نقل قول:
بله از این زاویه حق کاملا با شماست...!
Printable View
نقل قول:
بله از این زاویه حق کاملا با شماست...!
سلام بر همه دوستان
منم بالاخره رفتم امروز درخواست ADSL دادم.
رفتم اندیشه یه مودم معمولی گرفتم مدل TD-8811 tplink
داخل جعبش زده برو به TCP/IP Properties .....آدرس 192.168.* را وارد کنید و ....
من نمیدونم چجوری و از کدوم قسمت باید این کار رو بکنم؟!
لطفا اگه توضیحی بهتر و مفیدتر در رابطه با مودم یا اینترنت هم دارید منو راهنمایی کنید
راستی بنظر شما کی وصل میشه؟
ممنون از لطف شما
درسته ایرانه ! و از قدیم و ندیم گفتن جان فدای شکم ! :46:نقل قول:
ولی تا حالا که تو چند تا شرکت ISP پا گذاشتم و خواستم اشتراک بگیرم یا تمدید کنم کسی بهم چای با کوکی تعارف نکرده ! چه برسه بگم "فسخ" بعدش بهم چایی هم بدن ! :46:
حالا کجا میدن ؟!! ما هم هستیم . کارت دایل آپ با چایی هم بدن بازم قبوله !
اما در مورد 2 گیگ حجم اضافه اندیشه بخصوص برا کسی که روزا فقط دنبال وب گردی و دانلود فیلهای کم حجمه میتونه خیلی تاثیر گذار باشه ... شاید برای دانلود فیلم 2 گیگ هیچی نباشه اما بارها شده که تا آخر ماه به همین 2 گیگ تمدید حجم نیاز پیدا کردم .. یعنی شاید اگه اندیشه بجای 128 با حجم 8 گیگ ترافیک 10 گیگ رو برای اشتراک 128 هم میداد خودم هیچوقت نیاز پیدا نمیکردم که تو چند ماه اخیر حجم اضافه بخرم .
پس کوچ کردن واسه 2 گیگ بیشتر از 6 گیگ به 8 گیگ می تونه منطقی باشه .
مبارکه دوست عزیز ...نقل قول:
اگه خوش شانس باشی 3 روز اگه هم بد شانس بین 1 هفته تا 10 روز طول میکشه ...
در ضمن تنظیم مودم رو وقتی انجام بده که خطت وصل شده و چراغ ADSL رو دستگات روشن بمونه .
اون شماره آی پی رو باید تو اینترنت اکسپلور وارد کنی . البته صبر کن تا خطت وصل شه .
نحوه تنظیم و ساخت کانکشن رو از اینجا دانلود کن و قسمت تنظیم با کابل شبکه و ساختن کانکشن رو بخون .( البته زحمتش رو آقا سهیل کشیده بودن که چند وقته تو جمع ما نیستن ) خیلی خیلی سادست . موفق باشی .
[HTML]http://www.4shared.com/file/136612742/e0dc3601/help_Tp-link8811.html [/HTML]
نقل قول:
دوست من منظور از این که گفته شد چای با کوکی...
من وقتی رفتم پارس برای فسخ همه زرد شدن ؛ شما کاربر قدیمی ما هستین. آخه چرا...؟
برای چی..؟ بعدشم پذیرایی..! فعلن من از پارس راضیم..!
برنامه ایی برای کنترل حجم ترافیک ماهیانه دانلود هست ؟
بعد از تست های بسیار زیاد متوجه شدم که مشکل PINGاز کجاست.(مادر جان)
عکسی از تست PINGبا IPایران:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکسی از تست PINGبا IP USAسرور1:
عکسی از تست PINGبا IP USAسرور2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
عکسی از تست PINGبا IP GERMANY:
عکسی از تست PINGبا IP UK:
نقل قول:
بله دوست من ؛ نرم افزار du meter
از اینجا دی اِلش کن........
نقل قول:
کد:http://www.dumeter.com/
امشب از اون شبهایی هست که سرعت افتضاحه :41:
نتیجه گیری در یک کلام :نقل قول:
تو 3 تا تست از 4 تا تستی که با فیل-شکن و تغییر آی پی انجام شده سرعت پینگ بهتر شده .
چرا ؟! چون سرور ایرانی دور زده شده و با این کار فیل-ترینگ و نرم افزارهای کنترل داخلی هم کنار گذاشته شدن ...
نتیجه این شده که سرعت پینگ بین 100 تا 200 میلی ثانیه بهتر شده که مقدار زیادی هست. یعنی از حدود 450 میلی ثانیه به حدود 250 میلی ثانیه رسیده که واقعا خوبه ! :13:
این تست نشون میده مشکل زیاد شدن زمان پینگ از کنترل های سرورهای داخل ایران و خود مخابرات ناشی میشه . ( البته تو این مورد که بعضی وقتا هم تقصیر خود ISP هاست شکی نیست . ولی فکر کنم آقا جابر هم الان پی برده باشه اندیشه هم 100% مقصر نبوده ! )
تو یه مورد هم سرعت تغییری نکرده . چون این نکته رو هم همیشه در نظر بگیرین وقتی از یه برنامه تغییر ای پی ( مثلا وی-پی - ان ) استفاده میشه مثل این می مونه که آدم قاشق غذا رو اول دور سرش بچرخونه بعدش بذاره دهنش ! به این معنی که یه تونل بین سرور ایرانی و خارجی زده میشه و اطلاعات اول باید توسط سرور خارجی گرفته بشه بعدش به کامپیوتر ما منتقل بشه در نتیجه اگه به هر دلیلی سرور خارجی پر ترافیک باشه یا مشکل سرعت داشته باشه ما هم افت کیفیت و سرعت خواهیم داشت .
آقای MOZ هم که پینگ بالای 2000 داشتن اگه به روشهای تغییر ای پی دسترسی دارن این روش رو حتما یه تستی بکنن ببینن نتیجش چی میشه .
در ضمن امشب سرعت رو اندیشه استاندارد کرده و تا این لحظه ( ساعت 1:40 شب ) سرعت برا اشتراک 128 از 20 کیلو بایت بیشتر نمیشه .:41: دقیقا بین 17 تا 20 کیلو در نوسانه .
نمونه بارز سرعت استاندارد را خیلی وقت بود ندیده بودیم از بس بیراک گفت گفت استاندارد اندیشه هم گفت جدیداش ببینن این غول بی شاخ و دم را / همش تقصیر بیراکه :31:
نه بابا احتمالا ترافیک بالا بوده چون دیروز فکر کنم سرور خراب بود چون من 678 می گرفتم:41: ولی سرعتی که مودمم اومده بود روی خط 1.5 مگا بیت پر سکند بود این یعنی اینکه سرعتو پایین نیاوردن:8:
آقا من دنباله سایتی می گردم که کی های کسپر اسکای رو بزاره و خیلی هم آسون بشه دانلودش کرد مرسی
دیشب مثل اینکه سرور اندیشه قاطی کرده بود نمیتونستن شیرو ببندن تا ساعت 1:40 سرعت من حدود 130-140 بود:31:
بعد یه دفعه ساعت 1:40 کامل شیرو بستن اینترنتم قطع شد :41:
دوباره حدود 2 وصل شد ولی سرعت زیر 20 بود :37:
دوستانی که --- می خواهند به من پیام خصوصی بدن با این کار مشکل پینگ تا حد زیادی بهتر میشه .
با این vpnشما می توانید از ip5 کشور استفاده کنید که در صفحه پیش تو ضیح داده شد.
باید بگم که این --- پهنای باند نامحدود داره .
واگر در یک سرور سرعت خوب نبود شما می توانید از 4 سرور دیگر استفاده کنید .
برای اطلا عات بیشتر پیام خصوصی بدهید.
الان ساعت 1:30 ظهر سرعت فوق العاده پایینه...به زور دارم پیج باز میکنم....
اطلاعیه
فیلتر شدکد:http://btjunkie.org
btjunkie امولسیون همه ترکرهاس کلی ترکر رو جمع میکنه تعداد سیدها و پییر هاش رویاییه
درباره سرعت دیشب هم بگم که حول و حوش ساعت ۴ اینا سرعت دیگه خوب شده بودش /
سلام
امروز اینتر نت مشکل داشته من که تریس می کردم مشکل رو می دیدم ولی الان مشکل نداره یه چیزی دانلود کن از میهن دانلود بیبنم سرعتت چنده(کارکان)
---------- Post added at 02:31 PM ---------- Previous post was at 02:28 PM ----------
آخه من موندم شما چرا به پشتیبانی زنگ نزدین الان از نرم افزارای خوبی استفاده می کنن
سرعت دانلود دیروز تا امروز ظهر حسابی پایین بود ... الان بهتر شده و امبدوارم سرعتها به حالت قبل برگرده
اما کیفیت و سرعت وبگردی افتضاح شده
یا سایتها بالا نمیاد یا خیلی دیر لود میشه ... یه سایت الان سریع باز میشه یه دقیقه بعد ارور میده!
البته گویا مشکل از اندیشه نیست و سایر PAP ها و ISP ها هم چنین مشکلی دارند
از وقتی مخابرات افتاده دست سپاه ، روز به روز اوضاع اینترنت داره بدتر و بدتر میشه :2:
خبر فوری شایدم بیات شده :31: :
katzforums.com با همت مضاعف بچه های مخابرات فیل.ر شد
نقل قول:
به احتمال زیاد تا چند روز دیگه باز میشه...!
آره بچه ها این مشکل بخاطر سرعت نیست ما سرعتمون الان خوبه ولی بخاطر اینه که فیلترینگو قوی کردن آلان اگه دانلود کنی میبینی سرعت بالاست ولی اگه بری سایت باز کنی میبینی مشکل داره فرض کن با یه ماشینی با سرعت 500 کیلومتر می خوای بری تهران راهه مستقیمتو ببندن بعد با همون 500کیلومتر از راهه قبلی یک ساعته می رسیدی ولی چون الان اون مسیرو بستن و راهه طولانی ترو گذاستن با 500 کیلومتر سرعتتم نمی تونی 1ساعته برسی شایدم اصلا نرسی این همون قضیه فیلترینگه وگرنه سرعتتون تغییر نکرده ولی مسائل دیگه ای باعث کند شدن شده که اصلا تقسیره آِ ی اس پی بدبخت نیست:8:
یه مراجعه ای به پست های دو هفته پیش خودت بکن! ببین چی بودی چی شدی! :21:نقل قول:
این شرکت ها هم از قصد کارمند خانوم میزارن در این پست های خدماتی که دوستانی مثل شما رو در منگنه قرار بدن و با دوتا اشوه اقتصادی طرف رو خام کنن! :31:
تو زندگی اون چیزی که به نفع خود آدم هست رو باید انجام داد نه اون چیزی که دیگران احساس می کنن به نفع شماست! ( جمله از خودم :31: )
انا دیال آپ و انا دیال آپه راجعون
همه از دیال آپ هستیم و به دیال آپ باز خواهیم گشت!
از فردا ما هم شروع به استفاده از دیال آپ خواهیم کرد تا سرویس منتقل شود! :13::31:
نه دوست من مشکل من با پارس هنوز سر جای خودش هست...!نقل قول:
من مشکلم با پارس یه چیزه دیگه است.. اگه اون اوکی نشه همچنان قصد دارم که از پارس کات کنم..
ولی از انصاف نباید گذشت .. سرعت پارس تو این چند روز خیلی بهتر شده..!
بعدشم ما چشمو دلمون سیره .. با چهار تا ابرو کمونی شل نمی شیم..!
همون 2 هفته پیش به قول شما من رو مورد اتهام قرار دادین که از طرف اندیشه اینجا پست میذارم...
یادتونه...؟
بله آدم باید همیشه طرف خودش و منفعت خودشو بگیره.. ولی قبل از اون باید انصاف داشته باشه...
میلاد چرا آِ اس پیتو عوض نمی کنی حالا بهت پیشنهاد نمی دم ولی من خودم از اندیشه رازیم
نقل قول:
بله دوست من منم قصد این کارو دارم.. ولی می گم فعلن خبری از اون مشکلم با پارس نیست..!
اگه باز اون مشکل برگرده حتما این کارو می کنم..!
دوست های من اکثرا اندیشه دارن و راضین..
بعدشم همیشه این اعتقادو داشتم که اندیشه برای بچه های گیلانه.. خلاصه هر چی باشه هوای آدمو بیشتر
دارن.. و از همه مهم تر اگه قراره کسی بخوره بذار کسی بخوره که واسه همین استانه..
و یه جورایی کار آفرینی هم بشه... ولی می کم اگه مشکلم با پارس حل بشه کات نمی کنم..
چون از نت پول در میارم و سخته یک هفته تا 10 روز نت نداشته باشم..
هر جور خودت صلاح میدونی!نقل قول:
فقط خواهشاً از این به بعد زمانی از یه سرویس تعریف و تمجید کن که تجربه استفاده از اون رو داشته باشی! اینطور فقط کاربران دیگه گمراه میشن!
سرعت پارس آنلاین انقدر بالا و پایین داره که تا میای تعریف کنی پشیمون میشی! مثلاً همین صبح کلاً سرویس من قطع بود! و فکر کردم چون گفته بودم نمی خوام تمدید کنم سرویس من قطع شده ( فردا تاریخ قرارداد من تموم میشه ) اما عصر که اومدم مغازه دیدم وصله!
من که در کل به خاطر محدودیت در ماه دارم از پارس میرم و زیاد دل به سرعت سرویس ها خوش نکردم!
امیدوارم که پارس آنلاین هم کمی به کاربران بها بده!
