سلامنقل قول:
دوست عزیز اگه cpu شما همینه که می گید مطمنن 64 بیتی روش!!! نصب نمی شه
باید به فکر یه 32 بیتی باشی
بهتر بود قبل از سفارش دادن ویندوز از این امر مطمن می شدی
Printable View
سلامنقل قول:
دوست عزیز اگه cpu شما همینه که می گید مطمنن 64 بیتی روش!!! نصب نمی شه
باید به فکر یه 32 بیتی باشی
بهتر بود قبل از سفارش دادن ویندوز از این امر مطمن می شدی
همچین چیزی امکان نداره؟نقل قول:
از دوستان کسی جواب سوال منو نمی دونه.نقل قول:
سلام به همه دوستان
من روی لپتاپ نسخه اصل ویستا دارم ، میخوام xp هم بریزم . چجوری میشه بدون از بین رفتن image ویستا xp بریزم؟
سلامنقل قول:
دوست عزیز :20:
هیچ راهی نیست :41:
چرا که سیستم عاملها به ترتیب زمان نصب می شوند
یعنی اول داس بعد ویندوز 98 بعد ایکس پی و بعد هم ویستا
این یه قانونه :41:
اما یه کار می تونی انجام بدی البته رو لب تاپ ها امتحان نکردم :46:
اونم اینه که شما یه برنامه که می تونه چند سیستم عامل رو ÷شتیبانی کنه نصب کنی مثل os selector و یا . . ..
همین .:31:
با سلام
من در ابتدا ويندوز xp داشتم. براي نصب ويستا اقدام به ايجاد يك پارتيشن Primary كردم و ويستا را روي آن نصب كردم. در حال حاضر براي رفت و آمد بين دو ويندوز مجبورم از يك ديسك Startup و فرمان fdisk استفاده كنم تا پارتيشن مربوط به ويندوز مورد نظر رو فعال كنم تا بتوانم از آن استفاده كنم.
حال روشي در ويستا وجود دارد كه بتوان اين دو ويندوز را Multi-Boot كرد؟ يعني بتوان در ابتدا ويندوز مورد نظر را انتخاب و وارد آن شد؟
شما بايد يه پارتيشن Primary بسازي. بعد با fdisk فعالش كني. بعد با خيال راحت مينوني XP رو روي پارتيشن جديدي كه ساختي نصب كني. ولي بعد با يه مشكلي كه تو پست قبلي گفتم مواجه ميشي.:31: :tongue:نقل قول:
نقل قول:
جواب سوالتو نمی دونم اما
نیازی به تغییر نوع درایو نیست
خیلی ساده می تونی تو یه درایو خالی دیگه ویستا رو نصب کنی حود ویستا به اون درایو حال اساسی میده!
سلام
من نرم افزار dreamescene رو که نرم افزار برا قرار دادن فیلم به عنوان بکگراند است دانلود کردم(برا ویستا)
اما فایل دانلود شده به صورت فایل cab است و فایلهای داخل اون هم (بعد از اکستراکت ) ایناست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی از دوستان می دونه این نرم افزار چه جوری اینستال می شه
از baharan_2122 وs_m_taheri متشکرم
ویستا رو پاک کردم و اکس پی ریختم و بعدش هم ویستا ریختم
فقط مجبور شدم درایورهای xp را گیر بیارم
موفق باشید