بچه ها احتمال اینکه قیمتش تا 1 ماهه دیگه زیاد بشه چقدره ... آیا کم هم میشه ؟ تغییری میکنه ؟
به خاطر کپی خور شدنش میگما ...
ممنون
بچه ها احتمال اینکه قیمتش تا 1 ماهه دیگه زیاد بشه چقدره ... آیا کم هم میشه ؟ تغییری میکنه ؟
ممنون
برای کپی خور کردن درایو باید حتما یک کارهای رو رویه مادربورد و درایو انجام بدی.. که این کارها یک جوریایی سخت افزاری میشه.. تعویض درایو هم که جدا هست و ربطی به کپی خور کردن لایتون نداره..نقل قول:
سلام
من زنگ زدم آقا پیام گفت : ما کپی خور کردنشو فقط نرمافزاری انجام میدیم ...|... بهش گفتم که جریان این سخت افزاری چیه گفت: اونا خودشون یه سخت افزار میسازن که اینکارو میکنه ولی ما فقط نرمافزاری انجام میدیم ( درایوشو عوض میکنن ) و 30 هزار تا خرج برمیداره .
من میتونم خودم نرم افزاری اینکارو کنم و دیگه هزینه اضافی نکنم ؟! میتونی آدرس تاپیکشو بهم بدی
به الاوه اینکه گفت فقط پریمیوم داریم یه قیمت 350 تا ....
ممنون
شاید منظورت رو درست نفهمیده ولی اگر گفته برات کپی خور میکنم ..پس مشکلی نیست.. همون پریمیوم 60 گیگ رو ازش بخری خیلی خوب هست.. چون امکان داره قیمتها بره بالا.. البته فکر نکنم آقا پیام این کارو انجام بده..
http://----------.com/forums/showthread.php?t=9516
100 درصد قیمت دستگاهای که درایوشن لایتون هست میره بالا و همین جوریم اونهای که BENQ هست میاد پایین و تا یک حد واسطی قرار می گیره..نقل قول:
ممنون
آقا واقا لایتون هک شده؟؟
منبع کجاست؟ کی کپی خور می کنه؟
آره بابا هک شد.. آموزش هم آقا پدرام تو سایت BC گذاشته میتونی از لینک زیر بری و بینی چه خبر هست اونجا.!
فکر کنم تا یکی دو روز دیگه همه فروشگاه ها این کارو انجام بدن.. چون کار زیاد سختی نیست..کد:http://www.----------.com/forums/showthread.php?t=19655
ممنون
آقا این جریان 3 چراغه دیگه چه کوفتیه ؟ یکی توضیح میده .
من از یکی سوال کردم میگفت مدل elite هیچ وقت 3 چراغ نمیشه .... راسته ؟
حدودا چقدر قیمت ها بالا میره و طی چه مدتی ؟
بازم ممنون
نه دوست عزیز سخت افزار انواع xbox360 یکیه همه ممکنه سه چراغه بشن که بعضی مواقع علتش داغ کردن کنسوله دلایل زیادی داره.
موفق باشید.
1- الان سه مدل جدید تولید میشه که هیچکدومشون مشکلی ندارن.. یعنی همشون یکیه و فقط وسایل جانبیشون ا هم فرق داره (آرکد،پریمیوم،الیت)نقل قول:
ممنون
آقا این جریان 3 چراغه دیگه چه کوفتیه ؟ یکی توضیح میده .
من از یکی سوال کردم میگفت مدل elite هیچ وقت 3 چراغ نمیشه .... راسته ؟
حدودا چقدر قیمت ها بالا میره و طی چه مدتی ؟
بازم ممنون
اگر شما دستگاه رو بعد از تاریخ10/2007 گیر جرزء مدل جدید ها حساب میشه .. ول اگر قل از این تارخ بخری هیچ تضمینی وجود نداره که کنسولت خراب نشه..
2- بستگی به فروشنده ها داره.. شاید حدود 50 تومن بالاتر بره..
ممنون دوستان عزیز
ببخشید که اینقده سوالای عجیب غریب میکنم . آخه میخوام جای ارتقاع سیستم اینو بخرم
یه سوال دیگه ->
این کپی خور که میگن ... این بازیهایی که توی پاساژها و وب سایتها برای فروش گذاشتن کپی هست یا اصل ... همونایی که 2700 $ تومان توی بازی سنتر به فروش میرسه ... و بازیهایی که برای دانلود توی سایتهای WAREZ گذاشتن وقتی رایتشون کنیم دیگه کپی محسوب میشه ... نه ؟
و اگه به دستگاهمون که کپی خور نباشه بزاریم اجرا نمیشه درسته ؟
سوال بعدی این baned بن کردن برای xbox یعنی چی ؟ میگن اگه بازی اصل نباشه و بخوای online بازی کنی میشناسدت و بعد بن میشی ! درست میگم یا اشتباه >؟
ممنون
1-بله همين 2700 هست.2-تو سايت هم بگري چون رو dvd9 خام رايت ميكني كپي هست و اگر دستكاه كپي خورنقل قول:
نباشه كار نميكنه .3-درسته وقتي بن ميشي ديگه نميتوني تو لايو بري و بازي انلاين بكني بازي كپي بگيري احتمال
بن شدن داره ولي بازي ارجينال بن نميشي.
سلام بچه ها
xbox permium 60 gig مين جاسپر در حال حاظر موجوده ؟!
تو ایران که نیومده.. راستشو بخوای من به جاسپر بودن پریموم ها شک دارم .. فعلا فقط آرکدش تایید شده..
آقا حالا كه هك شد تو تهران كجا كپي خور ميكنن؟
خواهشا يه جايي رو معرفي كنيد....چقد ميگيرن؟
سلام
کمک ! اولین بازی رو که تو کنسول گذاشتم بعد از نیم ساعت گفت cd کثیفه پاکش کن پاک کردم ولی بازم جلوتر گفت بازم کثیفه در صورتی که کثیف نبود. من کنسولو آلمان کرک کردم cd فروش می گه بد کپی خور شده . کسی می دونه چیکار کنم ؟ وسط بازی اینجوری می شه اگه لینک داشبورد جدیدم بدید ممنون می شم
نکست جن این کارو کامل انجام میده .. فکر کنم 60 تومن بگیره ولی باید خودت زنگ بزنی و بپرسی.. Nextgen.ir
فکر کنم biggame هم انجام بده ولی از قیمتها خبر ندارم.. (خیابان شریعتی - بعد از میرداماد - مجتمع مینا - طبقه 2 تجاری - پلاک 31)
بچه ها اگه دستگاه رو کپی خور کنم ولی برای بازیهای LIVE ... Online از بازی اصل ORIGINAL استفاه کنم اونوقت ماکروسافت میتونه شناساییم کنه و بنم کنه ؟
کسی میدونه بازی اصل GTA-IV واسه XBOX-360 قسمتش چنده ؟ ... واسه LIVE میخوام .
سایتی رو سراغ دارید که لیست بازیهای اصل رو برای فروش داشته باشه + قیمتشون .
بازم ممنون
الان اکثر بازی های کپی که عرضه میشن کاملا مطمئن هستند و مشکلی برای لایو بازی کردن نداره.. و فقط بعضی از اونها امکان داره که کامل Stealth Patch نشده باشن مشکل داره.. که اونهم به راحتی با داشتن یک نرم افزار مخصوص قابل تشخیص هست..نقل قول:
بچه ها اگه دستگاه رو کپی خور کنم ولی برای بازیهای LIVE ... Online از بازی اصل ORIGINAL استفاه کنم اونوقت ماکروسافت میتونه شناساییم کنه و بنم کنه ؟
کسی میدونه بازی اصل GTA-IV واسه XBOX-360 قسمتش چنده ؟ ... واسه LIVE میخوام .
سایتی رو سراغ دارید که لیست بازیهای اصل رو برای فروش داشته باشه + قیمتشون .
بازم ممنون
پس معمولا برای لایو بازی کردن با دیسک های کپی مشکلی وجود نداره.. من و خیلی از بچه ها الان دارن با همین دیسک های کپی تو لایو بازی میکنن و هیچ مشکلی ندارن .. اون تعدادی هم که بن میشن از بی دقتیشون هست..
اما اگر شما از دیسک اورجینال استفاده کنید.. به هیچ وجه از جانب دیسک بن نمی شید..
معمولا بازی ها اورجینال xbox تو ایران خیلی کم گیر میاد و معمولا باید سفارش بدی برات بیارن.. خواستی pm بده تا آدرس کسایی که سفارش می گیرن رو بهت بدم.
بچه ها در مورد این LIVE بازی کردن یکم توضیح میدین یعنی چی؟
مثلا gta iv چی داره که همه بخوان با هم بازی کنن؟! یه توضیح کامل بدین ممنون میشم
والا GTA IV تا حالا تست نكردم.ولي يه سري بازي ها واقعا جذابيت شديدي داره لايوشون!!!نقل قول:
مثلا GearS Of WaR ازون بازياس كه بدجور جذبت ميكنه...خب حالت هاي مختلفي داره هر بازي براي
لايو و هر چقدر اين حالت ها متنوع تر و نو آورانه تر باشه جذابيت بازيم ميره بالاتر...3تا از بازي هايي كه
من بازي كدرم و بهم خيلي حال داده GearS Of WaR2,Call Of DuTy ModerN WarFare,FiFa09
بايد خودت تجربه كني تا متوجه بشي چه دنيايي داره لايو...
duste aziz manam in moshkelo dashtam moshkel az jense cd ya bad rait shodane cd hast negaran nabash boro cd ro pas bede az cd haie khub estefade konنقل قول:
آقا واقعا برد jasper روی elite نیستش ؟؟ من گفتم دوستم هفته دیگه که داره میره دوبی فقط برام elite با برد gasper بیاره!!
اگه نباشه که بد میشه باز باید فالکون بگیریم!!
falconمگه بده عزيزم!!!به اين خوبي...دو روز ديگه يه چيز جديد بياد ميگين jasper به درد نميخوره:31:نقل قول:
آخه هر چی باشه jasper جدیده و سیاست های یک شرکت بزرگ مثل microsoft طوری نیست که برد جدید بده ولی از نظر کیفیت بد باشه یا مثل قبلی باشه...!
نقل قول:
اينم حرفيه...
انشاالله هر مدلي كه ميگيري مباركت باشه و حالشو ببريو ساليان سال برات بمونه
آخرين شماره ماهنامه دنياي پردازش با نقد بازي هايي مثل gears of war 2 ، far cry 2 ، red alert 3 ، call of duty 5 و ديگر بازي هاي 360 منتشر شده .
تاپيك مربوطه :
[HTML] http://forum.p30world.com/showthread.php?t=279885&page=8[/HTML]
فعلا فقط تو مدل های آرکد جاسپر دیدن.. ولی معلوم نیست شایدم تو مدل های دیگه هم باشه که هنوز اعلام نکردن..نقل قول:
آقا واقعا برد jasper روی elite نیستش ؟؟ من گفتم دوستم هفته دیگه که داره میره دوبی فقط برام elite با برد gasper بیاره!!
اگه نباشه که بد میشه باز باید فالکون بگیریم!!
نگاه کن هنوز هیچ چیز معلوم نیست و امکان داره جاسپر مشکلات رو داشته باشه..
به نظر من چون دیگه فرصت خرید نداری همون الیت با مادربرد فالکون رو بخر..
اینطوری که شایع شده درایو مادر برد جاسپر با فالکون فرق داره البته هر دو لایتون هستند ولی اگه فرضا فرق داشته باشه دوباره داستان کپی خور شدن پیش میاد و اونوقته که همون فالکون بهتره:20::8::13: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دوستان عزیز سلام.من یک عضو تازه واردم.حدود 150 صفحه از این تاپیکو خوندم ولی هنوز کامل به پاسخ اونا نرسیدم می دونم شاید به سوالات من حدود100000بار جواب داده شده باشه ولی ناراحت نشین و به من جواب بدین.
1.میخوام بدونم اگه من بخوام یه xbox360 مدل الیت بخرم از لحاظ حرارتی دیگه مشکلی نداره و من می تونم بدون هیچ نگرانی باون روزی 6-7-8 ساعت بازی کنم(البته این مقدار بازی متغییره وشاید بعضی روزا خیلی کمتر بازی کنم به خاطر مدرسه هاکه البته بعید می دونم به روزی 8 ساعت برسه)
2.دیگه برای درایو اون نیازی نیست نگران باشم و بازی ها رو راحت اجرا می کنه
3.نشونه ی دست دوم بودن xbox360 چیه و آیا شما به من خرید اینترنتی یا سفارشی رو پیشنهاد میکنید
4.اگه تلویزیون hd نباشه میشه بازی کرد یعنی توی تلویزین های معمولی میشه با کیفیت ps2 یا یه چیزی تو این مایه ها بازی کرد
5.قیمتی که من دادن 650 تا 690 به نظر شما قیمتش خوبه
6.اگه الیت گیرم نیومد پرمیوم هم رهحت و بدون مشکل کار میکنه
7.دوستان عزیز اگه کسی جایی تو شیراز سراغ داره(جای معتبر) به من معرفی کنه وجای خوبی باشه و قیمت دستگاه هم اصلا مهم نیست فقط جای خوبی باشه
خوب می دونم که خوندن این همه سوال هم کسل کنندس ولی ترو خدا یه کمکی به من بکنید این سوال ها رو تا اونجا که می تونید کامل جواب بدید تا اخر عمر کوچیکتونم:11::11::11::46::46::46:
1.شما الان هر مدلي كه بگيري هيچ مشكلي برات پيش نمياد و راحت روزي 8 ساعت بازي كن.نقل قول:
چون همه مدل ها داراي برد falcon هستند و ديگه اون مشكل 3چراغ تموم شده...
2.درايو هم كه ديكه الان lite on هك شده و فكر نكنم مشكلي داشته باشي.
4.نه اگر روي tv معمولي هم بازي كني بهترين گرافيك بهت ميده البته با مانيتور بهتر ميشه كيفيت.
5.فكر كنم گرون گفتن بهت
6.همون طور كه در جواب سوال اولت گفتم با permium هم مشكلي نخواهي داشت
7.اينم بهت پ.خ. ميدم دوست عزيز...
1-معمولا نباید با 7-8 ساعت در روز بازی کردن برای کنسول مشکل پیش بیاد .. فقط نباید بگزاری که زیاد گرم بشه.. مثلا هر دو ساعت که باز میکنی 1-2 ساعت بهش استراحت بده که احیاناً مشکلی برات پیش نیاد.نقل قول:
دوستان عزیز سلام.من یک عضو تازه واردم.حدود 150 صفحه از این تاپیکو خوندم ولی هنوز کامل به پاسخ اونا نرسیدم می دونم شاید به سوالات من حدود100000بار جواب داده شده باشه ولی ناراحت نشین و به من جواب بدین.
1.میخوام بدونم اگه من بخوام یه xbox360 مدل الیت بخرم از لحاظ حرارتی دیگه مشکلی نداره و من می تونم بدون هیچ نگرانی باون روزی 6-7-8 ساعت بازی کنم(البته این مقدار بازی متغییره وشاید بعضی روزا خیلی کمتر بازی کنم به خاطر مدرسه هاکه البته بعید می دونم به روزی 8 ساعت برسه)
2.دیگه برای درایو اون نیازی نیست نگران باشم و بازی ها رو راحت اجرا می کنه
3.نشونه ی دست دوم بودن xbox360 چیه و آیا شما به من خرید اینترنتی یا سفارشی رو پیشنهاد میکنید
4.اگه تلویزیون hd نباشه میشه بازی کرد یعنی توی تلویزین های معمولی میشه با کیفیت ps2 یا یه چیزی تو این مایه ها بازی کرد
5.قیمتی که من دادن 650 تا 690 به نظر شما قیمتش خوبه
6.اگه الیت گیرم نیومد پرمیوم هم رهحت و بدون مشکل کار میکنه
7.دوستان عزیز اگه کسی جایی تو شیراز سراغ داره(جای معتبر) به من معرفی کنه وجای خوبی باشه و قیمت دستگاه هم اصلا مهم نیست فقط جای خوبی باشه
خوب می دونم که خوندن این همه سوال هم کسل کنندس ولی ترو خدا یه کمکی به من بکنید این سوال ها رو تا اونجا که می تونید کامل جواب بدید تا اخر عمر کوچیکتونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- چونکه برای کپی خور کردن دستگاه رو باز میکنن پس نمیشه تشخیص داد که این کنسول نو هست یا دسته دوم مگر اینکه آکبند بخری..ولی اگر از فروشگاه ها معتبر بخوای بخری مشکلی نیست و میتونی بهشون اطمینان کنی.
4- این دستگاه خیلی از ps2 کیفیتش بالاتر هست و چه با tv معمولی وچه hd تصویر خیلی واضحی داره .. فقط تو hd ها وضوح تصویر بالاتر هست.
5- این قیمتی که بهت گفتن خیلی گرون هست و اصلا فکرشم نکن که با این قیمت بخری..
6- هیچ فرقی بین پریمیوم و الیت به غیر از هارد بیشتر و کابل hdmi اضافی وجود نداره..و کیفیت ساختشون یکیه..
برای خرید هم یک سر به اینجا بزن که این دونفر قابل اطمینان هستن.. قیمتشون هم فوق العاده پایینه..
پیام
مجیدکد:http://----------.com/forums/showthread.php?t=9516
کد:http://----------.com/forums/showthread.php?t=16672
دوستان عزیز سلام .از resident evilوterova عزیز بسیار ممنونم واقعا به من لطف کردید و به محض اینکه تعداد پستهای من به 10 برسه برات پ.خ میدم resident_evil
:11:
ممنون دوست عزیز
ولی این چیزا که بعد از هر 2 ساعت بازی 2 ساعت استراحت مال قبلنه ... مادربورد های فالکون
و جاسپر دیگه این چیزا رو نمیخان تازه با آپدیت جدید xbox و نصب بازی ها روی هارد به هنگام بازی
درایو بی کار میشه و کنسول هم خیلی خنک تر و بی صدا تر میشه
دوست عزیز dark fear سلام.پستهای مفید شما رو در تمام این تاپیک دیدم برام افتخار بزرگیه که باشما هم صحبت بشم:46:
سلام یکی به من لینک داشبورد جدیدو می ده؟
طبق چیزایی که من شنیدم هارد پرمیوم برای بازی ها کافیه پس با این حساب به نظر شما و دیگر دوستان عزیز خریدن پرمیوم به صرفه تر نیست؟؟؟؟؟؟؟؟با تشکر فراوان از همه ی عزیزاننقل قول:
اره كافيه.الانم كه permium 60GB اومده امكان نداره فضا براي ريختن بازي روي هارد كم بيارينقل قول:
من خودم permium گرفتم و هركدوم از دوستام خواستن بگيرن permium گرفتن.بستگي به
خودت داره.ولي همون هارد 60GB كافيه برات...
دوست عزیز قیمتش با یه دسته ی بی سیم چه قدر میشه؟نقل قول:
درضمن می خواستم ببینم بازی های xbox360 که سال 2006 یا 2007 منتشر شدن النم تو فروشگاه ها گیر میاد یانه .اینم جواب بدین ممنونتون میشم.
بفرمایید :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله دوست عزیزنقل قول:
میتونی از فروشنده های فروشگاه مجازی سایت bc هم تهیه کنی
والا من به روز قيمت ندارم.تازه قيمت شيرازم ندارم.ولي يكي از دوستام يكي دو ماه پيشنقل قول:
permium 60 GB region palخريد 500000