مودم با پشتیبانی cat6 بالای 550 هستش.بهترینش همنقل قول:مودم Huwaei b525-23a هستش.با قیمت حدودی 630
البته اگر مودم همراه cat6 خواسته باشید(و نه رومیزی) 350 هم پیدا میشه
Printable View
مودم با پشتیبانی cat6 بالای 550 هستش.بهترینش همنقل قول:مودم Huwaei b525-23a هستش.با قیمت حدودی 630
البته اگر مودم همراه cat6 خواسته باشید(و نه رومیزی) 350 هم پیدا میشه
همراه میخوام
netgear-ac810s-cat11 کار قوی و خوبیه که قیمتش یکم بالاستنقل قول:
Huawei 4G E5785 Cat6 اینم کار خوبیه و ایرانسلیش هم هست که ارزون تره
FD-M60 که نسخه ایرانسلیه همین مودمه
Huawei E5885 Mobile WiFi Pro 2 CAT6 With Lan
به نظر من Huwaei کلا مدل های خوبی داره. ولی توجه کنید که نسخه های سفارشی به سفارش شرکت های ایرانی رو نخرید که کیفیت رو پایین میارن. مدل های اصلی رو تهیه کنید. یکم قیمتشون بالاتره ولی میارزه.
مودم همراه CAT6 زایکسل مدل WAH7706
این مودم رو تا حالا کسی استفاده کرده؟ تو مشخصاتش گفته cat6 اما قیمتش خیلی پایینه :n13:
مودم همراه CAT6 زایکسل مدل WAH7706
این مودم رو تا حالا کسی استفاده کرده؟ تو مشخصاتش گفته cat6 اما قیمتش خیلی پایینه :n13:
دوستان مودم d-100 ايرانسل رو كسي داشته؟ وضعيت آنتن دهي و قعطي چجوريه ؟
دوستان اگر در منطقه ای سیم کارت 4g ایرانسل سرعت و آنتن بهتر نسبت به بقیه اپراتورها بده به نظر شما اگر بخواهیم مودم 4g با قابلیت cat6 بخریم(زیر 500 تومان) آیا مودم ایرانسل m60 یا همون هواوی 5785 بهترین گزینه است یا نه؟
اگر فرض رو بر این بزاریم که پوشش ایرانسل در اون منطقه مقداری ضعیف هم باشه چطور؟
حالا اگر آنتن دهی و سرعت سیم کارت 4g همراه اول بهتر بود آیا همراه اول مودمی داره با قابلیت cat6 ؟
بعصی از دوستان میگن در هر ضورت مودم آنلاکش رو بگیرم خیلی بهتره.آیا تفاوت کیفیتی زیادی با مدل لاک شده اش داره؟
من تا الان یو سیم نداشتم.الان با تهیه یوسیم ایرانسل و همراه اول و تست کردن هر دو تای اونها در محل مورد نظرم(منزل) با گوشی اس8 پلاس یکی از دوستان متوجه شدم در منطقه ما 4g و 4.5g برای همراه اول آنتن دهی و سرعت بهتری دارد.(با این گوشی در بدترین حالت 3 خط از 4 خط و در خیلی از مواقع هم 4خط همراه اول پر است)
با توجه به نکته بالا می خواهم یک مودم cat6 تهیه کنم. کاربرد اصلیم اتصال مودم (با سیم یا بیسم) به pc و استفاده از اینترنت همراه روی pc هستش.
تو مودمهای cat6 قابل حمل خوب مدل هواوی e-5785 رو انتخاب کردم.
با 100 تومان هزینه بیشتر هم می تونم مودم رومیزی هواوی b-525 رو بخرم.
حالا دوستان راهنمایی کنن که برای کاربرد من درسته که مودم رومیزی بهتره اما با توجه به آنتن دهی نسبتا قوی همرا اول در منطقه ما اگر مودم همراه 5785 رو بگیرم مشکلی نداره؟
شاید از قابلیت قابل حمل بودنش در موارد نادری استفاده کنم.
اینم بگم از 24 ساعت حداقل 18 ساعت مداوم مودم روشن خواهد بود.
دوستان من یه مودم ترجیحا 4.5 میخام که مودم همراه باشه و یعنی سرعتش خوب باشه و تا یکی دوسال رو راحت و بدون مشکل کار کنه منظورم اینه زود انمکاناتش عقب نیفته واسه همین گفتم ترجیا 4.5 میخام
در ضمن باطریش هم قابل تعویض باشه و نمیدونم پیدا کردن باطری نو در صورت خرابیش راحت هستش یا پیدا نمیشه
ممنون میشم راهنماییم کنین
بالا گفتنnetgear-ac810s-cat11 خوبه ولی مث اینکه 4جی هستش