با سلامنقل قول:
نه سایت درسته.
یه دور کوکی و هیستوری مرورگرتون رو پاک کنید دوسته من
موفق باشید.
Printable View
با سلامنقل قول:
نه سایت درسته.
یه دور کوکی و هیستوری مرورگرتون رو پاک کنید دوسته من
موفق باشید.
دوستان میخواستم ببینم mood نمیزارین مثل انجمن های دیگه؟؟؟
ناظــر چقــدر بـا مدیر فرق میکنـه ؟
از نظــر دسترسـی و ... .
سلامنقل قول:
خیلی
مدیر تصمیم گیرنده اصلی یک انجمنه که هدف گذاری اصلی اون انجمن رو به عهده داره. ناظرین کمک مدیر هستن برای این کار.
دسترسی ناظر ها متغیره. ناظری ممکنه که نزدیک به مدیر دسترسی داشته باشه. ناظری ممکنه دسترسیش فقط تایید پست کاربرانه تازه وارد باشه.
ما هم یه سوال پرسیدیم !!!نقل قول:
Mood بـود و نبــودش چقـدر فرق میکنـه ؟
زیاد فرقی نمیکنه ولی خب خیلی قشنگ و باحاله!!!نقل قول:
برای سرگرمی خیلی خوبه!!!
mood چی هست؟همین که حالت کاربرا رو نشون میده؟:20:
بلــه ، مثلـا غمگـین یـا خوشحــال .
فـکــ نمیـکنـم موافقـت بشـه .
mood یعنی یه قابلیتی هست که در زیر کنترل پنل شما در صفحات اصلی هست و میتونین حالت خودتونو انتخاب کنیننقل قول:
مثلا اگه شاد باشین = شاد و ... یه همچین چیزی که قبلا بهتون نشون دادم !:46::10:
سلام
چگونه می توان هنگام تایپ انگلیسی و فارسی چپ چین را به راست چین و بالعکس تبدیل کرد؟
و همچنین هنگام تایپ انگلیسی در صورت تایپ یک سیمبل آن سیمبل در سمت چپ عبارت قرار می گیرد؟
سلامنقل قول:
از اینها استفاده کن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظورت همین بود دیگه؟
درسته و برای رفع این مشکل باید کلکی زد.نقل قول:
بعد از سیمبل حرف ال کوچیک انگلیسی رو بنویس بعد سفیدش کن.
مثل :
Hi☺l
[QUOTE]درسته و برای رفع این مشکل باید کلکی زد.
مثل :
[Hi☺l[/QUOTE
ممنون ولی متوجه نشدم. یکم بیشتر توضیح بدید لطفا!
[QUOTE=bijandarbari;6464593]با اجازهی ماریو ... :40:نقل قول:
درسته و برای رفع این مشکل باید کلکی زد.
مثل :
[Hi☺l[/QUOTE
ممنون ولی متوجه نشدم. یکم بیشتر توضیح بدید لطفا!
شما جملهی انگلیسیتون رو تا ته که نوشتین، حالا میخواین علامت سوال یا هر چیز دیگهای بذارید تهش، بذارید
بعدش در پایان حرف l رو به طور مثال تایپ کنید، همون حرف تایپ شده رو فقط سلکت کنید و بعد، از قسمت انتخاب رنگ، سفید رو براش انتخاب کنید تا دیده نشه ...
این جوری جملهی انگلیسی به درستی نشون داده میشه و علامت آخرش نمیاد اول، چرا؟ چون یه حرف در پایان جمله داریم
واقعا کلک جالبی بود.
ممنون.
سیستمم ویروسی شده و در همه درایوها و پوشه ها یه نیوفولدر ساخته شده که معلوم نیست چیه . میخوام ویندوزو طوری عوض کنم که هم از شره این ویروس خلاص بشم . هم اینکه برنامه های روی سیتم رو از دست ندم و درضمن مودم ای دی اس المم ریمو نشه و نیاز به نصب دوباره نداشته باشه لطفا راهنمایی کنید .
برو به اینجا :نقل قول:
یه نگاه هم به این بنداز:کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=186
میتونی سوالت رو همونجا بپرسیکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=512819
ممنون که راهنماییم کردین
من چطوری مثل بقه اکس بزرک در قسمت پایین بزارم رفتم تو امضا ها ولی نشد من را راهنمایی نمایید
مثلا کی عکس بزرگ گذاشته تو امضاش؟نقل قول:
تصویر بزرگ بذاری تو امضات این پیغام رو میده:
- امضای شما نمیتواند دارای ابعادی بزرگتر از 350 در 150 پیکسل یا 600 در 50 پیکسل باشد ! همچنین سایز تصویر نباید بزرگتر از 30کیلوبایت باشد .
