Printable View
عادل کلاه کج به دلیل مصدومیت از ناحیه ترقوه دست بازی مقابل استقلال را از دست داد.
عادل کلاه کج هافبک تیم پرسپولیس در دیدار مقابل داماش در دقیقه 63 از ناحیه ترقوه دست دچار مصدومیت شد و جای خود را به نقیزاده داد.
پس از مصدومیت این بازیکن راهی بیمارستان شد و MRI گرفت و سرانجام مشخص شد کلاهکج بازی مقابل استقلال را از دست داده است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاید واستون جالب باشه که بدونید چرا پرسولیس با اینکه دربی کمتری رو برده و طی این چند سال اصلا نتونسته خودش رو به عنوان یک مدعی نشون بده چرا در بیشتر نظرسنجی ها تلوزیونی و اینترنتی و در ورزشگاه ها تعداد پرسولیسی ها بیشتر از استقلالی هستن که نشان دهنده این هستش که تیم پرسپولیس طرفدار بیشتری داره ?!
واسه فهمیدن جواب این سوال متن زیر رو بخونید !
قبل از رویارویی این دو رنگ و اینکه استقلال و پرسپولیس رقیب یکدیگر شوند شاهین، دارایی و تاج سابق 3 قطب فوتبال ایران بودند که بعد ها شاهینی ها به پرسپولیس کوچ کردند و دارایی نیز منحل شد و فقط ماند دو قطب که نماینده دو قشر جامعه بودند.
...
پهلوی دوم، شاه ایران به فوتبال علاقه بسیاری داشت و تیم تاج نیز وابسته به این گروه بود و هواداران آن نیز اغلب از همین قشر بودند. اما پرسپولیس تیمی مردمی به حساب می آمد و بيشتر بچههاي حزبالهي قبل از انقلاب به خاطر مخالفت با تيمسار خسرواني، رييس دستگاه ورزش و تيم وابسته دستگاه يعني تاج، پرسپوليسي بودند.
از همین رو از همان اوایل انقلاب طرفداران تیم فوتبال پرسپولیس بیشتر از استقلالی ها بودند و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی و تغییر نام تاج به استقلال هم سبب نشد که مردم انقلابی تیم محبوب و مردمی پرسپولیس را رها کنند. البته پس از گذشت چند سال و درخشش استقلال در مسابقات آسیایی هواداران این تیم بیشتر شده و روز به روز بر تعداد آنها افزوده می شد. به طوری که برخی از هواداران و لیدرهای دو آتیشه استقلال معتقدند که در سال های آینده هواداران استقلال بیش تر از پرسپولیس خواهند شد.
منبع : روزنامه تماشا 15 مهر 91
چندجا خوندم کریمی قطعاً به دربی که نمیرسه هیچ 2 ماه باید بیرون از میادین باشه!!!!
خوب اشکال نداره به جای شش تا 4 تا می زنیم.
متاسفانه علی کریمی دربی از دست داد سر چه بازیهای حساسی هم از دستش دادیم اول بازی دربی بعدش هم دو بازی سخت در ورزشگاه ازادی مقابل فولاد و سپاهان :n27:وضعیت مهدوی کیا هم معلوم نیست احتمالش هست که به دربی برسه البته اگه گل محمدی بخواد ازش استفاده کنه
سلام
چی شد یه هو ؟ آخه پزشک تیم که میگفت حالش رو به بهبودی هست و .... ( عجب پزشک شوتی داریما )
ولی یه خوبی داره ، که امیدوارم این جوری بشه ، نبود کریمی باعث میشه بچه های دیگه کمبودشو با تلاش بیشتر جبران کنن ( گرچه این کار خیلی سخته )
بدون کریمی بازی داماش رو خراب کرده بودیم ، درخشان هم گفته که اگه پرسپولیس این جوری بازی کنه ، نتیجه ی خوبی نمیگیره .
به امید پیروزی
این چشمه سری هیچی حالیش نیست مهدوی کیا پیش زرینه مداوا کرد حالش داشت خوب میشد چشمه سری دوندش باز مشکل پیدا کرد . کریمی هم از اول میرفت پیش دکتر زرینه فک کنم میرسید .
خبرگزاری پرسپولیس : پزشک سابق تیم فوتبال پرسپولیس میگوید، امکان رسیدن مهدی مهدویکیا به دربی 76 وجود دارد.
دکتر فرید زرینه درباره آخرین وضعیت آسیبدیدگی مهدوی مهدویکیا اظهار کرد: او از زمانی که مصدوم شد نزد من آمد و از آن روز تا به حال روزی دو جلسه فیزیوتراپی انجام داده است. البته مصدومیتش به سرعت بهبود پیدا کرده و مشکلش تا حد زیادی حل شده بود اما روز گذشته به توصیه دوستان به تمرین رفت و دویدن را شروع کرد که باعث شد آشیل پایش دچار مشکل شود.
وی افزود: شب گذشته مهدویکیا در کلینیک من بود و دردش از ناحیه آشیل هم بهتر شد. در کل فکر میکنم، این مصدومیت از آن مواردی است که تا روز آخر باید برایش صبر کرد. امکان اینکه مهدویکیا به بازی برابر استقلال برسد، وجود دارد اما نمیتوان صددرصد گفت که او میتواند در این بازی به میدان برود یا خیر.
زرینه با اشاره به اینکه مصدومیت مهدویکیا نباید باعث افت بدنی او شود، گفت: تاکنون روند بهبودی مهدوی کیا فوقالعاده بوده است اما دویدن زودتر از موعد او کمی کار را خراب کرد. با این حال هنوز پرونده این بازیکن بسته نشده و طبیعی است که مربیان پرسپولیس برای بازی پیش رو به او احتیاج داشته باشند. اگر تا روز آخر صبر کنند، احتمال رسیدن مهدویکیا وجود دارد.
پزشک سابق پرسپولیس در ادامه گفتوگویش با اشاره به خاطرهای از یکی از دربیهای پایتخت گفت: در تجربه من این موضوع وجود دارد که یک مربی با وجود اهمیت بالای یک بازیکن در صورتی که او در تمرینهای قبل از بازی حضور نداشت، از او استفاده نمیکرد اما علی پروین این طور نبود و اگر روی یک بازیکن نظر داشت و دوست داشت که حتما از آن بازیکن استفاده کند، حتی در صورت برطرف شدن با تاخیر مصدومیت از او استفاده میکرد.
وی افزود: یادم میآید که 5 – 6 روز پیش از یک دربی افشین پیروانی و ابراهیم اسدی مصدوم شده بود. در آن زمان به پروین گفتم که احتمال رسیدن آنها به بازی وجود دارد و پروین هم به من گفت اشکالی ندارد. فقط آنها را برای روز مسابقه به تیم برسان و اتفاقا همانطور شد و هر دو بازیکن در روز مسابقه از مصدومیت به طور کامل رهایی یافتند و برای پرسپولیس به میدان رفتند. آن بازی را هم پرسپولیس 2 بر یک برد و اتفاقا اسدی به همراه ابوالقاسمپور گلزنان آن بازی بودند.
زرینه در پایان گفت: کریمی برای مصدومیتش پیش من نیامده اما ارتباط خوبی با هم داریم. اگر دوست داشته باشد که آسیب دیدگیاش را نزد من مداوا کند، با کمال میل در خدمتش هستم.
حالا چشمه سری گفته : نظر قطعی رو 2 شنبه یا 3شنیه اعلام میکنیم
خبرگزاری پرسپولیس : مهدی مهدویکیا صبح امروز دویدن را آغاز کرد، در حالی که کادر پزشکی همچنان اظهار نظر دقیق درباره علی کریمی را به روزهای آینده موکول کرده است.دکتر وجیها... چشمه سری پیرامون شرایط این دو بازیکن گفت: مهدی مهدویکیا امروز هم در کلینیک باشگاه حاضر شد و بعد از انجام اقدامات فیزیوتراپی، برای دویدن به زمین چمن رفت. او دویدن آرام را شروع کرد و خوشبختانه ابراز درد نکرد که نشانه خوبی است، ضمن آنکه التهاب آشیل پایش هم برطرف شده است.
پزشک تیم پرسپولیس درباره آخرین وضعیت علی کریمی تصریح کرد؛ در این ارتباط گمانهزنیهای مختلفی مطرح میشود اما هنوز به شکل رسمی شرایط مشخص نشده است. دوشنبه یا سهشنبه تقریبا وضعیت او مشخص میشود.
وی خاطر نشان کرد؛ روز گذشته اقدام به انجام MRI کردیم و چند نفر از متخصصین نظرات مشورتی خود را به ما دادهاند که طبق آنها عمل میکنیم. ضربهای که به پای کریمی خورد، سنگین بود و مفصل و رباط داخلی او را درگیر کرد.
ما که اون وسط مهدوی کیا . کریمی . نوری . خقیقی و فشنگ چی رو داریم
کریمی میگن نمیرسه . مهدوی کیا هم چشمه سری گفته 50 50 هستش
میموته اون 3 تا . حقیقی که خوب بازی میکنه . میمونه اون نوری و فشنگ چی و کلاه کج
نوری هم که همش پاش لیز میخوره رو زمین ولوه تو 4 تا بازی 1 بازی جو میگیرش عالی بازی میکنه . اون فشنگ چی که دیگه هرفشو نزن من یاد ندارم تو پرسپولیس 1 بازی خوب کرده باشه وقتیم میاد تیمو به فنا میده
کلاه کج هم که رفت واسه خودش
خدا بهمون رحم کنه نوری حداقل روز خوبش باشه و مهدوی کیا بتونه برسه به بازی که نوری و حقیقی و مهدی وسط باشن که مهدی هم 90 دقیقه فک نکنم بتونه بازی کنه باز فشنگ چی میاد :n03:
درکل امیدوارم به قول دوستمون mohammadt15 بازی قشنگی رو ببینیم نه مثل بازی رفت
در مورد خبر مصدومیت جادوگر خبرهای متفاوتی داره منتشر میشه.
خبرگزاری های ایسنا، فارس، مهر، خبرنگاران جوان همگی از دوری دو ماهه علی کریمی از میادین خبر دادن.
خبرگزاری فارس نوشته که شماره 8 از دکتر متخصص پرسیده که اگه با این شرایط در دربی بازی کنه چی میشه که دکتر رازی بهش گفته بهتره بازی نکنی.
... خود علی آقا هم با باشگاه خبرنگاران جوان مصاحبه کرده و گفته از شنیدن این خبر شوکه شدم و امیدوارم بچه ها در غیاب من دربی رو ببرن.
از طرفی سایت رسمی باشگاه اینجور عنوان کرده که وضعیت کریمی مبهم هست و تکلیفش برای حضور در دربی تا فردا یا نهایتاً سه شنبه مشخص میشه.
شبکه خبر هم الان گفت پزشک پرسپولیس گفته اگه کریمی احساس درد نکنه ممکنه تو دربی بازی کنه.
باید صبر کنیم تا ببینیم این یکی دو روز چی پیش میاد....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] علي کريمي در گفتگوي اختصاصي با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفت: فکر نميکردم 2 ماه خانه نشين شوم، براي نشان دادن دومين MRI خود به بيمارستان آتيه نزد دکتر رازي رفتم در حالي که گمان ميکردم که همه چيز خوب پيش ميرود و ميتوانم در دربي بازي کنم اما تشخيص دکتر رازي اين بود که به دليل مصدوميت در دربي حضور نخواهم داشت.
بازيکن تيم فوتبال پرسپوليس تصريح کرد: اميدوارم سرخپوشان مقابل استقلال در غياب من نتيجه دلخواه هواداران را کسب کند.
وي افزود: 2 ماه خانه نشيني سخت است و مهمتر از همه چيز از دست دادن دربي بود، اما اميدوارم در غياب من پرسپوليس در بازي حساس روز جمعه استقلال را شکست دهد.