سلامنقل قول:
مدرسان شریف برای کاردانی به کارشناسی و ارشد برنامه های خوبی داره
از سایتش چک کنید و ببینید
کد:www.modaresanesharif.ac.ir/
Printable View
سلامنقل قول:
مدرسان شریف برای کاردانی به کارشناسی و ارشد برنامه های خوبی داره
از سایتش چک کنید و ببینید
کد:www.modaresanesharif.ac.ir/
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام برادر کوچکتر من دیپلم تجربی داره
الان کاردانی تربیت بدنی در دانشگاه ازاد سما میخونه
ورودی مهر 92 هست
تا بهمن 94 درسش تموم میشه صد درصد
چه دانشگاه هایی در تهران برای نیمه ی دوم سال تحصیلی دانشجوی کاردانی به کارشناسی جذب میکنن ؟؟
قبولی در دانشگاه ازاد های تهران برای مقطع کارشناسی ناپیوسته نیاز به آزمون داره ؟؟
:n40:
برادر من در کنکور کدوم دانشگاه ها میتونه شرکت کنه ؟؟ دولتی یا آزاد یا غیرانتفاعی
چه شهرایی (نوع دانشگاهش فرق نداره) رشته ی تربیت بدنی دارن
بهترین دانشگاه (دولتی یا آزاد یا غیرانتفاعی) برای تحصیل تربیت بدنی کجاست ؟؟ بغیر از دانشگاه های شهر تهران
با تشکر
:n16:
حذف شود با تشکر
حذف شود با تشکر
اینو از سایت مدرسان شریف گرفتم دوستان !
جریان چیه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اخر جدول فقط چهارتا دانشگاه نوشته نوبت دوم !
بقیه ی دانشگاه های غیرانتفاعی برای نیمسال دوم دانشجو نمیگیرن ؟
کسی نیست راهنمایی کنه
سلام دوستان
من فایل ظرفیت پذیرش دانشگاه ها رو برای کاردانی به کارشناسی از سایت مدرسان شریف نگاه کردم که تهران برای آقایان شمسی پور رو زده بود اونم با ظرفیت 18 نفر!!
میخواستم ببینم کلا همین دانشگاه با همین ظرفیت هست برای کاردانی به کارشناسی؟؟
سلامنقل قول:
لطف می کنید این فایلی رو که گرفتید اینجا هم بزارید؟
پارسال که من خودم کنکور کاردانی به کارشناسی دادم ظرفیت شمسی پور (کامل) اینطوری بود:
روزانه مهر // 18 نفر
روزانه بهمن // 18 نفر
شبانه مهر // 18 نفر
شبانه بهمن // 18 نفر
سه تا از دوستان من روزانه مهر و چهار، پنج تا شونم روزانه بهمن و شبانه مهر قبول شدن.
اما دانشگاه های دیگه ای هم توی شیراز، اراک، سنندج، تبریز، کاشان، بجنورد و ... که توی شهر های دیگه بودن.
(تهران فقط همین شمسی پور رو داره)
سلام دوست عزیزنقل قول:
من فایل رو با دفترچه 93 مطابقت دادم متوجه شدم که برای 93 هست با همون ظرفیت 18 نفر !
من رفتم مدرسان شریف و برای کاردانی به کارشناسی بسته رو خریدم با قیمت 470 که الان واقعاااااا پشیمون هستم از این کار!
این بسته داخلش یه سری کتاب هست که واقعا به درد نخوره :n27: من الان چند روزه شروع کردم به خوندنشون، توی متن کلی ایراد پیدا کردم و طوری هم نوشته شده که برای خوندنش باید کلی وقت صرف کنی تا متوجه بشی منظورش چی هست انقدر که روووون و خوب نوشته !!!! :n15:
همین مشکلم باعث شده تا نسبت به خوندن برای کارشناسی دولتی دودل بشم. پیشنهاد میکنم اگر میخواین غیر حضوری بخونید و کلاس نرید اصلا طرف این موسسه نیاید...
سلامنقل قول:
اگه رشته تون کامپیوتره من پیشنهاد می کنم از کتابهای اندیشه اساتید یا گسترش علوم پایه استفاده کنید.
البته مدرسان اونقدرا هم بد نیستا.
بعضی دروس رو کتاب های اندیشه اساتید خوب توضیح داده،
بعضی از دروس رو کتاب هاگسترش علوم پایه
و بعضی رو مدرسان شریف
به هر حال موفق باشین! :n16:
سلام میشه لطفا کمی راهنمایم کنید منم امسال کنکور دارم رشته ام هم نرمافزار کامپیوتر می خوام از این به بعدشروع کنم برای خوندن به نظر شما میرسم؟
چه کتاب های اندیشه اساتیدو گسترش علوم پایه بگیرم؟
سلامنقل قول:
دیر که نه، دیر نشده!!!
