چه حالی میده
چه حالی میده
فرخزادى:«فقط همين قدر بگويم كه هواداران پرسپوليس روز شنبه منتظر انفجار خبرى باشگاه باشند. 90 درصد قرارداد سرمربى جديد نهايى شده و نام اين مربى پس از عقد قرارداد اعلام خواهد شد.» سخنگو و عضو هيات مديره باشگاه در پاسخ به اين سؤال كه آيا فرد مورد نظر قطبى است به اين پاسخ بسنده مى كند: «شايد ايشان هم يكى از گزينه هاى ما باشد. به هرحال آقاى قطبى نزد هواداران و رسانه ها مقبوليت خاصى دارند.»
شرط اصلي قطبي اينه كه مربي پروازي باشه و در نبودش يه دستيار خوب داشته باشه
با این شرطهایی که گذاشته من چشم آب نمیخوره برگرده
نورى: مشروط تمديد كردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ايران ورزشى-درست يك روز بعد از طرح شايعه مذاكره پژمان نورى با ملوانى ها، او در باشگاه پرسپوليس حاضر شد و بعد از توافق با مديرعامل جديد، قرارداد دوساله جديدى را با پرسپوليس امضا كرد.
اقا من کل خبر ها را خوندیم به جان خودم خیلی خوشحال شدم .امیدواری دوباره به اردوی قرمز پوشان پایتخت برگشت. ما پس بریم ساکمون را ببندیم بریم حاضر شیم برای اسیا.:8::8::8::8::8::46::46:
خداحافظ
بابا دیوون اینا دو تا دروازه بان خدا دارن میخوان یکی دیگه هم بگیرن بجاش برن هافک و مهاجم درست درمون بگیرن که خیلیلی و نیک بخت بره دیگه تیم تعطیله .نقل قول:
اولا قطبی کی باشه که برای ما شرط میزاره ...مربی پروازی نمیخوایم ...اگر من هوادار ، بازیکن ها واستیلی و کاشانی نبودند این آقا امپراطور نمیشد...خیلی قبولش داشتم ...اما این شرایط یعنی بی حرمتی به پرسپولیس و مردم ایران
تو این شرایط بهترین گزینه حمید استیلی بود...با نفوذ بین بازیکنها میتونست اسکلت تیم را نگه داره
وضعیت نقل و انتقالات اصلا جالب نیست....تا الان که 2 تا از سهمیه های لیگ سوخت
فرزاد آشوبی به پرسپولیس خدمت کرد ...ولی دیگه برای این تیم نمیتونست مفید باشه...انشالله موفق باشه
4 تا دروازه بان توپ داریم ..رحمتی دیگه چرا؟
فتح الله زاده این روزها یه تو دهنی محکم از علی آبادی میخاد
مثل اينكه تا همين چند روز پيش فرشته ي نجات و قديس ما بود ها ناسلامتي پس به اين سرعت خدمات و منش و رفتارشو فراموش نكنيم لطفا . ايني كه بخواد هر 2 ماه 1 هفته بره مرخصي كه مربي پروازي معني نميشه . اگه اين مربي پروازي باشه كلمنته چي بود كه ميخواست 1 هفته قبل از هر بازي بياد؟ اين آقا( به گفته ي شما ) بواسطه ي رفتار و اخلاق و دانشش امپراطور شد نه به خاطر استيلي و كاشاني. با حرفت راجع به حميد استيلي كاملا موافقم . جداي از واعظي و حقيقي منظورت از دو تا دروازبان توپ ديگه فرشيد كريمي و رودباريانه ؟ ( گل بياتي نيا از وسط زمين به فرشيد كريمي كه يادت نرفته ؟ گل عماد رضا به رودباريان روچي؟ )نقل قول:
مديرعامل باشگاه استيل آذين از سوي رئيس سازمان تربيت بدني به عضويت هيئت مديره پرسپوليس درآمد. به گزارش فارس، هيئت مديره اين باشگاه پس از بركناري حبيب كاشاني، با 4 عضو فعاليتش را آغاز كرده و براي تكميل شدن كادر مديريتي، فقط يك عضو نياز داشت كه مديرعامل استيل آذين به اين جمع اضافه شد.
براي معرفي عضو نهايي، محمد علي آبادي حسن هدايتي را انتخاب كرده و به زودي وي به عنوان يكي از اعضاي هيئت مديره فعاليت خواهد كرد.
وي در فصل گذشته ليگ دسته اول، مديرعامل باشگاه استيل آذين بود كه پس از راهيابي اين تيم به مرحله حذفي و با شكست مقابل سپاهان نوين، از صعود به ليگ برتر محروم شد.
اگه اینجور باشه که عالیه. طرف اینقدر خرپوله که نگو.نقل قول:
مالک استیل آذین عضو هیات مدیره پرسپولیس شد !
امروز تو خبر ورزشی قطبی گفته بود همه ی این حرفایی که میگن دروغه !! من با زنم تو آمستردام وسط دریا هستیم موبایلم آنتن نمیده --- هیشکی هم با من تماس نگرفته فقط یه ایمیل یه خبرنگار از ایران زد بهم--- 12 تیر میام دوبی ببینم جریان چیه ... پس این شرطا همش باید دروغ باشه نه ؟ عجب تیمی بشه امسال ! احمد هست پیروانی هست قطبی هم بیاد دیگه توووووووووووپ !!! ولی این مصطفوی جیگر در اومده عشق مربی خارجیه آخرش یه گندی میزنه --- هنوز با قطبی تماس نگرفتن رفتن سراغ گزینه های برزیلی و آلمانی !!!! اااای خدااااااااا
اگر قطبی برگرده خوبه
افشین پیروانی و عابدزاده هم خصوصیت خوبی که دارن اهل جنجال و زیر آب زنی نیستن
كلا گزينه قطبي منتفي شد اميدوار نباشين
هيئت مديره اسم آلبرتو زاكروني رو اورده و يه مربي آلماني
قطبي اونقدر با كاشاني حال ميكرد گذاشت رفت حالا اب مدير عامل و هيئت مديره و كادر فني جديد بياد كار كنه
با عقل جور در نمي ياد
اینجا ایرانه .. همه چی ممکنه .. !نقل قول:
یهو دیدی مانچینی رو آوردن :31:
یا حق
:40:
مدافع فصل گذشته تيم استقلال اهواز با حضور در هيئت فوتبال تهران قرارداد خود را با پرسپوليس به صورت رسمي امضا كرد. مجتبي شيري كه صبح امروز با حضور در پرسپوليس با داريوش مصطفوي آخرين مذاكرات را انجام داد، با اين تيم قرارداد يك ساله امضا كرد.
وي سومين بازيكني است كه به عنوان بازيكن جديد به طور رسمي قرارداد خود را با اين تيم تهراني به ثبت رسانده است.
پيش از او، محمد منصوري و عليرضا محمد با اين تيم قرارداد امضا كردند.
در ضمن علي نيكي با لباس شخصي بوده تمرين نميكرده
مصدومه؟
آفرین به همشون وایول به مصطفوی
ولی این هجدهم قابل هضم نیست.....
امیدوارم سال بعد پرسپولیس در سه جام مدعی باشه
که به نظر من میشه
ممنون از خبرها
فعلا...
کادر سال آینده ایرانی باشه درصد موفقیت بیشترههست ...
البته باید دنیزلی را ایرانی دونست...با آَشنایی کامل به فوتبال ایران
باز هم میگم ....استیلی از تمام جهات میتونست بهترین گزینه باشه
شماره ۷ پروين به شيرى رسيد
مجتبى شيرى با اجازه على پروين پيراهن شماره ۷ پرسپوليس را مال خود كرد. اين مدافع فصل قبل استقلال اهواز روز گذشته كه در دفتر داريوش مصطفوى بود اين پيراهن را به دست آورد. مديرعامل باشگاه طى تماسى تلفنى اجازه اين كار را از شخص على پروين گرفت.گفتنى است، ۴ فصل قبل كه على پروين همه كاره تيم پرسپوليس بود اعلام كرد: نيازى به مجتبى شيرى ندارد. اين چنين بود كه مدافع وقت پرسپوليس راهى استقلال اهواز شد.
