اینیستا، شش تا هشت هفته خارج از ترکیب
جمعه بر روی پای راست اینیستا MRI انجام شد و مشخص شد که ماهیچه پای راستش دچار مصدومیت شده است و شش تا هشت هفته، هیچ تمرینی نمی تواند انجام دهد.
هافبک بارسا به کیوتات کونتال رفته است و باید دو ماه دوری از تمریناتش را در آنجا سپری کند و تحت نظر باشد تا بتواند هرچه زودتر به تمرینات پیش فصل 2009/10 برسد. ویسنته دل بوسکه، اینیستا را برای جام کنفدراسیون ها به تیم ملی دعوت کرده بود و جزو پنج بازیکن دعوت شده از بارسا بود اما به دلیل این مصدومیت به او گفت که به بارسلونا برود. جام کنفدراسیون ها، از روز 24 خرداد، در آفریقای جنوبی، آغاز می شود.
دیدار دوستانه
کارلس پویول و جرارد پیکه دچار کشیدگی ماهیچه ای خفیفی هستند اما همراه با ژاوی هرناندز و سرخیو بوسکتس، در تمرینات تیم ملی اسپانیا به سر می برند. تیم ملی اسپانیا، تمرینات خود را از جمعه آغاز کرده است و خود را برای بازی دوستانه مقابل آذربایجان آماده می کند.
fcbarcelona.ir
کیتا، راضی از حضورش در بارسا
هافبک اهل مالی بارسا اعتقاد دارد که این فصل برای بارسا، فصلی فراتر از کامل بود. او در اولین سال حضورش در بارسا، نمایش خوبی داشت و گلهای حساسی را به ثمر رساند.
کیتا یکی از پنج بازیکن جدید بارسا در فصل 2008/09 بود. او از سویا به بارسا آمد و در سویا به خاطر فیزیک بدنی و قدرت پای چپش مشهور بود. او که اولین بازیکن اهل مالی در تاریخ بارسا است، اعتقاد دارد که نقش مهمی را در سیستم چرخشی پپ گواردیولا ایفا کرده است. او یکی از مهره های اصلی بارسا در جام حذفی بود.
خوشحال از یک فصل کامل
کیتا درباره این فصل گفت: «این فصل، یک فصل فراتر از کامل برای بارسا بود. ما سه عنوان قهرمانی بدست آوردیم و همه چیز را بردیم.» او ادامه داد: «من از اینکه به بارسا آمدم، بسیار خوشحالم. من اینجا آمدم که بازی کنم و برنده باشم و نه چیزی بیشتر.»
بازی ها و گلها
کیتا، یکی از بازیکنان تاثیرگزار در هر سه جام بود. او در اوایل فصل مصدوم شد اما با این حال در 29 بازی از 38 بازی لیگ، 10 بازی از 13 بازی لیگ قهرمانان و 5 بازی از 9 بازی جام حذفی حضور داشت و شش گل به ثمر رساند. او از نحوه بازی اش در بارسا راضی است. او در این باره گفت: «من از خودم راضی هستم چون بازی کرده ام و گل زده ام. البته لئو و سامی بیشتر گل زده اند اما این وظیفه من نیست و من وظیفه اصلی خود را خوب انجام داده ام.»
آمار
او در کل، 44 بازی در این فصل انجام داد و شش گل به ثمر رساند که 4 بار در لیگ و 2 بار نیز در لیگ قهرمانان گلزنی کرده است.
fcbarcelona.ir