محمد جان .
يه سوال دارم .
با p990 كه كتنكت مي شي ... سرعت دانلودت چنده ؟
Printable View
محمد جان .
يه سوال دارم .
با p990 كه كتنكت مي شي ... سرعت دانلودت چنده ؟
سلام به همه p990 ها .
يه سوالي واسم پيش اومده .
وقتي كه با گوشي w810 به اينترنت وصل ميشم سرعت دانلودم 10 KB / s هست .
اما قتي با p990 وصل ميشم ماكسيمم سرعت 7 KB / s هست .
مي خوام بدونم اين اختلاف سرعت واسه چيه ؟
اينترنتم هميشه مجانيه ... ( به ايرانسل نگينا !!!!!! )
بچه ها اين چيه ؟ synchronize
بدرد مي خوره گوشيمو synchronize کنم ؟ sms هام پاک نميشوند ؟ از اس ام اس چجوري بک آپ مي گيرن ؟
دوست عزیز کجاش مجانیه؟! :13:نگو که آتیش می گیرم. با ایرانسلم رفتم اینترنت که 950 توما شارژ داشت ، به حدی زود تمام شد که فکر می کنم مال شما هم از من کم کرد.:31:نقل قول:
چطوری می تونم shortcut های تو صفحه وقتی که فلیپ بازه رو عوض کنم؟ خیلی ور رفتم ولی نشد.
sari جان باید بگم که سرعتش رو کامپیوتر خیلی کمه داشتم دانلود می کردم حد اخر دانلود 1.2 بود البته این برا گوشی هایی هستش که EDGE ندارن مثل من ولی اگر گوشی شما داره مسئله ای نیستش. ماله منم ایرانسل اینترنتش چیزی کم نمی کنه ولی هیچ طرح تشویقی هم فعال نمیشه روش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ببخشید فارسی سازی به غیر از اون عربیک کریستال وجود نداره برا p990 ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان .
بعض سيمكارتا اينترنتشون رايگانه .......... البته فكر كنم تا وقتي كه ثبت نشن .
بعض سيمكارتا اينترنتشون هميشه رايگانه .......... البته فكر كنم تا وقتي كه ثبت نشن .نقل قول:
p990 واقعا سرعت اينترنتش افتضاحه ......
من با w810 يه فايل 58 MB رو تو 1.30 دقيقه دانلود كردم .
واقعا اينترنت با w810 خيلي حال ميده .
فقط بخاطر همين يه مورد از p990 بدم امد .
محمد جان .نقل قول:
به احتمال 99% سيمكارت شما هنوز ثبت نشده .
بخاطر همين تو طرح نميره .
بايد ثبتش كني تا بتوني از طرح استفاده كني .
سلام
1-من وقتی CrystalArabic را نصب می کنم فونتش جواب نمیده أـآآآـ«« و اینا رو می نویسه اگه میشه یه راه حل به من نشون بدین
2-فایل pdf با پسوند فارسی ام قبول نمی کنه
اگه میشه راهنمایی کنید
شرمنده می خواستم بگم فایل pdf را که باز میکنم حروف فارسیو نمیزنه وجاش مربع میزنه
باتشکر
منتظر جواب هستم
sari جان من کد فعالسازی رو زدم همون اول کار *140# به نظرم فعال هم شده چون می تونم تماس بگیرم بهم زنگ بزنن اس ام اس بدم و بگیرم ام ام اس بدم و بگیرم.البته مشکل من فقط با همین طرحه که البته مشکلی نیست
یه سوال تکراری:
چطوری اس ام اس فارسی بگیرم و بفرستم من تا حالا پی990 نداشتم باحاشم کار نکردم اما یکی اومده میگه میخوام اس ام اس فارسی بگیرم حالا چطوری من واسش درست کنم.
قدم به قدم.
ممنون.
دوست عزیز چرا این برنامه به درد نخور رو نصب کردی که اکثرا باهاش مشکل پیدا می کنن؟:19:نقل قول:
شما کافی بود چند تا فونت فارسی تو پوشه resource بریزی و از گوشی استفاده کنی، یعنی اس ام اس فارسی بزنی بخونی pdf و word فارسی رو باز کنی و هر کاری که به فارسی ربط داره.
ok
مسعود جان یه سر به اینجا بزننقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=1767544&postcount=3059
عزیزم زنگ و اس ام اس زدن ربطی به ثبت کردن نداره، فقط وقتی بخوای از امکانات اضافه ایرنسل استفاده کنی باید زنگ بزنی به شماره 140 یا 130 و شمخصات خودت رو بگی تا ثبت بشه.(البته با گوشی خودت)نقل قول:
سلام من آخر نتونستم با گوشیم چک مایل کنم (Gmail) تمام تنضیمات رو هم مو به مو انجام میدم اما رو Get & Send گیر میکنه بعد از چند دقیقه مینویسه وقا شما به اتمام رسید ! لطفاً راهنمایی کنید.
ببين محمد جان ثبت كردن يه چيز تو مايه هايه سند زدنه ...نقل قول:
فروشنده سيمكارت ازت مدرك شناسايي خواسته ؟
اگه ازت مدرك شناسايي گرفته اون واسه ثبت كردنه و تا چند روزه آينده سمكارتت ثبت ميشه .
كي ميگه نداره. خوبم داره . شماره *130# رو بزن. بعد از گزينه سوم رو انتخاب كن و بعد گزينه 5 يا 6. بعد از چند ثانيه يه sms حاوي تنظيمات ميفرسته برات كه كافيه Save كنيش. همين:46:نقل قول:
سلام يه پست من قبلا جاي ديگه داده بودم. كلش رو اينجا ميزارم.البته همين جا هم داده بودم ولي يادم نيست كدوم پست بود:نقل قول:
در ضمن يبايد رو گوشيتون فنت فراس ريخته باشين. كه فكر كنم از 3900 تا پست اينجا 3000 تاش مربوط به ريختن فونت تو گوشي باشه . به همين خاطر من توضيح نميدم
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اينم از جديدترين صفحه كليد فارسي براي گوشي هاي P990,M600,W950,P1,W960,P900,P910
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين فال رو ميتونيد از اينجا دانلود كنيد:توضيحات:کد:http://www.ufile.info/upload/1199743637.zip
1-فايل رو از حالت فشرده در بيارين.
2- فايل Farsi Keboard.htm رو توي گوشي تون كپي كنيد.
3-فايل رو توسط گوشي اجرا و سپس Open و انتخاب كنيد.
4- در پنجره باز شده متن مورد نظر رو تايپ كنيد.
5-متن را كپي كنيد و در جاي مورد نظر(مثلا براي sms كپي كنيد)
6-براي ديدن كيبورد به صورت تمام صفحه و استاندارد از منوي Setting گزينه fit to screen رو غير فعال كنيد.
نكته حياتي براي گوشي:چون هنوز برنامه خاصي براي تايپ فارسي نيومده بايد از اين فايل HTML كه با مرورگر گوشي باز ميشه استفاده كنيد.
دوستان تا نيومدن برنامه كامل تايپ فارسي از نصب برنامه كريستال عربيك جداً خودداري كنند.
کسی نمی خواد به سوالم جواب بده؟!نقل قول:
اين امكان توي W950 هستش ولي توي P900 نيست. زياد خودتو خسته نكن عزيزم. الته شايد بشه با هك كردن اين كار رو كرد ولي به دردسرش نمي ارزه:46:نقل قول:
از همه ی شما ممنونم
من یه برنامه به نام mobipocket که ebook برای گوشی ایجاد میکنه رو نصب کردم و یه ebook ساختم و به گوشیم فرستادم ولی نوشته ها بر عکس میشه یعنی مثلا به جای "سلام" میشه "مالس" و باید از چپ بخونیش
حالا باید چکار کنم تا درست بشه
در ضمن چهار تا فایل فارسی کردن گوشی رو هم روی گوشی کپی کرده ام و مسج های فارسی رو به درستی میخونم ولی این برنامه نمیشه
البته اگه یه فایل ورد هم توی گوشی کپی کنم درست میخوندش
کسی نبود جواب بده ؟نقل قول:
سلام
باعرض پوزش
من فونت ها رو توی پوشه resource ،font ریختم ولی بازم نتونستم فایلای pdf بخونم
اگه میشه راهنمایی کنید
سالم دوباره
مشکلم با فایل pdf اینکه وقتی preferences->font preferences باز میکنم نمیتونم فونت فارسی را انتخاب کنم حالا راهنمایی می خوام
با تشکر
من نشستم با مكافات عكسي اموزشي براي فارسي كردن p990 درست كردم ايناها
اين عكساين فونتکد:http://www.4shared.com/file/34118800/16a122c7/farse_p990.html
اين كي بوردکد:http://www.4shared.com/file/34118679/2aa221ae/FONT.html?
ببخشيد اگه خيلي تازه كارمکد:http://www.4shared.com/file/34118497/501df549/Farsi_keyboard_UIQ3.html?
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم آموزش فارسی نویسی در p990i به صورت تصویری
فقط نمی دونم چرا من هر کاری کردم تاحالا نتونستم pdf فارسیو بخونم و همین طور word
بچه ها اين چيه ؟ synchronize
بدرد مي خوره گوشيمو synchronize کنم ؟ sms هام پاک نميشوند ؟ از اس ام اس چجوري بک آپ مي گيرن ؟
و چجوري آيکون هاي گوشي رو ميشه عوض کرد ؟
دوستان برنامه برای ضبط مکالمات برای p910 هست
ببينم بعد از انتقال فونتها گوشيتو خاموش روشن كردي يا نه
توجه فونتها رو تو پوشهfonts بريزيد نه font
گوشی من بیشتر مواقع یادش می ره به صورت اتوماتیک قفل بشه. تیک مربوط به این قسمت (قفل شدن اتوماتیک) هم خورده. مشکل از چیه؟
من فونت ها رو طبق روش در جای خودش ریختم مانند آموزشی که در بالا لینکشو گذاشتم
پس مشکل از چی میتونه باشه؟
Language گوشی چی باید باشه من uk english را انتخاب کرد
حسین جان البته منظورم p990 بود که گمان می کنم اشتباه تایپی بوده که فرمودین p900 ، مطلب دیگه ای هم هست این که چند وقت پیش داشتم از سایتی theme می گرفتم که اسکرین شات هایی که بنده خدا گذاشته بود از گوشیش آیکن هاش عوض شده بود.نقل قول:
ببینید.
[HTML]http://inlinethumb46.webshots.com/33581/2938915340102688652S200x1500Q85.jpg[/HTML]
آره فونت ها رو درست ریختم
گوشی رو ریستارت کردم
زبان هم uk است
فقط در همون برنامه خاص حروف چپکی هستند
در بقیه برنامه ها درست هستند