شيرى: مى خواهم از پرسپوليس دوباره به تيم ملى برسم
مدافع جديد باشگاه پرسپوليس پس از امضاى قرارداد يك ساله با اين تيم اظهار داشت: به پرسپوليس آمده ام تا بازهم پيراهن تيم ملى را بر تن كنم.مجتبى شيرى كه عصر ديروز با امضاى قرارداد رسماً از استقلال اهواز به پرسپوليس پيوست، گفت: از صميم قلب خوشحالم كه پس از مدتى دوباره توانستم به عضويت تيم محبوبم درآيم.شيرى افزود: پرسپوليس با تلاش زياد در ليگ برتر فصل گذشته قهرمان شد و به ليگ قهرمانان آسيا راه يافت. مى توانم با درخشش در اين تيم به ميادين بزرگتر فكر كنم؛ به همين دليل با پيشنهاد اين تيم موافقت كردم. مدافع جديد سرخپوشان در خصوص احتمال نيمكت نشينى در اين تيم تاكيد كرد: براى من رقابت در فوتبال لذت بخش است. فرقى ندارد با چه بازيكنى رقابت كنم و سعى دارم با تلاش و كوشش زياد نه تنها در تركيب ثابت قرار گيرم، بلكه بار ديگر پيراهن تيم ملى را نيز بر تن كنم.
خليلى: امروز به ديدار مصطفوى مى روم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهاجم فصل گذشته پرسپوليس گفت: براى انجام مذاكرات اوليه امروز با مديرعامل اين باشگاه ديدار خواهم كرد. محسن خليلى همچنين اظهار داشت: در حال حاضر به فكر درمان مصدوميتم از ناحيه زانو هستم و ۴ روز ديگر تمريناتم را شروع خواهم كرد. وى افزود: براى من رقابت در هر تيمى بسيار لذت بخش است و اصلاً از جذب بازيكنان جديد پرسپوليس با توجه به اينكه هنوز وضعيت خودم هم نامعلوم است، ترسى ندارم. خليلى ادامه داد: براى زيارت به مشهد مقدس رفته بودم و قرار است امروز با داريوش مصطفوى ديدار كنم تا وضعيتم مشخص شود.
پرسپوليسى ها مامانى را ديپورت كردند
تلاش بازيكن فصل گذشته تيم فوتبال پرسپوليس تهران براى ادامه حضور در اين تيم بى نتيجه ماند. محمدرضا مامانى كه براى تمديد قرارداد با باشگاه پرسپوليس ديروز راهى دفتر مصطفوى شد، پس از جلسه با وى متوجه شد كه در تيم فصل آينده جايى ندارد.مديرعامل پرسپوليس به مامانى اعلام كرد تيم آينده اش را معرفى كند تا رضايتنامه اش با توجه به عدم نياز كادر فنى صادر شود.
ذوب آهن ، صبا باترى و پرسپوليس خواستار محمد پروين
محمد پروين آقاى گل ليگ يك با منحل شدن استيل آذين بازيكن آزاد است. اين روزها ذوب آهن و صبا باترى درصدد جذب وى هستند و مسئولان اين تيم صحبت هايى با على پروين در خصوص جذب پسرش داشته اند.از آن جايى كه هنوز حضور على پروين در پرسپوليس در پرده اى از ابهام است پروين فعلأ جوابى به پيشنهادات پسرش نداده است و منتظر است در صورت نهايى شدن حضور خود در پرسپوليس فرزندش را به اين تيم بياورد.البته نا گفته نماند پيش از اين نيز اين تيم خواهان حضور محمد پروين بوده است
پرسپوليس نوين در راه است
هدايتى : با خرج خودم ، پرسپوليس را به فرانسه مى برم
حسين هدايتى مدير عامل استيل آذين به تازگى عضو پنجم هيأت مديره پرسپوليس شده است ، در رابطه با وضعيت استيل آذين و حضور هدايتى در پرسپوليس گفت وگويى با او داشتيم كه در زير مى خوانيد .
