سلامنقل قول:
ممنون دوست عزیز .
همین درایوری که فرموده بودید رو برای WIFI نصب کردم و مشکل حل شد و چراغ کلید WIFI هم سفید شد .
درایور بلوتوث رو هنوز دانلود نکردم . دانلود و نصب کردم ، اطلاع میدم .
بازم ممنون دوست عزیز
Printable View
سلامنقل قول:
ممنون دوست عزیز .
همین درایوری که فرموده بودید رو برای WIFI نصب کردم و مشکل حل شد و چراغ کلید WIFI هم سفید شد .
درایور بلوتوث رو هنوز دانلود نکردم . دانلود و نصب کردم ، اطلاع میدم .
بازم ممنون دوست عزیز
بعد از نصب نرم افزار امنیتی hp وقتی security level رو بوت گذاشتم سیستم دیگه بالا نییومد تو تنظیمات بایوس هم نمیره بایوس رو هم رییست کردم ولی همون اولش میمونه یکی بگه چجوریی درستش کنم
سلام دوستان من خیلی به این ارور پایین که فکر کنم کرش هست بر میخورم زمانی که بعضی از بازی ها رو سوویچ میکنم رو amd بعد اجرا این صفحه میاد.ویندوز م 8 enterprise هست ایا به این بر خوردین ؟؟راه حلش چیه به ظور مثال بازی remember me و crysis 2 و stronghold 3 این مشکلو دارن بعد سوییچ شدن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از قسمت دیوایس منیجر اسم درایو بلوتوثتون رو پیدا کنیننقل قول:
دوست عزیز!درایوهای بلوتوث این لپ تاپ توسط دو شرکت رالینک و اثروت ساخته میشند،به همین دلیل قبل از دانلود درایو بلوتوث باید بدونند کدوم درایو رو دانلود کنند.نقل قول:
یه جورایی مثل اینه که روی این لپ تاپ درایور انویدیا نصب کنی،بگی درایور درایوره دیگه!
دوست عزیز!درایوهای بلوتوث این لپ تاپ توسط دو شرکت رالینک و اثروت ساخته میشند،به همین دلیل قبل از دانلود درایو بلوتوث باید بدونند کدوم درایو رو دانلود کنند.
یه جورایی مثل اینه که روی این لپ تاپ درایور انویدیا نصب کنی،بگی درایور درایوره دیگه
بنده هم همین جواب رو دادم یه اخوی میاد میگه چرا جواب گمراه کننده میدی!!!فک میکنه اولین نفریه که این کارهارو انجام داده
ویندوزت رو به پرو تغییر بده !64 بیتنقل قول:
Windows 8 RTM Crack این کرک بهترین نوعشه!!من خودم دارم توی پک لرد که خریدم،بود!!! ببین میتونی لینک دانلودش رو پیدا کنی
remember me رو بازی کردم بدون لگ و افت کیفیت!!!
بقیشو نیدونم!!
دوست گرامی تو دیوایس منیجر وقتی درایورش نصب نیست و اسمی از اون مشخص نیست .. ایشون از کجا بفهمن ! گذشته از این ، درایو Wifi لب تاپ ایشون Ralink بود و با توجه به اون بنده این درایور رو بهشون پیشنهاد دادم ..نقل قول:
هیچ انسان عاقلی وقتی گرافیکش ATI عه درایور Geforce نصب نمیکنه !!!:)
ضمن اینکه من تمام درایورهای مربوط به بلوثوت رو از سایت HP دانلود کردم و تو این مدل فقط همین این کار داده ..
اولین بارمه از شما می شنوم و برامم جالبه اگه این مدل از لب تاپ دوستان ، بلوثوت اثروت هم داره .. عکس بزارن ببینم !
با تشکر :n16:
هرچی تلاش کردم این پستو ندم .. نشد !نقل قول:
دوست عزیز اولا شما به خودت و جوابت شک داری ؟! که به خودت گرفتی !
ثانیا من، خود شما و سایر دوستانی که وقت میزارن میان اینجا و جواب دوستان رو میدن ! غیر از اینه که این کارو برای رفع مشکل بچه ها انجام بدن ؟! پس دیگه چه دلیلی داره بخوام وانمود کنم که خیلی بلدم یا به قول شما اولین نفری هستم که ... ! چه سودی برای من و شما داره این ؟!
ثالثا این تاپیک جای اعتراض و انتقاد از اشخاص نیست اگه مشکلی با بنده و پست هام دارین خصوصی بیان کنید ..
موید باشید :n16:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
فهمیدن درایورهم راحت ترین راهی که بلدم نرم افزار درایور جنیوس هستش!
تایپیک بالا کاملا در مورد چیپ توضیح داده شده
بعد از نصب نرم افزار امنیتی hp وقتی security level رو بوت گذاشتم سیستم دیگه بالا نییومد تو تنظیمات بایوس هم نمیره بایوس رو هم رییست کردم ولی همون اولش
میمونه یکی بگه چجوریی درستش کنم