تو تنظیمات گوگل ناو . قسمت voice
Speech output رو بزار روی Always
احتمالا درست میشه
Printable View
تو تنظیمات گوگل ناو . قسمت voice
Speech output رو بزار روی Always
احتمالا درست میشه
این کار رو هم کردم ولی جواب نداد... این مشکل رو در فروم XDA-developers هم مطرح کرده بودن اونجا هم کسی نتونسته بود مشکلش حل بشه (شایدم من متوجه نشدم:n02:).نقل قول:
رام آزاد تو این گوشی چقدره؟؟؟؟
تو این گوشی یا ورژن مینی اون ؟ شما نمیخواستید s4 mini بگیرید؟ :Dنقل قول:
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 4 Beta
چرا ولی خوب یکی از دوستام میخواد s4 بخره.
مینی رو تست کردم حدودا 700 مگ خالی داره البته در زمانی که هیچی روش نصب نباشه! ولی در حالت نرمال فک کنم 400 500 مگ خالی میمونه
من خودم میخوام مینی دو سیم بگیرم ولی امروز رفتم قیمت کردم با گارانتی ماکروتل زده بود 1.409 تومن!
به نظرم گرونه واسه این گوشی نسبت به قیمت مدل های دیگه!!!!
بله کمی گرونه اما توی دوسیمکارتهها بهترین است. البته اگر گوشی دوسیمکارته نخواید صد در صد LG Nexus 4 بهتره. البته همین گوشی دوسیمکارته بدون گارانتی 1.300 هست، فقط بدونید گارانتی در ایران بیکاربرده! هیچ چیزی شامل نمیشه!! :n02: فقط پول اضافی دادنه. واسه هر گوشی خواستید بخرید توصیه میکنم بدون گارانتی و از جای مطمئن باشد. در زمینه RAM گوشی S4 اصلی حدود 750 تا 800 مگ در حالت اولیه و بعد از نصب نرم افزارها بله همون حدود 500 مگ معمولاً خالیه. دلیل اشغال زیاد RAM رابط کاربری سنگین TouchWiz سامسونگ و امکانات نرم افزاری مثل S Voice، Smart Stay, Smart Pause, Smart Scroll و ... هست کلاً سامسونگ در گوشیهای مدل 2013 خودش در نرم افزار کولاک کرده! اگر بعضی از این قابلیت ها رو غیر فعال کنید باز RAM آزادتر میشه. البته به نظر من 500 مگ RAM خالی همچین کم نیست! الآن گرافیکیترین بازیهای اندروید (بازیهای HD) فوقش 300 مگ RAM اشغال کنند. پس 500 مگ آزاد کاملاً کافیه. البته در گوشی S4 Mini با توجه به امکانات نرم افزاری کمتر متناسب با اون و با توجه به اینکه 1.5 گیگ هست طبق گفته شما 700 مگ خالی هست، البته من چک نکردم ولی حرف شما برای ما سنده!. :n01:نقل قول:
فرستنده مادون قرمز واسه کنترل از راه دور که روی گوشیتون دارید چطوره؟ کارکرد خوبی داره؟
آقا من با نرم افزار AnTuTu Benchmark سخت افزارای گوشیمو تست کردم سی پی یو شو زده quad core! قضیه چیه؟ مگه دو تا 4هسته ای نیست؟ آخه تعداد هسته هاشو هم زده 4!
عالیه دوست عزیز حرف نداره:n01:نقل قول:
مصرف باتری این گوشی خوبه ؟
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2