• وضعيت استيل آذين به كجا كشيد ؟
- طى جلساتى كه با آقاى پروين داشتيم ، ديگر قصد تيمدارى نداريم .طبق توافقاتى كه انجام داديم ، قرار شد تا تيم به كاشان و زير نظر يكى از كارخانجات استيل منتقل شود كه مدير عامل و هيأت مديره را فولاد فجر انتخاب خواهد كرد .
• اسم آن تغيير مى كند ؟
- صحبت هايى انجام داده ايم كه به احتمال فراوان اگر شرايط فراهم شود ، نام آن را به پرسپوليس نوين تغيير خواهيم داد .
• امكانات كاشان چه طور است ؟
- كاشان يك ورزشگاه ۱۵ هزار نفرى دارد و با حمايت هاى دوستان مى تواند تيم خوبى راهى ليگ يك كند .
• تكليف بازيكنان تيم چه مى شود ؟
- تكليف آنها روشن است ، آنها آزاد هستند.
• حقوق و طلب آنها چه؟
- من پول را تحويل آقاى پروين داده ام و او تصميم مى گيرد كه طلب را پرداخت كند يا نه؟!
• گفته مى شود مبلغ باقى مانده را به عنوان جريمه كسر خواهيد كرد ...!
- تصميم گيرى آن بر عهده آقاى پروين است.
• و حضور شما در پرسپوليس...!
- مدتى است كه صحبت از حضور من در پرسپوليس بود ، به هر حال با آمدن آقاى مصطفوى شرايط فراهم شد تا در خدمت تيم باشم.
• شايعه شده حضور شما در هيأت مديره پرسپوليس براى تقويت بنيه مالى تيم است . اين صحبت صحت دارد ؟
- بله . من از روز اول ، خدمت مديريت گفتم كه اصلاً نگران مسائل مالى نباشند. هر اندازه باشگاه پول بخواهد در اختيارشان مى گذارم . به باشگاه گفته ام براى جذب بازيكن ، به هيچ وجه جاى نگرانى نيست و هر بازيكنى با هر مبلغى را با خيال راحت جذب كنند . پيشنهاداتى هم ارائه داده ام .
• چه پيشنهاداتى ؟
- به مديريت پيشنهاد داده ام كه تيم تا قبل از شروع ليگ يك سفر خارج كشور برود .قصد دارم تيم را به خرج خودم به فرانسه ببرم و بايد تأكيد كنم كه تمام خرج و مخارج بر عهده من است و باشگاه هيچ نقشى ندارد .
ایول بابا
این هدایتی عجب آدم لارژیه.
امیدوارم یه تیم خوب درست کنن برای این فصل.
مجتبی شیری هم خوب شد که برگشت.کشف بگوویچ بودش.
مامانی هم خوب شد که انداختنش بیرون.بازیکنی که احترام مربیشو نگه نداره باید بره بیرون
:40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::4 0::40::40::40::40::40::40:نقل قول:
Kissssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
سلام واقعا دست دوستانی که این خبرها رو در اختیار ما میگذارن درد نکنه
بخدا اعصابم قبل اینکه این خبرها رو بخونم داغون بود ولی الان خیلی راحت شدم انشالا یه مربی جگر دار رو بیارن تا از این هم بهتر حال کنیم
نقل قول:
بابا خیلی خیلی با حاله دمش گرم.لطفا اگر دیدیدش بگید سیاوش اکبرپور را به جای نیکبخت بیاره.
سید مهدی واعظی تمدید کرد
خبرگزاری پرسپولیس : دروازهبان خوش قامت و ارزنده تیم فوتبال پرسپولیس با حضور در محل باشگاه به دیدار سید داریوش مصطفوی رفت و پس از گفتگو با مدیر عامل، قراردادی به مدت یک سال به ثبت رساند.
به گزارش خبرگزاری رسمی باشگاه پرسپولیس، سید مهدی واعظی که فصل قبل به همراه پرسپولیس عنوان قهرمانی هفتمین دوره لیگ برتر را کسب کرده بود، با باشگاه پرسپولیس به توافق رسید و قراردادش را به مدت یک سال ثبت کرد.
ای بابا باز این علی پروین مثه بختک افتاد رو پرسپولیس گفتیم تیم داره دیگه نمیاد اونم که منحل شد
مسئولان باشگاه پيروزي تهران براي جذب دو هافبك هجومي تيم هاي ابومسلم و فولاد خوزستان وارد عمل شده اند.
