من موندم 15 میلیون یورو کجاش پیشنهاد نجومیه!!!! اگه اینجوره پس 100 میلیون یورو چه اسمی داره؟؟!!! :27:
اما از دست این خبرگذاری ایرانی!
من موندم 15 میلیون یورو کجاش پیشنهاد نجومیه!!!! اگه اینجوره پس 100 میلیون یورو چه اسمی داره؟؟!!! :27:
البته برا یه همچین بازیکنی زیاده ولی دیگه نجومی نیست حق با شماست امان از این خبرگزاریانقل قول:
من موندم 15 میلیون یورو کجاش پیشنهاد نجومیه!!!! اگه اینجوره پس 100 میلیون یورو چه اسمی داره؟؟!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها من به بابک پیغام خصوصی زدم در مورد دیوید
اگه جواب دادن براتون میذارم
باشد که جمعی از نگرانی بیرون بیان!:دی
دسستت درست داش زیزو -فقط یه چیزی این عکسو برا امضات گذاشتی؟ جان من کوچیکش کن صفحه سنگین شده
این خونه تو انگلیس است
تو یکی از محله های قدیمی و سنتی
بیشتر بازیکنان منچستر نیز اونجا خونه دارند
این منطقه اونقدر قدیمی وسنتی که وقتی رونالدو میخواست تغییراتی تو خونه اش ایجاد کنه با ورود تراکتور و .. ساکنان محل اعتراض کردند
اونا بیشتر دوست دارند بافت قدیمی محله شون حفظ بشه
حتی درصدند تا قانونی محلی رو تصویب کنند تا جلوی اینکارو بگیره
ارتفاع خونها تا حدی باشه...
داش کریس مطمئنی خونه هه 82 میلیون قیمت داره؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!
باور کن خونه ما از این قشنگتره و یه استخر و جکوزی داریم ما که کف کنی ولی سرجمعش 1میلیارد تومن نمیشه حالا این خونه چطوری 82 تاست من گیچ شدم.
شوخی کردم ولی خدایشش 82 تا نمیرزه مگه قصر ناتینگام هستش ولی گرچه قشنگه ولی باورم نمیشه که اینقدر بیرزه.
خوب دیگه بگم که دوستان عزیز در مورد ارشاوین منم موافقم که بازیکن چندان خوبی نیست اگه بود تو بازی با اسپانیا نشون میداد و امیدوارم دیوید به جمع ما بپیونده بچه گلی بود
دستت درست ولی عجب محله باهالی دارن:دینقل قول:
تایید میشه - آقا کسی دیگه درباره دیوید پ خ به مدیران نزنه آخه داش زیزو زده فکر میکنن چه خبره-راستی احمد جان عجب خونه ای دارین بابا ای ولنقل قول:
ویا که 100 برابر از این آرشاوین بهتره.
بچه ها صبر کنید 82 میلیون چیه ؟؟درسته رونالدو اون قدر پولدار شده که با پولاش موشک درست می کنه اما نه دیگه بره 82 میلیون خونه بخره ...اشتباه شده ..اون نقطه بین 8 و 2 معلوم نشده درستش 8.2(8/2 میلیون)...دست درد نکنه که گفتی...
نه بابا گفتم که شوخی کردم ولی جکوز و استخرش بهتره از این عکس راستی اشنایدر جان دیدم هستی گفتم سلامی بگم:سلام خوبی داش وسلی؟
و دیگر اینکه اقا این روبی نیست بدجوری تاپیک از رونق افتاده میگم راهی نداره که یه پ.خ به ستاد ارتش بزنیم و معافیت ممد رو بگیریم دلم واسش تنگ شده.
راستی فکر کنید ممد میره یه بچه خوشگل و لطیف و وقتی برمیگرده کچل و سرباز وای ممد تسلیت میگم.(من که معافم اونم واس دانشگاه)
آقا اگه به این قیمت خریده باشه آلیه( عالیه رو با آ نوشتم که بدونید چقدر عالیه) یه همچین خونه ای تو تهران حداقل متری 4 میلیونه بعدش حساب کنید قیمتش چقدر میشه -کم کم میشه 7-8 میلیارد البته پوله زمینشنقل قول:
بچه ها صبر کنید 82 میلیون چیه ؟؟درسته رونالدو اون قدر پولدار شده که با پولاش موشک درست می کنه اما نه دیگه بره 82 میلیون خونه بخره ...اشتباه شده ..اون نقطه بین 8 و 2 معلوم نشده درستش 8.2(8/2 میلیون)...دست درد نکنه که گفتی...
