سر چراغ قرمز ولوم رو 50 زمین لرزه ای بود برا خودش یکی زد به شیشه یه پسر گدا 12 ساله...گفت صداش کمه بلندگو بیارم برات....دیگه اینها گیر نداده بود که به یاری خدا.....
سر چراغ قرمز ولوم رو 50 زمین لرزه ای بود برا خودش یکی زد به شیشه یه پسر گدا 12 ساله...گفت صداش کمه بلندگو بیارم برات....دیگه اینها گیر نداده بود که به یاری خدا.....
آقاا داری حال میکنی با سیستمتااا:31::8:یه فیلمی از صدای سیستمت بگیر ببینیم چی در اومده ماهام از صداش لذت ببریم:8:نقل قول:
نقل قول:
برای پخش هم 5150 مد نظرمه.به نظرت خوبه؟
این باند jbl رو توی تهران از کجا میشه گیر آورد"؟
آمپلیتون چی بود؟نقل قول:
گین رو چقدر باز کردی؟
گوشاتو به فنا ندی داداش؟حالا گوره بابای پلیس!!:41:
اگه گیر بیاری واقعا چیزه خوبیه!نقل قول:
بر و بچ سیستم باز دیگه بی خیال ما شدید ها؟؟؟؟؟:13:
نمیخواید به ما یه امپ 4 کاناله خوب معرفی کنید؟؟؟؟؟
سلام دوباره .نقل قول:
ممنون
راستشو بخوای اون موقع که ما رفتیم هم ثبت نام نمیکردن برای دوگانه سوزش ، ولی یکی از آشنا ها نمایندگی داره ، اون خودش پیگیر شد و یدونه ردیف کرد واسمون :10:
فقط یه سوال واسم پیش اومده ، اینکه پخش چقدر تو صدا تاثیر داره ؟
مثلا با همین پخش فابریکی ، اون باند ها خروجی خوبی میدن ؟ ( همون MTX 693 )
یه سوال دیگه اینکه این 20 تومن اختلاف قیمت تاثیرش محسوسه ؟ :8:
سلام امير جاننقل قول:
نه بابا من يكي كه خيلي دنبال يه امپ درست و حسابي هستم برات،ولي با بودجه پائئين ميخوام گير بيارم كه:41:
اون آمپ ساند هم تو فرومهاي خارجي چيز ديگه اي ميگن!!ولي خب حتما دوستان تست كردن و نظر دادن.نميدونم. پاور آكوستيك هم همانطور كه دوستمون گفت بد نيست،من خودم 2400DB رو دارم.البته به پاي آمپهاي برند دار نميرسه ولي تو قيمت خودش بد نيست.
مسلمه كه پخش خوب بسيار تو صدا موثره.مخصوصا اگر DAC 24Bit واقعي باشه،مثل p80 كه ازنقل قول:
Ic Burr Brown
شركت زيمنس استفاده ميكنه و واقعا كيفيت پخش بالائي داره.:46:
فكر نكنم 5150 گير بياد 5250 اومده جاش كه من با ظاهرش حال نكردم اگه گيرت نيومد 7250 بگير خودم 7150 ميخوام اما قيمتش وحشتناك رفته بالا اينجا ( 260 تومن ) شايد منم 7250 بگيرمنقل قول:
شمارشو برات ميفرستم بزنگ اگه موجود داشته باشه واست ميفرسته
من نميدونم تا صحبت از باند ميشه يا 718 يا 6975 مگه فقط همين 2 تا باند هست ؟ تا وقتي برند هاي معتبر تر هستن و باند هاي خوش صداتر كه تو همه رنج قيمت هم باند دارن infinity - jbl - mtx
نقل قول:
آقا آمپهای 4کاناله سانداستریم مدلهای زیادی برای انتخاب داره..
اینکه میگیم این مدلهای جدید از کیفیت ساخت خوبی بر خوردار نیست منظورمون در مقایسه با آمپهای سری قبله نه اینکه کلا" بد باشن شاید تو اون قیمتی که شما میخواین بهتیرن گزینه هم باشه.. به قول آقا علی بستگی به خودت داره که چه جوری میخوای ازش نگهداری کنی..
اینم چند مدل از آمپهای 4 کاناله ساند:
روی 4اهوم هر کانال 100 وات یا بیشتر میدن:
TRx4.880
TRx.640
TR500
PX4.760
PX4.580
RUB4.680--->قیمت 135.000
روی 4اهوم هر کانال 80 وات:
PCX4.540
STL4.500
DTR4.500
LW4.620
بهترین قیمتو به نظرم شرکت اسراالکترونیک بهتون میده.. حالا اگه دوستان جایی بهتر سراغ دارن معرفی کنن ماهم استفاده کنیم..زنگ بزن ببین کدوم این مدلها با بودجه شما همخوانی داره..موفق باشید
خیلی های اینا توی بازار موجود نیستن یا خیلی کمیابننقل قول:
تعداد دیگه هم که خیلی بی کیفیت هستن
تعدادی هم که خیلی گرون :(
من که فعلا تصمیم دارم یه X41 کنوود بگیرم
به نظر آمپ خوبی میاد
امپ 8105 کنوود بود ..گین هم فک کنم 0.3 هستش...............گوش به یه جایی رفت مخم داره سوت میکشه:31:نقل قول:
نقل قول:
آقا امیر میشه مشخصات این آمپ رو بزارید؟ الان قیمتش چنده؟
مشخصاتش تو سایت کنوود هم نبود..
کد:http://ae.kenwood.com/Car_Entertainment/Power_Amplifiers/KAC-X41
تا 500 تومن میشه چه غلطی کرد رو 405؟
بیس میخوام ها :27:
با پخش یا بدون پخش؟:5:نقل قول:
سلام
7250 ریموت کنترل مگه نداره؟:23:
تو عکسش نیست.ولی داره:31:نقل قول:
ممنون منم بخاطر همین پرسیدم آخه چطور ممکنه ،گفتم نکنه...نقل قول:
توسای پایونییرشاپ حتی بهش اشاره هم نشده.(شاید چون واسه 7250 مزیت حساب نمیشه)
راستی یه سوال کنترل اینترفیس سیمی چیه؟
تفاوت 7 باند اکولایزر با 5 باند چیه(همون حالت صداهای POP,ROCK,.... ایناست؟)
ممنون که جواب میدی:11:
4 تا 100 وات روی 4 اهم, 2 تا 300 وات روی بریجنقل قول:
4تا150 وات روی 2 اهم
,1200w max power
250 تومنم قیمت داره(اگه ارزون تر بود میخریدمش)
---------- Post added at 02:13 AM ---------- Previous post was at 02:09 AM ----------
تعداد باند اکولایزر تعداد پارامترهایی هست که قابل تنظیمهنقل قول:
معیار خیلی مهمی نیست
حتمآ میخوای از پایونیر پخش بخری؟؟؟
جدی 250 تومن؟نقل قول:
روی 220 اینا حساب کرده بودم :13:
آخه 30 تومنم 30 تومنه :31:
امیر جان
T2000w4 از ارت هم هست
در موردش تحقیق کن یه خورده ببین چی میگن در موردش
اگه اینطور باشه به نظر 7541 اینفینیتی بهترین گزینست
فقط یه مشکلی هست
آدم واقعا با شک باید این آمپ رو بخره اینقدر که گفتن تقلبیش زیاد شده :(
سلام
منم بودجم رو جمع کردم که یه آمپ 7541 اینفینیتی بگیرم ولی همه میگن تقلبیش خیلی زیاد شده :41: و الان نمیدونم چی کار کنم؟
کسی اینجا نمیتونه فرق بین تقلبی و اصل این آمپ رو بگه؟
کلآ این امپ دیگه گیر نمیاد(البته تو نمایندگی)شاید مغازه ها داشته باشننقل قول:
البته این سایتم داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همین امروز زنگ زدم مال کازرونه قیمتم گفت 200
به جاش 475 اومده که خیلی ضعیف تره با قیمت 175
---------- Post added at 02:44 AM ---------- Previous post was at 02:40 AM ----------
اره امیر جان همین امروز زنگ زدم پرسیدم البته موجود نداشت میگفت این قیمت قبلهنقل قول:
میگت سری جدید که براش بیاد شاید قیمتش بالا ,پایین بشه
بچه ها رو پاوراکوستیک هم حساب کنید.کیفیت رو با تنظیم خوب میشه بهش رسید.نقل قول:
همون اکولایزر های پخش (هر چی بیشتر باشه بهتره)خیلی میتونه تو کیفیت تاثیر داشته باشه!اینقدر مته به خشخاش نذارید!:41:
این آمپلی ها فقط تو رنج فرکانسی فرق دارن و کیفیت ساخت.که گوشه هر کسی (بستگی به حساسیت)یک رنجه فرکانسی خاص رو بیشتر نمیشنوه.در مورد کیفیت هم Alpine ,j.b.l,ناکوموچی و آیدیوسان و DLS سرآمد هستن.هر چه درصد استفاده از طلا و نقره شون بالاتر میره قیمت هم تصاعدی بالا میره.پس نتیجه اخلاقی اینه که به جیبتون نگاه کنید و خرید کنید.:8:
اینم از شانس ما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حالا که یه چیزی چشمون رو گرفت و بودجش رو ردیف کرده بودیم که بخریم دیگه تموم شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اگه تو مغازه ای این 7541 رو گیر آوردم از کجا بفهمم اصله؟؟ باید ساخت کجا باشه ؟
این مدل 475 مشخصات کاملش چیه؟؟
طبق تحقیقاتو نتیجه گیری با انجمن 7250 رو انتخاب کردم.چطور؟ مگه گزینه بهتری سراغ داری شما؟نقل قول:
تعداد باند اکولایزر تعداد پارامترهایی هست که قابل تنظیمه
معیار خیلی مهمی نیست
حتمآ میخوای از پایونیر پخش بخری؟؟؟
راستی جواب این سوالمو نمیدین:
ریموت کنترل سیمی(اینترفیس) چیه؟
ممنون
چون توی پخش های کنوود هم چیز های خیلی خوبی پیدا میشه ;)نقل قول:
کنترل سیمی یا همون اینترفیس هم نمیدونم چطور بگم
داخل 206 ها و زانتیا ها حتما نشستی
البته فکر میکنم تیپ 2 ها اینتر فیس ندارن
مثلا توی 206 یه چیزی مثل دسته راهنما به جعبه فرمون وصله که باهاش آهنگ عوض میکنن ، صدا رو بالا پایین میکنن و ...
به اون میگن اینتر فیس
بعضی پخش ها قابلیت اتصال به اینتر فیس رو دارن
بعضی ها ندارن
مثلا 6050 نداره ولی 7150 داره
يك سوال امپهاي هستند كه 3 اهم خروجي داشته باشند؟؟؟؟
و اگر كسي اينجا مهندس الكترونيك هست چطور ميشه خروجي ضبط رو كه 4 اهم هست به 3 اهم تبديل كرد ؟؟؟؟چه وسايلي ميخواد؟؟
ممنون
سلام
دوستان یه جا تو تهران پیدا کردم آمپلی x41 رو 225.000 قیمت داده..کسی اگه میخواد بگیره پم بده شمارشو بدم..موفق باشید
ممنون کاملا متوجه شدم.نقل قول:
حالا یه سوال دیگه پایونییر اصل یا تقلبی داره اصلا اصلش کجاییه؟
ازکجا بخرم مطمئنه هم از لحاظ قیمت(خوب باشه) هم جنسش (اگه تقلبی هم هستش) ؟ (اگه میشه این قسمت رو پی اخ بدین ممنون میشم):11:
260 هزار تومن؟ واو.:41:نقل قول:
من 190 تا 200 الان دارم واسه پخش چی بگیرم؟یعنی هیچ جوره با این بودجه نمیتونم از پشت شهرداری 7250 بگیرم؟آخه توی pioneershop زده بود 188 تومن!!!!
من شهرستانم اينجا قيمتا رفته بالا 7250 حدود 220 تومنه اگه تهران بتوني كمتر پيدا كنينقل قول:
Reference Series Class AB 4-Channel Amplifierنقل قول:
RMS Power Rating:
- 4 ohms: 75 watts x 4 chan.
- 2 ohms: 90 watts x 4 chan.
- Bridged, 4 ohms: 180 watts x 2 chan.
Max power output: 117 watts x 4 chan.
MOSFET power supply
LED power and protection indicators
Tuned Bass EQ (0-6 dB bass boost at 50 Hz)
IMS inputs allows connection to other Infinity expansion products
Gold-plated preamp RCA outputs
DC, overheat, over or under voltage, and short circuit amplifier protection
Gold-plated RCA level inputs
Variable high-pass filter (32-320 Hz, 12 dB/octave)
Variable low-pass filter (32-320 Hz, 12 dB/octave)
CEA-2006 compliant amplifier
Frequency response: 20-20000 Hz
Efficiency: 85 dB
Dimensions: 14-3/4"L x 9"W x 2-11/16H
نقل قول:من خودم تو این رنج قیمت 7016 کنوود رو انتخاب کردم اینم لینک مشخصاتش(البته اسمش تو اروپا فرق میکنه)نقل قول:
کد:http://www.kenwood-electronics.co.uk/products/car/cd_receivers/usb/KDC-6047U/details
خوب اگه 200 داری دیگه به چی شک داری منم دنبال یه پخش هستم که تا اینجا یه این نتیجه رسیدم 7250 چیز خوبیه به قیمت 190تومن.نقل قول:
شما 200 داری تو سایت هم زده 188 اونوقت با این بودجه(200تومن) نمیتونی 7250 بگیری:18: (7250=188تومن<200تومن):20:
اینم گزینه خوبیه اما شاید یه ایرادی که داشته باشه اینه که کار کردن باهاش (مثلا پیدا کردن یه آهنگ خاص) یخورده سخته(بخاطر یه دکمه Menu و دیگر هیچ... درسته Fav داره اما بازم سخته تقریبا)نقل قول:
من خودم تو این رنج قیمت 7016 کنوود رو انتخاب کردم اینم لینک مشخصاتش(البته اسمش تو اروپا فرق میکنه)
به نظرم این معیار خیلی مهمی نیستنقل قول:
البته من موقع خرید 7016 رو با 7150 پایونیر مقایسه کردم
که به نظرم کنوود سر تر اومد(البته 7150 خوشگل تر از 7016 هست)
---------- Post added at 08:29 PM ---------- Previous post was at 08:24 PM ----------
کسی تو تهران جایی سراغ نداره که 7541 داشته باشه(قیمت مناسب)؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
میشه دلیل اینکه سرتر اومد رو بگی شاید منم نظرم برگشت(آخه هنوز نخریدمش)نقل قول:
گارانتي اصلي پايونير به نام پايونيران ميباشد.دوستان اگر از برند پايونير كسي محصولي بخواد من در خدمت هستم.البته تو PMنقل قول:
آقا من الان رفتم یه جا میداد 212 یه جا میداد 210 که با پول نصب البته(من زیاد وارد نیستم نمیدونم چقدر پول نصب میگیرن)نقل قول:
ولی اون که 212 میداد فاکتور خریدشو نشون داد از نمایندگی پایونیر خریده.
گفتش که گارانتی خیلی مهمه. در ضمن گفت پشت شهرداری بری تو پاچت میکنن.
بهش هم گفتم یه جا زده بود 188 یه حرف قشنگ زد گفت هیچ ارزونی ای بی حکمت نیست!!!!
------
الان به نظرتون از همین 212 تومنیه برم بگیرم؟؟؟
من موندم تو کار این جماعت!نقل قول:
خودتون میبینید اینجا pioneershop.ir داره7250 رو 188.000ت با گارانتی میده , بعد میخواید برید سوخت مصرف کنید برید تا اون بازار همین دستگاه رو با مبلغ بیشتر بگیرید؟!! این چه کاریه آخه:41: بعد پخشی که با گارانتی پایونیران( نشانه اصل بودن کالا)هست تضمین شدست چه حکمتی میتونه داشته باشه!
از همین سایت بخرید فوقش با 5ت هزینه پست میشه193.000ت , بعد پخش میاد در خونتون بدون هیچ دردسری!
باید بگم من از این سایت خرید کردم..قیمتش مناسبه حالا باز تصمیم با شماست..موفق باشید.
دایی چرا خودتو عصبانی میکنی خوب؟:41:نقل قول: