دو تا سوال :
چطوری فول بک آپ بگیرم ؟(ببخشید اگه سوالم مبتدیانست چون تا حالا بک آپ نگرفتم)
با خود گوشی فرمت کنم دیگه؟
Printable View
دو تا سوال :
چطوری فول بک آپ بگیرم ؟(ببخشید اگه سوالم مبتدیانست چون تا حالا بک آپ نگرفتم)
با خود گوشی فرمت کنم دیگه؟
این 2 تا عکس، پاسخگوی سوال شماست :31:نقل قول:
بک آپ:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرمت:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی جامع و کامل بود بود :31:
مرسی
تست میکنم نتیجشو میگم:11:
ممنون
درست شد حالا دیگه پوشه ها رو درست نشون میده
فقط 1 سوال فایل های بک آپ رو چجوری برگردونم؟
چون وقتی restore رو میزنم فایل ها رو فقط میشه انگار به پوشه c ریخت!!
وقتی هم به پوشه c میرم چیزی نشون نمیده
راستی من تو مموریم حدود 400 مگ فایل بود
اما حالا که نگاه میکنم میبینم بکاپش بیشتر از 1 گیگ هست !!!
سلامنقل قول:
با برنامه MyPhoneExplorer که تو انجمن نرم افزار حامد خان معرفی کردن میشه فوووووووووول بک آپ گرفت.(هم از c و هم از D و هم از اس ام اس ها و کانتکت ها و تقویم و ... )
موفق باشی.
سلام.
یه دسته دو و ترتمیز، در بهترین حالت (بهترین قیمت) چند می تونم گیر بیارم؟
حدود 170 تومن.
موفق باشی.
170 تومن ؟!!! بابا دیگه این قدر هم ارزون نیستنقل قول:
آقا راستی دوباره گوشی همون اشکال رو پیدا کرد
بعد از فرمت درست شده بود ولی بعد از اینکه چند تا فایل ریختم توش دوباره پوشه ها رو به صورت فایل exe نشون میده !!
نقل قول:سلامنقل قول:
حدود 170 تومن.
موفق باشی.
با وجود تجربه کاری که در مبایل فروشی ها داشتم 30٪ از قیمت گوشیه آک بند یا نو . برای گوشیه تمیز دست دومش محاسبه میکردیم و این قیمت درست نیست اگه شما P1 تمیز به این قیمت دارین حدود 170 تومان فی میزنید 2 حالت وجود داره یا ایراد داره گوشی یا اینکه شانس دارین وگرنه این قیمت بیشتر به p990 میخوره تا p1
من با برنامه my phone explorer نمیتونم از تقویم گوشیم بک آپ بگیرم ، از طریق همسانسازی چند گانه. ارور میده که فایل مورد نظر وجود نداره . شما هم همین مشکل را دارید؟
نقل قول:
محمد جان این به این معنی بود که صدای p1 فرقی نداره با p990
چون من از هک صدای p990استفاده میکنم و هندز فری سامسونگ f300استفده می کنم که فکر کنم از HPM بهتر باشه اما کلا کیفیتش ارضام نمی کنه:8::41:
استبداد جان شما چه برنامه هایی نصب میکنی که دوباره گوشیت فولدرهارو به صورت Exe نشون میده؟
---
والا صدای P990 رو ندیدم چطوریه...نقل قول:
نوشته شده توسط peyman_master
ولی من با هک افزایش صدا و هندزفری HPM-82 خیلی حال میکنم.
صدا که خیلی زیاد هست (همیشه Volume رو روی 4 تا مونده به آخری میزارم...) البته تا آخرین درجه هم که میبرم، کیفیت نمیاد پایین... فقط ممکنه که کر بشم :31:
این هک افزایش صدا و هندزفری hpm-82 میشه توضیح بدین فقط توی هندزفری باکیفیت میشه یا بقیه مواردم میشه؟ اگه میشه یکم توضیح بدین ممنون
توی هندزفری معمولی P1i که اگه تا ته بلند باشه، یکم خش خش میکنه... ولی با هندزفری HPM مشکلی نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
در حالت Speaker هم کیفیت یکم میاد پایین... روی همون 4 تا دونه رو آخری باشه، انگار روی همون حالت آخری (در حالت بدون هم) هست.
من البته هندزفری w810 انداختم روش نمیدونم مد نظرتون هست؟ همون مشکی ها نظرتون چیه؟ عوض کنم چی بندازم روش؟ و اگه تعویض کنم نیاز به هک داره یا نه
سلام تایید میشه فرمایش دوستموننقل قول:
حدود 230 قیمت دارم من
این hpm-82 هم عین همون w810 هستش...نقل قول:
نوشته شده توسط smoking
فقط فرقش اینه که یه کنترل برای آهنگ روی سیمش وصله...
