خوب سوني اگه Ps move رو بيرون نميداد عقب مي افتاد اما نبايد فراموش كرد كه بازي هايي با گرافيك بالا روي Moveجالب تره:10:نقل قول:
Printable View
خوب سوني اگه Ps move رو بيرون نميداد عقب مي افتاد اما نبايد فراموش كرد كه بازي هايي با گرافيك بالا روي Moveجالب تره:10:نقل قول:
دقیقا درسته ، ولی انتظار شخص من از کمپانی مثل سونی که یک چیزی مثل این ها رو تولید کرده :نقل قول:
کد:http://www.sony.co.uk/hub/rolly-dancing-mp3-player
خیلی خیلی بشتر بود . مثلا همون لینک اول Mp3 پلیر رقصان سونی . یک نو آوری یونیک هست . امیدوارم سونی هم یک نو آوری مثل نتال در مورد کنسول خودش رو کنه :40:کد:http://support.sony-europe.com/aibo/1_1_3_aibo_story.asp?language=en
من بالاخره بتمن رو خريدو و خوشبختانه اين بار سالم به دستم رسيد---آكبند هم هستش---50 تومن---گفتم تا 3 نشه بازي نشه---
دوستان چنتا سوال داشتم من قراره یکم یادوم ماه بعدیکps3بخرم حالااین نوع جدید 3که نسخه ی 45 نانومتری چیپ RSX جایگزین نمونه ی 65 نانومتری شده است که میادازکجابفهمم که 65نانومتری نیست اونی که خریدم بعد نظردوستان درموردledسامسونگ سری8چیه واسهps3می خوام (بهترین تلوزیونledواسهps3چیه ممنون)
نقل قول:
تبریک میگم بلاخره به معشوقت(بت من)رسیدی!
---------- Post added at 10:03 PM ---------- Previous post was at 10:02 PM ----------
آخه اگه بخوام به مانیتور وصل کنم چی؟منظورم با کابل hdmi to dvi ه!نقل قول:
ببخشید ps3 من مشکل پیدا کرده میخواستم ببینم کجا ببرم برای تعمیر ادرس دقیق بگید لطفا
چه مشکلی پیدا کرده؟بگو شاید کسی بتونه کمکت کنه!نقل قول:
سلام بچه ها ...
من تازه ps3خریده ام. چند ساعت میتوان بطور مداوم با آن بازی نمود؟
سلام داش
منم تازه خریدم،روزایی که امتحان ندارم 20 ساعت بازی می کنم راحت!!روزایی هم که امتحان دارم 5-6 ساعت.کلا هم مداوم بازی می کنم.به نظر چیز محکمی میرسه:31:
بدبخت صدا هم ازش در نمیاد.فقط کار میکنه.
اگه منظورت 3 چراغ شدن و...هست اصلا این چیزا حالیش نیست:27:!البته یه حالت داره که خیلی کم پیش میاد!فکر کنم چراغش زرد بشه!نقل قول:
به اون بدبخت رحم نمی کنی به چشات رحم کن!20ساعتتتتتتتتتتتتتت:18:نقل قول:
برای اطمینان بیشتر از محکم بودنش چندتا محکم باآجر بکوب تو مخش!ببین آخ میگه؟نقل قول:
به نظر چیز محکمی میرسه:31:
راستی شما 2 نفر لاغر مردنی دارین یا تپل؟
اوصولا سونی یه چیزی میسازه عمریه :31: این سوسول باری ها هم حالیش نیست
;اگه ديسك بازي هميشه تو دستگاه باشه ايرادي داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این لامپ زردی که میگی کجاش هس حالا ؟نقل قول:
چشم چیزیش نمیشه،تجربش زیاده. بزار تابستون برسه،آمار بازی کردنمو شبانه روزی اعلام میکنم(مثال:دو روز و 5 ساعت:31:)نقل قول:
خیلی مراقبشم از این نظر،گرمش نباشه،جاش خوب باشه،خاکی نشه...نقل قول:
اسلیم 120 دارم.قابل شماهم نداره.
همون سبزه زرد میشه...نقل قول:
منظورم اينه كه اگه ديسك بازي رو اصلا خارج نكنيم وقتي هم كه دستگاه رو خاموش ميكنيم داخلش بمونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه اشکالی نداره!فقط وقتی دیسک توشه جابهجا نکن!نقل قول:
همون چراغ سبزه!نقل قول:
این لامپ زردی که میگی کجاش هس حالا ؟
شما رسما بازی قورت میدی!نقل قول:
چشم چیزیش نمیشه،تجربش زیاده. بزار تابستون برسه،آمار بازی کردنمو شبانه روزی اعلام میکنم(مثال:دو روز و 5 ساعت:31:)
آخی!!!چقدر مراقبشی!مال من در معرض اوناع گرد وخاک و دوده!نقل قول:
خیلی مراقبشم از این نظر،گرمش نباشه،جاش خوب باشه،خاکی نشه...
اسلیم 120 دارم.قابل شماهم نداره.
صاحبش قابل داره!:11:
این سوال رو نمیشه 100% بهت جواب داد.همش بسته به تجربه وشانس هست.نقل قول:
خب اگه دستگات خیلی دیر به دیر روشن میشه سی دی رو در بیار .خیلی سخته؟:31:
چون ممکن دستگات کتون بخوره یا یادت نباشه کج و راستش کنی اونوقت به لنز آسیب میزنه
البته مگنت های درایو هم در گیر این قضیه هستن وقتی سی دی تو دستگاه و ممکنه از حالت کالیبره
یا تنظیم خارج بشه که دردسر واست داره.در کل بهتره سی دی رو در بیاری...
بازم بسته به شانس و سلیقه خودت تو نگه داری دستگاهه
اقا من شنیدم اگه دیسک تو دستگاه بمونه باعث میشه خاک رو لنز نشینه ولی نمیدونم چقدر صحت داره.:20:
اه!بسیار ضعیف شده 70 نفر!!!!:2:
:31:نقل قول:
اگه همچین چیزی صحت داشته باشه همه هوش مهندسای سونی کشکه دیگه.
نه داداش این حرفا همه رو شکمی هست خیلی ها از این تزا میدن شنونده باید عاقل باشه.البته بلا نسبت شما:11:
اصلا بگو 70 میلیون نفر.آیا از کنسول محترم و بزرگ سونی چیزی کم میشه.نقل قول:
مطمئن باش اگه جای ps3 یه مدل bmw هم بود همین رای هارو شایدم بیشتر میدیدی.
این خصلت ایرانی هاست. مثل قضیه گربه و گوشته:31:
روزی که 3 حک بشه قیامتی میشه که نگو.همه اینا که سنگ 360 به سینه میزنن میرن 2 تا 2 تا ps3 میخرن.
مثال گربه وگوشت رو گل گفتی.:27:
ربطي نداره:10:اگه دقت كني روي ورودي درياو دستگاه دوتا لبه نرم اسفنج مانند هست كه اونا خودشون از ورود گرد و خاك 90 درصد جلوگيري ميكنه كه اين تكنولوِ ژي اسمشExplodeهست اول هم توي ظبط هاي ماشين سوني استفاده شده:11:نقل قول:
اتفاقا من چند روز پيش يه همچنم پستي نوشتم اما پاكش كردم به دلايلي!!!ولي واقعا حرف حق زدي---نقل قول:
من يه ال سي دي واسه PS3 ميخوام كه از اين مدل خيلي خوشم اومد و تصميم هم گرفتم بخرم---چون خروجي صداي اپتيكال داره و زمان پاسخگوييش 3 ميلي ثانيه و ظاهر زيبا و غيره--اما متوجه شدم كه فول اچ دي نيست!!!رزوليشن 1030 و 720 هست حدودا!!!بايد برم سراغ يه مدل ديگه---حيف شد---700 تومن قيمتش
SAMSUNG 32C450
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
full hd هم داره ولی 200 تومن گرون تره.ولی شنیدم بدون گارانتی 700 تومن میشه خرید.نقل قول:
ظاهرش مثل همينه؟؟؟
اینم عکسش+مشخصاتنقل قول:
samsung series 6 32b690
full hd 1080p
contrast 100,000
100HZ
hdmi x4
dvi
lan
usb x2
و...
خودم "40 دارم خیلی راضیم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تصميم گرفتم اينو بخرم---چون طبقه پايين هم همينو داريم تست كردم خوب بود---
کد:http://www.samsungcenter.ir/shop/product_info.php?products_id=313
سلام بچه ها ...
آخرین آپدیت ps3 چیه ؟؟؟
همونیه که با هوی رین بود ؟
خیلی ممنون
update 3.30 بود.طبق گفته سایت Ps3news قراره که آپدیت بعدی 22june ( تا 3،4 روز دیگه) برسه.نقل قول:
اسمش Update 3.40 و قرار که قابلیت voice chat در حین انجام بازی با Ps3 رو فراهم کنه.
خواهش میکنم:46:
دوستان واسه سه و360تلوزیونledسری8سامسونگ خوبه بخرم سونی تلوزیونledسه بعدی داره قیمت وایکه بخرم یانخرم
دوستان می خوام می خوام بعد از کنکور کنسول بگیرم ولی 2دلم واقعا نمی دونم چی بگیرم اولا قیمت بهم بدین و فقطم می خوام فوتبال و ماشین بازی کنم خواهشن از روی تعصب بهم نگینا.بنظرتوم ps3 ارزش داره؟؟؟ همون روزه اول خرید 500 تومن پیاده می شم؟؟؟بعد از نمایندگی سونی بگیرم خوبه؟؟؟
شما اگه میخوای فوتبال و ماشین زیاد بازی کنی و قیمت بازی ها که از 10 تومن شروع میشه تا 120 تومن برات فرقی نداره شک نکن پی اس 3 بهترین انتخابه.نقل قول:
چون فوتبال فقط با دسته 3 میشه بازی کرد 360 حداقل منو دیوانه کرد.
ماشینم که دیگه جای حرف نداره گرانتوریسمو 5 چند ماه دیگه میاد و دیگه تموم...:5:
نمایندگی هم من پیشنهاد میکنم نگیر از جاهای دیگه بگیر.چون این کنسول هیچ مشکلی نداره که بخوای به خاطر گارانتی پول بدی.
مرسی از راهنماییت حاالا فرق قیمت نمایندگی با جای دیگه چقدره؟؟؟نقل قول:
الان ۲۵۰ گیگ تو بازار بین ۳۷۰ تا ۳۷۵ هست نمایندگی رو نمیدونمنقل قول:
مرسی از راهنماییت حاالا فرق قیمت نمایندگی با جای دیگه چقدره؟؟؟
ممنون با این حساب بعد از کنکور آزادم می رو می خرم yeeeeees یه سوال دیگه داشتن هارد بالا چه حسنی داری اصلا به چه درد می خوره مگه نباید cd بزاری بازی کنی ؟210 بهتره؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
درسته شما ديسك ميزاري بازي ميكني اما يه قسمتي از بازي ها براي سريعتر لود شدن توي هارد كپي ميشن كه هرچي هارد شما بيشتر باشه ميتوني اطلاعات بيشتري ذخيره كني و نياز نيست اطلاعات قبلي رو پاك كني تازه ميشه خيلي چيزا ريخت توي پلي3 و استفاده كرد:10:نقل قول:
مث اینکه داره کپی خور میشه !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا 1 چیزایی هست یعنی جدی جدی حک شد...؟!!!:34:
کد:http://www.ps3news.com/
سلامنقل قول:
شما فيلم بلوري اورجينال ميبينيد؟ چگونه تهيه ميفرمائيد؟