موفق باشی.
---------- Post added at 05:11 PM ---------- Previous post was at 05:09 PM ----------
در مورد فسخ قرارداد هم با شرکت اندیشه صحبت کردم
گفتن باید فسخ قرارداد رو بیار چون باید به مخابرات تحویل بدیم!
مجبوراً باید برم بگیرم.
نقل قول:
من تجربه دارم دوست من.. لیست کنم براتون..؟
بعدشم شما اینقدر بد فک نکن که پارس بیاد فقط از یه کاربر خودش بکشه..!
این همه کاربر داره تو شهر..
این مشکل که یه روز خوبه یه روز بد فقط مختص پارس نیست.. یادت باشه که داری تو چه کشوری زندگی می
کنی..!
دوستانی هم که با حرفهای من گمراه شدن لطفا برام پیغام بذارن...
دوستان از بعد از ظهر تا اکنون سرعت باز کردن صفحات خیلی بالا رفته برای شما چه طور؟(727 )
نقل قول:
اگه منظورت پارسه... موافقم.. خوب شده....
نکته جالب برا اندیشه اینه که فیس بوک فیلت.ر نیس :8:
---------- Post added at 05:29 PM ---------- Previous post was at 05:28 PM ----------
به عبارتی کلا هیچی فیلت..ر نیس
نقل قول:
همیشه..؟ یا شانسی این حالیت پیش اومده..؟
دیروز هم لحظاتی فیس بوک باز بود امروز هم شاید شانسی باشه برا پارس چی؟
نقل قول:
خیر.. برای پارس باز نیست...
مال ما هم بسته شد
نقل قول:
همون به احتمال زیاد یه لحظه توهم زده بود...
فیس بوک با امثالش دیگه باز شدنی با حالت عادی نیستن...!
نوشتن اسم چندتا شرکت هم کاری نداره داداش! :31:نقل قول:
شما میگی چندساله پارس آنلاین هستی! چطور از خدمات دیگر سرویس ها مطلع هستی بعد! همزمان با 6 تا کامپیوتر و سرویس کار می کنی!؟ :21:
قطره قطره جمع گردد ...........نقل قول:
همین کاربرها هستن که دارن ماه به ماه تو حساب اینا پول میریزن! پس یه کاربر هم یه کاربره!
بین بد و بدتر! این جمله خود شما نیست! پس باید بین بد و بدتر اونی که بهتره رو انتخاب کرد!نقل قول:
هر شرکتی که خدمات بهتری ارائه بده مناسب تره! وقتی سرعت تو کل ایران اینطوریه! پس باید به گزینه های دیگر توجه کرد که بعد محدودیت دانلود رو میشه مد نظر قرار داد!
حالا شما زیاد خودت رو ناراحت نکن! به مشکلی که با پارس آنلاین داری بیندیش! :21:
حل میشه.. غیر ممکن وجود نداره..!نقل قول:
خدا کنه دیگه امشب مثل دیشب سرعتها کم نشه.خیلی سرعتها پایین بود.
راستی بچه ها من مودممو با اسپلیتر وصل کردم ولی وقتی تلفن خونه زنگ میخوره صدای خش خش میده و اینترنتم قطع میشه.البته بطور کلی هر وقت مودم روشنه تلفن خش خش داره.میخواستم ببینم باید برای همه ی تلفن ها اسپلیتر وصل کرد؟
اگه آره، اسپلیتر رو جدا میفروشن؟
البته فکر کنم قبلا بحث شده بود ولی پیدا کردنش خداییش سخته حداقل باید 100 صفحه رو گشت:31:
اره دوست عزیز شما باید برای تلفن یک اسپلیتر بخرینقل قول:
یا میتونی چون هر اسپلیتر از دو خروجی تشکیل میشه یکی برای مودم ویکی برای تلفن که شما میتونید یک قسمتش برای تلفن استفاده کنید ویک قسمت دیگرش برای مودم(سیم تلفن را به قسمتPHONEو سیم مودم را به قسمت MODEMنصب کنید) ولی اگر نویز زیاد باشه بازم خش خش میکنه که شما باید یک اسپلیتر جدا بخرید 100%درست میشه.
اسپلیتر اندیشه میفروشه 5000تومان.
اگر به پاساژ بزرگمهر هم نزدیک هستید انجا هم داره .از در اول از سمت بیستون ودر دوم از سمت شهرداری میتونید وارد پاساژشوید دست چپ یک مغازه هست که CD,COOL PAD,COLDISK,........میفروشه اونجاهم داره فکر کنم ارزان تر هم هست.
کاری داشتی درخدمت هستم.
هادی