تو کریر مود کلا از نظر حواشی جو خوبی داره ! تازه که شروع میکنید خیلی زوم هستن روی کارهای شما رسانه ها و هوادارا ...
Printable View
تو کریر مود کلا از نظر حواشی جو خوبی داره ! تازه که شروع میکنید خیلی زوم هستن روی کارهای شما رسانه ها و هوادارا ...
بــــــرادران بســیـــــجی !
نــــســخــــه PC کــــــی میــــــــــــاد ؟
دهنـــــــــم آب افتــــــــــاد .
شهروز جان اینی که گفتی خداییش امکان جالبیه که سوابقمون رو از فیفا 12 بگیره . خدا کنه نسخه پی سی هم همینطور باشه .
راستی بچه ها به نظرتون قیمت بازی نسخه پی سی تا بهمن ماه میاد پایین که بعد از کنکور برم بخرم ؟
الان کرک برای نسخه pc منتشر شده یا نه ؟! قرار بود حداکثر تا امروز منتشر بشه !
وقتی کلیپ باز کردن رو دیدم خیال کردم خودم دارم بازش میکنم اینقدر تو کفش مونده بودم حتی نتونستم دمو رو بازی کنم یه کم کف کم شه:31:نقل قول:
ولی این توضیحات داره منو میکشه وای برای انلاین بازی کردن دیگه چیها گذاشتن تا دستم بهش برسه فردا یا پس فردا من که باید زنده بگور بشم اینقدر منتظر موندم ای فیفا کجای .... یه چند روزه فیفا 12 رو گذاشتم کنار حریص تر بشم واسه فیفا 13
سلام تو فیفا 12 یه عده شایع کرده بودن که اگه تو لیگ چند بازی با یه ترکیب بازی کنی بعداز مدتی ترکیبت لو میره و دیگه نمیتونی با اون سیستم و ترکیبت موفق بشی....
براین اساس دو سوال داشتم
1- ایا این قضیه واقعیت داشت؟
2- اگه اره!! تو فیفا13 هم این قابلیت هست یا خیر؟
من هم یه نظر اولیه ای بدم :
بازی در مجموع روونتره . سرعت بازیم بیشتر شده . با توپهای هوائی و سر زدنا مشکل دارم هنوز . ولی در مجموع بازی راضی کننده است .
من از اونجا که همیشه عادت دارم که تو کریر موود بازی می کنم . این دو سه ساعتی رم که بازی کردم فقط کریر موود بود .
من عشقم اینه که تو کریر موود با یه تیم متوسط و یا ضعیف کار می کنم . بعد ها تیم های قویترم بر می دارم . حواشی بسیار جالب تر شده .
من برای شروع این سری یکم از لیگای دسته یک و دو انگلیس فاصله گرفتم اومدم تو لیگ برتر و فولام رو برداشتم .
مثل همیشه ترکیب کاملا پر که حق انتخابای زیادی رو داری . هدقای مشخص . بازار نقل و انتقالات خیلی جذاب تر شده . گزینه های بیشتری رو واسه خرید یه بازیکن داری .
من واسه تیمم که تو ده جا مشکل داشت یه سری خرید کردم که به معنای واقعی لذت بخش بود چون موانع زیاد بود بر سر راه . یه بازیکن تضمین فیکس بودن می خواست یکی هی می گفت من شرایطم تو باشگاهم راضیم . ولی انقدر دستمزد هفتگیشو بردم بالا که اومد تو تیم من :))
سعی کردم خریدام جذاب و کارآمد باشه رفتم جباروف ازبکستانی رو از الشباب خریدم . یا ماکسی رودریگوئز آرژانتینی یا الن از براگای پرتغال :31:
یعنی همین حس رقابتی و ترکیب چینی برای موفقیت ، خودش به اندازه ده تا pes می ارزه .
سطح لجندری واقعا سخت تر شده . نه غیر منطقی تر ، سخت تر !
فعلا که بازی اولو تو خونمون یه نورویچ 2-1 باختیم :41: حالا راه بیفتم دیگه خیلی خوب میشه . مخصوصا مشکلم سر زدن هد ها که 90 درصد حریف می زنه :|
دارم میمیرم پس نسخه کامپیوتر کی میاد؟؟؟؟
سلام ...نقل قول:
آقا اين نسخه ی برنر مكس مشخصش چيه؟ روي پكش چيز خاصي نوشته؟
از كجا ميشه فهميد برنر مكس هستش؟ يه توضيحي بده بي زحمت من فردا پس فردا مي خوام برم و بخرمش. ممنون
EA خیلی وقت پیش اعلام کرد که تمام XP ها و اچیومنت های فیفا 12 به فیفا 13 منتقل میشه و levelتون صفر نمیشه . برای تمام پلتفرم ها.نقل قول: