عزيزم با ورژن جديد سكمن ميتوني هكش كني گمانم...به trk احتياج نداره...البته hellocarbide هم هيچوقت به trk نياز نداشته...نقل قول:
اگه با سيستم هم بكني بهتره...:46:نقل قول:
Printable View
عزيزم با ورژن جديد سكمن ميتوني هكش كني گمانم...به trk احتياج نداره...البته hellocarbide هم هيچوقت به trk نياز نداشته...نقل قول:
اگه با سيستم هم بكني بهتره...:46:نقل قول:
ویرایش.....
آقا این Fp2 چیه؟ چجوری میشه رو گوشی نصب کرد؟
من گوشیم N95 ، یه تم نصب کردم که مربوط به Fp2 میشه و روو گوشیم درت کار نمیکنه
سیمبین 9.3 هست.
اصلا تا همین جاشم که نصب شده خیلیله!
چون مال n96 و n78 وبقیه 9.3 هاست.
آخییییش!بالاخره آپدیت شدم.سرعت ورژن 30 مقدار خوبی از ورژن 21 بالاتره به نظرم.کلا ارزششو داشت.ولی الآن هک شده نیستم.میگم باید اول Hello Carbide بریزم بعد SecMan نصب کنم،نه؟
-----------------------------------------
نه احتیاجی نبود.SecMan 1.1 به راحتی روش نصب شد.
همون hellocarbide كارش هك هست ديگه.
از لينك من استفاده كن.
خداحافظ N95 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بچه ها امروز گوشی رو فروختم دقیقا 1 ابان خریده بودم 30 آبان یعنی امروز فروختم
بنا به دلایلی
احتیاجی به Hello Carbide نیست.Secman 1.1 راحت نصب و اجرا میشه.حتی TRK هم نمیخواد.ولی گوشی بابام رو وقتی میخواستم هک کنم نتونستم SecMan روش بریزم.فیرمورش خیلی قدیمیه،از تابستون پارسال تا حالا آپدیت نشده...نقل قول:
گفتم شاید این عکس براتون جالب باشه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقیقا 100000 کیلو بایت!البته یه دور هم قبلا دقیقا 123456 کیلو بایت رو 5700 خدا بیامرز خالی داشتم که متاسفانه عکس نگرفتم.اینم با دوربین گوشی مادربزرگم گرفتم(6070) چون ترسیدم اگه Screenshot نصب کنم حافظش کم و زیاد شه،به خاطر همین یه کم داغونه.
سلام.
من یه منشی تلفن با امکانات خوب می خوام. یه چندتا برنامه مفید خوب دیگه هم می خوام. و یه بازی شطرنج (sis). کسی سراغ
داره؟ مر30.
منشی تلفنی بهت موبی جینی و شطرنج هم Real Dice Chess پیشنهاد میکنم که تو انجمن ها سرچ بزنی پیدا میشه.ولی نمیدونم منظورت از چند تا برنامه ی خوب دیگه چیه؟
مرسی عرشیا جان.نقل قول:
میشه لینک اینا رو بدی؟ یا اگر نداری لطفاً اسم انگلیسی منشی تلفن رو هم بنویس.
منظورم هر بنامه کاربردی که میتونه مفید باشه و اکثراً روی گوشی هاتون دارین. :دی
بهترین ivcm هست ...نقل قول:
شطرنج را من دارم ولی حال گذاشتنشو ندارم.نقل قول:
برات میل کنم؟
عرشیا نه،ارشیا.عرشیا عربیه،ولی ارشیا فارسی اصیله!:46:نقل قول:
اسمش Mobi Genie هست اگه اشتب نزده باشم.تو انجمن نرم افزار بسرچ به راحتی هر چه تمام تر تاپیکشو میاره.:5:
سلام.نقل قول:
شرمنده بخدا. اشتباه از من بود. به ضم خودم بزرگترین توهین رو ه شما کردم، چون شما رو عربی صدا کردم، یعنی زبونی که آدماش پست ترین و کثیف ترین جونوران روی زمین هستن. ببخشین. VIVA PARSI. فقط پارس و پارسی
------------------
دوستان اگه لطف کنین لینک رو بزارین ممنون میشم.
راستی یه برنامه دیگه که خیلی لازمش دارم، برنماه ای هستش که من بتونم شماره هایی رو که من می خوام بهش بدم و اونم بزاره توی Black List خودش و اون شماره ها نه بتونن زنگ بزنن و نه مسیج بدن. میشه کمک کنی؟
راستی من می خوام با کابل گوشی (USB) فیلم، عکس، موسقی و . . . از روی گوشی بریزم روی کامپیوتر یا بالعکس.
چطور این کار رو بکنم؟! دقیقاً می خوام مثل زمانی باشه که از رم ریدر استفاده می کنیم!
وقتی کابلو به گوشیت وصل میکنی ، از منویی که میاد گزینه ی data transfer رو انتخاب کن ......نقل قول:
میدونم از این گزینست، اما وقتی می زنم میگه که رم نباید واسه مسیج ها باشه. منم مسیج ها رو میندازم روی گوشی، اما بعدشم بازم میگه رم توسط برنامه دیگری در حال اسفاده میباشد. گوشی رو هم خاموش و روشن میکنم، اما بازم میگه توسط برنامه دیگری در حال استفاده میباشد!نقل قول:
خوب مشخصه برنامه ای مثلا ضبط صدا یا منشی تلفنی نصب کردی ... برنامه ای که با روشن کردن گوشی دوباره میاد بالا و مانع میشه
حالا چیکارش کنم؟ از کجا بدونم چه برنامه ای هستش؟
شایدم برنامه تغیییر فونت باعث این کار بشه.
خیلی باحالی!خیلی!ببین،میگم خیلی!میفهمی یا نه؟خیلی!:10:پ.خ. هاتو یه چک بزن.نقل قول:
برای بلک لیست همون موبی خوبه.
برای مشکل رم،اول رم رو در بیار بعد گوشی رو ریست کن بعد رمو بذار توش باید شعورش برسه.
راهی هستش که این برنامه رو برای مدتی که گوشی به کامپیوتر وصله، غیر فعالش کنم؟ راستی امین (به گمونم اسمتو یادم رفته و اشتباه میگم! :دی) من وقتی فونت جدید ریختم، به گمونم فونت اصلی گوشی رو پاک کردم. میشه فونتشو بدی!نقل قول:
نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=255275&highlight=genie
مگه انجمن های دیگه رو ندیدی آخه؟همه ی اینا اونجا هست دیگه...نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=218999
آقا ارشیا :46: مر30. اما میشه در مورد این برنامه منشی، واسه قسمت بلک لیستش توضیح بدین؟ من شماره که به قسمت بلک لیست اضاف میکنم، اما بازم اون شماره می تونه به من زنگ بزنه!!!!!!!نقل قول:
جسارتا چند تومن؟؟؟نقل قول:
همننممننه؟؟؟؟نمیدونم،وقتی خودم استفادش میکردم مشکلی نداشت...یعنی اول شروع میکرد زنگ زدن به فاصله ی 0.1 ثانیه قطع میشد.نمیدونم چرا مال تو قطع نمیکنه...:13: شایدم همینو میگی؟اگه میخوای کلا گوشی زنگ نزنه امکانش تا جایی که من میدونم با برنامه حداقل نیست.حالا اون 0.1 ثانیه فرقی داره واقعا؟نقل قول:
میگم من تازه میفهمم چرا N95 رو یه زمانی میگفتن خدای گوشی ها!آخه امروز گوشی مو به دوستم قرض دادم جاش N73 Music خودشو گرفتم الآن عن قریبیه که سرمو از دست این 73 هه بزنم تو دیوار!لامصب سرعت که نداره،صفحه کلیدشم که خدا بده برکت!تنها خوبیش اینه که بر عکس 95 تمامی اعمال پرت شدن،افتادن،رو پایی خوردن،اصابت کردن،منفجر شدن،سقوط آزاد و... رو ساپورت میکنه!!!!!!!!!:46:
نه. من با اون 0.1 ثانیه مشکل ندارم. اما حتی همونم نیست. یعنی کلاً زنگ می خوره!!!!! میشه کامل در مورد ای بلک لیست توضیح بدی؟نقل قول:
ان 95 بازار اهواز : 380.000 تومان
8 گیگ : 500.000 تومان
سلام
مي خواستم بگم كه من هم مثل شما با mobigen مشكل دارم. بلك ليستش عمل نميكنه!
راستي يه مشكل ديگه هم داره! اگه فعالش كني و كسي بهت زنگ بزنه ولي پيغام نذاره و قبل از صداي بوق قطع كنه نميشه فهميد كه كي زنگ زده!!! حتي تو قسمتmiss call ها يا تماس ها نميشه پيداش كرد!!!!
يه مشكل دبگه هم من با 95 دارم. از وقتي گوشيمو آپديت كردم هر بار كه گوشيمو خاموش روشن مي كنم يا از usb در ميارم پيغام installing.... مياد ه خيلي اعصاب خورد كنه! هم سزعت گوشي رو مي ياره پايين و تقريبا تا تموم نشه هيچ كاري نميشه كرد! تازه مصرف باطري رو هم بالا برده
رم گوشي رو فرم كردم هم از كامپيوتر هم از گوشي! گوشي را با كد 7370 ريست كردم. اولش خوبه ولي به محض اينكه دو سه تا برنامه نصب مي كنم و دو سه بار گوشيمو ريست مي كنم دوباره اين installing لعنتي ميياد. جالبه كه هر بار هم پيغام مي ده بضي برنامه ها رو نمي تونه نصب و بايد از app mannager نصب بشه! ولي وقتي مي رم توapp manager مي بينم همه برنامه نصب شده !!! ميشه كمكم كنيد و بگيد چي كار كنم؟
سلام
میشه راجع به تفاوتهای n95 و n95 8g یکسری توضیحات بدبد آخه میجوام گوشی بخرم تا 350 گفتم اگه خیلی فرق ندارند که همینو بگیرم فکر کنم نسبت به قیمتش انتخاب خوبی باشه
نقل قول:والا نمیدونم مشکل شما دو نفر چیه.خودم این برنامه رو با 5700 استفاده میکردم مشکلی نداشتم ولی رو 95 تا حالا نصبش نکردم.الآن میرم یه تست بزنم جوابشو بهتون میگم.نقل قول:
نه. من با اون 0.1 ثانیه مشکل ندارم. اما حتی همونم نیست. یعنی کلاً زنگ می خوره!!!!! میشه کامل در مورد ای بلک لیست توضیح بدی؟
ديروز 02:46
در مورد مشکل مموری باید بگم که این حالت وقتی اتفاق می افته که نرم افزاری قبلا روی گوشی نصب شده باشه اما به هر علت(آپدیت،تعویض گوشی،مستر ریست،...) گوشی ندونه اون نرم افزار روش نصبه.شما یه بار رمتو با گوشی فرمت کن بعد بلافاصله گوشی رو با 7370 مستر کن ببین چی میشه.ممکنه کلا سیستم Manager بهم ریخته باشه که اینجوری احتمالا درست میشه.اگه نشد بگو ببینیم چه میشه کرد.
-------------------------------------------------------------------
خوب من موبی رو نصب کردم و شماره ی موبایل مادر بزرگمو به لیستش اضافه کردم بعد هم با اون شماره به خودم زنگ زدم،حدس بزنین چی شد؟ریجکتش نکرد!بعد ایده زدم +98 هم اولش اضافه کردم ایندفعه ریجکت کرد مثل بنز و ب ام و!نتیجه:حتما موقع اضافه کردن شماره ها +98 هم بزارین.مثلا بجای 09351234567 بزنین +989351234567 و خیالتون تخت باشه!
95 و 95 9 گیگ از نظر سخت افزاری فقط یه فرق دارن:رم(کارت حافظه نه،رم مثل رم کامپیوتر) 8 گیگ دو برابر از معمولی بیشتره که در اکثر مواقع خالی میمونه.ولی به جاش کلاسیک در دوربین داره و شیشه ی دوربینش خش نمی افته.شما اگه یه کلاسیک بگیری و مموری 8 گیگ بندازی روش از خود 8 گیگ بهتر میشه،حتی کلاسیک یک میلیمتر از 8 گیگ کوچیکترم هست.حالا انتخاب با خودته.ببین میارزه 150 تومن اضافه بدی؟نقل قول:
سلام
میشه راجع به تفاوتهای n95 و n95 8g یکسری توضیحات بدبد آخه میجوام گوشی بخرم تا 350 گفتم اگه خیلی فرق ندارند که همینو بگیرم فکر کنم نسبت به قیمتش انتخاب خوبی باشه
از نظر اجرای برنامه ها و سرعت گوشی فرق ندارند؟ آخه شنیدم 8 گیگ روونتر کار میکنه
نه عزیزم.هیچ فرقی ندارن.حالا فکر میکنی میخوام طرفداری بیخود بکنم،ولی 8 گیگ یکی از دوستام الآن اسگل هم شده،ولی کلاسیک خودم و بابام هیچکدومشون تا حالا مشکلی نداشتن.
بازم نمیشه!!!!!!!!!! :41::41::41::41::13::13::13::13:نقل قول:
8 گبگ هنگ میکنه اما من با کلاسیک مشکلی نداشتم
از این جدیدا میخریید مراقب باشید افتضاح شدن
:18::18::18:نمیدونم دیگه والا!ببین کنار اسمشون تو برنامه ضربدر داره؟بعد هم حتما چک کن چه شماره ای واست میفته همونو به برنامه بده.باید کار کنه دیگه!مگه دست خودشه؟:5::5::5:نقل قول:
برای اد کردن یه شماره تو بلک لیست من هم مثل شما مشکل داشتم اما بعد از چند روز مشکلم این جوری حل شد
؟؟؟
برای این که یه شماره تو بلک لیستتون اضافه بشه شما باید اون رو به شکلهای زیر تو بلک لیست اد کنید
989+
0989
989
09
9+
البته این مشکل مخابراته نه نرم افزار یا گوشی که کالر ای دی یه شماره رو به چندین شکل ازسال میکنه
(مثال
989132115486+
09899132115486
989132115486
09132115486
9132115486+
دوست من کجا 8 گیگ هنگ میکنه ....!!!!نقل قول:
به خدا الان من 5 ماهه دارم خدا رو شاهد میگیرم 1 بار هم هنگ نکرده ....
من با وایرلس گوشیم به اینترنت وصل میشم.بعد از دانلود فایلهای زیپ خودکار اونارو یه جایی توی حافظه گوشیم سیو میکنه .الان حافظه پر شده .چجوری و کجا باید انارو پاک کنم