من خودم میخوام امسال دوباره کنکور بدم و هنوز هم شروع نکردم. (همون یک ماه و نیم تابستون رو میخونم)
البته پیشنهاد می کنم مثل من فکر نکنید و زودتر شروع کنید.
کتاب های اندیشه اساتید رو بعید بدونم جایی به جز تهران بتونید گیر بیارید.
چون این کتاب ها، اکثرا نوشته شده توسط مهندس عادلی نیا هست. (یکی از بهترین اساتید تو رشته کامپیوتر)
کتاب های گسترش علوم پایه هم بیشتر توسط مهندس مقسمی و سلامی نوشته شده.
بهترین زمان برای تهیه این کتاب ها، نمایشگاه کتاب تهرانه که حدودا یکی دوهفته دیگه شروع میشه.
من خودم اینارو دارم:
سیستم عامل: گسترش علوم پایه
پایگاه داده: گسترش علوم پایه
ذخیره و بازیابی: اندیشه اساتید
ساختمان داده ها: اندیشه اساتید
برنامه نویسی C++: مدرسان شریف
دروس عمومی: کتاب های ساکو
برای این میگم نمیرسم که ترم آخرم هنوز فارغ التحصیل نشدم
یکی از استادامون این منابع هارو توی وبلاگش قرارداده
سلام.
دوستان ممنون میشم راهنمایی کنید
من مدرک معادل کاردانی از دانشگاه سراسری دارم.(دانشجوی کارشناسی پیوسته بودم و انصراف دادم ومدرک معادل کاردانی دریافت کردم)
حالا میتونم کنکور کاردانی به کارشناسی شرکت کنم؟اگر میتونم، فقط باید تو همون رشته قبلی ادامه بدم یا اینکه باید رشتهی دیگه ای رو انتخاب کنم؟
نقل قول:
سلام
مدرک معادلتون همون مدرک کاردانیه پس چرا نتونید ثبت نام کنید
هم میتونید همون رشته سابق رو بخونید هم امکانش هست تغییر بدین تولی اولویت پذیرش با دانشجویان مرتبط هست اول بعد سایرین.
سلام
سایت سازمان سنجش اطلاعیه رو در مورد کنکور کاردانی به کارشناسی 94 منتشر کرده:
تاریخ کنکور : 16/ مرداد / 1394
تاریخ ثبت نام: 3 خرداد تا 10 خرداد
ممنون ازت:n16:نقل قول:
این چندسالی که از درس دور شدم وسربازی و...، با توجه به حافظه ضعیفم یه سری اطلاعات اولیه راجعبه کنکور و این مسائل رو هم یادم رفته.
الان ثبت نام کاردانی به کارشناسی سازمان سنجش برای چه دانشگاههاییه؟
دانشگاه آزاد و پیام نور هم آزمون جداگانه دارن برای کاردانی به کارشناسی؟
و اینکه برای ثبت نام تو کنکور باید چه مدارکی رو ارائه بدم؟
سلامنقل قول:
این که دقیقا کدوم دانشگاه ها ورودی می گیرن، چند تا میگیرن و ... تو دفترچه مشخص میشه!
اما در حالت کلی دانشگاه های فنی دولتی + غیر انتقاعی ها و ...
دانشگاه آزاد که دیگه کنکور نداره... مدرک کاردانی ببر + مقداری پول، ثبت نام می کنن :دی
برای ثبت نام (برای شما که مدرک تون رو چند سال پیش گرفتین) ، معدل کاردانی رو میخواد و برای بقیه (که اولین بار شونه) معدل آخرین ترم قبولی!
چیز خاص دیگه ای یادم نمیاد:n13:
:n16:
آخه معدله هم افتضاحه. با توجه به دانشگاه سراسری و من که لای کتابارو وا نمیکردم :/نقل قول:
ترجیحا میخوام برم این داشگاهها که آخر هفته کلاس دارن. کدوم دانشگاها اینجورین؟شما اطلاع دارین؟چیزایی که من شنیدم، میگن علمی کاربردی اینجوریه.که به نظرم علمی کاربردی یه جوریه :/ اصلا اسمش یه جوریه مدرکشم احساس میکنم به درد نخوره:n41:
به غیر انتفاعی احساس بهتری دارم.غیر انتفاعی ها هم کلاساشون آخر هفتس ؟
سلام
ثبت نام برای کنکور کاردانی به کارشناسی سال 94 از 3 خرداد 94 شروع شده و تا 10 خرداد 94 هم ادامه داره!
دفترچه هم اومده ...
دوستان کنکوری بجنبید. :n01:
سلام بچه ها
کنکور 94/05/16 هست درسته؟
من ۲ سال پیش به خاطر سهل انگاری نتونستم برم دانشگاه بعد از کاردانی٬ و حتی کنکور هم دادم و تو یکی از موئسسه های غیر انتفاعی قبول شدم
الان 4 انتخاب اولمو تو یکی از دانشکده های دولتی (رتبه ۲ علمی کشور) شهر خودم زدم (شیراز) و آخری هم غیر انتفاعی که قبلا توش خونده بودم (این یکی هم از بهترین های شیرازه از لحاظ رتبه علمی)
البته اینم بگم که جز 10 نفری بودم که تونست ۴ ترمه پاس کنه تمام واحد ها رو٬ با معدل ۱۶.۶
صبح از ساعت ۸ الی ۱۲ یا ۱ سره کارم و بعد از ظهر کاملا وقتم آزاده
به نظرتون چطور میتونم از حداکثر وقتم استفاده کنم
در کتابخونه بخونم یا در خونه ؟
لطفا راهنمایی کنید و تجربه یا نصیحتی هم دارید بفرمایید.
درضمن بنده در آستانه ۲۵ سالگی هستم و میترسم اگه در غیر انتفاعی وارد شم زیاد خوشایند نباشه که با بچه های ۲۰ و اینا هم کلاس شم.
با تشکر.
نقل قول:
سلام دوست من ای کاش رشته تون رو میگفتید... اگر منظورتون باهنر شیراز هست که امسال افزایش ظرفیت فوق العاده ای داره حداقل در گروه برق که من چک کردم و راحت میتونید وارد بشید البته گمانه زنی های میشه در مورد علل این افزایش ظرفیت که معلوم نیست دقیقن علتش چیه!
به نظر شخصی من تمرکزتون رو بزارید روی دو سه تا درس ضریب دارتون....
من فکر میکنم کتابخونه بهتر جواب میده تا خونه بازهم به خودتون بستگی داره
یه چیزی هم بگم اگر میخوای بیای باهنر باید قید سر کار رفتن هر روز صبح تا ظهر رو بزنی دیگه خودت حتما شنیدی اوضاع اساتید چطوره.... حالا اگر دو سه جلسه نیای شاید مشکلی نباشه اما اینکه بخوای به اصطلاح اموزش از راه دوری درس بخونی نمیشه البته به رشته شما هم ربط داره
سلامنقل قول:
اینکه توی خونه بخونید یا کتابخونه بستگی به خودتون داره.
برخی افراد هستن اصلا تو خونه نمیتونن بخونن و حتما باید برن کتابخانه و
برخی هم هستن که توی خونه هم فضا برای خوندن شون مناسبه و ترجیح میدن تو همون خونه بخونن.
در مورد سن و سال که اصلا نگران نباشید.
من خودم غیر انتفاعی میخونم و تو کلاسمون 3 نفر هستن که بالای 50 سال هستن (که اینا همه شون زن و بچه دارن و حتی یکی شون نوه هم داره :دی) و حدودا 10، 12 نفر هم بالای 28 سال سن دارن و هیچ مشکلی هم براشون پیش نمیاد.
هرچی به داداشم گفتم ثبتنام نکرد
رشته ی تربیت بدنی میخونه
گفت دانتشگاه درست حسابی نداره واسه تربیت بدنی
راست میگفت ؟
ممنون بابت راهنمایینقل قول:
مدرک غیر انتفاعی کارشناسی چجوریاس ؟
مدرکش اعتبار داره ؟
خیلی دوست داشتم دولتی قبول شم٬
اما نمیدونم غیر انتفاعی و دولتی تفاوتی هم غیر از رتبه علمی با هم دارن یا خیر٬ و یا اینکه آیا مدرک دولتی برای کار اولیت داره یا خیر.
من کامپیوترم٬ شما رشتتون چیه و هزینه هر ترم به طور میانگین چقدره
با تشکر
پست شما رو الان دیدمنقل قول:
رشتم نرم افزاره٬ و درست حدس زدید میخام بیام باهنر و اینجور که من فهمیدم ظرفیت از ۷۲ نفر به ۱۴۰ نفر افزایش پیدا کرده که امیدمو نسبت به قبول شدن در باهنر بیشتر کرده
به نظرتون بومی بودن میتونه تاثیری روی درصد قبولی توی شهر خودت بزاره ؟
معدل چی ؟ اونم تاثیری روی درصد قبولی داره ؟
در مورد کار هم٬ کارم جوری هست که در روز باید حتما ۴ ساعت سره کار باشم٬ اما این چهار ساعتو هر وقت دلم بخاد میتونم برم٬ صبح٬ ظهر یا بعد از ظهر که فکر نمیکنم برای کلاس هام مشکلی پیش بیاد
ممنون از توجهتون.