مرسی .بعد به صورت عادی وصل میشه به گوشی ؟ منظور اینکه نیازی به نصب چیز خاصی که نیست یا واضح تر بگم چون بعضی از سیستمهای هندزفری ها نمیخوره به دلایلی که شاید صدارو به اون صورتی که باید و شاید پخش نمیکنه!نقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط smoking
خواهش میکنم :11:
بله به صورت عادی وصل میشه و هیچ مشکلی هم نداره.....
آقایون از دوستان کسی هست که هر دو گوشی رو امتحان کرده باشه و بگه صدای p1بهتر از p990 شده یا نه ؟
اقا حامد برای نصب پک گرافیکی رو پ 1 بایاد گوشی هک بشه؟ من نمی تونم داخل c/resourse چیزی کپی کنم. توی d کپی میکنم که ایکن هام عوض نمیشه چند تاش
بقیه دوستانم اگه راهنمایی کنن ممنونم
بله البته هم از لحاظ هدفون و هم اسپیکر خود گوشی بهتر شده ولی همونطور که گفتن شما میتونی با هک افزایش صدا تا حد زیادی صدای هر دو گوشی رو زیادتر از دیفالت کنی.برای هدفون هم همین طور , من خودم هم استفاده میکتم و عالیه!!!نقل قول:
ممنون!نقل قول:
از دوستان کسی قیمت بازار رو داره؟ (p1 نو)
**
یکی از رفقا هست که کمتر از یه ساله این گوشی رو داره. بنظرتون چند می شه قیمت گذاشت روش؟
روی اون 30درصد حساب کنم یا چی؟!:20:
موقعی که گوشی روشن رم اشکال نداره بکشیم بیرون و جا بزنیم؟رم 8 گیگ پر شه سرعت p1 پایین نمیاد؟
سلام.برای تغییر تمام آیکونها باید گوشی هک بشه.اگر نشه باید توی مموری کارت بریزید و در اون حالت هم 4 تا آیکونش تغییر نمیکنه.نقل قول:
اقا حامد برای نصب پک گرافیکی رو پ 1 بایاد گوشی هک بشه؟ من نمی تونم داخل c/resourse چیزی کپی کنم. توی d کپی میکنم که ایکن هام عوض نمیشه چند تاش
بقیه دوستانم اگه راهنمایی کنن ممنونم
مشکلی نداره.p1 قابلیت hot swap داره که معنیش اینه که اگر مموری خارج بشه وقتی گوشی روشن هست مشکلی پیش نمیاد.نقل قول:
موقعی که گوشی روشن رم اشکال نداره بکشیم بیرون و جا بزنیم؟رم 8 گیگ پر شه سرعت p1 پایین نمیاد؟
M E E H R A N خان که گفتن مشکلی نداره وقتی 8 هم پر بشه.میتونید از خودشون بپرسید
من coreplayer نصب کردم اما باگهاش کم نیستن موقع عقب و جلو شدن تو فیلم avi هم همون smart movie بهتره چون با core اصلا نمیشه عقب جلو شد تو 3gp هم همینطور
اون دوتا مربع که تو هم هستن بالا سمت راست core player به چه درد می خوره؟اصلا کار نمی کنه!
وقتی هم می ذارم که فایل های گوشی به طور پیش فرض با core باز شن بعضی هاشون درست باز میشه بیشترشون موقع باز شدن error میده و باز نمیشه خیلی باگ داره ورژن سالم تری ازش نیست؟
یه چیز جالب گوشیم رفت رو اسکرین سیور همون موقع زدم به کابل کامپیوتر یه لحظه تعجب کرد همونجوری موند دکمه هاشم کار نمی کرد بعد ری استارت شد بعد که اومد بالا هیچ برنامه ای نصب نبود دیگه روش البته همرو رو حافظه داخلی نصب کرده بودم نمی دونم اگر تو رم هم نصب کرده بودم همین جوری میشد یا نه خلاصه همه آیکونهایی هم که ازشون رو desktop بود خاکستری شدن بعد یه نرم افزار نصب کردم یه دفعه همه برنامه ها رو نشون داد نصبن یعنی همونهایی که قلا نصب بودن همه چیز برگشت به حالت اول اما این یعنی چی؟حافظه داخلی مشکل پیدا نکرده باشه؟!
core player برای دیدن کلیپ و فیلم خوبه به نظر من.با jog dial میتونی تصویر رو عقب جلو کنی با دکمه های جهت چپ و راست هم صدا کم و زیاد میشه.
ترجیحا از این قابلیت که تمام فایلها رو باز کنه استفاده نکنید.هر فایلی رو میخواستین اجرا کنید رو با خود برنامه open کنید.
در مورد آخر هم عجیبه.گوشی هر از گاهی قاط میزنه.فکر نکنم مشکلی باشه.انشااله که موردی نیست.
قیمت روز من ندارم دوست عزیزم :11:نقل قول:
اما اگه تمیزه گوشیش خط و خش نداره , و باز نشده باشه پشت گوشی همچنین کارتون هم داشته باشه آره می تونی روی اون 30٪ که خدمت شریفتون عرض کردم حساب کنید:46: و بدونید ضرر نمیکنید
موفق باشید
امروز یک جا پرسیدم گفت 300.000
ولی شاید کمتر یا بیشتر هم باشه.
مرسی از جوابت حامد جان. راستی روی گوشی میشه رم 8 گیگا بایت انداخت؟ کسی تست کرده. میخوام بخرم. اگه جواب میده 8 بگیرم که کلی حال میده. و کدوم مارک؟
تا4گيگابايت قابل تعويض درحين كار و مارک SanDisk خوبه (Memory Stick Micro (M2نقل قول:
یه سری برنامه ها هستند مثل برنامه office و core player که وقتی نصب میشن خودشون را به عنوان برنامه دیفالت برای اجرای فایلهای مربوطه معرفی میکنند . این برنامه ها را چطور میشه از حالت دیفالت خارج کرد؟ توی زبان فارسی این مشکل نیست ولی وقتی زبان گوشی انگلیسی باشه این مشکل پیش میاد.
خواهش میکنم.گفتم که MEHRAN میگفت 8 گیگ انداخته و جواب داده.نقل قول:
مرسی از جوابت حامد جان. راستی روی گوشی میشه رم 8 گیگا بایت انداخت؟ کسی تست کرده. میخوام بخرم. اگه جواب میده 8 بگیرم که کلی حال میده. و کدوم مارک؟
برای آفیس که میتونید از هر برنامه ای که خواستید اون فایل رو open کنید.نقل قول:
یه سری برنامه ها هستند مثل برنامه office و core player که وقتی نصب میشن خودشون را به عنوان برنامه دیفالت برای اجرای فایلهای مربوطه معرفی میکنند . این برنامه ها را چطور میشه از حالت دیفالت خارج کرد؟ توی زبان فارسی این مشکل نیست ولی وقتی زبان گوشی انگلیسی باشه این مشکل پیش میاد.
یه برنامه هست به نام File Associate UIQ3 که هنوز کرک نشده ولی با اون میشه خودتون تعیین کنید که چه فایلی با چه برنامه ای باز بشه.
دموی برنامه اینجاست:
کد:http://www.getjar.com/products/18032/FileAssociateUIQ3
[quote=hamed1297;3300494]خواهش میکنم.گفتم که MEHRAN میگفت 8 گیگ انداخته و جواب داده.
اگر 8 جواب بده خیلی خوبه.نقل قول:
توی جواب دادنش که مشکلی نیست...نقل قول:
بستگی به مموریت داره که اصل یا تقلبی باشه :46:
[QUOTE=milad_s_2003;3300548]نقل قول:
حرف دوستان درسته اما 4 گیگ که گفتم توی InFo این گوشی من خوندم راحت ساپرت میکنه اما 8 گیگ اطلاع ندارم:11:
به نظرم همون 4 گیگ باید کافی باشه.البته به استفاده طرف بستگی داره.
من 2 گیگ گذاشتم و بیشترش خالی هست.چون عادت ندارم آهنگ و کلیپهای تکراری رو دوباره گوش بدم.شاید کسی بخواد همه رو آرشیو کنه.ولی چون اکثر قسمتهای p1 با W960 یکی هست و اون 8 گیگ رو داره و جواب میده پس برای p1 نباید مجللی باشه.و به قولی مهم اصل بودن مموری هست.
میشه لینک برنامه ضد سرقت رو بذارید ؟
ساین هم باید بشه یا همونطوری کار میکنه ؟
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=265464
نقل قول:
اقا ممنون از جوابت دلیل اینکه خیلی کنکاوم برای اینه که فردا پس فردا می خوام برم بگیرم
منظور شما اینه که هک شده ی p1کیفت صدای هندزفری بهتری نسبت به p990 هک شده داره ؟ اگه اینجوری باشه من شکنمی کنم در خریدش
بعدشم یه سوال دیگه داخل جعبه همراه P1 jتو ایرا ن چیا هست؟
ممنون:8: