ايرانسل ميتونه edge رو ساپورت كنه ...............................
پس edge تو ايران فعاله ...
Printable View
ايرانسل ميتونه edge رو ساپورت كنه ...............................
پس edge تو ايران فعاله ...
Enhanced Data Rates for Global Evolution
یک فن آوری سیگنال دهی رادیویی برای شبکه های موبایل (متحرک) نسل سوم میباشد. این فن آوری نرخ ها و حجم های انتقال دیتا را بر روی شبکه های موجود GSM / GPRS از طریق افزایش قابل توجه سرعتهای انتقال دیتا بالا می برد.
به جاي اينكه اين همه اسپم بدي ميتونستي تو يه پست اينارو بگي
آقا كسي منو راهنمايي نميكنه (5700 رو در موقع خريدش به چه چيزاييش توجه كنم؟)
دوست عزیز خودتت داری میگی نسل سوم ایرانسل نسل 2.5 ok شدنقل قول:
واقعا ممنون از اينكه انقدر كمك كرديد رفتم gsm يه چيزايي دسگيرم شد
منظور نسل سوم نیست
رادیوی ماهواره ای با gprs کار میکنه(اینترنت معمولی برای گوشی)
نه آقا! ویندوز رو سیمبین چیه؟
مثل کامپیوتر که میشه سیستم عاملهائی مثل ویندوز،لینوکس،یونیکس،داس و... رو روش نصب کرد، تو بررسی تخصصیn95 هم نوشته که میشه غیر از سیمبین که رو خودش داره، میشه ویندوز موبایل هم روش نصب کرد یعنی سخت افزار لازمه رو داره!!! حالا چه ورژنی و چه جوری نمیدونم!!!
ورژن سیمبین n95 و 5700 هم که دقیقا مثل همه با همه ی جزئیاتش!!!
نه آقا! ویندوز رو سیمبین چیه؟مثل کامپیوتر که میشه سیستم عاملهائی مثل ویندوز،لینوکس،یونیکس،داس و... رو روش نصب کرد، تو بررسی تخصصی n95 هم نوشته که میشه غیر از سیمبین که رو خودش داره، میشه ویندوز موبایل هم روش نصب کرد یعنی سخت افزار لازمه رو داره!!! حالا چه ورژنی و چه جوری نمیدونم!!!ورژن سیمبین n95 و 5700 هم که دقیقا مثل همه با همه ی جزئیاتش!!!
من اخر روی گوشی نتونستم پسورد بذارم اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
سلام دوستان کسی جواب سوال منو میدونه ؟
نقل قول:
سلام بچه ها کیفیت فیلم برداری 5700 چند فریم در ثانیه هست؟
مطمعن نيستم ولي فكر كنم 15 فريم باشه .
سلام میخواستم ببینم آیا nokia5700 را به جیب میزاری وقتی که میخوای از جیب در بیاری با گذشت زمان بین قسمت اول و قسمت دوم فاصله می افته!!!!!
ایا این راسته؟
تو یکی از سایتها دیدم نوشته بود!!!
خداوند ان شاللله شما رو براه راست هدایت کنه!!این دیگه چه حرفیه!!!8 ماه 5700 داریم با بدترین شرایط باهاش برخورد کردیم چیزیش نشده!!اون فاصله ی میلی متری هم از روز اول وجود داره برای اینکه خارها یا همون پایه های چفت کننده ی گوشی در وسط این دو طرف گوشی وجود داره!طوی نور بگیری معلوم میشه!ok??
كسي ميدونه عكسهاي sms اي كه از طريق بلوتوث يا كابل ريخته شدند رو چجوري ميشه بصورت text messege فرستاد ؟
براي من كه نشد (نه wbmp نه ota)
سلام دوستان نظر شما در باره امضای من چیست؟جواب فوری
در مورد اون ریویو GSM.ir یه نکته ی مهم دیگه هم بگم:
اگه دقت کنین نوشته که موقع عکس گرفتن باید از Joystick استفاده کرد که خیلی سخته !!!!!!!!!!!!
من فکر کنم این یارو هنوز 5700 رو تو دستش هم نگرفته باشه.
من اون موقعی هم که نداشتمش میدونستم میشه با دکمه ی Play/Pause عکس گرفت و با Forward/Rewind زوم کرد !!!!
در مورد ایرانسل هم بگم که EDGE \ نداره ولی یه سرویسی داره به نام EGPRS که سرعتش یه کم از GPRS بیشتره ولی EDGE نیست.
یه خورده شلوغه یه خورده هم ترسناک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مخصوصا دست ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نرم افزار ضبط مکالمه بدون صدای بیپ هست ؟
نقل قول:
بابا جواب این بنده خدا رو که کال ریکوردر میخواد بدید!من که روزی استفاده نکردم و گرنه حتما جوابتو میدادم عزیز دل برادر!
Menu>Setting>Phone .sett.>General>Security>Phone and SIM card>Keypad autolock periodنقل قول:
بچه ها تازگیا فیلم برداری که می کنم یه صدایی میوفته رو فیلم.انگار که داری کاغذ مچاله میکنی داستان چیه؟
سلام
كسي برنامه sms counter داره؟
رینی اسکای حالا توی اون دهاتی که میخوای بری اینترنت پیدا نمیشه که شمارش معکوس واسمون گذاشتی؟:31:نری مثل سامسونگ دیگه برنگردی
هه هه!!! اين فروم چه جالبه!!!! يار كشي كردين؟! يكي مي پرسه بعد اون يكي دوستش مي ياد جواب ميده!! و انگار اصلا سوال بقيه واسش اهميت نداره! خوش باشين !!!
من از روييدن خار بر سر بام دانستم كه نا كس , كس نمي گردد بدين بالا نشيني ها !
مگه سوال پرسیدی جواب نگرفتی؟:41:نقل قول:
سلام گوشی من قسمت زیرش شل شده و تقریبا میاد پایین .یعنی این قسمتی که می چرخه سمت راستش شل شده و اصلا لق می زنه می شه کمک کنید و راه حلش رو هم بگید ؟
یکی دیگه از مشکلات گوشی من اینه وقتی جوی استیک گوشی رو به داخل فشار می دم 2 بار میزنه بیچارم کرده
و دیگری اینکه برای عوض کردن قاب نیاز به آچار داره ؟ (آموزش تصویریش هست ؟)
قضییه ی این core player که ترفای صفحه ی 200 بود چیه؟
نقل قول:
ویدیو آموزش تصویریش دارم 42 مگ هست ...
هیچی!چیز خاصی نبود!فقط میتونی باهاش فرمت dat رو اجرا کنی!اخه این چیزیه!!کا750 هم میتونه!دی:
عزی من با کور پلیر میتونی فرمتهیی رو اجرا کنی که ان73 هم نمیتونه!چون سی پی یوشو نداره!!جاوا هم تعطیله!
دوستان رو ال سی دیم خش افتاده به نظرتون با عوض کردن قاب شیشه ی رو ش عوض میشه یا نه راستی کیبرد چی
اقا دمت گرم لینک دانلودش رو میدی خیلی ضروریهنقل قول:
سلام به همگی منم بعد یه مدت طولانی دوباره برگشتم راستی این روش روشن نگه داشتن فلاش قبلا اینجا گفته شده؟ اگه نشده من می گم:
باید بدون چرخوندن ته گوشی وارد برنامه دوربین بشین و فلاش رو روی حالت همیشه روشن قرار بدین بعد یه عکس بگیرین و وقتی فلاش زد به سرعت پایین گوشی رو بچرخونین و فلاش روشن میمونه!
نقل قول:
برین حال کنید...تقدیم به همه 5700 دارها ...در ضمن تقریبا تمام گوشی های جدید نوکیا رو هم دارم ...اگر کسی خواست...
آموزش باز کردن گوشی 5700
کد:http://rapidshare.com/files/58155616/5700_Assemble_And_Disassembly_Videos.rar
دمت گرم ولی به غیر از راپید شیر لینک دیگه ی نداری اخه راپید شر ریزیوم ندارهنقل قول:
شرمنده... ندارم !نقل قول:
علیرضا جان اولین سایتی که اینو کشف کرده (فلاش روشن موندن رو میگم)همین پی 30 ورلود بوده!کاربری به نام s-n اینو کشفید!!
کسي جواب ما رو نميده؟:41:نقل قول:
سلام عزیزان. من میخوام 5700 بگیرم ولی میگن تو سایت GSMArena گفته گوشی رنگ قرمز 5700 مشکل داره و نوکیا تو بازار داره جمش میکنه . این حرف درسته ؟ آیا همچین چیزی هست ؟
تورو خدا راهنماییم کنید .
سلام. من 5700 دارم. براي گوشيم چند وقت پيش كد قفل خودكار تعيين كردم(از 12345 به يه كد دلخواه تغيير دادم) حالا يادم رفته چيه!! بايد چيكار كنم؟ به مخابرات مراجعه كنم يا راه ديگه اي هم هست؟
يا علي