راستی بچه ها چرا سایت هواداران can not میده؟؟؟
داش اسی کم پیدایی -نمره گرفتی ؟؟؟
بروبچ رئال به بازیکن بزرگه دیگه ای علاقه پیدا نکرده؟؟ مثل تورس
سلام رائول جون, چاکرم.
ویا با والنسیا تمدید کرد ؟
راموس جون دارم نهایت تلاشم رو می کنم !
خوب تو ایران باید بگن نامزدشه دیگه نمیشه بگن که . .. .! :دی
بچه ها خیلی خوشحالم - چون اون کسی که باعث بن شدن دیوید شد حالا خودش بن شده
بچه ها برید تایپیک منچستر ببینید چی گفتن - فقط جواب ندین ما به روبی قول دادیم- گفتن خدا کنه راموس بیاد منچستر
البته اینو از یاد نبرین که ما هم باید خودمونو جای رونالدو بزاریم بعد قضاوت کنیم- وقتی رونالدو به یه دختر میگه ............. کسی بهش نه نمیگهنقل قول:
آخه آدم خندش میگیره زیر اون عکسها می نویسند نامزدشه..حداقل بنویسند..د .خ ..
چیزی که عوض داره گله نداره !نقل قول:
نوشته شده توسط realmadrid-alireza [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راموس بره منچستر ! :27::27::27::27::27::27::27:
هه هه هه ههههههههههههههههههههههههه ههههههه
داش راموس اینا چی دارن می گن...
می گن خدا کنه منچستر بره دنبال راموس...
یه وقت اومدن پیشت بگی از 100 میلیون کمتر راه نداره ها....
آرزو بر جوانان عیب نیست !
رونالدینیو و روبینیو از سوی سرمربی برزیل به تیم فوتبال المپیک این کشور برای حضور در بازیهای المپیک 2008 دعوت شدند.
به نقل از رویترز، رونالدینیو، بازیکن تیم فوتبال بارسلونا که این روزها از شرایط آرمانی هم دور است از سوی دونگا به تیم المپیک برزیل دعوت شده است. روبینیو، مهاجم 23 ساله رئال مادرید هم این تیم را در رقابت های المپیک پکن همراهی خواهد کرد.
رونالدینیو بیشتر رقابت های فصل گذشته را به دلیل مصدومیت از همراهی بارسلونا بازماند. پپ گواردیولا، سرمربی بارسا، پیش از این گفته این بازیکن در طرح هایش جایی ندارد.
برزیل، قهرمان پنج دوره رقابت های جام جهانی، هنوز به عنوان قهرمانی رقابت های المپیک دست پیدا نکرده و امیدوار است این بار، طلسم ناکامی خود را بشکند.
فهرست 23 نفره تیم المپیک برزیل:
دروازه بانان: دیه گو آلوز(آلمریا)، رنان(اینترناسیونال)
مدافعان: برنو(بایرن مونیخ)، آلکس سیلوا (سائو پائولو)، تیاگو سیلوا (فلومیننسه)، رافینها(شالکه 04)، ایلسینهو(شاختار دونتسک)، مارسلو (رئال مادرید)
هافبک ها: اندرسون (منچستریونایتد)، لوکاس (لیورپول)، رونالدینهو(بارسلونا)، دیه گو(وردربرمن)، هرنانس(سائو پائولو)، تیاگو نه وز(فلومیننسه)
مهاجمان: الکساندر پاتو (میلان)، جو (منچسترسیتی)، رافائل سوبیس(رئال بتیس)، روبینیو(رئال مادرید)
مدافع چپ پيشين تيم ملي فوتبال برزيل و باشگاه رئال مادريد اسپانيا ممكن است راهي چلسي شود. روبرتو كارلوس يكي از اسطورههاي تاريخ فوتبال جهان كه در حال حاضر با 35 سال سن در فنرباغچه تركيه توپ ميزند درمورد احتمال رفتن به چلسي به روزنامه Daily Star گفت: «از حضور در فنرباغچه خوشحال هستم اما من مرد رقابتها و ميدانهاي جديد هستم و رفتن به چلسي ميتواند بسيار جالب باشد.» كارلوس در ادامه گفت: «ميدانم اسكولاري ترجيح ميدهد با كساني كار كند كه به آنها باور و آشنايي بيشتري دارد. از زماني كه او به چلسي رفته است، با او صحبتي نداشتهام.»
آس امروز نوشت که خاویر ساویولا ستاره ی رئال مادرید مورد توجه باشگاه بنفیکا پرتغال قرار گرفته است این مهاجم آرژانتینی در یکسال حضورش در رئال مادرید عملکرد چندان موفقی نداشته است او در 660 دقیقه حضورش در این تیم تنها سه گل به ثمر رسانده است اخبار جدید حاکی از آن است که کیکه سانچیز فلورس پس از ناکامی در جذب روبرتو سولدادو حالا در پی ساویولاست هر چند که برند شوستر اعلام کرده که به این ستاره نیاز مبرم دارد اما باشگاه حاضر است که با هر تیمی که 6 میلیون یورو بپردازد وارد مذاکرده شود هر چند که تنها مشکل طرف پرتغالی دستمزد 2.5 میلیون یورو در سال این بازیکن است در حال حاضر باشگاه های پاناتینایکو و ولفسبورگ و چند باشگاه سری آ این بازیکن را می خواهند
قهرمان دو دوره قبل لاليگا اسپانيا در جام برنابئو ميزبان تیم اسپورتینگ لیسبون پرتغال است.
رامون كالدرون، مديرعامل باشگاه رئال مادريد از تيم اسپورتينگ ليسبون پرتغال دعوت كرده تا در سانتياگو برنابئو به مصاف اين تيم برود.
فروش بليت اين ديدار تداركاتي آغاز شده و هواداران رسمي رئال مادريد با داشتن كارت رسمي خود به صورت رايگان وارد ورزشگاه تاريخي خود مي شوند.
مسئولان رئال مي كوشند از تمام بازيكنان اصلي تيم براي حضور در اين بازي به تاريخ 27 آگوست استفاده كنند.
روبن ده بارد ستاره ی رئال مادرید که در یورو هم به یونان گلزنی کرد مورد توجه چند باشگاه لیگ برتری قرار گرفته است .
مارکا نوشت که باشگاه های تاتنهام - استون ویلا و آرسنال این ستاره که 12 ماه در ختافه درخشید رامی خواهند .
رئال مادرید به همه ی پیشنهادات پیرامون سولدادو گوش می دهد .
آس نوشت که رئال مادرید برای این ملی پوش اسپانیایی که lمورد توجه پاناتینایکو - المپیاکو - بنفیکا و ختافه است 9 میلیون پوند قیمت گذاشته است .
مهاجم پرتغالي تيم فوتبال منچستر يونايتد پس از جراحي زانو و قوزك پاي راست خود راهي مادريد شد.
به نقل از آس، مطبوعات امروز اسپانيا به حقيقتي در مورد رونالدو رسيده اند كه مي تواند در انتقال وي موثر باشد.
در واقع، ژورژه مندس همان وكيل گمنامي است كه در اين مدت اجازه انتقال را به رونالدو نمي داد و بيشتر كارشناسان تصور مي كردند مشكل اصلي از سوي منچستر است.
مادر و نامزد رونالدو در هتلي واقع در آمستردام هلند اقامت دارند؛ اما رونالدو همراه وكيل خود با پرواز اختصاصي رئال مادريد، راهي پايتخت اسپانيا شد و پس از آن به پرتغال مي رود.
هافبک برزيلي تيم فوتبال رئال مادريد به زودي با مقامات گالاتاسراي به توافق مي رسد.
به نقل از آس، ژوليو باپتيستا كه به صورت قرضي سابقه درخشش در آرسنال را دارد، براي خود جايگاه ثابتي در رئال مادريد متصور نيست و به احتمال فراوان راهي گالاتاسراي تركيه مي شود.
ورود آراگونس به فنرباغچه به عنوان سرمربي تيم قهرمان اروپا، راه را براي بسياري از بازيكنان مردد براي انتقال به تركيه باز كرد. باشگاه هاي تركيه به خوبي از اين فرصت به دست آمده استفاده كرده اند.
باپتيستا از طريق وكيل خود اين هفته با مسئولين گالا مذاكره مي كند.
مديرعامل باشگاه رئال مادريد گفت: رونالدو بيصبرانه در انتظار انتقال به رئال مادريد است.
به نقل از رويترز، رامون كالدرون رئيس باشگاه رئال مادريد اظهار داشت: همه وكلاي دو طرف و نويسندگان تاثيرگذار اسپانيايي مي دانند كه رونالدو خواستار انتقال به رئال مادريد است. اين انتقال مراحل پاياني خود را تجربه مي كند؛ اما برخي دست هاي پنهان اجازه عقد رسمي اين انتقال را نمي دهند.
وي افزود: مبلغ اين قرارداد بسيار بالا است و طبيعي است كه زمان اين پروژه طولاني باشد.
وي خاطر نشان ساخت: مذاكرات بسيار مثبتي در امريكا با مديران ارشد منچستر يونايتد داشته ام. اميدوارم اين انتقال قطعي رونالدو در چند روز آينده صورت بگيرد.
رئیس باشگاه رئال مادرید در فینال رقابتهای تنیس ویمبلدون به رافائل نادال گفته است کریستیانو رونالدو بازیکن تیم فوتبال منچستریونایتد را به خدمت گرفته اند.
رامون کالدرون رئیس باشگاه رئال مادرید یکشنبه شب پس از پیروزی تاریخی نادال مقابل راجر فدرر، انعقاد قرارداد این باشگاه با کریستیانو رونالدو را به او تبریک گفت.
سایت خبری میرر با اعلام این مطلب آورده است:
کالدرون به سلطان تنیس جهان گفت از بابت تیم محبوب خود نگران نباشد چراکه رئال، رونالدو را به خدمت گرفته است.
کالدرون بی درنگ پس از ملاقات با نادال به نزد دوستانش رفت و گفت:
آیا می دانید نادال پس از بازی فینال به من چه گفت؟ گفت کجاست این کریس رونالدو تا قراردادمان را با او منعقد کنیم؟ من هم گفتم نگران نباشد، همه چیز تحت کنترل است. ما قبلا با رونالدو قرارداد امضا کرده ایم.
منچستریونایتد همچنان در خصوص نفروختن رونالدو سرسختی به خرج می دهد. این بازیکن دوشنبه شب مچ پای راست خود را به تیغ جراحان سپرد و ماه آینده به مادین فوتبال بازمی گردد.
و در آخر اینکه د...د جان.........
بعضی وقتها این وبلاگ اینطوری میشه.....
راه حلش اینه که از ورودیهای دیگه به اون وب بری...........
مثلا این آدرس..........
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا یه چیزی میزارم فقط بخونین و بخندین:من که کلی خندیدم:
همون طور که توی پست پائینی می خونین نایب رئیس بارسلونا ( مادر عروس ) هم برای خودش یه حرفایی زده !!!
این سوریانو کلا ادم بیکاریه و همیشه در مورد مسائل گوناگون رئال مادرید حرف میزنه و هرزگاهی اعلام وجود می کنه و بیشتر از اینکه به بارسلون بپردازه به رئال توجه داره !!!
جالبه که میگه رئال مادرید جوانگرائیش در حد صفره !!!!!!!!!!
اخه یکی به این بابا نیست بگه اگه نمی دونی بدون که پارسال رئال مادرید با میانگین سنی کمتر از ۲۴ سال بعد از ارسنال جوانترین باشگاه اروپا بود .
بیچاره میشه بگی شما کدوم جوانگرایی رو انجام دادین ؟!!
اون دوس سانتوس بود که با وقاحت کامل و فقط با ۵ میلیون یورو دادینش به تاتنهام !!! دوس سانتوس همون بازیکنی بود که همین سوریانو از اون به عنوان یکی از ستاره های اینده دار بارسلون نام می برد.
اون بویان هم که هی ازش دم می زنین فقط بلده گل خالی گل بزنه تا الان اکثر گلهایی که این بویان زده فقط گل خالی بوده .
حتما کوری که ندیدی رئال از ۳ ، ۴ سال گذشته به این ور مدام در حال جوانگرائیه و بازیکنانی چون سرجیو راموس در سن ۱۹ سالگی - مارسلو در سن ۱۸ سالگی - گاگو ۲۰ سالگی - هیگوئین ۱۹ سالگی - روبینیو ۲۱ سالگی - درنت ۲۰ سالگی و گارای ۲۱ سالگی رو خریده در ضمن خود رئال بازیکنانی چون روبن دلارد ۲۰ ساله - نگردو ۲۱ ساله - گرانرو ۲۱ ساله - سولدادو ۲۱ ساله - میگل تورس ۲۱ ساله رو معرفی و به دیگر تیمها قرض و بعدش دوباره به تیم برگردونده.
تازه اگه از بازیکنانی چون په په ۲۴ ساله - روبن ۲۳ساله - ساویولا ۲۵ ساله - اشنایدر ۲۳ ساله چشم پوشی کنیم.
اما در عوض شما چی ؟
هانری ۲۹ ساله - زامبروتا ۲۹ ساله - تورام ۳۴ ساله - گودیانسن ۲۸ ساله - ابیدال ۲۷ ساله رو توی چند سال اخیر خریدین و امساله که عقلتون اومده سر جاش و چند تا بازیکن جوون خریدین وگرنه هنوز که هنوزه میانگین سنی بارسلون خیلی بالاتر از رئال مادریده ...
تازه کاستیا هم خیلی بازیکن توش داریم !!!
این بارسلونیا فقط مسی میانگین رو می اره پایین !!!
بقیه ماشالله همه بالای 25 هستن ! (_اغراق !! :دی)....
در کل اومد حرف بزنه راه رفت!!!
ممنون گاگو جان دست درست بابت سایت میگم حالا دیگه مشکلی نیستش کلا هر از گاهی اینطوری میشه ولی من یاد نداشتم چطوری بازش کنم که حالا شما زحمتش رو کشیدی دست درست.
خوب دیگر اینکه اقا من بخاطر خبر موندن روبینهو بدجوری خوشحال شدم و دیگر اینکه حالا با خبر کالدرون در مورد اومدن رونالدو خییلی خیییلی خوشحالتر شدم .
مگه رئیس باشگاه یه تیمی دروغ میگه و لاف میزنه حتما یه کاسه ای زیر نیم کاسه هستش دیگه باور کنید که دلم بدجوری روشن هست در مورد اومدنش ایشالا که بیاد ولی اقا دیگه چطوری بازیهای منچستر عزیز رو بدون بازیهای چشم نواز کریس عزیز نیگاه کنم؟؟!!
دلم برای رونالدو سوخت !!!
بد بخت !!با چه رویی می خواد برگرده انگلیس ؟؟؟ من که جاش بودم بر نمی گشتم !!!
سلام بچه ها خدایی خیلی خوشحال شدم هم از اومدن رونالدو و هم موندن داش روبی- راستی خدایی نمیدونم این منچستر با پیشنهاد دادن به راموس امثال اون میخوان خودشونو کوچیک کنن؟؟ مثل قضیه پیشنهاد تاتنهام به ایکره
راستی یه حرف دیگر از مادر عروس
ايب رئيس بارسلونا:
رئال مادريد از عهده خريد رونالدو بر نميآيد
خبرگزاري فارس: نايب رئيس بارسلونا معتقد است كه رئال مادريد تحت هر شرايطي از خريد كريس رونالدو عاجز است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ال موندو دپورتيوو، فران سوريانو نايب رئيس باشگاه مردمي بارسلونا گفت: اطمينان دارم رونالدو در منچستر مي ماند. رئال مادريد از عهده خريد او بر نميآيد. اين را به خاطر سال ها تجربه در نقل و انتقال بازيكن مي گويم.
سوريانو چندي پيش به هواداران بارسلونا اطمينان داده بود كه دكو در اين تيم مي ماند؛ اما فرداي آن روز راهي چلسي شد.
سوريانو افزود: قبول كنيد كه رئال نسبت به 5 سال پيش بسيار ضعيف تر شده است. آنها فقط به بازيكنان گران قيمت خود متكي هستند و جوانگرايي در اين باشگاه صفر است.
اين در حالي است كه رامون كالدرون در دو سال گذشته با خريد جواناني نه چندان گران قيمت مانند ساويولا، گاگو ، هيگواين و ...، منتقدان بسياري در مورد جوانگراي هاي افراطي خود داشته است.