یه سوال : این دو تو ابعاد یعنی چه ؟ امضا یا تصویر ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا چرا سایت اینجوریه!حتما باید ادرس لینک رو نوشت نمیشه لینک رو داد مثلا نمیشه نوشت دانلود کنید باید حتما لینک رو بزاریم ... راه دیگه ای نیست؟
سلام . برای کاربرای عادی غیر فعالــــه .نقل قول:
ایشالا نـاظر یا همکار شـدی برات فعال میشــه :46:
- - -
موفق باشید!:40:
چرااا؟دلیل قانع کننده ای داره؟همه ی سایتا این قابلیت رو دارن ولی چرا سایت نداره و به کاربرای معمولی نمیده؟
تا 4 سال پیش این امکان برای همه وجود داشت، اما مشکلاتی پیش اومد که ادمینهای سایت تصمیم گرفتند این قابلیت رو به تیم مدیریت محدود کنن ...نقل قول:
چیزیه که که از طرف سیاستگذاران انجمن اتخاذ شده و خب کاربران هم در چارچوب همین سیاستها فعالیت میکنن ...
این محتوای مخفی چطور میسازن من که چیزی پیدا نکردم
بفرمایید:نقل قول:
این محتوای مخفی چطور میسازن من که چیزی پیدا نکردم
forum.p30world.com/showpost.php?p=6204279&postcount=3415
:10:
سادته ترین راه اینه:نقل قول:متن رو بیاری و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک کنی
مثلا این متن:
[QUOTE]سلام ایا شما خوبید؟[/QUOT E] بعد میایید این QUOTEرو پاک میکنی و SPOILERرو اضافه میکنی(غیر حساس به حروف بزرگ و کوچک) به کروشه اولی هم این رو اضافه کنی:
SPOILER="پی سی ورلد"
بین این دوتا "(اسم")قرار بدید
این / کروشه دوم رو هیچوقت پاک نکنید
محتوای مخفی: پی سی ورلد
[QUOTE=مسترکارت;6470848]سادته ترین راه اینه:متن رو بیاری و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک کنی
مثلا این متن:
]سلام ایا شما خوبید؟نقل قول:
سلام ایا شما خوبید؟[/QUOT E] بعد میایید این QUOTEرو پاک میکنی و SPOILERرو اضافه میکنی(غیر حساس به حروف بزرگ و کوچک) به کروشه اولی هم این رو اضافه کنی:
SPOILER="پی سی ورلد"
بین این دوتا "(اسم")قرار بدید
این / کروشه دوم رو هیچوقت پاک نکنید
محتوای مخفی: پی سی ورلد
اینو چرا پاک نکردی]
محتوای مخفی: کلیک کن ببین چیه!!!
---------- Post added at 03:32 PM ---------- Previous post was at 03:28 PM ----------
نقل قول:محتوای مخفی: ببین آموزش جواب داده؟؟
سلام دوستان کجا میتونم بخش دانلود بازی رو ببینم جست و جو کردم نتونستم پیدا کنم =( خواهشا کمک کنین ممنون.
این انجمن از پیسیورلد حذف شده ... :11:نقل قول:
بخش دانلود بازی و دانلود انیمیشن و فیلم بعد از خیلطر شدن انجمن برداشته شدن
تبریک میگم به خودم ...
تایید شده بودم ... یه تاپیک که چند تا پستم توش بود پاک شد ... دوباره باید پستام تایید بشه :|
سلام دوسـت عزیز فـکر نکنم الان پست های ارسالیــت نیازی به تایید داشتـــه باشــه :20:نقل قول:
موفق باشید!:40:
دوستان چرا دوره ازمایشی داره سایت؟فکر نمکنید که باعث افزایش اسپم توی سایت میشه؟
ساعت سایت به وقت چه کشوریه؟
این عین پست ادمین سیناست:نقل قول:
پایینشم 190 نفر نفر تشکر کردندنقل قول:
با سلام و عرض احترام
با توجه به اینکه موضوع " محدودیت اعضای جدید " مورد سوال بسیاری از افراد قرار میگیره ، این توضیحات رو ارایه میکنیم :
کلیه پست ها و تاپیک های کاربران جدید بعد از تایید شدن توسط مدیران و همکاران به نمایش عمومی در خواهد آمد
این موضوع به جهت ایجاد نظم / جلوگیری از فعالیت های تبلیغاتی و بر خلاف قوانین و همچنین آشنا شدن کاربران جدید با روال کاری انجمن ایجاد شده است
لطفا ضمن شکیبایی به این نکته توجه داشته باشید در صورت فعالیت ( مراجعه به انجمن ها و شرکت در گفتگو ها و .. ) این محدودیت بصورت خودکار حذف خواهد شد و دسترسی های کاربران قدیمی را خواهید داشت.
با سپاس
p30world
دوستان الان هم میشه برای تغییر نام کاربری درخواست داد؟
تنظیمات کاربر..........ویرایش اختیارات..........بخش زمان : نوشته تهران.نقل قول:
شما کشور دیگه هستی، میتونی تنظیمات رو عوض کنی.
این برای همین کار مثل اینکه گذاشته شده:نقل قول:
.........کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=395
:46:
من چه جوری باید تو گفتگوها شرکت کنم ؟ یا مطلب بفرستم؟
وقتی انجمن باز می کنم این پیغام میده :
Caution! Your computer contains a variety of suspicious programs.Your System requires immediate checking! The system will perform a fast and free check your PC for malicious programs