ممنونم محسن جان، من گوشیمو آپگرد کردم ولی دیگه نت ندارم تازه lifebloge pcsuite هم کار نمیکنه، آیا به خاطر آپگرد کردن اینطور شده؟
[QUOTE=adrian88;3941097]یک بار دیگه گوشی رو up کنید چون ممکن هست درست up نشده باشه .اگه درست نشد باید یکی از فریمور های ورژن پایینتر رو دانگرید کنید .چاره ی دیگه ای نداریدنقل قول:
برای بار سوم میگم یکی کمکم کنه مموریم 8 هست حالا باید چه کار کنم.نقل قول:
پس طبق گفته های شما سوختن اسپیکراش صحت داره(البته تک و توک) در ضمن چه دلیلی بالاتر از یه دوربین خوب با فلاش زنون(نسبت به n79)نقل قول:
مگه شما چند وقته این گوشی رو دارید؟ گوشیتون فنلانده یا تحت لیسانس؟ زیاد باهاش آهنگ گوش میدی؟نقل قول:
یکی از آشناهامون 7-8 ماه پیش این گوشی رو داشت . اسپیکر پایینش سوخته بود و به همین خاطر فروختش(طبق گفته خودش ضربه هم نخورده بود) در ضمن از یه تعمیرکار شنیدم مشکل از اسپیکراش نیست بلکه مدار گوشی اشکال داره. مگه اینکه شرکت نوکیا توی سری های جدید این مشکلو برطرف کرده باشه:41:نقل قول:
[quote=samgun;3941198]ممنونم، دوباره آپگرد میکنم خبرشو میدمنقل قول:
مموری کارت شما Block شده و باید پسورد رو وارد کنید .نقل قول:
هیچ دلیلی وجود نداره که مموری خود به خود پسورد بخواد !!!
تا زمانی که پسوردش رو وارد نکنید مموری قفل هست و هیچ کاریش نمیشه کرد.
البته راه هایی برای پیدا کردن پسورد مموری هست .بگردی پیدا میکنی .
اینجا یه سر بزن :
کد:www.mobilestan.net
تو اینجا هم جواب درست و حسابی ندادن.نقل قول:
یکی کمکم کنه.