رم 4نقل قول:
گرافیک 2
سی پی یو 4هسته ای
Printable View
رم 4نقل قول:
گرافیک 2
سی پی یو 4هسته ای
من با رم 4 و گرافیک 1، فقط مشکل cpu دارم. Cpu من مال عصر اهنه.
پسر عموم با همین سیستم من و cpu core 2 duo، (دقیق یادم نیست مدلشو، 6000 خورده ای، 2.7 یا 2.8ghz) رو high روون بازی میکنه.
رم 2 هم میگیره گرافیک 1 هم میگره سی پی یو 2 هسته ای هم جواب میده!!نقل قول:
میگیره اما گفتن که میخوان درست و حسابی بازی کنننقل قول:
من رمم 4 گرافیکم 1 سی پی یو دو هسته ای رو مدیوم میزارم بازی میکنم راحت
قضیه گرافیک 1 و 2 چیه دقیقا :n02:
کی میشه که تو ایران قدرت گرافیکو با رمش نسنجن !؟
به طرف میگم گرافیکت چیه !؟
میگه : یکه !
دقیقا !!!!نقل قول:
گرافیک سری 6 داریم یه گیگه ، gt9800 هم یه گیگه !!! ( این مدلا رو برای مثال گفتم )
چند تا عکس از کریر مود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اخه لامصب بازی درسته خیلی طبیعی تر به نظر میرسه اما حتی بازیکنهایی مثل مسی هم به قول تو انگار دفعه اولشونه پاشون به توپ میخوره . تنها روشی که برای زیاد جدا نشدن توپ از پا دیدم اینه که LS رو زیاد به یه طرف ندی و دقیقا مثل دنیای واقعی بعضی وقتها با سرعت کم و اهسته با توپ پیش بری .نقل قول:
نه بابا درست که نکردن هیچی بدتر هم شده به نظر من . موقع پاس تو عمق های هوایی بازیکنت اصلا مارک نمیکنه حریف رو و خیلی سریع جا میمونی . دلیل کلیش هم اینه که عکس العمل ها بعضی وقتها دیر عمل میکنه .نقل قول:
من تا حالا این مشکلو نداشتما.نقل قول:
همین پاس هوایی رو میگم. من انلاین بازی نکردم، ولی پارسال cpu در هر حالتی (حمله، دفاع) توپ بهش میرسید، زرتی میزد زیر توپ و صاف میومد رو پای مهاجمشون که یا کسی باهاش یارگیری نکرده یا اگه کرده عقب میموند و مهاجمه 3 سوت تک به تک میشد. دیگه امسال چنین مشکلی نمی بینم.
من تا الان تو دمو ندیدم یه پاس هوایی در عمق مهاجم حریفو تک به تک کنه. اکثرا از جناحین حمله میکنن. هر وقتم پاس هوایی دادن بازیکنای من براحتی رو سر حریف یا حتی تو مسیر، توپو زدن.
جدیدا هم دارم دریبل کردن فقط با استفاده از جهت ها و سرعت رو یاد میگیرم. به بازیکنش خیلی بستگی داره. مثلا مسی خوب نیست، ولی لنون خوبه. بهترینشون رویسه.
نتایج نهایی از بهترین های دمو:
بهترین دروازه بان: همه در یه حدن.
بهترین دفاع وسط ها: الکس (PSG)، پیکه (Barcelona )، دوسون (spurs)، ورتونگن (spurs)
بهترین دفاع های کناری: دنی الوز (Barcelona) ، اباته (Milan) ، دی شیلیو (Milan) ، پیژشک (Dortmund) ، واکر (spurs)
بهترین هافبک های دفاعی: هادلستون (spurs)، سیسوکو (PSG) ، ماتویدی (PSG)
بهترین هافبک وسط ها: گوندوگان (Dortmund)، ساهین (Dortmund)
بهترین هافبک های هجومی: سیلوا (man city)، سیگاردسون (spurs)، اینیستا (Barcelona) + شماره 17 بوکا (اسمش یادم نیست)
بهترین بازیکنان جناحین: میلنر (man city)، لنون (spurs)، رویس (Dortmund) ، بلاژیکوفسکی (Dortmund) ، لوکاس مورا (PSG)
بهترین مهاجمان: ژکو (man city)، ابراهیموویچ (PSG) ، لاوزی (PSG) ، نیانگ (Milan) ، هانری (NY red bulls )
موثرترین بازیکن: رویس (Dortmund)
بهترین تیم: تاتنهام