از همه دوستاني كه من را راهنمايي كردن واقعا سپاسگذارم
Printable View
از همه دوستاني كه من را راهنمايي كردن واقعا سپاسگذارم
خواهش می کنم دوست عزیز.نقل قول:
ببینید همون طور که گفتم تو رده ی 19 اینچ ها کفه ی ترازو به نفع LG هستش.من شخصا از مدل L1980Q خیلی Review های خوبی خوندم و با توجه به قابلیت هاش یک مدل عالی به شمار میاد ولی متاسفانه قیمت دقیق ندارم.نقل قول:
از سامسونگ ،سری 2032 و 2232 خیلی عالی بودند و حالا سه مدل NW/BW/CW 1932 اومده که از همون طراحی و نسله ولی تازه اومده و من از کیفیتش خبر ندارم امکان داره مثل دیگر مانیتور های این سری خوب از کار دربیاد ممکن هم هست نه. من شنیدیم مانیتورهای ساخت سام سرویس فقط گارانتی تعویض دارن و از اونجایی که این سری جدید 1932 هم گارانتی تعویض دارن شرط می بندم که این مدل ها هم مثل همون مدل های دیگه 1931- که در بازار جهانی بسیار خوب از کار درآمدند - در ایران به مرحمت پنل های بی کیفیت C که سام سرویس مونتاژ میکنه خراب در بیاد.بنابراین باید جویا بشین که این مدل های جدید 1932 کجایی هستند.
والا من خودم 2032 دارم و وقتی چندتا پیکسل سوخته پیدا کردم و رفتم سراغ فروشنده، به چند جا حتی تهران زنگ زد و گفت که 7 تا رو تعویض می کنن ولی در مورد ال جی درسته 3-4 تا رو تعویض می کنن. بنابراین گارانتی ال جی یک جورایی حتی بهتره (قدمت مادیران خیلی بیشتر از سام سونگه)نقل قول:
شما از همون نرم افزار استفاده کن و همون جا مانیتورو تست کن.پیش یک فروشنده ای برو که خوش اخلاق و باحوصله باشه و حتما مطرح کن که می خوای همون جا تست کنی. یه چیزی هم بهت بگم که سخت نگیری 90 درصدشون حداقل یک دونه رو دارن. سخت نگیر.
در اصل هیجوری:31: ولی شرایط بازار همینه که بهت گفتم. شما باید ماینتورو باز کنی و شاید چندین روز باهاش کار کنی تا ضعف هاش دستت بیاد.این یکی از ضعف های سامسونگه که یک مدلو با چند پنل میزنه.ال جی این مشکلو نداره.نقل قول:
اتفاقا هر کسی تو بازار می خواد خرید کنه با این مشکلات مواجه میشه ولی مهم اینکه آدم با چشمهای باز خرید کنه. اگه تونستی چند تا Review از سایت هایی مثل trusted review و دیگر سایت ها بخون البته به بعضی هم اعتماد نکن مثلا c-net بعضی کالا ها رو می کوبونه و بعضی ها رو هم بی خود تعریف می کنه.نقل قول:
چرا اختلاف قیمت 8800GTS 512mb با برند کلاب نسبت به سایر برندها اینقدر زیاده؟!!!قیمتش با این برند 310 تومنه در صورتی که برندهای دیگه حداقل 100 تومن گرونتر از اینه!!!!مثلآ ایسوز 440 تومنه!!
چون قیمت واقعیش 240 دلار هست و البته یک کارت از رده خارج به حساب میاد.نقل قول:
سلام دوستان عزیز
من قصد دارم یه مانیتور 24" بگیرم...
نظر خودم روی دل 2408 هست که تقریبا بهترین هست تو 24" فقط مشکل هزینه اش هست که 600دلار هست
کسی این رو ایران ندیده؟
سلام
من قصد SLI کردن دارم با گرافیک XFX Geforce 8600GT 1GigDDR2 میخواستم بدونم با این گرافیک اگر گرافیک دقیقاً مثل همین بندازم میزان بازدهی SLI بالا میره یا یک گرافیک XFX Geforce 8600 DDR3 بهتر جواب میده؟/؟؟؟
و سوال دیگه که آیا گرافیک دوم هم باید GT باشه مثل اولی یا اینکه GTS رو هم میتونم استفاده کنم؟
شرمنده یک سوال دیگه هم داشتم آیا میتونم از برندهای دیگه همین مدل رو استفاده کنم؟ مانند Asus و ..... برای گرافیک دومی که قصد خرید دارم
SLI برای رزولیشنهای خیلی بالا کاربرد داره و پرفورمنس مناسبی نداره مخصوصا در کارت ضعیف مثل 8600 . بهتره به فکر 4850 شرکت AMD ATI باشید که قدرتمندتر از دوتا 8600 جی تی هست.نقل قول:
سلام
من قصد SLI کردن دارم با گرافیک XFX Geforce 8600GT 1GigDDR2 میخواستم بدونم با این گرافیک اگر گرافیک دقیقاً مثل همین بندازم میزان بازدهی SLI بالا میره یا یک گرافیک XFX Geforce 8600 DDR3 بهتر جواب میده؟/؟؟؟
و سوال دیگه که آیا گرافیک دوم هم باید GT باشه مثل اولی یا اینکه GTS رو هم میتونم استفاده کنم؟
شرمنده یک سوال دیگه هم داشتم آیا میتونم از برندهای دیگه همین مدل رو استفاده کنم؟ مانند Asus و ..... برای گرافیک دومی که قصد خرید دارم
تشکر دوست خوبم اما من قدرت خرید 4850 رو ندارم و این کارت رو هم تازه خریدم و مادربردی هم که دارم SLI هست پس به صرفه برای من خرید یک گرافیک ارزون قیمت 8600 هستنقل قول:
باز هم ممنون
دوستان اگر ممکنه سوالات من رو پاسخ بدهند متشکرم:20::20:
با سلام خدمت همه دوستان
من میخوام یک 8800gt خوب بخرم فقط با برند مشکل دارم .(zotac,bfg,sparkle,xfx,inno3d,evga,gainward)
به نظرشما کدام برند بهتره که پول بابتش خرج بشه ؟؟؟؟؟؟؟
bfg که قیمت بالایی داره خوبه ؟ یا همین gainward و inno3d ?
ممنون میشوم اگر جواب من را به طور واضح دهید.:10:
قبلا هم گفته بودم، شما با SLI کردن این کارت نهایتا 5 درصد افزایش Performance خواهید داشت... حالا این 5 درصد بشه 4 یا بشه 6 فرقی می کنه؟نقل قول:
حتما باید از یک 8600GT دیگه استفاده کنید، برندش هم مهم نیست.
منظورتون از رده خارج چیه؟نقل قول:
اخه من همین گرافیک رو دارم خیلی هم عالی جواب می ده
یه سوال؟
فرق پردازشگر 8800gts مثلا کلاب با کمپانی های دیگه چیه؟
اگر فرقی ندارن چرا قیمتشون تو ایران اینقدر مختلف هست؟
با توجه به اینکه خارج از ایران هر جا بری قیمت تمام کمپانی ها یکسان هست(تو اینترنت سرچ کنین ببینین)
ایا این نشان دهنده طمع بیش از حد بسیاری از وارد کننده ها نیست؟؟؟
.....
از رده خارج یعنی دیگه تولید نمیشه و جایی توی Roadmap های NVIDIA نداره... یعنی کارتهای بهتر با قیمت کمتر وجود دارند و جایگزین این کارت شدند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آیا XFX - GeForce 8800 GT - 512MB / XXX که در Rayansaba دویست و هشتاد هزار تومان ، قیمت داره ، Overclock شده ؟؟
اگه Overclock شده و اگه بخوام اون رو بخرم ، آیا باید نگران سیستم خنک کنندگی اون هم باشم؟؟
با سپاس
سلام به دوستان و مديران عزيز
من مخوم يك كارت گرافيك در رنج 150 هزار تومان و يك مانيتور ال سي دي در رنج 270 هزار تومان بخرم پيشنهاد شما چيست لطفا كمكم كنيد؟؟؟
نقل قول:نهنقل قول:
گه Overclock شده و اگه بخوام اون رو بخرم ، آیا باید نگران سیستم خنک کنندگی اون هم باشم؟؟
280 تومن واسه ميخواي پاي اين پول بدي HD 4850 بخر كه خيلي سرترهنقل قول:
آیا XFX - GeForce 8800 GT - 512MB / XXX که در Rayansaba دویست و هشتاد هزار تومان ، قیمت داره ، Overclock شده ؟؟
پردازشگر ها که یکین . ولی مثلا چیپ های مورد اسفاده . گاهی اوغات خنک کنده ها و... هم در قیمت تاثیر دارننقل قول:
تا حدی به خاطر وارد کننده هاس . البته اسم کمپانی ها هم بی تاثیر نیست
نقل قول:کارت گرافیک رو میتونی nvidia geforce 9600gso بگیرینقل قول:
مانیتور هم میتونی W1952 از LG رو بگیری
آخه چیپست سیستم من اینتله. اون وقت مشکلی نداره که از ATI استفاده کنم چون معمولا ATI رو برای AMD میبندن؟نقل قول:
تازه، من گفتم که قیمتش 70 تومن بیشتر نباشه اما این کارت رو تو رایان صبا زده 108 تومن یعنی 40 تومن بیشتر از بودجه من؟
لطفا یه کارت گرافیک مناسب بهم معرفی کنین.
ممنون
سلام یه سوال کوچیک یه نفر تو تهران 8600gt ddr3 256 ا برد giga را میده 102 در صورتی که این گرافیک با همین برد توی اصفهان که من زندگی می کنم 120 تومانه ؟!؟1؟
به نظرتون فرقی دارن این دو تا یا این 18 تومان به خاطر تفاوت قیمت اصفهان و تهرانه یا اینکه تهرانیه داره چرت میگه؟
برد گیگا خوب هست راستش من دنبال ارزونترین بودم تو اصفهان زیر 117 نبود توی تهرانم 2 و 3 مدل ÷یدا کردم که این از همه ارزون تر بودکسی ارزون تر سراغ داره تو تهران ؟ اگر داره میشه شماره طرف را خصوصی برام بفرستید اخه برادرم تهرانه فقط نمی تونه بره بگرده برای همین اگه جایی مشخص باشه می تونه برام بگیره بفرسته
ممنون می شم راهنماییم کنید
اينطور كه من از دوستان شنديم تو اصفهان قطعات كامپيوتر خيلي گرونه هر برندي بود بگير فقط DDR3 باشه اگر هم پولت برسه حدود 140-150 كه 9600GSO حدود دوبرابر اين قدرت دارهنقل قول:
okنقل قول:
شما در مورد خنک کننده ها یا چیزای جزئی دیگه درست می فرمایید اما حداکثر تفاوت قیمت اونا 10 دلاره نه 100000 تومن .:18:
من می خوام بدونم چرا کارتی که قیمتش 150 دلار هست رو یه وارد کننده ایی مده 240000 تومن
تازه کمپانی سازندشم خیلی اشغاله(نمی خوام اسم بیارم ):41:
معمولا 90 درصد وارد کننده های ما محصولات رو مستقیم از تولید کننده نمی خرند، بیشتر محصولات رو از بازار کشورهای دیگه تهیه می کنند. این محصول یک بار روش Tax و هزینه باربری پرداخت شده و یک بار دیگه باید تا ایران حمل بشه بعدش هم هزینه گمرک و ... این وسط شاید باز هم دست یک واسطه دیگه قرار بگیره و قیمتش باز هم بالاتر بره.نقل قول:
مثلا همین محصولی که توی سایتهای فروش 150 دلار قیمت داره شاید فقط 200 دلار برای اون وارد کننده هزینه داشته باشه... حالا بسته به اینکه چقدر قراره سود کنه قیمتش رو تایین می کنه.
اره گرونه ولی فکر نمی کردم 18 هزار تومان !:18:نقل قول:
÷ولم که نمی رسه می خواستن 8400 gs بگیرم با 60 تومان دیدم افتضاحه 8500 gt هم همین طور بود خورده خورده اومدم بالا دیگه واقا برام مقدور نیست فقط اگر دوستان تهرانی قیمت دارند و یا شماره مغازه ای چی زی دارند برام به صورت خصوصی بفرستند تا به برادرم بگم بره بخره ممنون می شم
من قصد خرید 8800GT رو دارم ، در این مورد یک سوال داشتم.....
داخل خونه ی ما سه تا بازی خور نسبتا حرفه ای وجود داره ، طوری که قطعات کامپوتر ما فقط در روز پنج ساعت استراحت می کنند ، این در حالی است که قویترین بازی ها رو در حال بازی هستیم.
آیا شما صلاح می دانید که از انواع Overclock شده ی این نوع کارت گرافیک موجود در بازار خرید کنیم؟ یعنی با این شرایطی که داریم ، به نظر شما بهتر است از فرکانس پایه استفاده کنیم یا از فرکانس های بالا تر ( مثلا فرکانس 650Mhz یا 670Mhz ) ......چون هر چه قطعه بیشتر Overclock بشه ، مسلما در دمای آن بیشتر تاثیر داره (و همچنین در عمر آن)
اصلا نگران اين موضوع نشو كارتهائي كه كارخونه اوركلاك ميكنه سيستم خنك كاريش بر اساي اوركلاك طراحي شده و هيچ جاي نگراني نيستنقل قول:
قدرت کارت گرافیک 8800gt البته اورکلاک شدش در حد کدوم کارته؟در این حالت از 8800gts قویتر میشه؟
بله کاملاً درسته ولی خوب نود درصد یکم زیادهنقل قول:
نمونه بارزش شرکت سازگار ارقام هست که تا جایی که من میدونم هیچ گونه نمایندگی رسمی از شرکتی نداره
ولی خوب محصولات متنوعی رو وارد میکنه
یکمی دست نگه دار یه 4850 بگیر بیتره .نقل قول:
این 4850 کی به ایران میاد ؟؟؟
اين سايت هم قيمت (البته براي ايران كه وضعيت فرق ميكنه بايد با عدد حداقل 100 جمع كنيد تا پول ايران بشه) خوب قيمت كه به درد ما نميخوره ولي تمام كارتهاي جديد تو اين سايت هست و خوبيش اينكه ميتونيد همه چيزايي رو كه در مورد اون كارت لازم داريد بدست بياريد حتي ميزان مصرف و ميزان رم خلاصه هرچيزه ديگه اي!کد:http://www.tigerdirect.com
سلام دوستان من می خوام مانیتور Lcd بگیرم چندتا سوال داشتم
1-به نظر شما اساتید واید بگیرم یا معمولی؟ (برای بازی و فیلم و ...)
2-مانیتور 17 واید با معمولی فرقش فقط اینه که اون وایده پهنتره یا اینکه چون واید هست ارتفاهش کمتر ولی پهنتره ؟ (آخه خونه یکی از آشناها تلویزیون 32 واید داشتن دیدم مثله اینکه اندازه 29 بود که پهنش کرده بودن !!!
فعلا جواب این سوالاتمو بدین ممنون میشم .
17 واید تو بازار نداریم از 20,22,24,19 اینچ واید داریم تو بازار , بله از نظر ارتفاع یه مانیتور مثلا 19 اینچ واید تقریبا , تقریبا ارتفاعش با یه مانیتور 17 اینچ معمولی یکیه ولی از عرض خوب در عوض فضایه خیلی بهتر و بیشتری داره . برای فیلم که خوبه برای بازی هم الان دیگه تمام بازیها رزولوشن های واید رو دارن برای کار کردن تو محیط هایی مثل ویندوز ویستا یا برنامه هایی که چند پنل کنار هم هم دارن ایده عال هست . کلا به نظر من مانیتور واید خیلی بهتره .نقل قول:
با عرضه سلام خدمته دوستان...
میخاستم واسه کارته گرافیک بینه 300 تا 340 هزینه کنم.. یکمی گیج شدم. نمی دونم ati یا nvidia ؟؟؟
کدوم performance بهتری میده؟؟!!
لطفا در صورته جواب دلیل هم بگید با جزئیات و ذکره منبع یا مثلا review....
اصلا این پول به sli یا crossfire می ازه یا...؟!! ممنون.
خوب اگه میشه اساتید یکسری مانیتور 19 واید و 17 معمولی رو معرفی کنن همراه با قیمتشون ... تا ببینیم چی میشه!!!
صبر كن تا ATI HD 4870 بياد كه همقدرت NVIDIA GTX260 هست منتها 100 دلار ارزونتره يعني 300 دلارنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
آقا به نظرتون تو رنج قيمت 300 350 بهترين مدل lcd وايد تو بازار چي هست؟
ممنون
ممنون.. اما من فرصته انتظار ندارم:46:..نقل قول:
صبر كن تا ATI HD 4870 بياد كه همقدرت NVIDIA GTX260 هست منتها 100 دلار ارزونتره يعني 300 دلار
در حاله حاضر پیشنهادتون چیه؟
این چطوره ASUS - EN8800GT TOP - 512M ؟؟
نظرتون رو در مورده SLI و Crossfire نگفتید.. لطفا بیشتر توضیح بدین.. اینطوری گیج تر شدم:9:
به نظر من سامسونگ 2032bwبگیر من خودم دارم ازشم راضیم.
به نظر منم بهترين كار اينه كه صبر كني چونكه تا چند هفته ديگه قيمتا شكسته ميشه اونوقت شايد پشيمون بشي.نقل قول:
صبر كن تا ATI HD 4870 بياد كه همقدرت NVIDIA GTX260 هست منتها 100 دلار ارزونتره يعني 300 دلار
حالا خودت ميدوني اما منم ميخواستم يه vga خوب بگيرم كه به من پيشنهاد 9800 gtx دادن كه الان فك كنم 350 تومن باشه اما تا يه ماهه ديگه حسابي مياد پايين.
من خودم منتظر 4870 hd هستم.
ممنوننقل قول:
به نظر من سامسونگ 2032bwبگیر من خودم دارم ازشم راضیم.
ايني كه شما ميگي 20 اينچه؟
با گارانتيه سام سرويس؟