به گزارش واحد مرکزي خبر ، داريوش مصطفوي مديرعامل باشگاه پيروزي پس از مذاكره با مدير برنامههاي پتروويچ، ديروز با مدير برنامههاي جان واريو هافبك هجومي تيم فولاد خوزستان مذاكره كرد. باشگاه پيروزي مايل است اين هافبك پرتغالي را به خدمت بگيرد.
جان واريو فصل پيش نمايش خوبي در تركيب تيم فوتبال فولاد داشته است.
همتون 2a کنید امپراطور برگرده!
نقل قول:
گویا رودباریان قراره بره استق لال ..
اگه اینجوری بشه ، باید یه دروازه بان خوبه دیگه داشته باشیم ..
نقل قول:
قراره فردا مصطفوی با پروین جلسه بذاره ..
میخواد بذارتش رییس سازمان فوتبال باشگاه !
اگه پروین بیاد ، بازم باندبازی شروع میشه .. !
=-=-=
آقا این استق لال عجب گرد و خاکی کرده تو نقل و انتقالات !
هاشم بیگ زاده ، میلاد نوری ، حسین کاظمی ، خسرو حیدری ،
ابراهیم تقی پور و .. امروزم که علیرضا عباسفردی که من
دیروز توی خبر ورزشی خوندم که رفته پرسپولیس !
استق لال عباس آقایی رو هم تقریبا میشه گفت گرفته !
اما این مخالف اون تفاهمنامه ای هست که قرار بود این دو تیم
از هم بازیکن نگیرن !
پرسپولیسی ها هم گفته که اگه این کار رو بکنید ، ما هم شروع
به مذاکره با جباری و طالب لو میکنیم !!
خدایی این نقل و انتقالات خیلی عجیب غریبه ..
یا حق
برادر من مگر چند تا سهمیه از لیگ دارن؟؟نقل قول:
+ رودباریان+اقایی ...= 7 بازیکن از لیگنقل قول:
هاشم بیگ زاده ، میلاد نوری ، حسین کاظمی ، خسرو حیدری ،
ابراهیم تقی پور و .. امروزم که علیرضا عباسفردی که من
دیروز توی خبر ورزشی خوندم که رفته پرسپولیس !
هیچ بازیکنی از استقلال به باشگاه بزرگ اروپایی معرفی نشده
از همشون سر تر منصوریان و علی سامره بود...که زود دیپورت شدن
پروین که کابوس شبهای منه ...
سرمربی نداشته باشیم بهتره که پروین با هر سمتی (رئیس سازمان فوتبال و ...)برگرده
دوباره شروع شد
ببینم این مصطفوی هم کلش پوکه ها
سرمربی تیم معلوم نیست داره بازیکن جذب میکنه
اگر بخوان خارجی بگیرن شاید وقتی بیاد نصف این بازیکنا رو هم نخواد
اونوقت فقط الکی پول حروم کردن
هر تیم چند بازیکن می تونه بگیره؟
ما هنوز مخالف حضور بیک زاده در این تیم هستیم چه برسه عباسفرد.
راستی این هافبک پرتغالیه چه جوریه.
فشين قطبي با اختيار تام ميآيد
۰۹ تير ۱۳۸۷
همشهری آنلاین : همه چيز آماده است؛ آماده براي استقبال دوباره از افشين قطبي در پرسپوليس.
همان مربي كه به يكباره ساز جدايي سر داد و رفت. او رفت تا در ادامه اين رفتنها كاشاني و استيلي هم رفتني شوند. البته نه اينكه رفتن اين 2 نفر خودخواسته باشد؛ آنها به بيرون از باشگاه پرسپوليس تبعيد شدند تا عليآبادي، دستهاي خودش را آلترناتيو آنها كند. دستهايي كه اين روزها بدجور ميخواهند خودشان را ثابت كنند. يكي از اين پارامترهاي اثبات هم برگرداندن افشين قطبي است. حالا به هرقيمتي و هر بندي كه افشين ميخواهد.
حاجي باقر، وكيل قطبي كه اين روزها زياد حول و حوش هيأتمديره پرسپوليس ديده ميشود، شب گذشته از بسته جديد پيشنهادي مصطفوي خبر داد و گفت: «پيشنهاد جالب توجهي را از سوي هيأتمديره جديد پرسپوليس گرفتيم. با هربندي كه گفته بوديم موافقت كردهاند و چيزي نمانده.» او كه در چند روز گذشته هر نوع پيشنهاد به قطبي از سوي باشگاه پرسپوليس را رد ميكرد، انگار از دور جديد مذاكرات جواب مثبت گرفته بود كه دوباره سؤال خبرنگار همشهري را رد نكرد.
حاجي باقر كه در دفعات قبل تسويهحساب مالي را چاشني اين مذاكرات ميدانست، اين بار با لحني نرم گفت: «خيلي به اين قرارداد اميدواريم. تمام نكاتي كه گفته بوديم را در قرارداد آوردهاند. به عبارت ديگر ريز زندگي افشين در اين قرارداد هست. از هزينه اجاره ساختمان قطبي بگيريد تا راننده و تلفن او.»
وقتي اين مسائل از سوي حاجي باقر حل شده به حساب ميآيد، پس نبايد سر مسائل مالي مشكلي داشته باشند. پس طبيعي بود كه او از شرايط بهتر پيش پرداختها و قسطها بگويد. اما او از مسائل ديگري هم پرده برداشت كه شايد در هفته بعد به سوژه اول مطبوعات كشورمان بدل شود. اينكه افشين قطبي در انتخاب دستيارانش اختيار تام دارد. پس اگر بعد از آمدن او، پيرواني، عابدزاده و كماسي را نديديد، زياد تعجب نكنيد. اين يكي از بندهاي قرارداد جديد قطبي با پرسپوليس است.
البته اضافه كنيد به اينها بازيكنان ياغي را. همان بازيكناني كه برايش دردسر درست ميكردند. حاجيباقر كه مدت قرارداد افشين را 2 ساله ميداند، در مورد مبلغ قرارداد هم گفت: «مبلغ قرارداد نزديك به 800هزار دلار است كه در قرارداد چگونگي پرداختش مشخص شده است.»
هرچند فاكتورهايي كه از زبان وكيل قطبي بيان ميشود، به نوعي فشار هواداران براي بازگرداندن سرمربي سابق است، اما با توجه به خوشحالي حاجيباقر و لبخندي كه برلبان داشت، از بازگشت او به پرسپوليس خبر ميدهد. وكيل در مورد زمان انتقال اين پيشنهادات رسمي گفت: «ديروز پيشنهادات جديد را به قطبي اعلام كردم و تا روز سهشنبه منتظر پاسخ او خواهيم بود تا تصميم آخرش را بگيرد.»
داريوش مصطفوي، مديرعامل پرسپوليس تاكيد كرده كه قطبي بهدليل كمبود وقت بايد تا سهشنبه هفته جاري پاسخ نهايياش را ارسال كند. جوابي كه انگار نبايد در مثبت بودن آن شك كرد.
منابع آگاه هم كه اين روزها در تماس با افشين قطبي هستند، اين موضوع را تاييد كردهاند. آن گونه كه حاجيباقر صحبت ميكند و از پذيرش همه شرايط خود و موكلش ميگويد، به نظر ميرسد تا پايان هفته انتخاب افشين قطبي به عنوان سرمربي پرسپوليس اعلام رسمي شود.
من می گم حالا که این جوری شد بریم سراغ جباری ما هم نامردی کنیم.
بابا دارن اقایی را می برن.
نقل قول:
اقا دمت گرم خیلی خوشحال شدیم.
دوست من مگه از این چیزا کم دیدیم تو فوتبالمون ؟!نقل قول:
سهمیه ی لیگ برتری ای رو که میخوان بگیرن ، میفرستنش یه دوری تو
دسته یک بزنه و بعد دسته یکی محسوب بشه و .. !
کاری که شنیده بودم پرسپولیس میخواست با عباسفرد بکنه ..
نقل قول:
خدا رو شکر ..
ایشالا سه شنبه هم خبر اومدنشو بشنویم ..
یا حق