????????????????نقل قول:
Printable View
????????????????نقل قول:
با سلام پسری هستم 19 ساله 1 روز در میون موهام رو با شامپو میشورم اما لایه های چربی که معمولا بهش میگن شوره داره شامپو هام رو هم عوض مردم اما فایده ای نداشت راه حل چیه تا امتحانش کنم ممنون
از شامپوهای ضد شوره باید استفاده کنیدنقل قول:
+
ژل به موهاتون میزنید ؟ ژل باعث بوجود اومدن شوره میشه ...
دوسته گرامی منم مثل شمام شوره دارم-خارش-چربی زیاد منم تایک ساله پیش هفته ای یکبارمیشستم بیخیال بودم تااین که شوره وخارش اضافه شد ازاون زمان هرروزدارم میشورم بعضی وقتهاروزی دوبار:n14: میگن راه درمان نداره هرروزبایدشست.نقل قول:
دوستان کسی میدونه لوسیون سر لامینین چه قدر طول میکشه جذب شه 1 ساعت 2 ساعت؟
درود
از کجا بفهمیم موخوره داریم ؟ آیا با استفاده از سرم کریستال مشکل رفع میشه یا باید به پزشک مراجعه کنیم؟
ممنون
وقتی سر مو دو شاخه شود نشان دهنده ی مو خوره هست
درمان خاصی ندارد.فقط بهترین راه این هست که قسمت هایی که مو خوره دارند کمی کوتاه شوند
بعدش هر روز یک بار مرتب موهاتون رو با روغن نارگیل چرب کنید
با سلام خدمت شمادوست عزیز:n01:موخوره علائم خاص خود راداردنقل قول:
علل به وجود آمدن موخوره شستن با شامپوهائي كه PHآن قليائي يا قليائي ضعيف باشد. به كاربردن مكرر مواد شيميائي مانند رنگ دكلره پرمتانت (فرار) استفاده مكرر از سشوار ،قرار گرفتن مو در برابر آفتاب. خوب آبكشي نكردن موها هنگام شست و شو..
اگر موهای شما خیلی خشک و شکننده است و دچار دو رشتگی شده موخوره دارد
بهتر است نوک موهایتان را به اندازه 1سانت کوتاه کنید
یابا شامپو های حاوی ویتامین e,c موهاتون رو بشورید شامپوهائي كه PHآنها خنثي يا اسيدي باشد یا شامپو بچه. و قبل از سشوار از کرم موهای حاوی همین ویتامین ها استفاده کنیدو یا بعد از هر بار استحمام به پایین موهاتون روغن زیتون یا نارگیل یا بادام (که موثرتره) بمالید.
شما باید موهایتان را کوتاه کنید و طی یک دوره درمانی از شامپوی کلوران (گل صد تومنی)یا کتوکنازل استفاده کنیدنقل قول:
آقا من 24 سالمه
موهای سرم طی دو سه سال اخیر هم شروع به ریزش کرده هم سفید شدن البته اگه تا همین حد بمونه راضیم ، ولی نگرانم که این روند ادامه داشته باشه
واقعا از دلیلش سر در نمیارم ، بعید میدونم ارثی باشه ، خانواده بابام اینا کچل که نمیشن هیچ کلا موهاشون حتی تو سن پیری هم سفید نمیشه یعنی موهای سفید من از بابام و عموهام و حتی مادر بزرگم الان بیشتره ، دایی ها هم موهاشون سفید میشه ولی کچل نمیشن ، ولی من هر دو تا مشکل رو به علاوه نازک شدن موها رو دارم ، کم کم داره حس میکنم که از پرورشگاه آوردنم:n02:
میخواستم بدونم به غیر از وراثت ، دیگه چه مواردی میتونه تاثیر داشته باشه ؟ به صورت طبیعی چه جور مواد غذایی واسه مو خوبه؟ چرا تا سه سال پیش اینجوری نبود ، یدفعه شروع شد؟ این شامپو ویتامینه های ایرانی تاثیری توی بهبود قضیه داره؟