من فکر میکنم بومی بودن میتونه تاثیر داشته باشه اما ندیدم جایی اعلام بشه رسمن ...با توجه به اینکه اکثر دانشجوها بومی نیستند و با توجه به مشکلات کمبود خوابگاه احتمالا مرکز از پذیرش دانشجوی بومی بیشتر استقبال میکنهنقل قول:
در مورد معدل هم فکر میکنم تاثیر داره
اگر وقت بزارید به نظر من راحت قبول میشین شک نکنید دو سه تا درسی که بیشتر ضریب داره رو هدف قرار بدین و از همین الان شروع کنید به خوندن .. عمومی ها هم که میتونید احتمالن از دانش قبلی یه چند تایی تست بزنید
... فقط و فقط تو کنکور منفی( یا شانسی) تست نزنید
خوب اینجوری که دیگه مشکلی نیستنقل قول:
در روز باید حتما ۴ ساعت سره کار باشم٬ اما این چهار ساعتو هر وقت دلم بخاد میتونم برم٬
سلام دوستان من احتمالا بهمن کاردانی تمام کنم فرم کنکور پر کردم و هم نیمسال اول زدم هم دوم اما دانشگاه ها خیلی کمی نیمسال دوم پذیرش دارن به نظرتون اگه نیمسال اول قبول شم باید مرخصی بگیرم یا هر وقت برم قبول میکنن حالا یا دولتی یا غیر انتفاعی
به نظرم این که دانشگاه درست و حسابی باشه یا نباشه تو اولویت نیست.نقل قول:
مهم دانشجوئه که بخواد درست بخونه.
اگه دانشجو، واقعا بخواد درس بخونه براش فرقی نمی کنه که کجا داره می خونه؛ دولتی تهرانه یا غیر انتفاعی شهرستان!
من الان دانشگاه هایی که برای تربیت بدنی ورودی میگیرن رو نگاه کردم، دو سه تا دولتی داره و بقیه اش هم غیر انتفاعی و اگه میخواست میتونست راحت قبول بشه.
البته چون من رشته ام تربیت بدنی نیست، شاید اطلاعاتم از وضعیت دانشگاه های تربیت بدنی درست نباشه.
والا چی بگم!نقل قول:
یه عده میگن نه مدرک به درد بخوری نداره و ارزش نداره و یه عده هم میگن مدرکش خوبه! (خودمم نمی دونم:n02:)
+
منم رشته ام کامپیوتر - نرم افزاره و غیر انتفاعی می خونم
و هر ترمی هم میانگین 900.000 تومن شهریه میدم! (ثابت + متغیر)
البته امسال دوباره کنکور دادم که دولتی تهران (شمسی پور) قبول شم!
+
بومی بودن تو قبول شدن سهمیه داره قطعا همچنین معدل دوره کاردانی هم تاثیر داره تو قبول شدن!
اگه مطمئنید که ترم بهمن فارغ التحصیل میشین نباید نیمسال اول رو می زدید.نقل قول:
چون اگه نیم سال اول قبول شین و از اینور فارغ التحصیل نشین، مرخصی نمیدن و قبول تون کان لم یکن میشه! (البته اگه پارتی داشته باشین مرخصی هم میدن :n02:)
فقط دنبال مدرکهنقل قول:
اکثر درساشو حتی یه کلمه هم نمیخونه میره با استادا صحبت میکنه نمره میگیره
بهش میگم بری دانشگاه تهران مرکزی بهت نمره نمیدن
اما اصلا گوش نمیده
خوب دیگه!نقل قول:
با این تفاسیر براش چه فرقی می کنه کدوم دانشگاه باشه.
برای کسی دانشگاه مهمه که میخواد 4 تا چیز یاد بگیره و براش مهمه که این دانشگاه استاداش کیا هستن، چطوری درس میدن یا ...
+
حالا که دیگه فرصت ثبت نام تو سراسری گذشت اما پیشنهاد می کنم اگه دنبال مدرکه و مدرک داشتن براش مهمه بره آزاد ثبت نام کنه که بدون کنکور ثبت نام می کنن!
ثبتنام بدون کنکور دانشگاه ازاد واسه ترم بهمن چه تاریخی شروع میشهنقل قول:
دقیقا اطلاع ندارم؛نقل قول:
تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بپرسین، زودتر جواب می گیرین.
البته دانشگاه داریم تا دانشگاه :n02:نقل قول:
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه نوبت اول قبول بشین، یجورایی بعنوان تکمیل نبودن پرونده ، ثبت نام تا آوردن بقیه مدارک به تعویق میفته ( یجورایی همون مرخصی ) کلا گرفتاری داره
غیر انتفاعی هم تا جایی که من دیدم با دانشجو راه میان
دیگه مجبور بودم نوبت اول بزنم چون کلاً نوبت دوم 5-6 تا بیشتر نبود
زمان کنکور کی هست ؟
رشته نرم افزار
16 مرداد 1394نقل قول: